HWSW Informatikai Kerekasztal: Britney Spears - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Britney Spears

#1 Felhasználó inaktív   Ford Fairlane 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 12. 05:44

Szerinted? :Đ

#2 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 12. 06:26

Ajaj! Veszelyes terulet! Ki az a Brittney Kép
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#3 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 12. 07:42

Ha belegondolok, a csajnak eleg borzalmas elete lehetett... De a zeneje akkor is mocsok...
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#4 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 11. 12. 10:22

Hogy tudott ilyen ratyi palival összejönni, ráadásul kölköt szűlni neki.

#5 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 12. 12:36

hogy tudott pénzt keresni EZZEL a zenével?!

#6 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 12. 14:27

Minek kellett ilyen topicot nyitni egyaltalan?... Kép
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#7 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 11. 12. 14:33

Szerintem britni nem olyan rossz kislány, bár most, hogy állapotos, kicsit nagy a hasa :Đ

lewton: a 12-13 éves kiscsajok megőrülnek az ilyen nyálas zenéért, és akártmit megtesznek, hogy megvegyék a legújabb albumait :-D

#8 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 12. 14:37

Idézet

hogy tudott pénzt keresni EZZEL a zenével?!
Miért, az itthoni sztárocskák hogy tudnak megélni szted? Úgy hogy vannak olyan birka emberek, akiket ez érdekel!!
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#9 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 12. 16:27

Idézet

lewton: a 12-13 éves kiscsajok megőrülnek az ilyen nyálas zenéért, és akártmit megtesznek, hogy megvegyék a legújabb albumait :Đ
Kikérem az osztályom nevében! nálunk szinte mindenki rockot hallgat(szerencsére).
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#10 Felhasználó inaktív   Kormos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 12. 17:24

Atyaég gyerekek, ez a topic komoly? Mert akkor én is inditok egyet Jeff Goldblum fan-eknek...
KépKépKép
[Trust in my command!]

#11 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 12. 18:54

most őszintén, én még soha nem találkoztam olyan emberrel aki azt mondta, hogy szereti Britneyt (nahjó, kivéve Ford-otKép). pedig már sok fajtával találkoztam. lehet, rossz társaságokba járok?Kép

#12 Felhasználó inaktív   Ford Fairlane 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 12. 22:17

Avium: Te torolted eloszor ugye? A valasz: korunk legnepszerubb idoljarol mindenkinek van velemenye, korunkben es az igenyesebb korokben altalaban negativ, de tudtommal nincs a szabalyzatban, hogy fikatopicot nem lehet nyitni a zene dir alatt, csak metal topicokat. Ha pedig mindenkinek van velemenye, akkor porog a forum, GK-s kollegakent pedig tudod, hogy erre a napokban nagy szukseg van, ergo szerintem a topic nyitasa hasznos volt. Ellenerv?

#13 Felhasználó inaktív   Ford Fairlane 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 12. 22:22

Varticew: Mar nem allapotos, ugy egy honapja szult, most azzal van tele a bulvarmedia, hogy melyik lapban jelennek meg a babarol az elso kepek, ki fizet ertuk tobbet. Allitolag mar vannak ellopott vagy paparazzi kepek rola, de ezuttal nagyon gyorsan lepett a gepezet, es meg Google-val sem lehet rajuk talalni, csak a kepek helyere. Ja, meg emellett a bulvarban toljak azt is, hogy ezutan milyen palyat valaszt: foallasu anya, visszatero popsztar, esetleg egyetemista es kesobb torvenyszeki helyszinelo (rakattant a sorozatra). Sot azt is toljak, hogy egyre tobbet veszekszik az uj ferjevel, talan a levegoben van az ujabb valas.

#14 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 11. 12. 22:30

Idézet

Varticew: Mar nem allapotos, ugy egy honapja szult, most azzal van tele a bulvarmedia, hogy melyik lapban jelennek meg a babarol az elso kepek, ki fizet ertuk tobbet. Allitolag mar vannak ellopott vagy paparazzi kepek rola, de ezuttal nagyon gyorsan lepett a gepezet, es meg Google-val sem lehet rajuk talalni, csak a kepek helyere. Ja, meg emellett a bulvarban toljak azt is, hogy ezutan milyen palyat valaszt: foallasu anya, visszatero popsztar, esetleg egyetemista es kesobb torvenyszeki helyszinelo (rakattant a sorozatra). Sot azt is toljak, hogy egyre tobbet veszekszik az uj ferjevel, talan a levegoben van az ujabb valas.
Húúú... ez egyre izgibb lesz! Várjuk a fejleményeket, Mr. Fairlane! :Đ

#15 Felhasználó inaktív   Ford Fairlane 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 12. 22:35

lewton6: Kikerem magamnak, en kurvara utalom Britney-t es az egesz jelenseget. A "zenejet" meg sem tudom itelni (amikor utoljara hallottam, nagyon szar volt), legutoljara azt a szamot hallottam es azt a klipet lattam tole, amiben ilyen renderelt brazil oserdo melletti renderelt futurisztikus toronyhazban vizespoloban tancolt. Ez cirka 3 eve volt, azota asszem 2-3 albuma jelent meg, amiktol tuntetoleg totalisan tavoltartottam magam (tehat meg a radiot is azonnal elkapcsoltam satobbi). Ugyanakkor kicsit felduhit a jelenseg, ha atkapcsolok egy zenei csatornan nagyritkan, Britney hirek menne, ha szorfolok a neten filmes, zenei vagy bulvarkozeli portalokon, toljak a pofamba a Britney hireket, ha az ujsagos standra nezek, a lapok fele hetente tol egy-ket Britney headline-t, igy akarmennyire szarok ra, megragadnak bennem peldaul az alabb idezett hirek, felesleges es keretlen informaciokkal (kvazi spamekkel) bombaznak sokszorosan kozvetve a cege PR-osai, ez pedig felduhit.

A topicot tehat azon tul, hogy szerintem a sok velemeny miatt jol fog porogni, azert is hoztam letre, hogy aki hasonloan erez a sztar irant, kiduhongje magat itt is (altalaban ilyen indulatkivaltokent szoktam feldobni a nevet). De persze aki rajongo, az is bekapcsolodhat a temaba, megvedheti meg minden. Amikor inditottam a topicot, szandekosan nem is foglaltam allast, kivancsi voltam kik lesznek tobben, persze a rock rajongo olvasotaborbol es szerkesztocsapatbol sejtettem, hogy hozzam hasonloan a kontra-Britney velemenyek lesznek a hangsulyosabbak.

#16 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 11. 12. 23:12

Talán már tudjátok a véleményem a zenével kapcsolatban. Én igazából csak azt tekintem zenének amit igazi hangszerrel, igazi zenészek játszanak, és akármikor élőben el is tudják nyomni... (az már ugyancsak az én egyéni preferenciám, hogy ebből is a keményebb fajtát szeretem :Đ).

Britney nem igen tartozik ide, tehát igazából "zenei" téren nincs miről beszélni. Egyébként nem hiszem, hogy ő akármilyen zenét, vagy szöveget, vagy akármit írna, ő az a bábu, akit kiraknak. Ez úgy működik, hogy keresnek egy csapatot, aki a zenét megcsinálja és feljátsza, és kiraknak mellé egy könnyen eladható dögös nyuszit, aki jól mutat pl a lemezborítón meg a koncerteken. Az énektanárunk mesélt erről, még 2 évvel ezelőtt: amikor a barátja hangmérnökként dolgozott, pl, koncerteken, az egyik alkalommal behívta magához az énektanárunkat, mondván most mutat neki valami vicceset. Valami hasonló szőke picsa pop(?) zenéje(??), amire persze a színpadon a szőke nő ugrált meg "énekelt" a mikrofonba. Azért az idézőjel, mert természetesen csak playbackelt, namost erre a hangmérnök csóka felnyomtam az addig muteolt mikrofon hangerejét, és a nő TÉNYLEG ÉNEKELT bele a mikrofonba, persze borzalmasan, hiszen az eredeti zenéhez köze nem volt.... de annyira hülye volt, hogy nem tudta, hogy playbacknél csak tátogni kell.

A slusszpoén viszont: mit csinált erre a nép? ... Elkezdtett hevesen tapsolni és éljenezni...

#17 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 12. 23:35

Idézet

lewton6: Kikerem magamnak, en kurvara utalom Britney-t es az egesz jelenseget.
smiley! Kép

#18 Felhasználó inaktív   Ford Fairlane 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 12. 23:57

InGen: En is abszolut hasonlokepp velekedek a zenerol (lasd az idezojelet lejjebb), bar szelesebb az izlesspektrumom, szinte mindenevo vagyok, meg a dance es pop kategoriakban is van amit meghallgatok (meg magyart is, bar ez igazan ritka nalam: Egyszercsak), de en is csak azt tekintem egyaltalan hallgatasra erdemesnek, amit eloben is elo tudnak adni (kivetel ez alol a minimalista elektronikus demoscene zene: SID, MOD, XM satobbi, amit szinten csipek), es ami szemelyesebb, tehat a banda vagy a sztar is szerez zenet es dalokat, vagy ami megjobb, kizarolag sajat szamokat tol.

Eleg szanalmas a popipar azon muanyag playbackes (es sajnos legnepszerubb, legismertebb es leggazdagabb) topszegmense, amirol te is irsz, termeszetesen Britney helyett feldobhattam volna Xtinat, Pinket, Gwent, Shakirat, Madonnat, Kylie-t, Avrilt es masokat is (az utobbi evekben feltunteket nem nagyon jegyeztem meg), egy reszuk mar megtanult eloben enekelni, de azert mind csinalt megasztarok, mindenesetre Britney a legnepszerubb es a legutaltabb is jelenleg. Az mondjuk jo kerdes, hogy hogyan tudnak tartosan a topon maradni, mivel rendszerint a menedzsmentjuk is valtozik az image-ukkel es a zeneszerzoikkel/dalszerzoikkel egyetemben (ugye ezeknek szinte minden szamot mas-mas csucsszerzo keszit es mixel), nagy divat, hogy a sztarok szinte evente kirugjak a menedzseruket, a Beatles kezdte a sort nagyobb nyilvanossag elott, utoljara pedig Toth Verarol olvastam ezt.

#19 Felhasználó inaktív   Ford Fairlane 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 13. 00:02

Idézet

Idézet

lewton6: Kikerem magamnak, en kurvara utalom Britney-t es az egesz jelenseget.
smiley! Kép
lewton6: Persze a mufelhaborodasomat viccnek szantam, vettem a smiley-dat, az idezett mondatom utan ereztem is, hogy hianyzik viszont, csak nem akartam, hogy latsszon a bejegyzesem utolagos valtoztatasa, hatha meg valaki azt hitte volna, hogy a hozzaszolasban palfordultam. :Đ

#20 Felhasználó inaktív   JAY 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 13. 01:11

én örülnék ha Britni Szpirsz tárt lábakkal várna az ágyambanKép
Britni szpirsz számot meg szoktam hallgatniKépKép (fürgerókalábak - britni szpirsz c. számot természetesen)
AMEDDIG FÖLD KEREK MINDIG LESZNEK ROCKEREK!!!

Téma megosztása:

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó