Melyik a legjobb Need for Speed
#41 Guest__*
Elküldve: 2006. 03. 25. 09:30
Ki merte azt mondani hogy a MOST WANTED -szaarr- jó-jó az NFS:UG2-be több a tuning, de akkor is a zsaruk zúzása ugratás plakátokon jó szekerek mi kell még.!?!
Elküldve: 2006. 03. 25. 14:07
A mai fiatalság...(mondom ezt 19 évesen
) A legjobb a Hot Pursuit és a High Stakes volt, az újak a nyomukba sem érhetnek. Talán a Porsche üti meg a szintet meg az 1-2, de ami azóta van...
Eddig mindet végigjátszottam, de utóbbiakat csak a márkahűség miatt, közel sem szolgált olyan élménnyel, mint a fentebb említettek. És megtanulhatnátok: a grafika nem minden.
Elküldve: 2006. 03. 25. 14:18
Idézet
A mai fiatalság...(mondom ezt 19 évesen
) A legjobb a Hot Pursuit és a High Stakes volt, az újak a nyomukba sem érhetnek. Talán a Porsche üti meg a szintet meg az 1-2, de ami azóta van...
Eddig mindet végigjátszottam, de utóbbiakat csak a márkahűség miatt, közel sem szolgált olyan élménnyel, mint a fentebb említettek. És megtanulhatnátok: a grafika nem minden.
#44 Guest__*
Elküldve: 2006. 03. 26. 01:44
Idézet
1értemű hogy az NFSU2 az 1. aztán az underground a 2. és a hot pursuit a 3., a most wanted hatalmas baklövés a tuning majdnem teljes hiánya miatt!!!
, jobbak voltak az utak, jóval több tunning. Sok jó autót kiszedtek, ami az nfsu2ben volt, és beraktak vackokat pl:cobaltss. Érdekes az nfsmw befejezésénél az is, hogy a csúcs M3as BMWt nem lehet tovább tunningolni teljesítményileg, és ebben az állapotában nem túl ütőképes. Én szívesebben játszanék egy nfsu3al, mint egy nfsmw2vel.
Elküldve: 2006. 03. 26. 16:27
A legjobb a NFS U 1-2 az első underground teljesen átalakította az nfs-t a második pedig még jobban kibővitette ezt a világot, a MW-al kapcsolatban csak a sportkocsik meg a rendőrök voltak benne jók de a rendőrök túl nagy hangsulyt kaptak, nem a történet szerint hanem a játékmenetben mert nem azon szeretnék izgulni hogy mikor kapnak el amikor boltba avagy versenyre megyek.NFS:U 3-at akarok Ferarrik-kal, Lamborghinik-kel,Porshek-el na meg rengeteg tunung lehetőséggel na és gy kevés rendörrel.
Az élet egy játék, kerüld a GAME OVER-t!!!!!
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB
Elküldve: 2006. 06. 03. 13:11
Underground2! a MW lényegesen csúnyább és unalmasabb
a rock and roll az nem egy tánc...
Elküldve: 2006. 06. 03. 14:48
Idézet
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360
Meg XBOX360
#49 Guest__*
Elküldve: 2006. 06. 17. 22:46
Idézet
Idézet
MODERALVA
Elküldve: 2006. 06. 17. 22:48
Idézet
Idézet
Idézet
MODERALVA
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2006. 06. 18. 08:52
Úgy nézz ki nem is jöhet többet... 
Mostanában egyre több a törölt user...Most nem tom h örüljek vagy sirjak?!
Get the best...Jackson...Fuck the rest...
Elküldve: 2006. 06. 18. 10:00
Idézet
Úgy nézz ki nem is jöhet többet... 
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
#54 Guest__*
Elküldve: 2006. 06. 18. 12:30
Idézet
talan ez mas offolokat majd kordaban tart.
Bár nekem is van egy két hasonló megnyilvánulásom m ostanában igyekszek türtőztetni magam.
A témához szólva meg:Nekem a NfS:Undergroun2 jött be a legjobban.
Az olyan jó volt.Igazi tuning hangulata volt.
Elküldve: 2006. 06. 18. 13:08
hm jo kerdes melyik a legjobb... nekem a MW annyira nem jott be mint a ket underground.. talan az elso underground fogott meg a legjobban. kivancsi leszek a carbon mit fog tudni es melyik vonalat viszik tovabb
Elküldve: 2006. 06. 18. 13:35
Nekem a NfS3 tetszett. Azzal játszottam a legtöbbet. De az Undergrund2 is jó volt. A MW meg elég ratyi lett...
Kicsi a bors, de szar az íze...
Elküldve: 2006. 06. 22. 14:04
Need for Speed Carbon
Dragon forever Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.
Elküldve: 2006. 06. 22. 14:12
Idézet
hm jo kerdes melyik a legjobb... nekem a MW annyira nem jott be mint a ket underground.. talan az elso underground fogott meg a legjobban. kivancsi leszek a carbon mit fog tudni es melyik vonalat viszik tovabb
Elküldve: 2006. 06. 30. 18:38
Idézet
Idézet
Elküldve: 2006. 06. 30. 18:43
az Underground 1 a legjobb, újított,szép volt,jó volt és ösztönzött hogy hajts a jobb autóért meg a jobb tuningért és ez volt az első ilyen játék
Az élet egy játék, kerüld a GAME OVER-t!!!!!
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

Súgó
A téma zárva.