HWSW Informatikai Kerekasztal: Foci VB 2010 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Foci VB 2010

#341 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 02. 17:19

Idézet

Idézet

most kiesett a brazil igy francia párti lettem sajna
Mi? Hogy lehecc franciapárti? Könyörgök, bárkinek szurkolhatsz, csak nekik ne!!! KépKép
Éljen a demokrácia:):Đ:)KépKép
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#342 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 17:24

én magamnak szurkolok hogy ma ne haljak meg

#343 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 07. 02. 17:49

Na, a német-olasz meccs érdekes lesz, a franciák kiverik a spanyolokat. El tudok képzelni egy francia-olasz döntőt.

#344 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 02. 17:53

Olasz-Portugál döntő lesz!És itt nyernek az olaszok Alex Del Piero arany/bomba góljávalKép!!!

#345 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 18:06

Idézet

Olasz-Portugál döntő lesz!És itt nyernek az olaszok Alex Del Piero arany/bomba góljávalKép!!!
LOOOLKép Arról a Del Piero-ról beszélsz, aki alig játszott a VB-n??:-D Kész, egyesek micsoda illúziókban élnek, dehát álmodozni szabad:)

casper:
a franciák már rég kiverték a spanyolokatKépKép Portugáliát akartál írni, nem?:Đ
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#346 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 02. 18:16

Idézet

Idézet

LOOOLKép Arról a Del Piero-ról beszélsz, aki alig játszott a VB-n??:-D Kész, egyesek micsoda illúziókban élnek, dehát álmodozni szabad:)

casper:
a franciák már rég kiverték a spanyolokatKépKép Portugáliát akartál írni, nem?:Đ
Igen arról a Del Piero-ról beszélek!És arról is aki hosszú éveken át vezette a Juventust a győzelemre, arról aki kiejti a Real Madridot a BL-ből és arról is aki a Juventus és nemsokára a válogatott legeredményesebb játékosa!Igen, azt hiszem egyről beszélünk!!!

#347 Felhasználó inaktív   Colt 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 18:25

Idézet

Idézet

Idézet

casper:
Igen arról a Del Piero-ról beszélek!És arról is aki hosszú éveken át vezette a Juventust a győzelemre, arról aki kiejti a Real Madridot a BL-ből és arról is aki a Juventus és nemsokára a válogatott legeredményesebb játékosa!Igen, azt hiszem egyről beszélünk!!!
Mivel Alex a kedvenc játékosom ezért egy kicsit én is bízok a dologban, de sajna az tény ,hogy mostanában egy "kicsit" a háttérbe szorult. Forza Italia!!!
Az élet álom, tedd valósággá. Az élet kaland, vállald. Az élet titok, fejtsd meg.

#348 Felhasználó inaktív   Bankrupt 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 19:09

Idézet

azért ott vannak még az ultra-nagypofájú németek, és a feltörekvő franciák.... olaszoknál gilardino szerintem fogja a csapatot, elcseszi a helyzeteket, akár a milan-ba...
"Elvették már szinte mindenedet, de megvan az emberi büszkeséged, és nem adod fel soha a reményt, mert életed lángja még mindig benned él!" "Az a hazám, ahol élek. Nem az, miről a mondák regélnek. Számomra az egész föld a hazám, embernek szült engem a jó anyám"

#349 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 09:53

A brazilok kiesésével, azt hiszem mostantól a Spanyoloknak fogok szurkolni, bár ők sem villognak nagyon....Kép
P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#350 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 07. 03. 09:57

Idézet

A brazilok kiesésével, azt hiszem mostantól a Spanyoloknak fogok szurkolni, bár ők sem villognak nagyon....Kép
Annyira nem villognak, hogy már a nyolcaddöntőben kiverték őket a franciák. KépKép

Egyébként nagyon szomorú vagyok, hogy az angolok kiestek. Az olaszoknak nem szurkolok, mert szerintem undorító a stílusuk, a franciáknak szintén. A portugálokat sem szeretem túlzottan. A németeknek még szurkolnék, csakhát nehogy ők nyerjék már meg a VB-t, ha otthon vannak... Kép

#351 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 09:58

Idézet

Ezt nagyon benézted komámKépKép

#352 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 03. 09:59

Idézet

Idézet

Ezt nagyon benézted komámKépKép
Nem akarlak elkeseríteni, de spanyol arátaik már a nyolcaddöntőben elbúcsúztak.

#353 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 10:02

És ezt most miért nekem írod?Kép

#354 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 03. 11:26

Idézet

És ezt most miért nekem írod?Kép

Bocs, nem nekd, hanem UnSeeN-nek. Csak rossz helyre kattintottam.

#355 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 03. 12:00

Sztem elég durva h kiestek a Brazilok. Ugy láccik ez az europaiak vb-je. Van egy tippem h mi lesz a döntön(tudjátok az Erö) és sztem Portugália vs Olaszország (2:1). Egyéb tippek?

#356 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 12:32

Idézet

Sztem elég durva h kiestek a Brazilok. Ugy láccik ez az europaiak vb-je. Van egy tippem h mi lesz a döntön(tudjátok az Erö) és sztem Portugália vs Olaszország (2:1). Egyéb tippek?
LOL, tényleg rosszat írtam :DDDDDDDDDD Portugálokat akartam, de valamiért a Spanyolokat írtam KépKépKépKép
P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#357 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 03. 13:02

LOLKép
ÉS szerinted mi lesz a vége?

#358 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 13:17

Idézet

Idézet

LOL, tényleg rosszat írtam :DDDDDDDDDD Portugálokat akartam, de valamiért a Spanyolokat írtam KépKépKépKép

Mindig mondtam, hogy ne vidd túlzásba az iváaszatod:D Látod mi lett az eredménye:) Marhaságokat fecsegszKép

#359 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 03. 13:19

Ez nem marhaság. Ez a szintiszta vod..ööö igazság.Kép
Ismersz amugy valahonnét?

#360 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 13:23

Idézet

Ez nem marhaság. Ez a szintiszta vod..ööö igazság.Kép
Ismersz amugy valahonnét?
Te miről beszélsz?Kép Nem neked válaszoltam...

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.