HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#841 Felhasználó inaktív   Heuro 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 26. 21:07

Idézet

Amúgy sokanaknál látom h zavaró ojkor FPS-ben a controller használata , mivel az X360 szinte 1 interaktiv PC ráköthetsz USB-s egeret , bill-t és müködni fog FPS allatt ez tutti..
Hát ez teljesen nem így van, bár csak 2 napja van Xbox 360-om.
Viszont megrendeltem már az XFPS-t, ami erre való.

Erre vonatkozik a kérdésem:
- Nekem vezeték nélküli kontrollerem van.
A bemutató videókon csak vezetékest használtak.
A vezeték nélkülin is működni fog a dolog, vagy be kell ruháznom egy vezetékes kontrollerre, míg átadom a jelátalakítónak az adatokat?

Amúgy nincs gondom a kontrollerrel, pedig 14 éve csak PC-n játszottam.
Pl. most Xbox 360-on a Dead Rising-et játszom, tök jól elvagyok vele.
De egy "durvább" FPS-hez azért a kezdetekben még jól jönne a billentyűzet/egér támogatás.

A Battlefield 2 Moder Combat-ban is eljutottam 3. nekifutásra a második pályáig, pedig ott aztán azért kell célozni, meg ilyesmi.
Most azért pihentetem ... ez a Dead Rising azért jó begyakorlásnak, mert itt nem kell olyan pontosan célra tartani. Nagyjából a zombi felé fordul az ember, aztán adagolja virágvázával, bárszékkel, csóvel ... mikor mit tudok felvenni.

Úgyhogy begyakorlásnak (PC-ről áttérőknek írom ezt) ajánlom a gamet.
Persze szemüveges, tornából felmentett irodalomtörténészek ne ezt válasszák, mert több mint valószínű, hogy sérteni fogja a világnézetüket.

Ők válasszanak valami Sokoban-szerű kreációt Kép

Üdv!

#842 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 26. 23:16

Hol és mennyiért lehet beszerezni az XFPS-t? Van valami róla a neten?
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

#843 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 12. 26. 23:22

Végre újra írhatok. Már nem is tudom, mióta nem jelentkeztem be, de ennek meg vannak a maga okai. Egyébként nemsokára nekem is lesz boxom. A múltkor a MM-ban játszottam Cod3-mal, és szerintem annak ellenére, hogy eddig alig fogtam a kezemben kontrollert, egész jól ment, szóval az megszokható.

Pappi: ez az XFPS 15000 Ft a Konzoliumnál, én csak itt találtam, bár meglehet, hogy más helyen olcsóbban hozzájutsz. De szerintem maradj kontrollernél, hiszen ez is megkülönbözteti a konzolt a PC-től. Aki vállal egy konzolt, az gyakoroljon a kontrollerrel is.

#844 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 26. 23:24

Idézet

Végre újra írhatok. Már nem is tudom, mióta nem jelentkeztem be, de ennek meg vannak a maga okai. Egyébként nemsokára nekem is lesz boxom. A múltkor a MM-ban játszottam Cod3-mal, és szerintem annak ellenére, hogy eddig alig fogtam a kezemben kontrollert, egész jól ment, szóval az megszokható.

Pappi: ez az XFPS 15000 Ft a Konzoliumnál, én csak itt találtam, bár meglehet, hogy más helyen olcsóbban hozzájutsz. De szerintem maradj kontrollernél, hiszen ez is megkülönbözteti a konzolt a PC-től. Aki vállal egy konzolt, az gyakoroljon a kontrollerrel is.
Nekem igazából a gyűrűk urához kéne
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

#845 Guest__*

Elküldve: 2006. 12. 26. 23:27

Idézet

Idézet

Nekem igazából a gyűrűk urához kéne
A Battle for Middle-Earth II-höz? Lehet, hogy igazad van. Stratégiai játék konzolon elég húzós. Egyébként pontosan megnéztem, 15000 Ft előrendeléssel. Amúgy 16500 Ft.

#846 Guest__*

Elküldve: 2006. 12. 26. 23:31

Még auzt meg tudná valaki mondani, hogy hol kaphatok legolcsóbban Core Pack-ot és 64 MB-os memóriakártyát?

#847 Guest__*

Elküldve: 2006. 12. 27. 00:15

szasztok vki meg tudná mondani hogy melyik progi a legjobb a 360-as játékok kiírására?
vagy a nero nem jó?
választ előre is köszi

#848 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 27. 00:15

Idézet

Még auzt meg tudná valaki mondani, hogy hol kaphatok legolcsóbban Core Pack-ot és 64 MB-os memóriakártyát?
A normálisabb netes boltokban szinte mindenhol egyárban van... de ezekkel csak óvatosan mert ha elromlik a gép akkor a garanciát nem biztos hogy könnyű behajtani rajtuk mert mondjuk csak egy raktáruk van. A konzol stúdiót tudom ajánlani: http://www.konzolstudio.hu/

#849 Felhasználó inaktív   Anferni 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 00:33

Hali, mindenki!!
Már 1 hete részesülök abban a szerencsében, hogy tudok LIVE-on játszani a CoD 3-al vagy a GoW-al!!
Nagyon jó dolog, de ami nagyon hiányzik, hogy 1 magyarral se futottam még őssze csak az amcsi srácok dumáját hallgatom. Kép Milyen módon tudnánk mi MAGYAROK is együtt játszani? Mondjuk 1 időpontba fellépni egy előre megadott beállításokkal a szerveren? Vagy valahol megumálni egymással, hogy mikor hol játszunk? Jó lenne összehozni valamit!!
Előre is köszi!

#850 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 12. 27. 08:01

Anferni:
GoW-om nekem is van, azt össze tudjuk egyeztetni. tuzapeter@atw.hu asszem jó ez a cím, írj ide.

FNorberto:
Köszi a megoldást, de közben rájöttem hogy azért válaszoltam rosszul, mert én nem a kérdésre feleltem. Tegnap viszont megértettem miről beszéltek :Đ Ugyanis haverral co-op-ban végeztünk vele! A megoldás az volt hogy mi mind a ketten távcsövessel lőttük a fejét, és 3-4 lövés/fő elég volt. Igaz az utolsót véletlenül pont egyszerre lőttük, lehet hogy az számít!?!? Hamar megnyiffant :-D Elkezdtük co-opban előről durva fokozaton :D co-op-ban izgibb!!! csak kár hogy nem lehet állítani a képernyőosztást....vertikálisan is kipróbálnám....de így horizontálisan is hozzás lehet szokni,csak néha nem találom a földön lévő cuccokat :D
Kép
Kép
Kép

#851 Felhasználó inaktív   CooLevi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 11:12

Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Karácsonyra kaptam egy Xbox 360-at. Normál TV-n játszok és az a baj, hogy 480p felbontást használ, ami tudtommal HDTV felbontás. Hogy lehetne megoldani, hogy megfelelő felbontást használjon? Nem SCART csatlakózót használok, hanem S-Videot. Aki tudja a megoldást az írjon! Előre is köszi!

#852 Felhasználó inaktív   TOM X 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 11:26

Idézet

Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Karácsonyra kaptam egy Xbox 360-at. Normál TV-n játszok és az a baj, hogy 480p felbontást használ, ami tudtommal HDTV felbontás. Hogy lehetne megoldani, hogy megfelelő felbontást használjon? Nem SCART csatlakózót használok, hanem S-Videot. Aki tudja a megoldást az írjon! Előre is köszi!
Nem lehet csak hd felbontásokat állítani! nem baj ha azon van! az xbox tudja hogy milyen tv-re van kötve! lehet hogy 480p-re van állítva de nem annyin fut! hanem csak annyin amennyit a tv tud!
Amit adsz töbször is visszaadják..ami lopsz többször is visszaveszik!

#853 Felhasználó inaktív   sony8482 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 11:43

Idézet

Először is a 480p nem HD felbontás, hanem az a CRT ( Normál ) Tv-k (natív) maximuma. [Felbontásban(!)] A HD felbontások a 720p ( 1280x720p ) -és az 1080p ( 1920x1080p )!!!!! Másodszor; se Scart, se S-Video csatlakozón keresztül nem fogsz HD felbontást megjeleníteni!!!! HD felbontást vagy Komponens vagy HDMI csatlakozón keresztül tudtsz megjeleníteni! Tehát, ha Scart-ot vagy S-Vdeo-t használsz a 480p-nél nagyobb felbontást nem tudtsz kicsikarni a gépből, de a CRT Tv-k ( Normál Tv-k ) NEM IS TUDJÁK MEGJELENÍTENI, CSAK az LCD, PLAZMA Tv, vagy a Projektor -és Projektoros Tv-k tudják!!!!! Harmadszor; használj inkább Scart-ot az S-Video helyett, sokkkal jobb lesz a minősége!!!!!

Minden jót!

#854 Felhasználó inaktív   zooldier 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 11:48

sziasztok!
vettem egy xbox360-at és azt mondták hogy flash-el meg lehet oldani az írt játékok lejátszását.
Ebben valaki tudna nekem egy kis helpet?
akár e-mailen is: zooldier@c2.hu
thx

#855 Felhasználó inaktív   CooLevi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 12:10

Idézet

Idézet

Először is a 480p nem HD felbontás, hanem az a CRT ( Normál ) Tv-k (natív) maximuma. [Felbontásban(!)] A HD felbontások a 720p ( 1280x720p ) -és az 1080p ( 1920x1080p )!!!!! Másodszor; se Scart, se S-Video csatlakozón keresztül nem fogsz HD felbontást megjeleníteni!!!! HD felbontást vagy Komponens vagy HDMI csatlakozón keresztül tudtsz megjeleníteni! Tehát, ha Scart-ot vagy S-Vdeo-t használsz a 480p-nél nagyobb felbontást nem tudtsz kicsikarni a gépből, de a CRT Tv-k ( Normál Tv-k ) NEM IS TUDJÁK MEGJELENÍTENI, CSAK az LCD, PLAZMA Tv, vagy a Projektor -és Projektoros Tv-k tudják!!!!! Harmadszor; használj inkább Scart-ot az S-Video helyett, sokkkal jobb lesz a minősége!!!!!

Minden jót!
Köszi a segítséget! Sajnos SCART-ra nem tudom csatlakoztatni, mert azon a házimozi van. Mennyivel lenne szebb a kép SCART-on?

#856 Felhasználó inaktív   krizsi3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 12:48

Hello. Nemrég kaptam egy X360-at , és nem tok vele neten játszani , mert nincs Modem-em , mert nekem nem arról jön be a net , és egyébként is , az emeleten van az a cucc , ahonnan jön a net . Nem lehetne másképp megoldani , hogy tudjak LIVE-on játszani?

Ui.: Premium Pack-em van.

#857 Felhasználó inaktív   sony8482 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 14:31

Idézet

Köszi a segítséget! Sajnos SCART-ra nem tudom csatlakoztatni, mert azon a házimozi van. Mennyivel lenne szebb a kép SCART-on?

Mondjuk úgy, hogy szemmel láthatóan!!! Kép Főleg a fény effektek-nél lenne érezhető a képmínőség javulás!!! Szerintem a Scart csati egy aranyközépút annak, akinek nincsen HDTV-je.
Amúgy grat az Xbox360-hoz!!! Kép

#858 Felhasználó inaktív   badesound 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 16:01

hello, NAGY A GOND!!!!!!!! Van xbox360 + modem + cable és Upc Chello és nem tudom mer 3 napig csatlákozni live on , MIT KELL CSNINELNI????????

#859 Felhasználó inaktív   CooLevi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 17:09

Idézet

Idézet

Mondjuk úgy, hogy szemmel láthatóan!!! Kép Főleg a fény effektek-nél lenne érezhető a képmínőség javulás!!! Szerintem a Scart csati egy aranyközépút annak, akinek nincsen HDTV-je.
Amúgy grat az Xbox360-hoz!!! Kép
Köszi!Kép Amúgy sikerült megoldani: két Scart csati van a tévén, úgyhogy sikerült.Kép Egyébként tényleg szebb a kép.

#860 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 00:26

Az X-BOX os távirányítót milyen dolgokra tudom használni? van valami jelentősége vagy csak extra luxus?
Meg XBOX360

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.