HWSW Informatikai Kerekasztal: Foci VB 2010 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Foci VB 2010

#1281 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 12. 09:34

Idézet

Idézet

Atya úristen ! Fair play díj : Spanyolország ! KépKép
hát inkább mint a hollandok :Đ volt egy kis faavágás a tegnapi meccsen.
kibeszél a hollandokról ? Németorzágnak járt volna ! KépKép

#1282 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 09:38

Idézet

Idézet

Idézet

Atya úristen ! Fair play díj : Spanyolország ! KépKép
hát inkább mint a hollandok :Đ volt egy kis faavágás a tegnapi meccsen.
kibeszél a hollandokról ? Németorzágnak járt volna ! KépKép
ők is megkaphatták volna, ők sem játszottak durván
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#1283 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 12. 09:50

Jo meccs volt, nekem tetszett! Grat spanyolorszägnak!Kép

#1284 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 10:41

EZAZZ spanyolok Iniesta istenem szavakat nem lehet erre találni Kép:Đ
mikor még kisgyerek voltam, 5 éves srác,
nem tudtam mivan a szoknyád alatt, mi az a mi ráz

http://imagerz.com/QENAXktvAwIMXlhIGQVR

http://i30.tinypic.com/1ew4r5.png
http://img30.imageshack.us/img30/6397/messilpbarcacopyn.png

#1285 Felhasználó inaktív   brolin10 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 10:43

Forlán kapta a vb aranylabdát!!Nagyon jól játszott megérdemli.Kép
Glory, glory, Man United,
As the reds go marching on, on, on.
Kép

#1286 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 10:56

Úristen valaki itt azt mondja, hogy a spanyoloknak fújt a bíró? KépKépKép
Azért megnézném, hogy mikért kaptak a spanyolok sárgát és mikért a hollandok, Mert ha már puyol-t le kellett
volna küldeni a Robben ellen elkövetett szabálytalanságért, akkor az 1. félidőben 3 piros lap járt volna a hollandoknak is.
és ebből 2 olyan ami akárhol máshol 80 % sőt 90 is hogy kiállítás. Szóval kiegyenlített volt ez nem kell félni
Ezt főleg zoli12-nek írom, aki írt már pár marhaságot elfogultságába. Még jóhogy nem arra fogod Iniesta gólját h szitált a labda

#1287 Felhasználó inaktív   OnLyEn 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 11:02

Idézet

Azért megnézném, hogy mikért kaptak a spanyolok sárgát és mikért a hollandok, Mert ha már puyol-t le kellett
volna küldeni a Robben ellen elkövetett szabálytalanságért, akkor az 1. félidőben 3 piros lap járt volna a hollandoknak is.
és ebből 2 olyan ami akárhol máshol 80 % sőt 90 is hogy kiállítás. Szóval kiegyenlített volt ez nem kell félni
Ezt főleg zoli12-nek írom, aki írt már pár marhaságot elfogultságába. Még jóhogy nem arra fogod Iniesta gólját h szitált a labda
De nem zoli12i az egyetlen elfogult itt...

Kép

#1288 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 11:04

Idézet

azért nálad sincs gond az elfogultságnál, ezt a kommentet sem leht igazán komolyan venni, de ne sértődj már meg mindig amikor valaki más állásponton van, mint te-.-
és igen, én is aztmondom, hogy inkább a hollandok kárára fújt a bíró, de jongot le kellett volna küldeni, oké, puyolnak robben ellen meg kellett volna kapnia a második sárgáját, van bommelt ki kellett volna állítania, iniestanak sem lett volna sok helye a pályán, a törlesztés után, a műesése szerintem egy kabaré volt, más nemhiszem, hogy lefújta volna, alig ért hozzá, és akkor jön a döntő szitu: nem ítélt szögletet a szabadrúgás után, majd amikor elia ellen szabálytalankodtak az alapvonal környékén akkor nem ítélt szabadrúgást, és ebböl kontráztak, ezeken kívül számtalan hiba volt, de azok nem olyan nagyok, de azért mégis nem vb-döntő szinvonalon fújt ez az ipse

Free userbars

#1289 Felhasználó inaktív   OnLyEn 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 11:06

Idézet

Idézet

Úristen valaki itt azt mondja, hogy a spanyoloknak fújt a bíró? KépKépKépAzért megnézném, hogy mikért kaptak a spanyolok sárgát és mikért a hollandok, Mert ha már puyol-t le kellettvolna küldeni a Robben ellen elkövetett szabálytalanságért, akkor az 1. félidőben 3 piros lap járt volna a hollandoknak is.és ebből 2 olyan ami akárhol máshol 80 % sőt 90 is hogy kiállítás. Szóval kiegyenlített volt ez nem kell félniEzt főleg zoli12-nek írom, aki írt már pár marhaságot elfogultságába. Még jóhogy nem arra fogod Iniesta gólját h szitált a labda
azért nálad sincs gond az elfogultságnál, ezt a kommentet sem leht igazán komolyan venni, de ne sértődj már meg mindig amikor valaki más állásponton van, mint te-.-
és igen, én is aztmondom, hogy inkább a hollandok kárára fújt a bíró, de jongot le kellett volna küldeni, oké, puyolnak robben ellen meg kellett volna kapnia a második sárgáját, van bommelt ki kellett volna állítania, iniestanak sem lett volna sok helye a pályán, a törlesztés után, a műesése szerintem egy kabaré volt, más nemhiszem, hogy lefújta volna, alig ért hozzá, és akkor jön a döntő szitu: nem ítélt szögletet a szabadrúgás után, majd amikor elia ellen szabálytalankodtak az alapvonal környékén akkor nem ítélt szabadrúgást, és ebböl kontráztak, ezeken kívül számtalan hiba volt, de azok nem olyan nagyok, de azért mégis nem vb-döntő szinvonalon fújt ez az ipse
Tényleg vicc volt , amit Webb művelt , ráadásul egy VB döntőben...

Kép

#1290 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 11:15

Idézet

Van bommelt én utálom ! Kép és megérdelemt volna egy pirosat De Jongal együt ! De a gól az szerintem érvénytelen volt........ de hiába beszélek egy spanyol barca fanak ! Kép + a katalánokból csak Puyol érdemelt pirosat a brékelés miatt ! Kép

#1291 Felhasználó inaktív   OnLyEn 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 11:20

Idézet

Idézet

Van bommelt én utálom ! Kép és megérdelemt volna egy pirosat De Jongal együt ! De a gól az szerintem érvénytelen volt........ de hiába beszélek egy spanyol barca fanak ! Kép + a katalánokból csak Puyol érdemelt pirosat a brékelsé miatt ! Kép
Iniesta törlesztése sem volt túl sportszerű , és ha Iniesta nincs , győztes gól sincs , de kár ilyeneken civakodni , a döntőnek vége , a hollandok (sajnos) kikaptak , megvan a harmadik ezüst , a spanyoloknak az arany , gratula nekik.A Vb pedig bebizonyította kell a videobíró.

Kép

#1292 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 11:27

Idézet

Idézet

Idézet

Van bommelt én utálom ! Kép és megérdelemt volna egy pirosat De Jongal együt ! De a gól az szerintem érvénytelen volt........ de hiába beszélek egy spanyol barca fanak ! Kép + a katalánokból csak Puyol érdemelt pirosat a brékelsé miatt ! Kép
Iniesta törlesztése sem volt túl sportszerű , és ha Iniesta nincs , győztes gól sincs , de kár ilyeneken civakodni , a döntőnek vége , a hollandok (sajnos) kikaptak , megvan a harmadik ezüst , a spanyoloknak az arany , gratula nekik.A Vb pedig bebizonyította kell a videobíró.
így van, csak kár, főleg az bosszant, hogy Kassai is vezethette volna, és meggyőződésem, hogy egy döntőnek megfelelő színvonalon tudta volna teljesíteni, és ha nem egy vbdöntőn csinálja ezt, akkor szemet is lehetne hunyni felette, de azért elég durva hibákat vétett, de hát a volna, és a ha mint tudjuk semmit sem ér a sportbanKép
Free userbars

#1293 Felhasználó inaktív   OnLyEn 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 11:31

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

és ebből 2 olyan ami akárhol máshol 80 % sőt 90 is hogy kiállítás. Szóval kiegyenlített volt ez nem kell félniEzt főleg zoli12-nek írom, aki írt már pár marhaságot elfogultságába. Még jóhogy nem arra fogod Iniesta gólját h szitált a labda
így van, csak kár, főleg az bosszant, hogy Kassai is vezethette volna, és meggyőződésem, hogy egy döntőnek megfelelő színvonalon tudta volna teljesíteni, és ha nem egy vbdöntőn csinálja ezt, akkor szemet is lehetne hunyni felette, de azért elég durva hibákat vétett, de hát a volna, és a ha mint tudjuk semmit sem ér a sportbanKép
Kassai jó teljesítményt nyújtott , volt meg egy-két bíró aki szintén jól teljesített , de szörnyű volt nézni ami ezen a Vbn ment , egy harmadosztályú meccsen nagyobb volt néha a színvonal .

Kép

#1294 Felhasználó inaktív   CoDer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 11:35

Idézet

az biztos!Kép sportszerűen és gyönyörűen játszott!Kép

"Stop that bloody truck!!" Cpt. Price

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o

#1295 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 11:48

Idézet

Idézet

100%-an megérdemli ! Kép

#1296 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 12. 11:53

Idézet

Idézet

Idézet

100%-an megérdemli ! Kép
ezt csak osztani tudom... legjobb csatár a vb-n! de sneider is megérdemelte volna szvsz :Đ

#1297 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 12:00

Paul a következő VB-t már nem éli meg ! KépKépKép szegény ! Kép

#1298 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 12:11

Idézet

jajj:)ez a nem fogadom el más álláspontjáttal mindig megtalálsz:)engem csak az zavar
ha vki nem reálisan látja a dolgokat, mert lehet h mondjuk nemvolt teljesen tiszta a gól, de az egész meccsen
a spanyol játék dominált, robbennek is volt 1 v 2 100%-os ziccere nem használta ki ennyi készKép
A hollnadoknak amúgyis a játék tördelése volt a cél, ami a bírónak részben hála sikerült is

zoli12i: Az EB-t még csak megéri az a jószág :Đ

#1299 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 12. 12:15

Idézet

Idézet

jajj:)ez a nem fogadom el más álláspontjáttal mindig megtalálsz:)engem csak az zavar
ha vki nem reálisan látja a dolgokat, mert lehet h mondjuk nemvolt teljesen tiszta a gól, de az egész meccsen
a spanyol játék dominált, robbennek is volt 1 v 2 100%-os ziccere nem használta ki ennyi készKép
A hollnadoknak amúgyis a játék tördelése volt a cél, ami a bírónak részben hála sikerült is

milyen spanyol játék dominált??? ember, ugyanolyan szarok voltak mint a hollandok, nem kell itt semmit magyarázkodni. 2 jó csapat volt, nem bírtak egymással

#1300 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 12:20

Idézet

Idézet

Idézet

milyen spanyol játék dominált??? ember, ugyanolyan szarok voltak mint a hollandok, nem kell itt semmit magyarázkodni. 2 jó csapat volt, nem bírtak egymással
az elején a spanyol csapat volt a jobb, utána a hollandoknak sikerült kiegyenlíteniük a játékot, de a meccs végén megint a spanyolok akarata teljesült. jobbak voltak, mint a hollandok.
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 63
  • 64
  • 65