Elküldve: 2009. 11. 26. 22:10
Mire rájöttem, hogy hol a topic... Pedig elég egyértelmű, bassszus.
Szóval, megesett az első adás. Elsőre az "aranyosan szerencsétlen" jelző ugrik be. Mire ezt így mind beírom, biztos írják már előttem öten, hogy voltak technikai gubancok, meg minden... De az egész aranyos volt, nem égett az arca nagyon senkinek.
A chat katasztrófa még így is, hogy nem laggol, gil fogalommá vált nagyon gyorsan, lehetne valami moderátor, nem tudom, hogy ez mennyire megoldható... Nagyon jó lenne, követhetetlen a chat, és ez a nyereményjátéknál is szívás volt.
A zene nekem szintén nagyon nem feküdt (A Pennywise nóta kivételével, az isten volt), de ez az én egyéni problémám, majd lehalkítom legközelebb.
Műsorvezetők arcok, szeretjük őket, még ha a nickem nem is sikerült rendesen felolvasni elsőre...
A műsor maga csillagos ötös, semmi erőltetett dolog, a mostanában reggelente a rádióban folyó agysorvasztás helyett akármikor elhallgatnám. Az istenes failek pedig hatalmasat dobtak a hangulaton. a Battlestar Galactica meg a Láttok minket még (vagy mi) engem elég komolyan kiütött.
Bár hangoztatva volt, hogy ez csak első adás, lesz ez jobb is, de nekem akkor se lenne problémám, ha ezen a szinten maradna.
Szóval egy hallgatója mindenképp lesz a műsornak, ha lesz még, de szerintem nem én leszek az egyetlen... Sietnék már legközelebb a kocsmába, ahol megesett a dolog, de messze van, és iskolás kölyökként nem lenne túl jó, ha csütörtökön este tizenegy körül esnék haza...