HWSW Informatikai Kerekasztal: PSP - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PSP

#81 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 04. 17:45

Idézet

Idézet

vettem a spanomtol egy psp-t vadiujj volt 50000 ezerér árulta lealkudtam 42000 ezerre éss még a régi game boy-omat is levonta az árárbol iggy 28 ezer ft-ért van psp-ém .és ez még nem semmii de mivel az én gépemben 2.0 verzio vann szerencsémre átomm cserélni a szovtvert 1.5 éés a spanomnak megvann az összzes játék ami megjelnt psp-re szal én csak feltöltök minden faszza játékot és ingyennyomommmmm sráááccokk naerrre mondjatok vmiiitKép
Dugd fel magadnak! Na, megfelel?

Aztán majd megint megy a sírás, hogy már PSP-re se jön semmi, mert ahogy AVi barátom mondta, a sok gyík már ezt az ipart is tönkre vágja. Legalább ne dicsekedne vele a baromja...
Ez az hogy dicsekszik és még talán azt is hiszi, hogy ezért dicséretet kap.

Akkor én is megdicsérlek blinntt: Kép

#82 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 08. 04. 18:33

Ugh! Szegényt jól lesavaztátok skacok! Kép
Kép

#83 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 04. 19:18

Idézet

szerintem az ilyen meg is erdemli. ez nagyjabol olyan mintha azzal dicsekedne h mennyi penzt lopott el egy cegtol... legszivesebben az osszes ilyen embert jelentenem az illetekes hatosagoknal aztan dicsekedjenek nekik
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#84 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 08. 04. 19:19

Idézet

Idézet

szerintem az ilyen meg is erdemli. ez nagyjabol olyan mintha azzal dicsekedne h mennyi penzt lopott el egy cegtol... legszivesebben az osszes ilyen embert jelentenem az illetekes hatosagoknal aztan dicsekedjenek nekik
Hmmm... értelek!
Kép

#85 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 08. 04. 21:38

Idézet

vettem a spanomtol egy psp-t vadiujj volt 50000 ezerér árulta lealkudtam 42000 ezerre éss még a régi game boy-omat is levonta az árárbol iggy 28 ezer ft-ért van psp-ém .és ez még nem semmii de mivel az én gépemben 2.0 verzio vann szerencsémre átomm cserélni a szovtvert 1.5 éés a spanomnak megvann az összzes játék ami megjelnt psp-re szal én csak feltöltök minden faszza játékot és ingyennyomommmmm sráááccokk naerrre mondjatok vmiiitKép
Látom a többiektől már megkaptad a magadét. Ezért már nem keserítem tovább az életed, de ilyet tényleg nem szabad. Legalább ne hangoztasd. Kép

#86 Felhasználó inaktív   Kormos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 05. 16:39

Kis segitség kellene Tomb Raider Legend-hez, aki végigjátszotta legyen olyan édes és adjon valami tippet hogyan jutok tovább az első pályától, ugyanis már ott elakadtam. Pfff Kép
Szerintem valami kötélen lógás vagy úszás lesz a kiút, de egyelőre csak kétségbeesetten nyomkodom a gombokat. Help help!
Köszönöm,
K.
[Trust in my command!]

#87 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 05. 17:11

Idézet

Kis segitség kellene Tomb Raider Legend-hez, aki végigjátszotta legyen olyan édes és adjon valami tippet hogyan jutok tovább az első pályától, ugyanis már ott elakadtam. Pfff Kép
Szerintem valami kötélen lógás vagy úszás lesz a kiút, de egyelőre csak kétségbeesetten nyomkodom a gombokat. Help help!
Köszönöm,
K.
sajna nem tudok segiteni, de nézd meg ezt, hátha még jol jon késöbb :Đ
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#88 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 08. 07. 08:06

EMBEREK EMBEREK ÖRÖMMEL JELENTEM BE, HOGY HOSSZAS KUTATÓ MUNKA UTÁN VÉGRE MEGTUDTAM, HOGY HOGYAN LEHET MEMORY STICKRE VIDEOT FELMÁSOLNI. IME:

1. Minden adatot, ami a sticken van, másoljunk át a PC-re.
2. Formatáljuk le a sticket, a settings/sytem settings/format memory stick menü segítségével.
3. Ekkor a a psp felrakja magának a stickre az összes fontos foldert.
4. Ezek után mindent visszamásolhatunk, zenék, képek, kimentett állások stb.
5. Találni fogunk egy MP_ROOT foldert, azon belül két alfoldert:

100MNV01 (ide kell az MP4 konverteket másolni)
100ANV01 (ide kell az AVC konverteket másolni)

6. A kívánt movie-t, konvertáljuk le vagy .mp4-be, vagy pedig .avc-be!
7. Miután ez megtörtént, mindenképpen nevezzük át az .mp4-et és a hozzá kapott .THM-et is a következő képpen.

MP4: M4V00001.MP4
AVC: MAQ00001.MP4

8. Nem számít, hogy átnvezetük a file-okat, mert a konvertáló program eltárolta azt a nevet, ami erdetileg konvertálás előtt meg volt adva neki.
9. A legfontosabb az, hogy figyeljünk arra, hogy az átnevezés pontos legyen, a számok mindig 5 számjegyüek legyenek, és hogy a megfelelő könyvtárba legyenek másolva.

Many Thx to PSP Maniac Kép
Kép

#89 Felhasználó inaktív   Mester005 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 13:35

Kössz Ca$h!

Igaz a hétvégén már én is rájöttem! (Nekem nem az volt a baj hogy nem volt meg az MP_ROOT mappa, hanem az hogy nemvolt jó konverterem. Aztán pénteken letöltöttem egyet)

#90 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 08. 08. 08:45

Idézet

Kössz Ca$h!

Igaz a hétvégén már én is rájöttem! (Nekem nem az volt a baj hogy nem volt meg az MP_ROOT mappa, hanem az hogy nemvolt jó konverterem. Aztán pénteken letöltöttem egyet)
Jól van. Örülök, hogy neked is megoldódott eme kellemetlen kérdés! Kép
Kép

#91 Felhasználó inaktív   szerval 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 08. 11:19

Sziasztok! Nagyon örülnék, ha valaki tudna segíteni, hogy a Croft Manorban a rewardok megszerzése után mi a teendő, mert az biztos, hogy ott még kell valamit csinálni. Az objectivesben, ha megnézem ott még a legfőbb teendő: uncover the secrets of the manor (valami ilyemsi van írva) nincsen kipipálva. Valaki tud segiteni? Kép Már régóta szenvedek, hogy találjak valamit, de semmi. Kép

#92 Felhasználó inaktív   Mester005 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 13:22

Az infraportot hogy kell működtetni?

#93 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 08. 14. 16:29

Idézet

Az infraportot hogy kell működtetni?
Bal oldalt a mem kártya slot felett van egy kapcsolo, azt kell felfele nyomni és már megy is a WLAN! Kép
Kép

#94 Felhasználó inaktív   Mester005 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 13:08

Az infraport a WLAN. Ezt nem tudtam. Köszi!!!!!!!!!KépKép

#95 Felhasználó inaktív   Mester005 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 13:50

Az internetezés, hogyan történik?

#96 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 08. 15. 19:46

Kell hozzá egy wireless router és akkor miután bekapcsoltad a WLAN-t felmehetsz a netre. Vagy ha van olyan játékod, amin van netes játék, pl. Wipeout Pure, akkor menüből fel tudsz menni a netre.
Kép

#97 Felhasználó inaktív   Mester005 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 14:18

1. És ezt hol lehet kapni, mennyiért, és hova kell berakni (Úgy értem, hogy a számítógépbe v a psp-be?Kép

2.Játékokat csak venni tudok, vagy lehet valahol tölteni kisebbeket[ Vettem már egy játékot, meg töltöttem is már le demokat( Számszerint kettőt) a hivatalos oldalról)????????Kép

#98 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 08. 16. 15:29

Ha nem tudod mi az a router, akkor nézz utána. Mivel wireless ezért nem kell sehova se bedugni, max a 220-ba. Elvileg a netről le lehet tölteni kisebb játékokat a PSP-re, persze legálisan, de nekem nem wireless a routerem, úgyhogy egyenlőre nem tudom ezt alehetőséget kihasználni... Kép
Kép

#99 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 08. 19. 13:08

Na megvan a masina végre! Köszönöm Avinak ezerrel! Kép

Igaza van Cash bácsi aláírásának: csak akkor látod mekkora királyság ez a holmi, ha ott van nálad, a tiéd, és használod. Még alig próbáltam ki pár dolgot de teljesen le vagyok tőle hidalva, már a menü is olyan rohadt jól néz ki hogy teljesen készen van.

Van most hozzá csomó game itt, eddig a következőket próbáltam ki first look erejéig:

Tekken: Dark Resurrection

Mondanom sem kelll, hogy a Tekken volt az első, amit betoltam a cuccba. Eszméletlenül néz ki, mint a PS2-es Tekken5, konkrétan hihetetlen! Ugyanaz a feeling, ugyanazok a karakterek, egyszerűen eszméletlen az egész!

Lemmings

A régi klassziks PSP kiadása. Nagyon nagyon szépen fest az egész, és mégis olyan, mint a régi. A hangulat egy az egyben királyság, csakúgy, mint az ős esetében, és habár nem tudtam elképzelni, hogy mégis hogyan kell majd irányítani, nagyon egyszerű, logikus és kézreálló.

Loco Roco

Azt hiszem klasszikus lesz KépKép Avi már megfogalmazta, hogy igazából semmi értelme a játéknak, de tök aranyos és fun a zene benne. Lyányok előnyben Kép

#100 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 19. 21:41

LocoRocoban a legnagyobb moka amikor sikoltoznak zuhanas kozben :Đ aaaaaaa
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

Téma megosztása:

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.