HWSW Informatikai Kerekasztal: Foci VB 2010 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Foci VB 2010

#361 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 07. 03. 14:25

Jah, értem sorryKép

#362 Felhasználó inaktív   pzoli 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 03. 14:55

szerintetel ki lessz a világbajnok?
remélem az OLASZOK
"A ROCK örök és halhatatlan!!!"

#363 Felhasználó inaktív   Netorian 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 07. 03. 14:55

Hali! Egy rakás 2006-os VB-s elszólást találtok itt: http://www.netorian.hu/kategoria/54

#364 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 14:57

ti milyen vbről beszélgettek?
annak már rég vége, mióta kiesett a 3 esélyes :Đ

#365 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 16:44

Idézet

ti milyen vbről beszélgettek?
annak már rég vége, mióta kiesett a 3 esélyes :Đ
Te miről beszélsz? Az, hogy kiestek az általad esélyesnek tartott csapatok még nem jelent semmit...tuti, hogy még 3 igenis élvezetes meccse vár ránk...neked semmi nem jó az életben, mindent csak fikázol meg kritizálsz...KépKépKép
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#366 Felhasználó inaktív   Bankrupt 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 16:59

Idézet

Sztem elég durva h kiestek a Brazilok. Ugy láccik ez az europaiak vb-je. Van egy tippem h mi lesz a döntön(tudjátok az Erö) és sztem Portugália vs Olaszország (2:1). Egyéb tippek?
Nem durva egyáltalán... ronaldo-ék elszálltak maguktól, beképzeltek lettek, hogy ők a legesélyesebbek, és a franciák meg kihasználták ezt.
Nem tudom ki lesz a döntőbe (remélem a házigazda németeket kiejtik), de portugália nem érdemli meg...
"Elvették már szinte mindenedet, de megvan az emberi büszkeséged, és nem adod fel soha a reményt, mert életed lángja még mindig benned él!" "Az a hazám, ahol élek. Nem az, miről a mondák regélnek. Számomra az egész föld a hazám, embernek szült engem a jó anyám"

#367 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 17:21

Szerintem meg egész egyszerűen nem ment nekik a játék. Hogy szállhatnának el maguktól, amikor olyan elvárásokat támasztanak eléjük, amiket nem mindig lehet teljesíteni...idegesek voltak, nem jöttek a cselek, a pontos passzok...

Portugália nem érdemli meg?:Đ Miért, akkor ki??? Az elődöntőben lévő 4ből bárki megérdemli!!
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#368 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 18:29

Idézet

kiestek az általad esélyesnek tartott csapatok
azért olvasgass vissza fórumokon meg honlapokon, mindenki argentínát, angliát és brazíliát tartotta esélyesnek.

Idézet

tuti, hogy még 3 igenis élvezetes meccse vár ránk...
az biztos, most már kb tök mindegy ki nyer, a lényeg, hogy veszít egy csapat, akit utálok :Đ

Idézet

neked semmi nem jó az életben, mindent csak fikázol meg kritizálsz...KépKépKép
hát én már csak ilyen szar arc vagyok. szerencsére te tökéletes vagy.

#369 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 18:45

Idézet

Idézet

kiestek az általad esélyesnek tartott csapatok
azért olvasgass vissza fórumokon meg honlapokon, mindenki argentínát, angliát és brazíliát tartotta esélyesnek.

Idézet

tuti, hogy még 3 igenis élvezetes meccse vár ránk...
az biztos, most már kb tök mindegy ki nyer, a lényeg, hogy veszít egy csapat, akit utálok :Đ

Idézet

neked semmi nem jó az életben, mindent csak fikázol meg kritizálsz...KépKépKép
hát én már csak ilyen szar arc vagyok. szerencsére te tökéletes vagy.
a mi csaladunk erre a sorsra jutott! Es most egyet ertek Rolyval, az a lenyeg, hogy az a ki****ott nemetorszag ne nyerje meg, de ugyis meg fogja, most hogy az a hazigazda!!!KépKép

#370 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 19:07

Idézet

a mi csaladunk erre a sorsra jutott! Es most egyet ertek Rolyval, az a lenyeg, hogy az a ki****ott nemetorszag ne nyerje meg, de ugyis meg fogja, most hogy az a hazigazda!!!

héka! te nem értesz egyet velem, én igazából nem utálom egyik csapatot se, főleg a franciákat nem, rájuk csak mérges vagyok, hogy jobbak voltak a braziloknál.
ha utálni akarsz valakit, utáld a játékvezetőket, mrt ezt a vbt ők cseszték el. ha collina szintű bírók lettek volna, akkor most egészen más 4 csapat lenne versenyben. (még ha a nevük azonos lenne, más játékkal és taktikával jutottak ovlna ide- de sztem nem ők lennének azok, pl olaszország tuti kiesett volna.)

#371 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 19:10

A franciakkal semmi bajom, csak a nemeteket utalom! A birok meg ugy hulyek, ahogy vannak!Kép

#372 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 03. 19:23

Szerintem meg innen már sima ügy Olaszországnak a VB arany, már csak egy nagy(nagyon nagy) akadály van előttük:A németország, meg a bírók akik nekik fújnak!Az az igazság hogy ezen a VB-n erős ellenfele még nem volt Olasznak, de most már eléggé felpörögtek arra(3:0) hogy legyőzzék a Nationalelfet és a bíróhadot!!!Forza Italy!Forza Ale!

#373 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 19:28

Ha valasztanom kellene ez a 4 orszag kozul, hat nem olaszorszagot valasztanam, hanem talan portugaliat..., de oket sem szeretem igazan!

#374 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 19:30

Roly: nem írtam semmi ilyet, de köszönöm h így látodKépKépKép

#375 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 19:58

Idézet

Szerintem meg innen már sima ügy Olaszországnak a VB arany, már csak egy nagy(nagyon nagy) akadály van előttük:A németország, meg a bírók akik nekik fújnak!Az az igazság hogy ezen a VB-n erős ellenfele még nem volt Olasznak, de most már eléggé felpörögtek arra(3:0) hogy legyőzzék a Nationalelfet és a bíróhadot!!!Forza Italy!Forza Ale!
nem volt erős ellenfele?
akkor ausztrália mi volt?........................

#376 Felhasználó inaktív   neo92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 20:03

Idézet

Idézet

nem volt erős ellenfele?
hagyd már ezt.ausztrália ki az senki.szarul játszottak ott az olaszok...
remélem a németeket megverik.4:0volt a vb elött....

#377 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 03. 20:03

Idézet

Idézet

nem volt erős ellenfele?
Gyenge szarok......

#378 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 20:12

Idézet

Gyenge szarok......
nekem az olasz-ausztrál meccsen nagyon úgy tűnt, hogy a te agyondícsért olasz csapatodnál jobbak voltak.

(emlékeztető: 9 emberrel is kihúzták 94 percig a döntetlent, aztán a "hatalmas olasz bravúr" és a kiváló bírói kettős meghozta a hatását)

#379 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 03. 20:19

Idézet

Idézet

Gyenge szarok......
nekem az olasz-ausztrál meccsen nagyon úgy tűnt, hogy a te agyondícsért olasz csapatodnál jobbak voltak.

(emlékeztető: 9 emberrel is kihúzták 94 percig a döntetlent, aztán a "hatalmas olasz bravúr" és a kiváló bírói kettős meghozta a hatását)
Mindenkinek lehet rossz napja, így az Olasz csapatnak is!Amúgy jó csapatnak szerencséje is van!

#380 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 07. 03. 20:20

Idézet

Idézet

Gyenge szarok......

Az olasz-ausztrál meccs volt az, amelyiken Totti tizenegyesével győztek az olaszok? Mert ha igen, akkor az a meccs tényleg nem az ausztrálokon múlott, remekül küzdöttek!

Folytatva a lenti esélylatolgatásokat: a Németország-Olaszország meccs egyértelműen kemény lesz, igazság szerint a két csapat szerintem közel azonos szinten van - bár én inkább a német-lengyel csatársorban bízom és Lehman-ban, aki nagyon jól védett az utóbbi időben (plö a tizenegyesek védése az argentínok ellen). A Portugália-Franciaország mérkőzés közül biztosan a franciák jutnak tovább: a portugálok nem olyan jók, mint amilyennek tűnnek. Anglia emberhátrányban volt és nem tudtak úgy a hálójukba találni. Ők már elfáradtak, pedig a kapitányukat nagyon szeretem. Remélem jövőre ő lesz az angolok fejese! A franciák a portugálokkal szemben nagyon beindultak, szerintem esélyes a német-francia döntő. Ebből talán a franciák kerülnek ki győztesen, de azért bízom a németekben!

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.