HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 575
  • 576
  • 577
  • 578
  • 579
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#11521 Felhasználó inaktív   Icabod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 29. 18:16

Idézet

Hát elkészült, kicsit hosszúra sikeredett, de szerintem nincs benne felesleges rizsa, aki szeretné elolvasni, hogy kb mire számíthat annak:

Jó olvasást mindenkinek remélem azért tetszeni fog és nagyjából egy véleményen lesztek.:Đ
Gratulálok jó lett.
,,A halálod még nem bizonyítja, hogy éltél.''

#11522 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 18:16

Idézet

Idézet

Idézet

Jaja. Mégsem kell mert nem támogat trófeákat.
Kép Eljutottunk oda hogy már csak a trófekért játszunk?
Neeem.De valami miatt örültem volna neki ha támogatja a trófeákat. A trófeás gémeket szeretem igazán, mert megnövelik a játékidőt, szeretem néha elővenni a kivitt gémeket és néhány öcsit megcsinálni benne. 17 PS3as játékomból 9 támogat trófeát. Igen elég hajlamos vagyok nézni a trófeákat, valami miatt imádom azt a hangot no meg a feliratot, hogy szereztem egy trófeátKép

#11523 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 29. 18:20

Idézet

Idézet

Hát elkészült, kicsit hosszúra sikeredett, de szerintem nincs benne felesleges rizsa, aki szeretné elolvasni, hogy kb mire számíthat annak:

Jó olvasást mindenkinek remélem azért tetszeni fog és nagyjából egy véleményen lesztek.:Đ
Gratulálok jó lett.
Köszönöm szépen!

#11524 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 18:29

Idézet

Idézet

Idézet

Neeem.De valami miatt örültem volna neki ha támogatja a trófeákat. A trófeás gémeket szeretem igazán, mert megnövelik a játékidőt, szeretem néha elővenni a kivitt gémeket és néhány öcsit megcsinálni benne. 17 PS3as játékomból 9 támogat trófeát. Igen elég hajlamos vagyok nézni a trófeákat, valami miatt imádom azt a hangot no meg a feliratot, hogy szereztem egy trófeátKép
olyan felemelő szuper jó az a hang ! Majd csengőhangnak be is szerzem ! :Đ a trófeás játékok sokkal élvezetesebek !

#11525 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 18:33

Idézet

olyan felemelő szuper jó az a hang ! Majd csengőhangnak be is szerzem ! :Đ a trófeás játékok sokkal élvezetesebek !
Az nekem is tetszik nagyon. Kép

#11526 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 18:50

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Az nekem is tetszik és ha már trofeákat raktak a gémekhez,akkor inkább aztot veszek és nem amelyikben nincs.Persze kivételek akadnak,mert vanak igazán jó gémek is amelyekhez nincs trofea támogatás(sajnosKép)
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#11527 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 18:52

Idézet

http://shop.gameplay...ductcode=PX0321 Szerintetek nehezebb mint egy kiló? Mert ha nem lehet vennék egyet.
Te azt rendelnéd? és milyen kártyával vagy,hogy?Én is szeretnék rendelni valami gémet,csak azért kérdem.

Kép

JUST CALL ME-->SMOKE<--

#11528 Felhasználó inaktív   pepsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 19:03

Hol lehet utana nezni hogy meik jatek tamogatja a trofeakat?

#11529 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 19:06

Idézet

Hol lehet utana nezni hogy meik jatek tamogatja a trofeakat?
Itt fent van az összes játék ami támogat trófeát,leírásokkal együtt.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#11530 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 19:32

Idézet

Idézet

Idézet

Youtubera írd be ps3 trophy sound fenn leszKép

Necrosmoke: utalással fizetek, internetes vásárlásra alkalmas kártyával. Már 9 külföldi rendelésem volt, és minden megjöttKép shopto.net és gameplay.co.uk-t ajánlom.

#11531 Felhasználó inaktív   lebron james 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 20:43

Idézet

"Eme tesztemet egy külön kérésre készítettem, és ezúton szeretném megköszönni, hogy megtisztelt ezzel, hogy engem kért fel!" Inkább te tisztelsz meg engem hogy megírod a kérésemre főleg hogy ilyen gyorsan és ilyen jól.(ez egy kicsit nyájas volt de mindegy) Nagyon jó volt, élveztem olvasni és szerintem meg is veszem a játékot annyira meghoztad a kedvem persze csak a god of war3 után. Sok sikert a többi tesztedhez is, ja és kösz hogy megírtad a kérésemre.

#11532 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 20:54

Idézet

Idézet

"Eme tesztemet egy külön kérésre készítettem, és ezúton szeretném megköszönni, hogy megtisztelt ezzel, hogy engem kért fel!" Inkább te tisztelsz meg engem hogy megírod a kérésemre főleg hogy ilyen gyorsan és ilyen jól.(ez egy kicsit nyájas volt de mindegy) Nagyon jó volt, élveztem olvasni és szerintem meg is veszem a játékot annyira meghoztad a kedvem persze csak a god of war3 után. Sok sikert a többi tesztedhez is, ja és kösz hogy megírtad a kérésemre.
Nagyon szívesen máskor is! KépEsetleg ha van még valami játék ami téged vagy mást érdekel az írjon itt vagy PM-ben és szívesen írok még tesztet. (Jelenleg még ezek a játékok vannak meg teljes verzióban: Flow, MW2, MotorStrom: Pacific Rift, PoP: Classic. Majd később tervezek még új játékok vételét, csak most az anyagiak nem engedik meg.)

#11533 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 20:55

Necrosmoke: utalással fizetek, internetes vásárlásra alkalmas kártyával. Már 9 külföldi rendelésem volt, és minden megjöttKép shopto.net és gameplay.co.uk-t ajánlom. Én étem de milyen kártyával,vagy hogy fizetsz?

Kép

JUST CALL ME-->SMOKE<--

#11534 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 21:22

Idézet

Necrosmoke: utalással fizetek, internetes vásárlásra alkalmas kártyával. Már 9 külföldi rendelésem volt, és minden megjöttKép shopto.net és gameplay.co.uk-t ajánlom. Én étem de milyen kártyával,vagy hogy fizetsz?
Bankkártya. Olyan kártya ami csak ilyen netes vásárlásra jó. Rajta van a nevem, meg az adatok amit meg kell adni róla ha vásárolni. De használni nemtudom semmire ilyen hipermarketekben pénz lehúzni róla meg ilyenek. Ugyanolyan sima kártya, csak ez netes vásárlásra alkalmas. De mielőtt vásárolsz róla fel kell hívni a Telebankot és meg kell szabnod mennyi pénzt emelsz le amennyit akarsz. Annyiért vásárolhatsz max. Bemész a bankba ott tisztán elmagyarázzák.

#11535 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 21:24

Hmm nem is tudtam hogy ilyen is létezik.

#11536 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 21:36

Idézet

Idézet

Bankkártya. Olyan kártya ami csak ilyen netes vásárlásra jó. Rajta van a nevem, meg az adatok amit meg kell adni róla ha vásárolni. De használni nemtudom semmire ilyen hipermarketekben pénz lehúzni róla meg ilyenek. Ugyanolyan sima kártya, csak ez netes vásárlásra alkalmas. De mielőtt vásárolsz róla fel kell hívni a Telebankot és meg kell szabnod mennyi pénzt emelsz le amennyit akarsz. Annyiért vásárolhatsz max. Bemész a bankba ott tisztán elmagyarázzák.
OK,köszönöm

Kép

JUST CALL ME-->SMOKE<--

#11537 Felhasználó inaktív   Icabod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 30. 17:19

Ha valaki egy-két véleményt tudna mondani a Resistance 2-ről azt meg kösszönném mert gondolkozok hogy megszerzem.
,,A halálod még nem bizonyítja, hogy éltél.''

#11538 Felhasználó inaktív   danez11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 30. 17:48

Idézet

Ha valaki egy-két véleményt tudna mondani a Resistance 2-ről azt meg kösszönném mert gondolkozok hogy megszerzem.

nekem megvan, szal én jókat írok:)
tehát..... - jó graf
- jó multi/co-op
- a single is nagyon tetszett, elég hosszú is
- az ellenfelek/bossok
- mondjuk sztem azok a "zombik" vagy mik picit gagyik, de összeségében sztem fasza játék

............. hát nagyon más nem is jut eszembe :Đ

pár apróbb hiba van benne, dehát melyik játékban nincs :-D

#11539 Felhasználó inaktív   Krekk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 30. 18:36

Jóóféle a Resistance 2. 64 ember tud egyszerre online multizni. Van rendes Co-op, single és competitive. 420 órába telik mire mindent kipréselsz a játékból állítólag. A graf ami szemmel nézve átlagos, a bossok királyak, a sztori is jó, bár nekem hiányzik az első részből (és a psp-s epizodóból) a narrátor hölgy és átvezetői. Abszolút jó vétel, pláne, hogy ma már nagyon jó áron lehet kapni. Továbbá trófea támogatással is bír a játék.

#11540 Felhasználó inaktív   Gabesz0311 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 31. 14:19

Cserélném ps3-mas Modern Warfare 2 :Hardened Edition-omat!Sport játékok nem érdekelnek,leginkább BC2 érdekelne :Đ
gabesz0311 

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 575
  • 576
  • 577
  • 578
  • 579
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.