PSP
Elküldve: 2009. 07. 05. 16:21
Tegnap láttam 576 üzletben a Rock Band Unplugged játékot. Ez jelenthet valamit a többi Rock Band játék forgalmazásával kapcsolatban?
Elküldve: 2009. 07. 19. 00:39
hmm valaki nem tud vami pletykát vagy bejelentést psp-s ps home-ról? hogy össze köthessék ps3-as és psp-s játékosokat pl? vagy ilyesmi mert szettem tök jó lenne egy ilyen free game psp-re mert akkor a psp-sek nek is lenne esélyük nyerni játék letöltő kódokat ps home-on vagy ilyesmi mert láttam havernál ps3-on hogy lehetett akkor nyerni ragdoll kung fu fist of plastic pomote kódot (letöltő kód) szett jó lenne ja vaki tud rolla valamit irjon vissza

Elküldve: 2009. 07. 19. 20:03
Érdekelne engem hogy valaki használ e már psp 2000 slim-hoz 16gb-os kártyát???
Ha valaki használt írja már meg a véleményét hogy hogy szerepel!Nem szaggat vele a játék?
Üdv
Elküldve: 2009. 07. 19. 20:55
Valaki tudna segíteni abban,hogy lehetne visszarakni a firmwaret psp-re ha letörlödött?
#885 Guest__*
Elküldve: 2009. 07. 24. 13:56
Azt mondták h már elvileg fent van a store-on a FF Dissidia demo.PsP-n megnéztem de nem találtam.
Elküldve: 2009. 08. 01. 15:53
Hol tudok ezekre a psp-játékokhoz 100%os mentést szerezni?
-Crisis Core - Final fantasy VII
-resistance retribution.
Köszönöm
Elküldve: 2009. 08. 06. 21:25
Idézet
Hol tudok ezekre a psp-játékokhoz 100%os mentést szerezni?
-Crisis Core - Final fantasy VII
-resistance retribution.
Köszönöm
Nem biztos de valószínűleg találsz itt mentést! De persze csak regisztrálás után!

Elküldve: 2009. 08. 21. 17:44
Nekem tunik csak ien rohadt neheznek a FF:Crisis Core ? Rohadt könnyen jutok a mobokon at, jön egy boss es egyszeruen kardomba dölök. Most is 1 hete szuneteltetem a jatekot mert jött Angeal 26k hp-javal es a uneashed Wrathnal nincs fent a Magic sebzest csökkent skillem halott vagyok egy lövesböl es akkor megint töltö kepernyö es megint 10 perces intro movie a bosshoz utan meg megin instant halal. Vagy csak en vagyok hulye ? Legutobb egy A-griff szivatott. Akarhogy vergödtem algi tudtam megölni. Lehet en vagyok bena bar minden tamadast igyekszem kivedeni a haromszöggel de igyis nehez.
Elküldve: 2009. 08. 21. 20:59
na, nem hittem volna hogy megélem ezt a kérdésemet. megéri venni egy PSP-t az xbox360 mellé? nem különösebb okból minthogy utazásoknál meg ilyeneknél elővegyem aztán toljam. nem valószínű hogy fórumtéma de pspnél nincs olyan hogy másolt, nem eredeti (stb...) játék? mert egy psp játék nem valószínű hogy olcsó... és hogy a pspnek van-e netes szolgáltatása? mint a live! (tipikus vásárlás előtti kérdések
a válaszokat előre is kösz)

Elküldve: 2009. 08. 21. 21:09
Idézet
na, nem hittem volna hogy megélem ezt a kérdésemet. megéri venni egy PSP-t az xbox360 mellé? nem különösebb okból minthogy utazásoknál meg ilyeneknél elővegyem aztán toljam. nem valószínű hogy fórumtéma de pspnél nincs olyan hogy másolt, nem eredeti (stb...) játék? mert egy psp játék nem valószínű hogy olcsó... és hogy a pspnek van-e netes szolgáltatása? mint a live! (tipikus vásárlás előtti kérdések

S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 08. 21. 21:14
Idézet
Idézet

Elküldve: 2009. 08. 24. 21:01
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2009. 08. 24. 21:05
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2009. 10. 03. 09:18
Most elgondolkodtam egy psp go vásárlásán és azt akarom megkérdezni hogy megéri-e?
mert azt olvastam hogy rajta jobb a graf élesebb a kép .
van még különbbség?
ill.: tudom hogy még korán van ezt kérdezni de a psp2 mikora várható?
van még különbbség?
Elküldve: 2009. 10. 03. 10:14
Idézet
Most elgondolkodtam egy psp go vásárlásán és azt akarom megkérdezni hogy megéri-e?
van még különbbség?
van még különbbség?
Ha warezolni akarsz akkor még nem éri meg de én a helyedben mindenképpen várnék még 1 hónapot minimum, addigra már jobban elterjed és ha van vmi hibája kiderül.
Ez viszont h jobb rajta a graf. nagy hülyeség. Pspgo-ra is minden játék ugyanaz mint a sima psp-re.
Psp2-re meg még várhatsz egy 2-3 évet minimum.
Elküldve: 2009. 10. 30. 10:00
Segítsetek nekem legyetek szívesek! Elképzelhető, hogy egyik cimborámtól megveszem a PSP2000-es gépét. Úgy tudom, hogy a PSP-t GPS-ként is lehet használni. Hogyan? Nekem ugyanis elsősorban nem játékra kellene a konzol, arra a ott a PS3. Nincs megbuherálva, szóval csak valami legális dologról lehet szó.
Elküldve: 2009. 10. 30. 10:09
Idézet
Segítsetek nekem legyetek szívesek! Elképzelhető, hogy egyik cimborámtól megveszem a PSP2000-es gépét. Úgy tudom, hogy a PSP-t GPS-ként is lehet használni. Hogyan? Nekem ugyanis elsősorban nem játékra kellene a konzol, arra a ott a PS3. Nincs megbuherálva, szóval csak valami legális dologról lehet szó.

PSN ID : Ludens665
Elküldve: 2009. 10. 30. 10:15
Idézet
Idézet