A megújult Gamekapocs-ról
Elküldve: 2006. 11. 08. 19:08
FireFox-szal nézem, de teganp olyan szinten volt lassú, hogy 20 perc töltés után feladtam. Ma tényleg mintha gyorsabb lenne. Bár majd este meglátjuk...
Elküldve: 2006. 11. 08. 19:43
Én Netscape-el nézem és a többi oldalhoz képest érezhetően lassú a gamekapocs.
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Elküldve: 2006. 11. 08. 20:06
Firefoxhoz van Firetune tuning program.Gyorsitja pl a böngészö betöltését,stb.Nekem bevált mind,mindent maxra nyomtam,oszt kicsivel jobb is lett.
Elküldve: 2006. 11. 08. 21:57
Nekem amióta fejelsztve lett azóta jobban megy a GK. Frpeter-hez hasonló időtlen töltés régebben volt, akkor mintha beakadt volna a töltés, stop és F5 és ment is.
Gyorsabb mint régen, de természetesen főidőben nem annyira de még mindig mérfőlkövekkel jobb mint volt:)
Gyorsabb mint régen, de természetesen főidőben nem annyira de még mindig mérfőlkövekkel jobb mint volt:)
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
Elküldve: 2006. 11. 08. 22:44
Amikor írtam ezt a szöveget akkor pikk pakk bejön minden!!!! De tényleg fő időben nem igazán remekel az oldal!!! De csak annyit tudok mondani, hogy türelem:) ez is változni fog!!!
Üdv

Üdv
www.clubwave.hu --------> Enjoy
Elküldve: 2007. 02. 11. 15:10
Ez a mostani style nem iagzán jön be, bár lehet, hogy mert a régit nagyon megszoktam, ez meg még elég "új", és csak idő kell, hogy belerázódjak használatába. Mostanában sokat nem voltam fenn, de eléggé lefoglal a suli, meg a kolesz, és ha itthon vagyok, akkor beülök játszani, és a GK sajna háttérbeszorul... De sebaj! Lesz még nyár idén:D

Elküldve: 2007. 02. 11. 22:27
Idézet
Ez a mostani style nem iagzán jön be, bár lehet, hogy mert a régit nagyon megszoktam, ez meg még elég "új", és csak idő kell, hogy belerázódjak használatába. Mostanában sokat nem voltam fenn, de eléggé lefoglal a suli, meg a kolesz, és ha itthon vagyok, akkor beülök játszani, és a GK sajna háttérbeszorul... De sebaj! Lesz még nyár idén:D
Emi vért izzad az ilyenekér, mint te.

Elküldve: 2007. 08. 07. 08:24
Sziasztok!
Szerintem nagyon jo az uj oldal, a cikkek is nagyon jok.
Egy apro eszrevetel: Nem terveztek favicon-t csinalni az oldalhoz? Megkonnyitene az eletem, mert firefox-ban hasznalom a fav toolbar-t es jo lenne, ha a lapocska helyett, mondjuk egy G-t latnek.
Koszi, hogy meghallgattatok "oriasi" problemamat az oldallal kapcsolatban!
Csak igy tovabb, minden jot!
Szerintem nagyon jo az uj oldal, a cikkek is nagyon jok.
Egy apro eszrevetel: Nem terveztek favicon-t csinalni az oldalhoz? Megkonnyitene az eletem, mert firefox-ban hasznalom a fav toolbar-t es jo lenne, ha a lapocska helyett, mondjuk egy G-t latnek.

Koszi, hogy meghallgattatok "oriasi" problemamat az oldallal kapcsolatban!

Csak igy tovabb, minden jot!
Elküldve: 2007. 08. 26. 18:59
Idézet
Elküldve: 2008. 10. 09. 08:08
tezsvérek,
az miért van az, hogy, ha a keresőbe beírom, hogy "just" vagy "cause" vagy "just cause" akkor mindig az jön ki, hogy nincs ilyen találat, ill. játék, holott ismertető cikk, jó pár hír, és képgaléria is található a honlapon a játék mind két részéről? ez hogyan ez?
Elküldve: 2008. 10. 09. 08:13
Idézet
tezsvérek,
az miért van az, hogy, ha a keresőbe beírom, hogy "just" vagy "cause" vagy "just cause" akkor mindig az jön ki, hogy nincs ilyen találat, ill. játék, holott ismertető cikk, jó pár hír, és képgaléria is található a honlapon a játék mind két részéről? ez hogyan ez?
Elküldve: 2008. 10. 09. 08:15
Idézet
Idézet
tezsvérek,
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Elküldve: 2008. 10. 09. 13:00
Idézet
Nekem azt szokta h beírok valamit és visszalép a főoldalra de nem jeleníti meg rendesen...
Asus P5B; Intel Q8300; Radeon HD 5750 1Gb GDDR5; 10,0GHz; 3Gb RAM; 1180Gb HDD
Elküldve: 2008. 10. 09. 15:19
Sajnos nem fullos a keresőnk, próbálkozzatok a játék teljes nevével!
Elküldve: 2008. 10. 09. 16:51
Bocs de nem talaltam ennel jobb topicot.Melyladarol lenne szo.A 16 cm-es vagy egy 25 cm-es mely szol jobban.Persze gondolom a 25 cm-es de megis mennyivel oriasi a kulomseg? A 3 vagy 8 ohm-es hangfalak szolnak jobban?Mekkora a hang tisztasagi kulombseg? Ha van.Elore is koszi.
Online ID:Ferrari012345
Logitech
Elküldve: 2008. 10. 09. 17:51
Az a problémám nemtudok feltölteni usebart és avatar képet, miért?
Elküldve: 2008. 10. 09. 19:21
Idézet
Elküldve: 2008. 10. 09. 19:50
Idézet
Én is feltöltenék de vagy csak mi bénázunk vagy elvan tolva:/
Majd megoldják:)
Elküldve: 2008. 10. 09. 19:55
Idézet
Idézet
Én is feltöltenék de vagy csak mi bénázunk vagy elvan tolva:/
Majd megoldják:)

Az a különbség a hülye és az okos ember között, hogy a hülyék sosem tudják magukról hogy azok...
(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!
(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!