Black & White 2
Elküldve: 2006. 03. 10. 08:01
de kell hozzá érc is (ore) meg szabad emberek. Ezeket ha jól tudom, mielőtt letennéd a sátrat (balra, jobbra, húzva az egeret növelhetedcsökkentheted a sereg számát) kiírja, ha hagyod az egeret mozdulatlanul.

"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
#102 Guest__*
Elküldve: 2006. 04. 22. 14:20
Idézet
Idézet
Szevasztok!
Hogy lehet katonákat 'gyártani'? Amikor épp azt oktatta a játék nem figyeltem, úgyhogy most fingom nincs.
legyártom a barakkot, aztán néha ha ráklikkelek elhelyezhetek egy sátrat a környékén, ahol sereg lesz. De ilyet már jó ideje nem tudok csinálni. Szóval hogyan is kell? 
Hogy lehet katonákat 'gyártani'? Amikor épp azt oktatta a játék nem figyeltem, úgyhogy most fingom nincs.

Elküldve: 2006. 05. 01. 18:33
Van egy nagy problémám kérlek segítsetek ha tudtok! Feltelepítem a játékot, elindul, aztán bejön a lionhead logó és a golyócskák amiket lehet tologatni, és innen nem megy tovább a játék. Ítéletnapig tologathatom a golyókat semmi nem lesz. ESC-re SPACE-re semmi reakció. Mi lehet a probléma???i
Elküldve: 2006. 05. 01. 19:41
Azt hiszem a jatek megjelenesekor leirta vki ebben a topikban, hogy mit kell ilyenkorcsinalni. En mar nem emlexem pontoan, de pont ma jutott eszembe, hogy ujra fel kene rakni. Igaz en csk a vizsgak utanra halasztom, addig ugyanis nincs idom sokaig jatszogatni.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

Elküldve: 2006. 06. 07. 11:09
Meg tudna vki mondani, hogy a kieegszito elso kuldeteseben mit kellcsinalni? Vagyis, honnan tudok szerezni ferfi embert, mert a falumban csak nok vannak, es igy nem igazan tudok fejlodni.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

Elküldve: 2006. 06. 07. 12:07
Idézet
Van egy nagy problémám kérlek segítsetek ha tudtok! Feltelepítem a játékot, elindul, aztán bejön a lionhead logó és a golyócskák amiket lehet tologatni, és innen nem megy tovább a játék. Ítéletnapig tologathatom a golyókat semmi nem lesz. ESC-re SPACE-re semmi reakció. Mi lehet a probléma???i

Get the best...Jackson...Fuck the rest...
Elküldve: 2006. 06. 07. 14:16
Idézet
Idézet

Elküldve: 2006. 08. 29. 16:32
Nagyon jó volt a black & white. viszont a második része oltári király

Elküldve: 2006. 10. 17. 08:03
Most ujrakezdtem a jatekot. Uj videokartyaval kicsit jol megy. Csak az alap jatekkal jatszom, de felfedeztem egy hibat. Nos minden nagyszeruen mukodik, de egyszeruen a gyerekek a varosban nem nonek fel. Van 300 gyerek es 78 felnot a varosban, es egyszeruen nem tudok katonasagot toborozni. Nem tudja valaki a megoldast? Mit kell tenni, hogy a gyerekek felnojenek?

Elküldve: 2007. 01. 07. 09:35
Nekem az a bajom hogy a játék elindul de addig amedig nem megyek rá a newgame-ra és utána egy valami nem tölt hang van kép nincs másoknál nem csinált ilyet ?

Elküldve: 2007. 11. 18. 08:09
Idézet
Nekem az a bajom hogy a játék elindul de addig amedig nem megyek rá a newgame-ra és utána egy valami nem tölt hang van kép nincs másoknál nem csinált ilyet ?

Elküldve: 2009. 05. 20. 21:33
a véége fele már nagyon nehéz kezd lenni az utolsót 1 hónapig csináltam
Elküldve: 2009. 05. 20. 21:34
Idézet
a véége fele már nagyon nehéz kezd lenni az utolsót 1 hónapig csináltam

"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
But first you must learn how to smile as you kill"