Idézet
Idézet
Idézet
Egy olyan stratégigai játékot keresek ami ilyen robotos/jövőbeli volt és voltak benne mindenféle egységek. Felderitő ami ilyen kis motor volt, akkor lángszórós tank, meg a kedvencem Dominator ami ilyen tűzgolyókat lőtt, meg tank, helikopter, vadászgép. És úgy lehetett pénzt szerzni h a bányahelyekre épitettél ilyen kör alakű bányatelepeket és a begyűjtő kocsik annak a bejárataihoz mentek és onnan lett pénzed. Az ikonja is 1 robot volt. És emlékszem az épitész robotok ilyen targonca szerűek voltak és mindeki akire rányomtál mondott valamit és az épitő robotok azt szokták h: "Me, Me, Always me". Nagyon fontos lenne, nem tom mikori gém de még pixeles volt a grafikája. Úgy 2002 körül játszottam vele először de sztem régebbi. Aki tudja az irja ide a játék nevét mer kéne nagyon.
Red Alert 2?
inkább a red alert 1-re szavaznék, igaz azzal nem toltam, de a 2-re nem nagyon igazak a feltevések. Meg a 2-ben Desolator volt, és az ilyen zöld nukleális taknyot lőtt. na meg ebben nem igazán volt olyan hogy felderítő, főleg motorral, a lángszórós tank helyett is tesla tank volt, szóval lehet a RA1 lesz amit keresel.
néztem egy kis gameplayt, és a RA1-se lehet, mert ott sincsenek konkrét bányák, szóval akkor fogalmam nincs

. de elképzelhető hogy valamilyen C&C volt
Biztos h nem C'n'C, az 100. De mind1 is mer apám tudja a nevét a játéknak csak este jön majd haza és nem volt kedvem megvárni ugyhogy inkább mekkérdeztem

Majd ha hazajött mekkérdezem tőle aztán leirom ide h ti is tudjátok mer az 1 isteni gém volt és nagyon szerettem ugyhogy azeretnék majd játszani vele megin.
Jah és mégvalami a játékról. Nekem csak a demója volt meg amiben csak a tutorial volt meg plusz 1 pálya és nem volt a játékban nehéztank, sem vadászgép, sem rakéta (ICBM). És emlékszem h én voltam vagy a szürke vagy a kék és az ellen meg a piros és a tutorialban volt haverom is aki meg narabcs volt. És ugy volt h én votam a térkép bal alsó sarkán és ott kellet épitkeznem (bánya, HQ, gyár, labor(vagy mi), meg ilyenek). a haverom meg már fullos volt mindenből (ez még a tutorial) és ő 1 magaslaton volt ahova én nem mehettem föl. az ellen meg a "sötétségben" volt és neki csak ilyen kis bázisa volt amit le kellet rombolni és akkor lett kész a tutoril. Nah csak ennyi infót tok róla.(meg persze a fejemben ott van a játékról a kép, meg minden de a neve nem jut eszembe)