HWSW Informatikai Kerekasztal: Foci VB 2010 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Foci VB 2010

#1041 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 04. 16:21

Idézet

Idézet

July 7 :
Spanyolország-Németország elődöntő, ha valaki nem tudná..:Đ

VIVA ESPANA !!!
Válasz Németek elverik őket Kép
ezzzz minéév ember :-D
mikor még kisgyerek voltam, 5 éves srác,
nem tudtam mivan a szoknyád alatt, mi az a mi ráz

http://imagerz.com/QENAXktvAwIMXlhIGQVR

http://i30.tinypic.com/1ew4r5.png
http://img30.imageshack.us/img30/6397/messilpbarcacopyn.png

#1042 Felhasználó inaktív   Tyrael 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 04. 20:49

Valaki tudja, hogy Paul a polip jósolási eredményét hol lehet megnézni?XD Kíváncsi leszek a Holland-Urugay meccsre, mindenesetre reménykedek Urugayban.

#1043 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 04. 21:14

Idézet

Idézet

Hát Paraguay sokkal jobb volt... pedig mind a két csapatot utálom!
1, Teljesen szabályos gól volt Valdezé
2, A 11-esnél berohantak a 16-osra, szóval mint a spanyoloknál itt is újat kellett volna adnia.

Nem voltak rosszak a spanyolok, de voltak már jobbak is. Az a gól meg... onnan kihagyni vétek lett volna, a beadás (inieasta) sokkal szebb volt.
nem igaz, nem kellett volna újat rúgni mert ez csak nézőpont kérdése, a spanyolokét kellett volna megadni Kép
Attól még jobb volt Paraguay, ha az a szerencsétlen nem áll ott attól még ugyan úgy bemegy...

#1044 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 04. 21:36

Idézet

Valaki tudja, hogy Paul a polip jósolási eredményét hol lehet megnézni?XD Kíváncsi leszek a Holland-Urugay meccsre, mindenesetre reménykedek Urugayban.
csak német mecset jósol meg ! Kép

#1045 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 04. 22:12

Idézet

Idézet

Idézet

Hát Paraguay sokkal jobb volt... pedig mind a két csapatot utálom!
1, Teljesen szabályos gól volt Valdezé
2, A 11-esnél berohantak a 16-osra, szóval mint a spanyoloknál itt is újat kellett volna adnia.

Nem voltak rosszak a spanyolok, de voltak már jobbak is. Az a gól meg... onnan kihagyni vétek lett volna, a beadás (inieasta) sokkal szebb volt.
nem igaz, nem kellett volna újat rúgni mert ez csak nézőpont kérdése, a spanyolokét kellett volna megadni Kép
Attól még jobb volt Paraguay, ha az a szerencsétlen nem áll ott attól még ugyan úgy bemegy...
ez igaz, és a tizut is be lehetett volna lőni...
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#1046 Felhasználó inaktív   brolin10 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 05. 22:24

Na most kiesett Argentína isKép.Most már akkor a Uru.-Holland meccs győztesének szurkolok a döntőbe.
Remélem Xaviék elverik a fricceket és aztán Holland/Uruguay-Spanyol döntő lesz.
Glory, glory, Man United,
As the reds go marching on, on, on.
Kép

#1047 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 05. 22:31

Idézet

Na most kiesett Argentína isKép.Most már akkor a Uru.-Holland meccs győztesének szurkolok a döntőbe.
hohóóó na végre friccutáló drukker mint énKép
mikor még kisgyerek voltam, 5 éves srác,
nem tudtam mivan a szoknyád alatt, mi az a mi ráz

http://imagerz.com/QENAXktvAwIMXlhIGQVR

http://i30.tinypic.com/1ew4r5.png
http://img30.imageshack.us/img30/6397/messilpbarcacopyn.png

#1048 Felhasználó inaktív   brolin10 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 05. 22:39

Idézet

Idézet

hohóóó na végre friccutáló drukker mint énKép
Jaja de főleg azért mert kiejtették az Angolokat.
As the reds go marching on, on, on.
Kép

#1049 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 06. 08:46

Én se szeretem a németeket és remélem Klose nem lő több gólt, mert a vb örökranglistán 14-nél jár, második helyen holtversenyben Gerd Müller-rel és ha egyet lő akkor beéri az első hely Ronaldo-t Kép

#1050 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 06. 08:48

Én remélem hogy Holland - Német meccs lesz, Holland győzelemmel (már az elejétől nekik drukkoltam)
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#1051 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 06. 09:02

Idézet

Én se szeretem a németeket és remélem Klose nem lő több gólt, mert a vb örökranglistán 14-nél jár, második helyen holtversenyben Gerd Müller-rel és ha egyet lő akkor beéri az első hely Ronaldo-t Kép
Én a spanyolok ellen a németeknek szurkolok de remélem nem lő már gólt Klose. Ronaldo az legnagyobb játékos. Remélem senki nem fogja őt beérni.

#1052 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 06. 09:04

Én azt remélem, hogy Holland - Spanyol döntő lesz, mert egyikük se nyert még vb-t. A győztes már nem érdekel.
Ha hollandok nyernek akkor Sneijder vagy Robben kapja az aranylabdát, ha spanyolok akkor biztos, hogy David Villa.

#1053 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 06. 09:08

hát én elsősorban a németeknek drukkolok, de ha nem ők, akkor a hollandok nyerjenek, a spanyolok nem érdemlik meg, ilyen kerettel mindenkit le kéne mosniuk a pályáról, ehelyett szenvednek a pályán, mutatott játék alapján eddig a németek, és a hollandok érdemelnék meg, nekik volt is nehézség a vbn eddig, spanyoloknak nem mondanám a portugálokat igazán nehéznek. de persze a szép játék nem jelenti, h ők is fogják nyerniKépKép
Free userbars

#1054 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 06. 09:30

Hajrá Deutschland! A vb előtt a spanyolokat tartottam esélyesnek a győzelemre, de az eddig mutatott teljesitményük alapján nem érdemlik meg. Uruguay jó csapat, de nem annyira hogy megnyerjék. A hollandok focija pedig nem tetszik...

#1055 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 06. 09:44

Idézet

Én azt remélem, hogy Holland - Spanyol döntő lesz, mert egyikük se nyert még vb-t. A győztes már nem érdekel.
Ha hollandok nyernek akkor Sneijder vagy Robben kapja az aranylabdát, ha spanyolok akkor biztos, hogy David Villa.
Hát szerintem tuti hogy Snejder fogja megkapni,mindent megnyert amit lehetett,legalábbis még van esélye a VB re is :Đ.És igazából Holland - Spanyol döntőt akarok,a 2 kedvenc csapatatom a válogatottban.RvP meg Fabregas miatt Kép.Ezért nem sértődnénk meg mert mind a 2 játékos a kedvencem az egész világon Kép.Csak a Polip a spanyolokra szavazzon Kép

#1056 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 06. 11:04

Idézet

Idézet

Hát szerintem tuti hogy Snejder fogja megkapni,mindent megnyert amit lehetett,legalábbis még van esélye a VB re is :Đ.És igazából Holland - Spanyol döntőt akarok,a 2 kedvenc csapatatom a válogatottban.RvP meg Fabregas miatt Kép.Ezért nem sértődnénk meg mert mind a 2 játékos a kedvencem az egész világon Kép.Csak a Polip a spanyolokra szavazzon Kép
elég nagy szégyen ha már valaki (már pedig itt tarunk ) azért megkapja az arany lasztit mert megnyert minden kupát de nem nyújtott nagy teljesitményt ! volt már ilyen : Cannavaro pl. KépKép

#1057 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 06. 11:09

Idézet

Idézet

Idézet

elég nagy szégyen ha már valaki (már pedig itt tarunk ) azért megkapja az arany lasztit mert megnyert minden kupát de nem nyújtott nagy teljesitményt ! volt már ilyen : Cannavaro pl. KépKép
Hát azért Snejder mutatott szép teljesítményt.És ha megkapná akkor nem érdemtelenül.Messi is rengetegett tett az Aranyladjáért,és Kaká meg C.Ronaldo.Magasan kiemelkedtek a többiek között.Igaz most már se Ronaldo,se Kaká nem olyan jó mint Aranylabdás korában,de Messi azért még mutatott valami.Mondjuk Ronaldo se rossz,de Kaká rengetett romlott azóta.

#1058 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 06. 11:10

Idézet

Idézet

http://www.nemzetisp...josolja-2035890 :-D bár, senki sem tökéletes, mindenki hibázik valamikor, az ebdöntőn is ez a meccs fogott ki rajta, akkor anémetekre tettKép
Free userbars

#1059 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 06. 11:12

Idézet

Idézet

Idézet

http://www.nemzetisp...josolja-2035890 :-D bár, senki sem tökéletes, mindenki hibázik valamikor, az ebdöntőn is ez a meccs fogott ki rajta, akkor anémetekre tettKép
JEEEEEEEEEEEEEEEEKép.Hát ez a polip nagyon jól jósol Kép

#1060 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 06. 11:15

Idézet

Hát azért Snejder mutatott szép teljesítményt.És ha megkapná akkor nem érdemtelenül.Messi is rengetegett tett az Aranyladjáért,és Kaká meg C.Ronaldo.Magasan kiemelkedtek a többiek között.Igaz most már se Ronaldo,se Kaká nem olyan jó mint Aranylabdás korában,de Messi azért még mutatott valami.Mondjuk Ronaldo se rossz,de Kaká rengetett romlott azóta.
de én most legszivesebben nem adnám oda senkinek ! Nem voltak olyan nagyon kiemelkedő játékosok most.
Kaká-t , Messi-t és cr9-t nem nagyon szerettem de ők akkor megérdemelték mert ők tényleg mutattak valamit.
De Sneider sem volt nagy szám. Hurrá megnyerte a bl-t , de nem neki volt köszönhető.Kép

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.