HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 617
  • 618
  • 619
  • 620
  • 621
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#12361 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 29. 18:11

most a nappaliból kihoztam a ps-t ! De a monitort ( philips plazmám van ) hogy kell rá kötni ? Kép

#12362 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 29. 18:16

Idézet

most a nappaliból kihoztam a ps-t ! De a monitort ( philips plazmám van ) hogy kell rá kötni ? Kép
Hát ha van rajta RCA akkor RCA kábellel ha HDMI akkor HDMI kábelen keresztül azt utána vagy a Video Settings, vagy a Settings-en belül lehet állítgatni.

#12363 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 18:18

Idézet

Idézet

Hát ha van rajta RCA akkor RCA kábellel ha HDMI akkor HDMI kábelen keresztül azt utána vagy a Video Settings, vagy a Settings-en belül lehet állítgatni.
kösz ! Remélem majd sikerül .Kép

#12364 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 18:21

Idézet

Idézet

Idézet

Hát nem kell vele sokat cicózni csak rákötöd és készKép

#12365 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 18:32

Idézet

Idézet

Idézet

Rákötöd, bekapcsolásnál hosszan nyomod a bekapcs gombot és auto beállítja a megjelenést. Monitorod többi adatai? Felbontás, méret stb?

#12366 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 18:36

Idézet

Idézet

Idézet

Rákötöd, bekapcsolásnál hosszan nyomod a bekapcs gombot és auto beállítja a megjelenést. Monitorod többi adatai? Felbontás, méret stb?
nem sok mindent tok még mondani róla !Kép 17 colos + plazma és 1280x768 a legnagyobb felbontás .ennyi

#12367 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 18:37

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

nem sok mindent tok még mondani róla !Kép 17 colos + plazma és 1280x768 a legnagyobb felbontás .ennyi
Hát az nem nagy kunszt. Amin eddig volt TV(gondolom) az mien volt?

#12368 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 18:38

Idézet

Idézet

Hát az nem nagy kunszt. Amin eddig volt TV(gondolom) az mien volt?
Full HD LCD Sony Bravia 106 cm.

#12369 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 18:40

Idézet

Idézet

Idézet

Lehet azzal jobban jársz.

#12370 Felhasználó inaktív   DonCougar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 18:43

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Hát azzal lehet télleg jobban jársz ha Full HDs akkor főleg.:Đ:D Persze ha azt akarod hogy a szobádba legyen a PS mindenképp akkor marad a plazma TV.

#12371 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 18:46

Idézet

Idézet

Idézet

Hát azzal lehet télleg jobban jársz ha Full HDs akkor főleg.:Đ:D Persze ha azt akarod hogy a szobádba legyen a PS mindenképp akkor marad a plazma TV.
csak most ilyen kivételes alkalom hogy kihoztam ! Csak a monitoron kiakartam próbálni. De majd a nyáron lehet hogy vesszünk egy normális lcd tv-t a szobámba mert most nokia tv-m van Kép! 55cm, azt hiszem.

#12372 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 18:48

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

csak most ilyen kivételes alkalom hogy kihoztam ! Csak a monitoron kiakartam próbálni. De majd a nyáron lehet hogy vesszünk egy normális lcd tv-t a szobámba mert most nokia tv-m van Kép! 55cm, azt hiszem.
Nekem BenQ 2200HD monitorom van FullHD amit egy éve potom 50 rugoért vettem. Most már 40 alatt lehet kapni. Bár ha több pénzed van, és minden áron TV-t akarsz akkor meg várd meg a 3D-t, vagy legalább az árát.

#12373 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 18:52

Idézet

Nekem BenQ 2200HD monitorom van FullHD amit egy éve potom 50 rugoért vettem. Most már 40 alatt lehet kapni. Bár ha több pénzed van, és minden áron TV-t akarsz akkor meg várd meg a 3D-t, vagy legalább az árát.
Áh ! Az még 2-3 év múlva is 500ezer körül lesz itthon. Kép mi ezt a lcd tv úgy vettük 300ezerért hogy egy ps3-t kaptunk hozzá . lehetet választani hogy ps3-t kérünk vagy még 1 ugyan ilyen tv-t. Egyértelmű volt Kép ez a akció a media mark-ban volt.

#12374 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 18:58

Idézet

Idézet

Áh ! Az még 2-3 év múlva is 500ezer körül lesz itthon. Kép mi ezt a lcd tv úgy vettük 300ezerért hogy egy ps3-t kaptunk hozzá . lehetet választani hogy ps3-t kérünk vagy még 1 ugyan ilyen tv-t. Egyértelmű volt Kép ez a akció a media mark-ban volt.
Nem azért, de ha 300 k volt akkor ha még egy ugyan iet kapsz, az még 300 k, és ha azt eladod akkor 3 PS3-t is vehettél vna. :Đ Várd meg az árát én azt ajánlom.

#12375 Felhasználó inaktív   ei94 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 21:08

Idézet

Idézet

Idézet

Áh ! Az még 2-3 év múlva is 500ezer körül lesz itthon. Kép mi ezt a lcd tv úgy vettük 300ezerért hogy egy ps3-t kaptunk hozzá .  lehetet választani hogy ps3-t kérünk vagy még 1 ugyan ilyen tv-t. Egyértelmű volt Kép ez a akció a media mark-ban volt.
Nem azért, de ha 300 k volt akkor ha még egy ugyan iet kapsz, az még 300 k, és ha azt eladod akkor 3 PS3-t is vehettél vna. :Đ Várd meg az árát én azt ajánlom.
Nekem is kéne 1 TV a szobába,de azon gondolkozom,hogy 1 monitor olcsóbb lenne.Szerintetek melyik lenne jobb választás?(kb 55-60cm-es elég)
Free userbars

#12376 Felhasználó inaktív   Krekk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 21:30

Úgy egy másfél hónapig én is nagy monitor párti voltam, mondván, hogy a tévén nekem közelről látszanak a hibák, messzebbről meg már zavar,hogy messze vagyok. (102 cm-s fullhd tévénken tapasztaltam). Ezért egy 19es wide monitoron űztem az ipart, mikor egyszercsak jött egy jó ajánlat 85e, zsír új, 3 év garis, fullhd samsung lcd (82 cm). Gondoltam 82 még nem lesz zavaró, hisz az 20 cm-el kevesebb mint a nappaliban. Nem is csalódtam, abszolút a tévé a tuti. A 82 centivel is elégedett vagyok, eléggé a "szájába" mászok de még nem zavaróak a hiányosságok, filmet nézni meg messzebbről (filmeknél valamiért nem zavar a távolság) is lehet élvezetesen, mert ahhoz is elég. Úgyhogy én abszolút a Tv-t ajánlanám, pláne, hogy ma már olcsóbbak jóval. Sőt, most, hogy terjedni próbál majd a 3d/led biztos még olcsóbb lesz az lcd.

#12377 Felhasználó inaktív   ei94 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 30. 11:19

Lehet hogy veszek 1 monitort(24"körül),és mellé 1 házimozit.mert ez így kb úgy jönne ki mint 1kbugyanekkora tv,de így jobb hang lesz.Vélemény??
Free userbars

#12378 Felhasználó inaktív   roli33 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 30. 11:32

Idézet

Lehet hogy veszek 1 monitort(24"körül),és mellé 1 házimozit.mert ez így kb úgy jönne ki mint 1kbugyanekkora tv,de így jobb hang lesz.Vélemény??
Én nem rég vettem egy 24 colos full HD monitort, mert tényleg olcsóbb mint egy TV, és ezen játszom a PS3-mal.
Nagyon szép képet ad. Házimozit viszont nem vettem (még). Szerintem vedd meg, ha gondolod.

#12379 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 30. 11:37

Idézet

Én nem rég vettem egy 24 colos full HD monitort, mert tényleg olcsóbb mint egy TV, és ezen játszom a PS3-mal.
Nagyon szép képet ad. Házimozit viszont nem vettem (még). Szerintem vedd meg, ha gondolod.
Én is szeretnék monitort venni, mert a TV nem mindig szabad, így tudnék a szobámban is játszani! 24 colos HD monitorban gondolkodok, és azt szeretném kérdezni, hogy ez hány cm átmérőjű? Én úgy tudom, hogy 70 körül van, ami nagyon jó lenne ( nem sokkal lenne kisebb a tévénknél, ami 82 cm átmérőjű ).
Visca el Barça!
PS3: dgabor6243

#12380 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 30. 11:42

Idézet

Úgy egy másfél hónapig én is nagy monitor párti voltam, mondván, hogy a tévén nekem közelről látszanak a hibák, messzebbről meg már zavar,hogy messze vagyok. (102 cm-s fullhd tévénken tapasztaltam). Ezért egy 19es wide monitoron űztem az ipart, mikor egyszercsak jött egy jó ajánlat 85e, zsír új, 3 év garis, fullhd samsung lcd (82 cm). Gondoltam 82 még nem lesz zavaró, hisz az 20 cm-el kevesebb mint a nappaliban. Nem is csalódtam, abszolút a tévé a tuti. A 82 centivel is elégedett vagyok, eléggé a "szájába" mászok de még nem zavaróak a hiányosságok, filmet nézni meg messzebbről (filmeknél valamiért nem zavar a távolság) is lehet élvezetesen, mert ahhoz is elég. Úgyhogy én abszolút a Tv-t ajánlanám, pláne, hogy ma már olcsóbbak jóval. Sőt, most, hogy terjedni próbál majd a 3d/led biztos még olcsóbb lesz az lcd.
Abszolút egyet értek! Nekünk is 82 cm-es LG tévénk van, és tökéletes, minden szempontból! Ha játszani akarok, kicsit közelebb húzom a fotelt (:Đ ), bár általában tökéletesen meg vagyok elégedve vele nagyobb távolságról is! Filmekre pedig távolabbról is jó. Mert volt, mikor nagyon közel ültünk a tévéhez, és zavaró volt. Aztán átrendeztük kicsit a nappalit, távolabbra tettük a tévét, és máris jó! Különben is, a HD tévékhez kell egy bizonyos távolság, ahonnan a legszebb képet mutatja, mert ha túl közel van, kicsit pixeles a kép.
Visca el Barça!
PS3: dgabor6243

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 617
  • 618
  • 619
  • 620
  • 621
  • Utolsó »