HWSW Informatikai Kerekasztal: Black & White 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Black & White 2

#101 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 10. 08:01

de kell hozzá érc is (ore) meg szabad emberek. Ezeket ha jól tudom, mielőtt letennéd a sátrat (balra, jobbra, húzva az egeret növelhetedcsökkentheted a sereg számát) kiírja, ha hagyod az egeret mozdulatlanul.Kép
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#102 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 04. 22. 14:20

Idézet

Idézet

Szevasztok!

Hogy lehet katonákat 'gyártani'? Amikor épp azt oktatta a játék nem figyeltem, úgyhogy most fingom nincs.:Đ legyártom a barakkot, aztán néha ha ráklikkelek elhelyezhetek egy sátrat a környékén, ahol sereg lesz. De ilyet már jó ideje nem tudok csinálni. Szóval hogyan is kell? Kép
Úgy lehet kérlek alássan, hogy van egy zászló a barakkon. Azt fogd meg és ha kiviszed a barakkból akkor le tod tenni a sátrat. Abool lessz a nagy-nagy sereg.Kép Ma jöttem rá ha gonosz vagy könnyebb!
Bocs de gonoszként szerintem nem feltétlen könnyebb mert úgy (nálam legalábbis ) nincs elég népesség tehát nem lessz elég nagy a sereg. (Egyszer jóként csak az egyik várrosban 600 fős sereget csináltam és még volt 4 kissebb városom)

#103 Guest__*

Elküldve: 2006. 04. 23. 17:22

K**va jó a Black & White 2!

#104 Guest__*

Elküldve: 2006. 04. 25. 14:43

Jó az de nem tudnám 3-nál többször végigtolni.

#105 Felhasználó inaktív   steve17 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 18:33

Van egy nagy problémám kérlek segítsetek ha tudtok! Feltelepítem a játékot, elindul, aztán bejön a lionhead logó és a golyócskák amiket lehet tologatni, és innen nem megy tovább a játék. Ítéletnapig tologathatom a golyókat semmi nem lesz. ESC-re SPACE-re semmi reakció. Mi lehet a probléma???i

#106 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 19:41

Azt hiszem a jatek megjelenesekor leirta vki ebben a topikban, hogy mit kell ilyenkorcsinalni. En mar nem emlexem pontoan, de pont ma jutott eszembe, hogy ujra fel kene rakni. Igaz en csk a vizsgak utanra halasztom, addig ugyanis nincs idom sokaig jatszogatni.

"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#107 Felhasználó inaktív   peppincs 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 18:15

naon király
Vas István Péter

#108 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 07. 11:09

Meg tudna vki mondani, hogy a kieegszito elso kuldeteseben mit kellcsinalni? Vagyis, honnan tudok szerezni ferfi embert, mert a falumban csak nok vannak, es igy nem igazan tudok fejlodni.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#109 Felhasználó inaktív   FallenX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 07. 12:07

Idézet

Van egy nagy problémám kérlek segítsetek ha tudtok! Feltelepítem a játékot, elindul, aztán bejön a lionhead logó és a golyócskák amiket lehet tologatni, és innen nem megy tovább a játék. Ítéletnapig tologathatom a golyókat semmi nem lesz. ESC-re SPACE-re semmi reakció. Mi lehet a probléma???i
Egyszerüen csak hagyni kell h bejöjjön a logó és nem kell piszkálni a golyócskákat... Kép

Get the best...Jackson...Fuck the rest...

#110 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 07. 14:16

Idézet

Idézet

Egyszerüen csak hagyni kell h bejöjjön a logó és nem kell piszkálni a golyócskákat... Kép
ehh, lol en kicsit felreertettemKép. Azt hittem maga a kuldeets nem indul.

#111 Felhasználó inaktív   milhend 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 29. 16:32

Nagyon jó volt a black & white. viszont a második része oltári királyKép

#112 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 17. 08:03

Most ujrakezdtem a jatekot. Uj videokartyaval kicsit jol megy. Csak az alap jatekkal jatszom, de felfedeztem egy hibat. Nos minden nagyszeruen mukodik, de egyszeruen a gyerekek a varosban nem nonek fel. Van 300 gyerek es 78 felnot a varosban, es egyszeruen nem tudok katonasagot toborozni. Nem tudja valaki a megoldast? Mit kell tenni, hogy a gyerekek felnojenek?

#113 Felhasználó inaktív   Lordbubu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 09:35

Nekem az a bajom hogy a játék elindul de addig amedig nem megyek rá a newgame-ra és utána egy valami nem tölt hang van kép nincs másoknál nem csinált ilyet ?Kép

#114 Guest__*

Elküldve: 2007. 06. 15. 08:44

#115 Felhasználó inaktív   blackmiki 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 18. 08:09

Idézet

Nekem az a bajom hogy a játék elindul de addig amedig nem megyek rá a newgame-ra és utána egy valami nem tölt hang van kép nincs másoknál nem csinált ilyet ?Kép
Nekem a második résszel van ugyanezKép

#116 Felhasználó inaktív   Zakharov 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 20. 21:33

a véége fele már nagyon nehéz kezd lenni az utolsót 1 hónapig csináltam

#117 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 20. 21:34