HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#921 Felhasználó inaktív   Snow Pirate 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 03. 15:48

Idézet

Hály:) Segitségeteket szeretném kérni, méghozzá abban hogy milyen tipusú 360-t kell vennem,ugyanis tuttommal van olyan ami nem vált be és kidobtak 1 new seriát...de honnan tom melyik az?? Előre is kösszentyűKépb.u.é.k.
Csaó! Küldtem neked E-mailt! Peace!Kép
X Box 360

#922 Felhasználó inaktív   ssj2goku 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 18:40

Idézet

Idézet

Hály:) Segitségeteket szeretném kérni, méghozzá abban hogy milyen tipusú 360-t kell vennem,ugyanis tuttommal van olyan ami nem vált be és kidobtak 1 new seriát...de honnan tom melyik az?? Előre is kösszentyűKépb.u.é.k.
Csaó! Küldtem neked E-mailt! Peace!Kép

Hali!

Nem lenne nagy kérés, hogy nekem is küldj egy e-mailt, mert ez engem is érdeklene!

Köszi!

#923 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 22:25

jájjjj!!!! Fuck the Peace. na jó, ez nem ide tartrozik. tényleg, a 60nannométeres integrált Hd X360 mikorra jön ki?
PC-n tolom :)

#924 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 05. 15:22

Hajjajj nagy a pangás... Mi történt itt emberek? Elfogyott az ihlet, mindenki dolgozik/tanul vagy csak megkapta mindenki karácsonyra a 360-ját és inkánb játszik rajta mint fórumozzik?Kép Valahogy fel kéne dobni mert ez a kedvenc topic-om KépKép Megaztán halálra unom magam... szal csak fórumozni tok Kép (egy játékom van X-re azt meg már eléggé unom, úgylátszik nem nekem valók az eredeti játékok, meg persze nem csak ez az oka annak hogy unatkozok... nem vagyok ám ilyen játékmániásKép)

#925 Felhasználó inaktív   konzol7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 19:30

Hali Mindenkinek!

Erről a hűtés dologról szeretnék kérdezni. Én már legalább 5db megoldást láttam és hallottam, hogy hogyan lehetne a hűtést javítani, de azt még mindig nem tudom, hogy melyik a legjobb! Kép
Azt tudom, hogy a vízhűtés a csúcs és a legjobb, de sajna nincs ilyenre 40.000 Ft-om Kép Van egy USB-s hűtő is, de úgy láttam, hogy az nem sokat ér... A Nyko360 hűtő meg állítólag megsüti a gépet és Microsoft se ajánlja - gari vesztéssel jár(!), hogy valóban így van-e nem tudom, de ez se kecsegtető megoldás...
Maradt a gyári hűtő húzása és a gyári hűtő helyére egy speckó hűtő rakása, de ezekről sem tudok sokat.
Valaki segítsen és okosítson ki engem ebben a témában!!!!! Köszi!

#926 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 19:58

Idézet

Hali Mindenkinek!

Erről a hűtés dologról szeretnék kérdezni. Én már legalább 5db megoldást láttam és hallottam, hogy hogyan lehetne a hűtést javítani, de azt még mindig nem tudom, hogy melyik a legjobb! Kép
Azt tudom, hogy a vízhűtés a csúcs és a legjobb, de sajna nincs ilyenre 40.000 Ft-om Kép Van egy USB-s hűtő is, de úgy láttam, hogy az nem sokat ér... A Nyko360 hűtő meg állítólag megsüti a gépet és Microsoft se ajánlja - gari vesztéssel jár(!), hogy valóban így van-e nem tudom, de ez se kecsegtető megoldás...
Maradt a gyári hűtő húzása és a gyári hűtő helyére egy speckó hűtő rakása, de ezekről sem tudok sokat.
Hát én nem vagyok annyira benne ebben a témában, mert én nem is játszok 8 órát egyhuzamban meg nekem új gépem van, azok meg asszem nem sülnek annyira (ha jól tom akkor ez csak az első gépekkel volt gond), de szerintem az a hátulra csatolható intercooler nevű cucc elég jó, mert csak simán rá kell pattintani a hátuljára meg asztán nem is oylan drága.

#927 Felhasználó inaktív   CooLevi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 20:36

Idézet

Hajjajj nagy a pangás... Mi történt itt emberek? Elfogyott az ihlet, mindenki dolgozik/tanul vagy csak megkapta mindenki karácsonyra a 360-ját és inkánb játszik rajta mint fórumozzik?Kép Valahogy fel kéne dobni mert ez a kedvenc topic-om KépKép Megaztán halálra unom magam... szal csak fórumozni tok Kép (egy játékom van X-re azt meg már eléggé unom, úgylátszik nem nekem valók az eredeti játékok, meg persze nem csak ez az oka annak hogy unatkozok... nem vagyok ám ilyen játékmániásKép)
Úgy látom neked is problémád van a teljes játékok árával.:Đ Én játékmániás vagyok és csak két játékom van (NFS Most Wanted és Fight Night Round 3), ráadásul mindkettőt kiakasztottam.Kép Anyám azt mondta maradjak csendben ebben a témában, közel van a Húsvét.:-D De flashelni se akarom, mert nem bízok benne, ráadásul használom a Live-ot. Mindegy, valahogy csak megoldom.Kép

#928 Felhasználó inaktív   konzol7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 20:54

Idézet

Hát én nem vagyok annyira benne ebben a témában, mert én nem is játszok 8 órát egyhuzamban meg nekem új gépem van, azok meg asszem nem sülnek annyira (ha jól tom akkor ez csak az első gépekkel volt gond), de szerintem az a hátulra csatolható intercooler nevű cucc elég jó, mert csak simán rá kell pattintani a hátuljára meg asztán nem is oylan drága.
Köszi szépen, sokat segítettél!!! Kép

#929 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 21:33

Szivesen, örülök hogy segíthettem Kép.
CooLevi hol laksz? mert pesten van egy jó bolt a Konzol studio, itt ezer forint ráfizetéssel kicserélheted régi játékod egy másikra. Ez szerintem így eléggé megéri Kép http://www.konzolstudio.hu/. Egyébként a flasheléstől nem kell félni, én is most fogom valamikor. A játékok eléggé megbízhtóan futnak tudomásom szerint, a live-ról most így hirtelen nemtok mit mondani de néz körül itt: http://xbox360.blogol.hu/ Flashelésről pedig érdeklődj EDGE-nél: 2457@citromail.hu

#930 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 22:11

Idézet

Hali Mindenkinek!

hallod gari vesztéssel jár? és ha visszaviszed de már nincs rajta a niko hűtő akkor honnan a búbánatos f*szomból mondják meg h az miatt ment tönkre? és a niko 360 hűtő az az intercooler
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

#931 Felhasználó inaktív   TOM X 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 22:44

hűtésről: az inercooler 360 nem ér semmit! olyat ne vegyetek! a legjobb a vízhűtés de az drága! inkább privátba írjon valaki és tudok egy embert aki jó hűtésmódot tud! a flasheléről: mindenki nyugodtan csinálja meg! a legújabb frissítésekkel semmi probléma sincs! teljesen tökéletes! ajánlom mindenkinek :Đ! ha valakinek akármi kérdése van szívesen segítek!Kép
Amit adsz töbször is visszaadják..ami lopsz többször is visszaveszik!

#932 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 23:16

Nem tudja valaki, hogy a live-t lehet használni normálisan flashelt géppel? mert riogatnak olyannal ogy ha kiszúrják ogy flashelt a géped akkor letiltják...vagy valami ilyesmi. De ha letiltják akkor mi történik? nem indul be a gép vagy csak nemtok felmenni live-ra?

#933 Felhasználó inaktív   TOM X 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 23:33

Idézet

Nem tudja valaki, hogy a live-t lehet használni normálisan flashelt géppel? mert riogatnak olyannal ogy ha kiszúrják ogy flashelt a géped akkor letiltják...vagy valami ilyesmi. De ha letiltják akkor mi történik? nem indul be a gép vagy csak nemtok felmenni live-ra?
a legújabb firmware-el már nem tudják kiszűrni! és ha ki is szűrik akkor mac adress alapján ledobnak live-ról! De semmi para! fél éve másolt játékokkal játszok live-on! és még rajtam kívűl sokan!Kép
Amit adsz töbször is visszaadják..ami lopsz többször is visszaveszik!

#934 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 01. 06. 07:41

[quote]hűtésről: az inercooler 360 nem ér semmit! olyat ne vegyetek! a legjobb a vízhűtés de az drága! inkább privátba írjon valaki és tudok egy embert aki jó hűtésmódot tud! [quote] Intercooler nem ér semmit? Ez érdekes. Nekem az van és igenis sokat ér. 8-9 óra folyamatos játék után sem olyan meleg a gép mint nélküle 3-4 óra alatt. Az biztos hogy nem olyan hatékony mint a vízhűtés, de nem is kerül annyiba, és a lényeg, hogy nem veszik el a garancia!!! Ígyhogy én tökéletesen meg vagyok vele elégedve :Đ
Kép
Kép
Kép

#935 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 06. 10:15

Idézet

Idézet

hűtésről: az inercooler 360 nem ér semmit! olyat ne vegyetek! a legjobb a vízhűtés de az drága! inkább privátba írjon valaki és tudok egy embert aki jó hűtésmódot tud!

Idézet

Intercooler nem ér semmit? Ez érdekes. Nekem az van és igenis sokat ér. 8-9 óra folyamatos játék után sem olyan meleg a gép mint nélküle 3-4 óra alatt. Az biztos hogy nem olyan hatékony mint a vízhűtés, de nem is kerül annyiba, és a lényeg, hogy nem veszik el a garancia!!! Ígyhogy én tökéletesen meg vagyok vele elégedve :Đ
Igazad van James

ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

#936 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 06. 12:31

Idézet

Idézet

a legújabb firmware-el már nem tudják kiszűrni! és ha ki is szűrik akkor mac adress alapján ledobnak live-ról! De semmi para! fél éve másolt játékokkal játszok live-on! és még rajtam kívűl sokan!Kép
Köszi, így már nagyon várom a flashelést!Kép Meg találtam egy elég pöpecnek tűnő nem is tudom mit... szervert, ami olyan mint a live, csak ingyenes. http://www.xbconnect.com/ Még nem próbáltam ki, majd ma. Mondjuk nemtom hogy sikerül e mert elég szarul van beállítva a routerem.Kép Gyerünk darálni!!! KépKépKépKép

#937 Felhasználó inaktív   konzol7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 00:08

Hali Mindenkinek!

Nem tudja valaki, hogy mikor jön az új XBox360, ami már HDMI csatival is rendelkezik?? Pontosabban, mikortól lehet kapni itthon is??

#938 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 01. 08. 06:12

LOL!!! Ha jól hallottam egyenlőre minden csak pletyi. Benfentes nem nyilatkozta hivatalosan ugyebár. Csak olyan hírek röpködnek hogy valaki hallotta attól aki látta azt az embert aki ismeri azt, aki halotta hogy állítolag ezt beszélik valahol. LOL!

Majd ha hivatalosan bejelentik, onnantól eltelik pár hónap és majd akkor lehet tudni hogy mikor is lesz (ha lesz) ilyen vas. De az biztos, hogyha igaz is a hír, akkor sem fog a nyuszika ilyent tojni az biztos :Đ

Kép
Kép
Kép

#939 Felhasználó inaktív   Heuro 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 10:56

Hali All!
Kérlek Benneteket, ha van olyan köztetek, aki megosztja a monitorát a PC és
az xBOX 360 között, az írja meg, hogy milyen kütyüvel teszi!
Kettőt kipróbáltunk, de nem működik.
Csak villan a LED, de nincs képe a boxnak.
Mindkettő SWITCH elektronikus.
Mechanikust még nem próbáltunk.
Előre is köszi!
Üdv!

#940 Felhasználó inaktív   konzol7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 10:59

Idézet

LOL!!! Ha jól hallottam egyenlőre minden csak pletyi. Benfentes nem nyilatkozta hivatalosan ugyebár. Csak olyan hírek röpködnek hogy valaki hallotta attól aki látta azt az embert aki ismeri azt, aki halotta hogy állítolag ezt beszélik valahol. LOL!

Majd ha hivatalosan bejelentik, onnantól eltelik pár hónap és majd akkor lehet tudni hogy mikor is lesz (ha lesz) ilyen vas. De az biztos, hogyha igaz is a hír, akkor sem fog a nyuszika ilyent tojni az biztos :Đ

Köszi az infot, a következő linkkel nem téged akarlak megcáfolni, csak igen érdekes...
LINK: http://gear.ign.com/...3/753296p1.html
Kéretik ezt megtekinteni! Kép

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »