HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 622
  • 623
  • 624
  • 625
  • 626
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#12461 Felhasználó inaktív   rubber 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 05. 09:59

EyePet játékot kamerával cserélnék sok játék szóba jöhet akit érdekel írjon a rubber@citromail.hu címre.
PS3 ID : Brashrubber
PS3 Slim 120gb.
Modern Warfare 2!
Killzone 2!
Medal of honor!

#12462 Felhasználó inaktív   arni536 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 05. 12:45

Idézet

Idézet

Idézet

Mivel nem pesti vagyok ezért elég nehézkes a szervíz lehetőség. Itt Du.-ban csak egy konzol bolt van, viszont bennük nem bízok. Valószínű garanciát sem adnak, de ez az egyetlen lehetőségem. Már nagyon szeretnék COD-ozni.Kép
Miért, mi történt a gépeddel? Lemaradtam valamiről? Nekem még van garancia a gépemre, 2 évig tart. Viszont, ha netán elromolna, nem szervizelik, hanem hozatnak németből egy vadi újat!
Jujuj... Már több mint 1 hónapja sárga lett, sajnos lejárt a szavatossága. Garancia az már pár éve nincs rajta szval csak megcsináltatni tudom. Ha minden jól megy akkor jövő hét után már viszem szervízbe, a többi nem rajtam múlik.
Vidd a Hireltech-hezhttp://www.hireltech.hu/ én gépem 3 éves volt,2 szer javítoták konzolszervízben és nem is lett jó.Elvittem a hireltech -hez (magyaro. hivatalos sony márkaszervíz) 2hét alatt ugy megcsinálták hogy a hátlapon kivül mindent kicseréltek 16500.-ér és 6 hónap teljes garít vállalnak rá,mikor átvettem leesett az állam,új alaplap,új táp,új hűtés,és teljesen új külső burkolat még azokat a csavarokat is potolták amit direkt kihagytam a gépből.Amit a konzolszervízben csinálnak az csak gányolás 1ideig müködik de sose lesz jó és akkor újra sárga led.

#12463 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 05. 12:55

Idézet

Vidd a Hireltech-hezhttp://www.hireltech.hu/ én gépem 3 éves volt,2 szer javítoták konzolszervízben és nem is lett jó.Elvittem a hireltech -hez (magyaro. hivatalos sony márkaszervíz) 2hét alatt ugy megcsinálták hogy a hátlapon kivül mindent kicseréltek 16500.-ér és 6 hónap teljes garít vállalnak rá,mikor átvettem leesett az állam,új alaplap,új táp,új hűtés,és teljesen új külső burkolat még azokat a csavarokat is potolták amit direkt kihagytam a gépből.Amit a konzolszervízben csinálnak az csak gányolás 1ideig müködik de sose lesz jó és akkor újra sárga led.
Vinném is, de mondtam, hogy nem vagyok pesti.

#12464 Felhasználó inaktív   arni536 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 05. 13:05

Idézet

Idézet

Ok értem de nincs felétek 576 bolt mert ök is oda küldik.

#12465 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 05. 13:12

Idézet

Idézet

Idézet

Ok értem de nincs felétek 576 bolt mert ök is oda küldik.
Nincs. Egyetlen egy konzol bolt van...

#12466 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 05. 20:16

lehet veszek új játékot ha kimaxoltam a cod5-t ! Ez a 2 lehetséges : Prince vagy Red dead d. ! Melyik a jobb ?

#12467 Felhasználó inaktív   sgabo09 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 05. 20:21

Idézet

lehet veszek új játékot ha kimaxoltam a cod5-t ! Ez a 2 lehetséges : Prince vagy Red dead d. ! Melyik a jobb ?
Egyértelműen Red Dead Kép [Én is meg fogom venni nyár folyamán szóval ha szeretnél multizni csak szóljKép]
"Az élet szar játék, de odabasz a grafikája" 
sgabo09 

#12468 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 05. 20:23

Idézet

Idézet

Egyértelműen Red Dead Kép [Én is meg fogom venni nyár folyamán szóval ha szeretnél multizni csak szóljKép]
oxigén ! Mert néztem pát vidi róla és az alapján nagyon bejön. Jah és van benne magyar ló ami még trophyt is add !KépHogy mik vannak mi!?

#12469 Felhasználó inaktív   maeda87 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 10:52

Sziasztok! nem tudja valaki hogy a Rock Band tartozékok : dob,guitar,miki ezek kompatibilisek ps2 re is meg ps3 ra is ??

#12470 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 16:55

Van valamilyen lista, hogy milyen bankkártyával lehet Store-ról játékot venni? Visa kártyám van, ezzel fizetem a WoW accountot is, szal elvileg működnie kellene a Ps-el is...

keiji: ha jóltudom kompatibilisek a ps3-ps2 kiegészitők, bár nem 100%

#12471 Felhasználó inaktív   sgabo09 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 17:43

Idézet

Idézet

Idézet

oxigén ! Mert néztem pát vidi róla és az alapján nagyon bejön. Jah és van benne magyar ló ami még trophyt is add !KépHogy mik vannak mi!?
Tényleg? ezt nem is tudtam! :Đ
"Az élet szar játék, de odabasz a grafikája" 
sgabo09 

#12472 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 18:47

Idézet

Van valamilyen lista, hogy milyen bankkártyával lehet Store-ról játékot venni? Visa kártyám van, ezzel fizetem a WoW accountot is, szal elvileg működnie kellene a Ps-el is...

hát én most visa-val nem nagyon tudtam az angol strore-ról vásárólni. De ha neked sikerülne akkor majd grat....nekem nem fogadta el a címet.

#12473 Felhasználó inaktív   maeda87 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 20:07

Idézet

Köszi csak azért kérdeztem mert most akarok venni és az egyik oldalon ugy adják hogy rock band szett ps3/ps2 és ez zavart meg hogy mi van akkor melykhez jó :Đ
a store- vásárlás meg ugy volt valahol le volt írva deh már nem tudom hogy hol hogy ha angol felhasználót csinálsz akkor jó az átlátszó american express (ez otp-s) ha usa felhasználót akkor meg jó a visa kártya ( nekem is az van) deh valamiért egy hetet nem tudok a visa kártyámmal a store-ról vásárolni kiír valamit hogy nem valós a kártya adata :-D

#12474 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 22:59

Idézet

Idézet

Köszi csak azért kérdeztem mert most akarok venni és az egyik oldalon ugy adják hogy rock band szett ps3/ps2 és ez zavart meg hogy mi van akkor melykhez jó :Đ
a store- vásárlás meg ugy volt valahol le volt írva deh már nem tudom hogy hol hogy ha angol felhasználót csinálsz akkor jó az átlátszó american express (ez otp-s) ha usa felhasználót akkor meg jó a visa kártya ( nekem is az van) deh valamiért egy hetet nem tudok a visa kártyámmal a store-ról vásárolni kiír valamit hogy nem valós a kártya adata :-D
Ez az ANGOL STORE-os dolog engem is érdeke mert a VIAS ELECTRON-t nekem sem fogadja el,ugyanazt írja ki,hogy az adatok nem jók.Pedig ha megnézed az ANGOL STORE-on,hogy milyen kártyával tudsz vásárolni ott írja a VISA-t is,de nem működik veleKépnemtom,hogy miértKép.Valakitől pedig én is halottam,hogy talán az AMERICAN EXPRESS-el lehet mert azt is írja az ANGOL STORE-on.ha valamit megtudok vagy forditva akkor kérlek értesitsetek,mer már rég szeretnék vásárolni 1-2 DLC-tKép
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#12475 Felhasználó inaktív   maeda87 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 07. 09:22

az angol store-n az american express kártya tuti müködik én azzal vásárolok onnan !! csak eddig az usa store-n meg a visa-val vásároltam deh nekem azt már nem engedi valamiért

#12476 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 22:39

Idézet

az angol store-n az american express kártya tuti müködik én azzal vásárolok onnan !! csak eddig az usa store-n meg a visa-val vásároltam deh nekem azt már nem engedi valamiért
Az angolon tényleg működik az american express?mert én most hallotam,hogy talán azzal sem működikKép
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#12477 Felhasználó inaktív   maeda87 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 10. 22:02

Idézet

Idézet

Az angolon tényleg működik az american express?mert én most hallotam,hogy talán azzal sem működikKép
Tuti müködik az angol az amerikan expressel mert én most is azzal vásároltam :Đ

#12478 Felhasználó inaktív   ktomika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 18:32

Melyik autós játék a legjobb?
GT5
Midnight Club Los Angeles
Dirt
Dirt 2
Motorstorm
Motorstorm 2
NFS Shift
Modnation Racers
Supercar Challenge
Superstar Racing v8
Ridge Racer 7
Ferrari Challenge
Grid
Burnout Paradise
Tudom hogy elég külömbözőek de melyik a legjobb?(pl multyzni, grafika,játékélmény stb.)

#12479 Felhasználó inaktív   Knodros 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 18:36

Idézet

GT5
Dirt
Dirt 2
Motorstorm
Motorstorm 2
NFS Shift
Modnation Racers
Supercar Challenge
Superstar Racing v8
Ridge Racer 7
Ferrari Challenge
Grid
Burnout Paradise
Tudom hogy elég külömbözőek de melyik a legjobb?(pl multyzni, grafika,játékélmény stb.)
A Gran Turismo 5-öt értelmetlen belevenni,kb. 5 éve még mindig megjelenés alatt áll.Kép
Alattvalók:
Ragnarök -seggnyaló0001
LiMiT       -seggnyaló0002
Urahara     -seggnyaló0003
zoli12i        -seggnyaló0004
norb           -seggnyaló0005

#12480 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 11. 18:39

Idézet

GT5
Dirt
Dirt 2
Motorstorm
Motorstorm 2
NFS Shift
Modnation Racers
Supercar Challenge
Superstar Racing v8
Ridge Racer 7
Ferrari Challenge
Grid
Burnout Paradise
Természetesen a GT5 csak még nem adték ki Kép
De még vársz rá én a need for speed shiftet ajánlanám én is azzal ütöm el az időt még nem lessz GT5. Persze a közelébe sem ér néha kicsit túlegyszerűsített az autók hangja pedig elég gyenge, de szvsz még ez a legjobb.
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 622
  • 623
  • 624
  • 625
  • 626
  • Utolsó »