HWSW Informatikai Kerekasztal: Heroes of Might and Magic V - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Heroes of Might and Magic V

#261 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 30. 14:11

Hány db sereg jön ellened a Haven 5 ön?
A segítségt előre is kösziKép
Dragon forever Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.

#262 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 15:11

miért mik voltak a képsességei? ha votl is kép nem láttamKép.
én már a hősömről beszúrtam egy képet (markal) al előző oldalon vagy holKép és azzal nekem jó erős volt.

Dragon92: egyzserre csak egy hős jön az ember ellen, erre rájöhettél volna mivel, 1 hét alatt oda ér hozzád és egy hét múlva jön megint és így tovább..mindig csak eggyel támad
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#263 Felhasználó inaktív   Dragon92 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 17:14

Idézet

miért mik voltak a képsességei? ha votl is kép nem láttamKép.
én már a hősömről beszúrtam egy képet (markal) al előző oldalon vagy holKép és azzal nekem jó erős volt.

Dragon92: egyzserre csak egy hős jön az ember ellen, erre rájöhettél volna mivel, 1 hét alatt oda ér hozzád és egy hét múlva jön megint és így tovább..mindig csak eggyel támad
OK de mi a lényeg vissza kell verni a támadást de hányszor?
Dragon forever Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan elbaszni: ehhez már számítógép kell.

#264 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 18:31

jézusss, jártál egyáltalán a pályán?
vissza kell verni a támadást majd szól Godric hogy "ezt nem bírjuk már sokáog" pedig még bírnánk sőt ebből nyernénk is de nem baj, akkor szerezzük meg a grált hátha az segít. ok, ez megvan majd menjünk szólni Nicolainak aki majd megment. ok, godric elment, majd menjünk mi is oda, és ott jéé nyertünk!

ez dióhéjban a 5. pálya, és ez alatt MINDIG jönni fog az ellenség, azaz nm szabad őrizetlenül hagyni a várat.

House MD

#265 Felhasználó inaktív   szpiiit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 20:03

Volna egy olyan problémám hogy a Necromantáknál az 5. pályán nem tom hogy lehe bemenni godric-hoz és a Magic várhoz (ahol áll). Hogy lehet eljutni mert ha nem megyek csinál vmi és véga a pájának. a vízen nem tok mert ott sziklák vannak és nem lehet elmenni köztük. a szárazföldön körbe van kerítve hegyekkel. a teleport kapun meg azét mert nincs kilyárata (másik páján volt most nincs)szal nincs oda út mindent megpróbáltam de nem tudtam eljutni... SZAl ha vki tudja és már csinálta meg az írja le nekem feltétlen mert jo volna meg nagyon tetszik a gém és kíváncsi vagyok a több népre ,külidire...stb...SZAL HELP 1000-rel!!!!!!!

#266 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 00:05

itt látzszik meg ha valaki nem tud angolul vayg átugroja az átvezetőketKép

ha megvan a lány a másik várból, akkor hazaúton angyalok támadnak meg, amiket ha legyőzöl Markal valahogy kiszedi belőlük a szárnyukat, és azt használv BEREPÜLHETSZ a várába, át a hegyeken.
itt is van idő limit, egy hét.

House MD

#267 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 00:50

Ezért köll originális játékkal játszogatni. Kép Én megvettem a gámát, emiatt magyaréze lengvidzsen wrájtolja a dolgokat, mit hol merre.

Egyébként Thomas jól mondja, Markalt megtámadják az angyalkák mire kijelenti, úgy sem ölt még angyalt, majd ugye te jól legyőzöd őket és az egyik arkangyal szárnyait elveszi és felapplikálja a pacijára mely így rögtön tud repkedni.
P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#268 Felhasználó inaktív   szpiiit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 08:06

szal akkor Izabellel kell legyőzni az anyalokat a pályán? vagy milyen haza vezető útról van szó?
amúgy meg szoktam elolvasni csak nem vagyok még profi angolbó mivel 5 éve tenulom men akárhány mit mások (aúgy is igy is sokmindenre szoktam rájönni belőle...) na de mind1

#269 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 08:27

hát akkor ez egy kivétel, ugyanis itt szó sincs arról, itzt van dióhéjban a pálya:
Godric elárulta Isabelt (nagyon helyesen) és nála van az egyik darab ami kellene nekünk ugye.
és mivel úgyse agyja oda harcolni kell ellene, leglábbis ki kell kényzseríteni belőle.
mivel teljesen véletlenül épp erre van Godric egyik családtagja, vele lehetne zsarolni.
tehát Markallal menjünk el a Haven várba madj vissza és ott meglehet kínozni a fogolyt.
útközben megtámadnak Arkanygyalok és őket legyőzve Markall valahogy leszdei róluk a szárnyakat. mivel szerinte hatásosabb lenne ha személyesen látogatnánk el hozzá ezért át kell repülni hozzá és egy kisebb harcban megyőzni őt az igazunkról.
ennyi:)

House MD

#270 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 07. 05. 07:58

Mivel még mindig nem képesek bevezetni hozzánk a netet, holott, már 1 hónapja zajlanak az események, a kérdésem a következő lenne:

- Hogyan működik a netes játék a Heroes V-ben? Mindig várni kell, míg a többiek lépnek, és ilyenkor te sötét képernyőt látsz, vagy real-time-ban zajlanak az események?

Egyébként eredetiben van meg, mielőtt még valaki megjegyezné!
Kép

#271 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 07. 05. 11:33

Én már rég nem nyomtam a gámát, kb. 1 hónapja, úgyhogy most itt az ideje, hogy újra neki lássak. Elég égő, hogy még csak a démon kampányt fogom elkezdeni. Kép Nem baj, annál több marad nekem.Kép

#272 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 11:44

Idézet

Én már rég nem nyomtam a gámát, kb. 1 hónapja, úgyhogy most itt az ideje, hogy újra neki lássak. Elég égő, hogy még csak a démon kampányt fogom elkezdeni. Kép Nem baj, annál több marad nekem.Kép
Akkor csinald nagyon lassan, es akkor meg tobb marad nekedKép

#273 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 06:54

Idézet

- Hogyan működik a netes játék a Heroes V-ben? Mindig várni kell, míg a többiek lépnek, és ilyenkor te sötét képernyőt látsz, vagy real-time-ban zajlanak az események?
Igen meg kell várni, míg az ellenfél lép, addíg te azt a képet látod, ahol éppen megnyomtad a következő kör gombot. A netes játéknál lehet időkorlátot beállítani a lépések között, persze ezt mindíg a host állítja be, tehát ha csatlakozol valahova, nézd meg időlimites-e a játék különben akár 5-10 percig is ülhetsz a gép előtt. Tapasztalat szerint 30mp-1perc körüli időkorláttal érdemes nyomulni, az még kivárható idő és ennyi idő elég a lépésekre is. Mondjuk ha építkezni akarsz és "csencselni" kell a piacon az anyagokkal akkor a 30mp szűk lehet, de hosszab időnél egyszerűen kilépnek a többiek (tapasztalat).
P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#274 Felhasználó inaktív   SirTocy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 07:26

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem elég kevés multis pálya van a játékban - legalábbis haverral hot-seat módban már sokat kipörgettünk :Đ, szóval volna egy olyan kérdésem, hogy a játékhoz vannak-e új multis pályák, ha igen hol, mert eddig én nem nagyon találtam...

#275 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 07. 06. 07:49

Idézet

Idézet

Igen meg kell várni, míg az ellenfél lép, addíg te azt a képet látod, ahol éppen megnyomtad a következő kör gombot. A netes játéknál lehet időkorlátot beállítani a lépések között, persze ezt mindíg a host állítja be, tehát ha csatlakozol valahova, nézd meg időlimites-e a játék különben akár 5-10 percig is ülhetsz a gép előtt. Tapasztalat szerint 30mp-1perc körüli időkorláttal érdemes nyomulni, az még kivárható idő és ennyi idő elég a lépésekre is. Mondjuk ha építkezni akarsz és "csencselni" kell a piacon az anyagokkal akkor a 30mp szűk lehet, de hosszab időnél egyszerűen kilépnek a többiek (tapasztalat).
Hmmm... köszi szépen. Sejtettem, hogy ezen nem tudtak változtatni, az első rész óta! Ez a kivárásos dolog 6 játékosnál nem iszonyat zavaró?
Kép

#276 Felhasználó inaktív   Clone 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 09:11

Császtok!
Van valakinek kedve neten játszani??
Pl. Hamachi progival??
msn-em:new_kidret@vipmail.hu Kép

#277 Felhasználó inaktív   SirTocy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 09:19

Idézet

Császtok!
Pl. Hamachi progival??
Lehet, h én vagyok a hülye, de elárulná nekem is valaki, mi az a Hamachi, és hogy kapcsolódik a Heroes V-höz?

#278 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 07. 06. 10:08

Idézet

Császtok!
Pl. Hamachi progival??
Clone:

Kérlek az üzeneted a megfelelő helyre írd, ha nem találsz ilyen topicot, akkor pedig nyiss egyet... Köszi

GK Team
Kép

#279 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 12:43

Idézet

Idézet

Császtok!
Pl. Hamachi progival??
Lehet, h én vagyok a hülye, de elárulná nekem is valaki, mi az a Hamachi, és hogy kapcsolódik a Heroes V-höz?

OFFTOPIC: ON
A Hamachi gyakorlatilag egy emuláló proggy. A crack-elt játékokkal ugyebár nem lehet a rendes szerverekre felcsatlakozni, de a hamachi tudja emulálni a gyári internet szervert, és így lehet nyomulni az interneten is nem csak lan-on, vagy fordítva, de marháran nem érdekel, csak hallottam már róla. És H5-höz is jó, természetesen...
OFFTOPIC: OFF

#280 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 07. 06. 12:56

Hmmm... akkor ezek szerint ez is egy olyan téma, amit hanyagolnunk kéne, mint mindent ami a warezolással kapcsolatos. Kép
Kép

Téma megosztása:

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.