Ajánlj játékot másoknak
Elküldve: 2008. 01. 03. 16:03
Diablo 2? Inkább csak elmegy. Ha már a sivatagba jutsz már döguncsi. Ugyan az az egész játék. Tök momoton.
Elküldve: 2008. 01. 03. 16:07
NFS Pro Street, Beawulf, Empire Earth 3, Gothic 3, Medal of Honor Airborne, COD 4, Hellgate London, Gears of War
Elküldve: 2008. 01. 03. 16:22
Swat 4 Gold Edition....eddig nem érdekelt a játék, de nagyon jó...990 ft a media martkba....és a far cry is ugyanannyi ugyanott. kihagyhatatlan
Elküldve: 2008. 01. 03. 16:26
Kerestem a Google-ben, de nem találtam végigjátszást (találtam, de nem olyanokhoz, ami nekem kell).
Fahrenheit, Devil may Cry 3, Black, Hitman: blood money (ps2- re zezeket ajánlom)
Elküldve: 2008. 02. 05. 16:25
Már elérhetők az uVme ügyességi játékok, csak regisztrálnod kell és már játszhatsz is. Kellemes szórakozást biztosít. Kihívhatod barátaidat, ismerőseidet különféle játékokra. Mindenkinek csak ajánlani tudom. http://uvmeguru.com/...2949OMMindenkit várunk egy ingyen játékra 

#108 Guest__*
Elküldve: 2008. 02. 27. 00:17
RPG kedvelők számára merem ajánlani az Enchanted Arms-ot! Most értem a végére... Nekem eléggé bejött! Majdnem 60 óra lett a játékidőm. És nem is voltak max szinten az embereim. Esetleg,ha vki érdekel eladó az enyém. X360-as és 5000Ft.
Elküldve: 2008. 02. 27. 13:02
Idézet
Kerestem a Google-ben, de nem találtam végigjátszást (találtam, de nem olyanokhoz, ami nekem kell).
Fahrenheit, Devil may Cry 3, Black, Hitman: blood money (ps2- re zezeket ajánlom)

Elküldve: 2008. 02. 27. 14:08
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 02. 27. 20:13
Üdv! Ajánlanátok valami jó kis játékot ami leköt. A gépem nem egy erőmű de a Most Wanted meg a Carbon simán el ment rajta. Jöhetne valami jó kis pilóta szimulátor (Freelancer), lövöldözős (Mech Warrior), stratégia (Commandos), RPG (Fallout), kaland (Legacy of Kain), vagy hasonlók.
A Doom III jó? Megéri megvenni? Nem lesz uncsi egy idő után a szűk és sötét folyosókon való lövöldözés?
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.
Elküldve: 2008. 02. 27. 20:30
Én megvettem a LOST-ot, és amióta beraktam a gépembe, egyszerűen nem tudok elszakadni tőle. Utálom a sorozatot, de a játék...nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz. Ajánlom mindenkinek! Aki meg egy kicsit szeretne félni, annak a F.E.A.R. Perseus Mandete-et ajánlom. Aki szerette a CS-t annak itt egy hasonló játék, a The Club. Ott is lehet osztani a HeadShoot-okat, és még pontokat is kapsz érte. Ja, és az utolsó, az Orange Box. Szerintem megéri megvenni (főleg a Portal miatt).
Elküldve: 2008. 02. 27. 20:48
Idézet
Én megvettem a LOST-ot, és amióta beraktam a gépembe, egyszerűen nem tudok elszakadni tőle. Utálom a sorozatot, de a játék...nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz. Ajánlom mindenkinek! Aki meg egy kicsit szeretne félni, annak a F.E.A.R. Perseus Mandete-et ajánlom. Aki szerette a CS-t annak itt egy hasonló játék, a The Club. Ott is lehet osztani a HeadShoot-okat, és még pontokat is kapsz érte. Ja, és az utolsó, az Orange Box. Szerintem megéri megvenni (főleg a Portal miatt).

Elküldve: 2008. 02. 27. 20:49
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 02. 27. 20:50
Idézet
Üdv! Ajánlanátok valami jó kis játékot ami leköt. A gépem nem egy erőmű de a Most Wanted meg a Carbon simán el ment rajta. Jöhetne valami jó kis pilóta szimulátor (Freelancer), lövöldözős (Mech Warrior), stratégia (Commandos), RPG (Fallout), kaland (Legacy of Kain), vagy hasonlók.
A Doom III jó? Megéri megvenni? Nem lesz uncsi egy idő után a szűk és sötét folyosókon való lövöldözés?

Elküldve: 2008. 02. 27. 21:30
Idézet

Elküldve: 2008. 02. 28. 14:10
Én a Skate,Devil may cry, Burnout Paradise,és talán a saints row-ot