Idézet
Koncert és fesztivál reklámozó
Elküldve: 2007. 07. 25. 09:14
Ma kezdődött Veszprémben (és szombatig éjfélig tart) a mára már országos (sőt határonok túli) hírnevű UTCAZENE FESZTIVÁL! A Ma estét sajnos elmosta az eső, de talán a többit már nem. Felejthetetlen élmény, ajánlom mindenki figyelmébe!
"Believe the lie" - The X-files
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Elküldve: 2007. 07. 25. 10:36
Idézet
Idézet
Ma kezdődött Veszprémben (és szombatig éjfélig tart) a mára már országos (sőt határonok túli) hírnevű UTCAZENE FESZTIVÁL! A Ma estét sajnos elmosta az eső, de talán a többit már nem. Felejthetetlen élmény, ajánlom mindenki figyelmébe!
Elküldve: 2007. 08. 02. 15:10
technikai szunet utan ma este 22-tol hajnal valameddig ismet lesz eklektik a radioe-n. es ezutan minden heten. szoval este eloben zenelek, akit erdekel: http://www.radioe.hu, hallgatni: http://stream.radioe...000/live160.ogg
Elküldve: 2007. 08. 02. 19:59
Erre is kíváncsi lennék!Megint a távolság!
"Believe the lie" - The X-files
Elküldve: 2007. 09. 05. 17:55
November 7. Apocalyptica koncert a Petőfi Csarnokban!
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
House MD
Elküldve: 2007. 09. 10. 08:05
Sziasztok!
Lesz szeptember 25től október 13ig Budapesten (illetve ha jól tudom még Gyulán és Szegeden is) egy kortárs összművészeti fesztivál. Én ennek az első részén már voltam augusztus 20án a Dunaparton, ami szerintem igen jól sikerült, pedig az ugye csak egy napos volt. Ez most 3 hetes lsz!!! Színházi előadásokkal, komolyzenei koncertekkel, táncos műsorokkal, irodalmi estekkel, kiállításokkal... Úgy hallottam, hogy ezek közül sok ingyenes lesz! Úgyhogy ajánlom mindenkinek, hogy nézzetek utána, és látogassatok el a különböző programokra!
Tehát
Biennálé - Külhoni Magyarok Kulturális Fesztiválja
szeptember 25. - október 13.
www.egtajak.com
Lesz szeptember 25től október 13ig Budapesten (illetve ha jól tudom még Gyulán és Szegeden is) egy kortárs összművészeti fesztivál. Én ennek az első részén már voltam augusztus 20án a Dunaparton, ami szerintem igen jól sikerült, pedig az ugye csak egy napos volt. Ez most 3 hetes lsz!!! Színházi előadásokkal, komolyzenei koncertekkel, táncos műsorokkal, irodalmi estekkel, kiállításokkal... Úgy hallottam, hogy ezek közül sok ingyenes lesz! Úgyhogy ajánlom mindenkinek, hogy nézzetek utána, és látogassatok el a különböző programokra!
Tehát
Biennálé - Külhoni Magyarok Kulturális Fesztiválja
szeptember 25. - október 13.
www.egtajak.com
Elküldve: 2007. 10. 02. 21:58
Gyertek okt 12-én a szegedi metál fesztre![]()
![]()
lesz minden: OSSIAN, DEPRESSZIÓ, POKOLGÉP, ROAD, AKELA, RÓMEÓ VÉRZIK, KRÍZIS
Jegyek kaphatóak: Csermák Hangszerüzlet, BAHIA, a www.ticketportal.hu országos hálózatában és minden LOTTÓSZELVÉNYT értékesítő helyen.
elővételben:2500 Ft ott 2800 Ft
Elküldve: 2007. 10. 03. 05:01
Idézet
![]()
Jegyek kaphatóak: Csermák Hangszerüzlet, BAHIA, a www.ticketportal.hu országos hálózatában és minden LOTTÓSZELVÉNYT értékesítő helyen.
Elküldve: 2007. 10. 03. 19:59
Idézet
Idézet
![]()
Elküldve: 2007. 10. 03. 20:30
Ensiferum koncert December 11-én a Wigwamban!
Nemsokára pedig Apocalyptica koncert lesz a Pecsában, November 7-én.
Az Ensiferumra majd megpróbálok kijutni ha tudok:).
Nemsokára pedig Apocalyptica koncert lesz a Pecsában, November 7-én.
Az Ensiferumra majd megpróbálok kijutni ha tudok:).
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto
House MD
House MD
Elküldve: 2008. 10. 15. 14:01
Helló mindenki, gyertek az ELTE TTK- Campusára, lesz gólyabál, meg öltönyös csávók, estélyibe öltözött lányok táncolnak Kispálékra
))). Mindenképp kuriózum. golyabal.elte.hu
Elküldve: 2009. 03. 14. 19:56
Heló!
Nem tudtok valami infót, hogy ki lesz az In Flames előzenekara április 1.-én? Mondjuk még odébb lesz, de pár oldalnak utánanézve sem találtam még semmit. Egyik haveromat érdekelné igazából. Én pont lexarom, hogy ki lesz előttük, csak zúzzanak!
Nem tudtok valami infót, hogy ki lesz az In Flames előzenekara április 1.-én? Mondjuk még odébb lesz, de pár oldalnak utánanézve sem találtam még semmit. Egyik haveromat érdekelné igazából. Én pont lexarom, hogy ki lesz előttük, csak zúzzanak!
Elküldve: 2009. 06. 28. 21:30
Idézet
És valaki Rammstein koncertre?(November,Bécs)

Elküldve: 2009. 06. 28. 23:23
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 29. 00:42
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2009. 06. 29. 10:42
Hát én nem hallottam róla.mind1...az a lényeg h lessz koncert meg új album
Elküldve: 2009. 06. 29. 11:34
Idézet
Hát én nem hallottam róla.mind1...az a lényeg h lessz koncert meg új album 

Súgó
A téma zárva.