HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 578
  • 579
  • 580
  • 581
  • 582
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#11581 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 02. 07:14

Idézet

Lehet hogy hülyén hangzik a kérdésem de mégis felteszem.
Most akarok netet rákötni a PS3-ra és az lenne a kérdésem hogy ez hogyan működik valamit kell-e beálítani vagy ilyenek.
Létszi akinek van PS3-a az írja le hogy ő hogyan kötötte rá netet.
Hogyan akarod rákötni? Simán a net kábelt, vagy routheresen? (Azt is írd meg hogy milyen netet használsz. Pl Digi, Vagy UPC.)

#11582 Felhasználó inaktív   Icabod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 02. 07:17

Idézet

Idézet

Most akarok netet rákötni a PS3-ra és az lenne a kérdésem hogy ez hogyan működik valamit kell-e beálítani vagy ilyenek.
Hogyan akarod rákötni? Simán a net kábelt, vagy routheresen? (Azt is írd meg hogy milyen netet használsz. Pl Digi, Vagy UPC.)
Routheresen de azt hogy milyen netem van hol tudom megnézni?
,,A halálod még nem bizonyítja, hogy éltél.''

#11583 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 07:24

Idézet

Idézet

Idézet

Speedtest.net de lehet nem is fog kelleni.
Na a lényeg, hogy a kábel egyik felét a routher-be a másikat a PS-be nyomd be, PS bekapcs. És akkor megnyitod gépen a böngészőt, és akkor beírod azt az IP címet amivel tudsz matatni a routheredben. (Általában ez a cím: 192.168.2.1) és ott lesz egy olyan hogy Tűzfal, MAC filter, és ott fogod tudni a PS-st egy port-hoz hozzá adni, katt az Apply-ra Routher újra indul, go PS, network settings, automatic settings, és ha jól csináltad akkor felismeri és szólni fog, hogy csinál egy sebesség mérő teszt-et. (Nekem SMC routherem van az alapján írom nekem így van megosztva, remélem tudtam segíteni.)

#11584 Felhasználó inaktív   Icabod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 07:27

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Speedtest.net de lehet nem is fog kelleni.
Na a lényeg, hogy a kábel egyik felét a routher-be a másikat a PS-be nyomd be, PS bekapcs. És akkor megnyitod gépen a böngészőt, és akkor beírod azt az IP címet amivel tudsz matatni a routheredben. (Általában ez a cím: 192.168.2.1) és ott lesz egy olyan hogy Tűzfal, MAC filter, és ott fogod tudni a PS-st egy port-hoz hozzá adni, katt az Apply-ra Routher újra indul, go PS, network settings, automatic settings, és ha jól csináltad akkor felismeri és szólni fog, hogy csinál egy sebesség mérő teszt-et. (Nekem SMC routherem van az alapján írom nekem így van megosztva, remélem tudtam segíteni.)
A PS-be úgy nyomjam be a kábelt hogy a PS bevan kapcsolva vagy a PS kivan kapcsolva és az IP cím az amit leírtál a zárójelbe.

#11585 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 07:29

Az végülis mind1 a lényeg hogy a PS be legyen kapcsolva a művelet alatt mert elv a Routher nem látja. Azzal az IP-vel tudsz belépni a routher beállításaiba, ha csak nincs valami más módszered a routher beállítására.

Szerk.: Nekem most lépnem kell de ha haza értem és addig nem segít más vagy nem sikerül megoldani, akkor még próbálok segíteni.

#11586 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 07:53

OMFG! XD

Annyi az egész, hogy ha routeral vagy akkor csak annyi a dolog, hogy belépsz a Network beállításokban ott rányomsz a Network settingsre ott kérni fog vmit, nyomj easy-re aztán vezeték nélküli(wirelles) utánna scan, és majd kijelzi a közelben lévő routereket. Rányomsz a tiedre és kész is. Utánna kérdezi futtason e tesztet és ha jó a teszt akkor kész.

#11587 Felhasználó inaktív   Icabod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 07:59

Idézet

OMFG! XD

Annyi az egész, hogy ha routeral vagy akkor csak annyi a dolog, hogy belépsz a Network beállításokban ott rányomsz a Network settingsre ott kérni fog vmit, nyomj easy-re aztán vezeték nélküli(wirelles) utánna scan, és majd kijelzi a közelben lévő routereket. Rányomsz a tiedre és kész is. Utánna kérdezi futtason e tesztet és ha jó a teszt akkor kész.
Kössz. Neked is és DonCougar-nak is.Kép

#11588 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 08:02

Icabod ! Ha majd profilt csinálsz akkor magyart csinálj , és oda gyüjts a trophykat ! De csinálj egy angolt vagy amcsit is a store miatt !Kép

#11589 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 09:06

Idézet

OMFG! XD

Ezt én is igy tudom...most,de azelött nem tudtam és vagy 2 napot kinlodtam(tunk),s közben pofon 1xerű:Đ.Ha nem csatlakozik akkor pedig a routert kihuzod a konektorboól 1-2 percre és utánna visszadugod és akkor már fel kell ismerje:)
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#11590 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 09:11

Idézet

OMFG! XD

Nálam külön bekellet állítani a routherenis! Ezért írtam hogy NÁLAM így kellett megcsinálnom hogy legyen net, de mind1.

#11591 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 09:17

szerintem egyszerűbb amit klemid írt, és én is azt pártolom.wirelessel szerintem egyszerűbb és gyorsabb, és nem kell cippelni a ps-t vagy a rourter.ha wirelessel akarsz csatlakozni, akkor beállítod, hogy wireless contact, beírod az ip címet,(ami elméletileg a rourter alján fel kell legyen tüntetve) és a wireless kódot(ami szintén a rourter alján van)ezeket beírod, lefutattod a tesztet, és ha sikeres a teszt, akkor van net.legalábbis nálam így volt.
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#11592 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 09:25

Hát nekem anno volt vezetéknélküli netem azt úgy megutáltam, hogy csak na.:Đ Na mind1 ha sikerült rá netet varázsolni, akkor grat.:-D

#11593 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 09:30

Idézet

Hát nekem anno volt vezetéknélküli netem azt úgy megutáltam, hogy csak na.:Đ Na mind1 ha sikerült rá netet varázsolni, akkor grat.:-D
a ps-eden volt vezetéknélküli?mért utáltad meg?nekem eddig nem volt vele problémám.
Kép

#11594 Felhasználó inaktív   Icabod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 09:35

Idézet

Icabod ! Ha majd profilt csinálsz akkor magyart csinálj , és oda gyüjts a trophykat ! De csinálj egy angolt vagy amcsit is a store miatt !Kép
az meg mi?Kép

#11595 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 10:02

Idézet

Idézet

az meg mi?Kép
az amcsi vagy angol store-ból tudsz venni játékokat, theme-ákat vagy avatarokat.tudsz letölteni, vagy venni kiegészítőket játékokhoz.(mindegyik mellett felvan tünteve, hogy mennyibe kerül, vagy ingyenes-e.ja és demokat tusz letölteni.ezek sajna a magyar store-nál még nem elérhetők, ott csak multizni tudsz.
Kép

#11596 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 10:11

Idézet

Idézet

az meg mi?Kép
Tudsz user-eket csinálni a PS3-on,felépsz a PlaySatation Networkra és regisztrálod magadat.Kiválasztod az országot(amelyik user-den majd fogsz játszani akkor amikor regisztrálsz az országot HUNGARY-ra tegyed,mert ha kapsz trofeákat és csinálsz 1 tropfea kártyát mint amilyen nekem is van és még másoknak,akkor azon fogja mutatni hogy honnan vagy)az AMERIKAI usernél amerikát választod az és az ANGOlnál meg természetesen UK--->>>ezeket a USEREKET csak letöltéseknek használod majd,persze a és a netről vagy valahonnan nézzél ki valamilyen amerikai meg angol város,utca neveket és akkor rgeljél.

Kép

JUST CALL ME-->SMOKE<--

#11597 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 10:13

Idézet

Idézet

Idézet

az meg mi?Kép
az amcsi vagy angol store-ból tudsz venni játékokat, theme-ákat vagy avatarokat.tudsz letölteni, vagy venni kiegészítőket játékokhoz.(mindegyik mellett felvan tünteve, hogy mennyibe kerül, vagy ingyenes-e.ja és demokat tusz letölteni.ezek sajna a magyar store-nál még nem elérhetők, ott csak multizni tudsz.
De magyar store nincs is

Kép

JUST CALL ME-->SMOKE<--

#11598 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 10:18

Keverik a Playstation Networkot a Storeval.

#11599 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 10:23

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

az meg mi?Kép
De magyar store nincs is
necro most tényleg ezen szarozol velem?nem elérhető vagy nincs, nem tök mind1? a lényeg ugyanaz nem?
Kép

#11600 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 10:29

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

necro most tényleg ezen szarozol velem?nem elérhető vagy nincs, nem tök mind1? a lényeg ugyanaz nem?
És még te háborodsz fel? Hülyeséget írtál, fogadd el.

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 578
  • 579
  • 580
  • 581
  • 582
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.