HWSW Informatikai Kerekasztal: Foci VB 2010 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Foci VB 2010

#461 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 07. 10. 18:25

Matrac azt mondta zidánnak Te figyelj már milyen késő van jönnek a szúnyogok, itt is mászik egy a mellkasomon.
Hát ezért kiállítani vk.-t Elgondolkodtat

#462 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 07. 10. 18:29

Idézet

Idézet

Materazzi prostituáltnak nevezte Zidane nővérét! - értesült a Globo nevű brazil lap. Hát ezért jött ki Zidane-ból az emberállat!A '98-as VB-n taposott meg egy feka focistát!De végre megvan hogy Materazzi mit nyögött be Zizou-nak!

"Olasz kollegák megfejtették, melyek voltak Marco Materazzi utolsó szavai Zidane visszataszítóan durva fejese előtt. Materazzi azt mondta: Igen, Igen játszad csak a nagy sztárt..... - melynek következtében az aranylabdás Zinedine Zidane elvesztette a fejét. Gianluca Zambrotta az olasz csapat kiváló balhátvédje csak annyit jegyzett meg a történtek után, hogy már a Juvéban is viselkedett hasonlóan Zizou.
foci24.com - Varga Péter"

Hmmm... nem igaz, hogy nincsen senki ezen a rohadt bolygon, aki nem bírja leolvasni a szajarol, amit mondott!!!
Kép

#463 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 10. 18:32

Idézet

Idézet

Idézet

Materazzi prostituáltnak nevezte Zidane nővérét! - értesült a Globo nevű brazil lap. Hát ezért jött ki Zidane-ból az emberállat!A '98-as VB-n taposott meg egy feka focistát!De végre megvan hogy Materazzi mit nyögött be Zizou-nak!

"Olasz kollegák megfejtették, melyek voltak Marco Materazzi utolsó szavai Zidane visszataszítóan durva fejese előtt. Materazzi azt mondta: Igen, Igen játszad csak a nagy sztárt..... - melynek következtében az aranylabdás Zinedine Zidane elvesztette a fejét. Gianluca Zambrotta az olasz csapat kiváló balhátvédje csak annyit jegyzett meg a történtek után, hogy már a Juvéban is viselkedett hasonlóan Zizou.
foci24.com - Varga Péter"

Hmmm... nem igaz, hogy nincsen senki ezen a rohadt bolygon, aki nem bírja leolvasni a szajarol, amit mondott!!!
sztem meg kéne kérdezni mind a kettőt és átlagolni

#464 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 07. 10. 18:43

Zjuhuhuhuuuj de nagy a baj nálad revizor! Kép
Kép

#465 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 10. 18:48

Idézet

Én bízok az emberek őszinteségében, biztosan nem tagadná le egyik sportember sem, hogy mit mondott, végülis a csúcsra jutni csak korrekt, becsületes emberek tudnak.Kép

#466 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 07. 10. 19:48

Idézet

Idézet

Én bízok az emberek őszinteségében, biztosan nem tagadná le egyik sportember sem, hogy mit mondott, végülis a csúcsra jutni csak korrekt, becsületes emberek tudnak.Kép
Jaja... pontosan... aztán felébredsz és bilibe lóg a kezed! Kép
Kép

#467 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 10. 19:50

még 2 verziót olvastam:
-zidane nővére kurva
-"mennyetek haza niggerek"

ha ezek közül akár egyiket is az utcán mondják nekem, akkor leverem, de azért egy ilyen meccsen egy ilyen embernek nem kellett volna felvennie.

#468 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 07. 10. 19:56

Idézet

még 2 verziót olvastam:
-zidane nővére kurva
-"mennyetek haza niggerek"

ha ezek közül akár egyiket is az utcán mondják nekem, akkor leverem, de azért egy ilyen meccsen egy ilyen embernek nem kellett volna felvennie.
Szerintem is várhatott volna még olyan 15 percet aztán oda küldhette volna neki. De vannak emberek, akik egyszerűen nem bírnak parancsolni az erős indulatoknak... Én is ilyen vagyok... Kép
Kép

#469 Felhasználó inaktív   Aravis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 10. 21:57

Hát, én már nem tom követni ezt a sok beírást, nincs türelmem végigolvasni, viszont egyik lökött haverom küldött egy linket, de aki szereti Zidanet, az ne nézze meg, mert még megsértődik vagy mittomén Kép

#470 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 10. 22:51

Akárki akármit mond, egy ilyen fontos csapatjátékban a személyes indulatokat félre kell tenni, ha tetszik, ha nem. Utána le lehet rendezni, akár tetlegességel is, de egy ilyen szituban ez butaság volt. Nézzünk már meg egy női kézilabda meccset, vagy bármilyen csapatjátékon alapuló sportot ott is osztják egymást rendesen. Ilyen hülyeséget max. a hokisok csinálnak, bár nekik ehhez se döntő, sem semmi más egyéb indok.
Ezzel a megmozdulásával igazából a csapatával szúrt ki, még ha ez adott esetben nem is befolyásolta volna a végeredményt.

Inkább csak sajnálni tudom az esetet, erre modják előbb kérdezz utána lőj. Itt kicsit fordítva sikerült.

Kár érte, mert egy ilyen malőrrel búcsúzni, nem a legnagyobb élmény.Kép
P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#471 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 10. 23:10

szegény zidán nem túl vidám trezegi is oda van mer a labda elpattant pedig a franciáknak szurkoltam a franc üsse megKépKépKép
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

#472 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 10. 23:18

http://index.hu/spor...ci/0710zdnmtrz/
itt vannak a lehetőségek...

#473 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 11. 01:09

Idézet

Hát, én már nem tom követni ezt a sok beírást, nincs türelmem végigolvasni, viszont egyik lökött haverom küldött egy linket, de aki szereti Zidanet, az ne nézze meg, mert még megsértődik vagy mittomén Kép
Ez nagyon nagy, kössz szépen a linket!Na most aztán sutba dobom a FIFA:WC06-ot és ezzel tolomKépKép!
Ez nagyon nagy, kössz szépen a linket!Na most aztán sutba dobom a FIFA:WC06-ot és ezzel tolomKépKép!

#474 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 11. 05:56

Miért kell ennyit rola beszélni? Nem érdemli MÁR meg ezek után... Ha nem fejelt volna az méh el is ment volna, még nekem is , peddig rühellem a franciákat.

#475 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 11. 07:16

most kos FIFA! A létezö összes emuban kiadták a PS3,XBOX360-ra stb ... bezze a MIDNIGHT CLU 3- at senki sem támogatja anyátok

-mellesleg a Zidane azért fejelte le az olasz csávót mert qrváKépzta a növérét!

#476 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 11. 07:18

Idézet

Idézet

Ez nagyon nagy, kössz szépen a linket!Na most aztán sutba dobom a FIFA:WC06-ot és ezzel tolomKépKép!Ez nagyon nagy, kössz szépen a linket!Na most aztán sutba dobom a FIFA:WC06-ot és ezzel tolomKépKép!Bazze... Nem nyitja meg!Kép
Bazze... Nem nyitja meg!https://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/002.gif

#477 Felhasználó inaktív   Aravis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 11. 14:43

Örülök, hogy ilyen sikeres a link kaszánál! Majd mondom haveromnak! Kép Hát, Skyline, nem tom, mi lehet a baj, nem értek a géphez Kép

#478 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 11. 14:46

http://www.dongenlanmasters.nl/zidane/
zidane fejelős játéka

#479 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 11. 14:57

Hejjj,a mocskos olaszok megnyertek a vb(csak vicc az egesz),ez van a franciaknak drukkoltam de ez lett a vege,ahogy szoktak mondani gyozzon a jobbik,ezuttal az olasz bozonyult jobbnak,le a kalapal elotuk,jol jatszottak de ez van es ezt kell szeretni.
Ja es Zidane fejese az megert mindentKépKép

Kép
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#480 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 20:32

http://index.hu/kult...edia/mellfejes/
eddig a legjobb cikk zidánról

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +