HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#281 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 31. 14:50

Ha jól tudom akkor a Ps3-ban 60 gigás merevlemez lesz, amire akár még Word-öt is telepíthetek, ha akarok. De ahhoz, hogy ezek a programok fussanak rajta, fel kell rá rakni a windows-t is? Vagy ez hogyan működik?
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#282 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 31. 15:46

Idézet

Ha jól tudom akkor a Ps3-ban 60 gigás merevlemez lesz, amire akár még Word-öt is telepíthetek, ha akarok. De ahhoz, hogy ezek a programok fussanak rajta, fel kell rá rakni a windows-t is? Vagy ez hogyan működik?

Windows-t te nem fogsz rá rakni soha, max egy Linuxot, de nem érdemes, mert olyan lassú lenne, mint egy P2..
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#283 Felhasználó inaktív   mcwolf 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 31. 20:23

Na megérkezett.
Első tapasztalataim:
- Rosszabbra számítottam a sima TV miatt,de nem olyan vészes (persze ha meglátnám egy HD TV-n,akkor biztos jobban szúrná a szemem)
- Lassacskán már 7 éve FPS-ezek egér+billentyűzettel, most hogy próbálkoztam a R6:Veags-szal....Hát eléggé szerencsétlenkedés szaga voltKép .Kell majd 1-2 (20-30) óra,míg rááll a kezem a dologra. Eleve szokatlan,hogy nem tudom egy egérrándítással megfordulni,és még a célzás is elég gyatrán meg. Jobb híján campelgettemKép
Amúgy a graf. nagyon bejön,sokkal szebbek a textúrák,mint PC-n.(JAJ DE JÓ LENNE EGY HDTVKépKépKép)
Kérdés: Most akkor a PS3-mal lehet netezni,vagy csak a PS3-as oldalt lehet nézegetni?(a Marketstore be sem jött,arra hivatkozva,hogy a megadott régióban nem áll rendelkezésre)

Úgy hirtelen ennyi. Már várom a Nascar08-at, hogy végre autózhassak egy jót. Ránézésre a Ridge racer 7 nekem túl árkádos, a Motostorm stílusa így első ránézésre nem jön be.

#284 Felhasználó inaktív   lac15 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 31. 23:20

uk-s cimmel vagy usa-sal regisztrálj be
de mégjobb ha mind 2-övel
lehet neteznia ps-röl
van rajta net böngésző
ugyanaz mint pc-n 1 explorer vagy 1 mozilla

#285 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 08. 01. 09:37

Én a Media M-ban kipróbáltam a Motorstorm-ot és nekem nagyon bejött. Bár én nagyon szeretem az autós játékokat. Szerintem faja.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#286 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 01. 10:14

Idézet

Na megérkezett.
Első tapasztalataim:
- Rosszabbra számítottam a sima TV miatt,de nem olyan vészes (persze ha meglátnám egy HD TV-n,akkor biztos jobban szúrná a szemem)
- Lassacskán már 7 éve FPS-ezek egér+billentyűzettel, most hogy próbálkoztam a R6:Veags-szal....Hát eléggé szerencsétlenkedés szaga voltKép .Kell majd 1-2 (20-30) óra,míg rááll a kezem a dologra. Eleve szokatlan,hogy nem tudom egy egérrándítással megfordulni,és még a célzás is elég gyatrán meg. Jobb híján campelgettemKép
Amúgy a graf. nagyon bejön,sokkal szebbek a textúrák,mint PC-n.(JAJ DE JÓ LENNE EGY HDTVKépKépKép)
Kérdés: Most akkor a PS3-mal lehet netezni,vagy csak a PS3-as oldalt lehet nézegetni?(a Marketstore be  sem jött,arra hivatkozva,hogy a megadott régióban nem áll rendelkezésre)

Úgy hirtelen ennyi. Már várom a Nascar08-at, hogy végre autózhassak egy jót. Ránézésre a Ridge racer 7 nekem túl árkádos, a Motostorm stílusa így első ránézésre nem jön be.
Grat a PS3-hoz!Nekem 360-am van+HDTV!Egy élmény a játék vele. Ha még nem volt konzolod, akkor üdv a csapatban!!Kép

#287 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 01. 11:45

Még mindig nincs információ az újabb SIXAXIS-ról, ami már prímán rezeg?Kép

#288 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 21:00

Ha jól értem, bibi van a PS3 gamepadjával??

#289 Felhasználó inaktív   batnor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 21:56

ha az probléma hogy nem rezeg a joy akk igen,amugy válaszolva a tényleges kérdésre szeptemberben várható a rezgő siaxsis joy

#290 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 22:00

Idézet

ha az probléma hogy nem rezeg a joy akk igen,amugy válaszolva a tényleges kérdésre szeptemberben várható a rezgő siaxsis joy
Nekem nem probléma csak érdeklődtemKép!!!

#291 Felhasználó inaktív   Thunda 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 02. 23:48

Idézet

Idézet

Na megérkezett.
Első tapasztalataim:
Kérdés: Most akkor a PS3-mal lehet netezni,vagy csak a PS3-as oldalt lehet nézegetni?(a Marketstore be  sem jött,arra hivatkozva,hogy a megadott régióban nem áll rendelkezésre)

Grat a PS3-hoz!Nekem 360-am van+HDTV!Egy élmény a játék vele. Ha még nem volt konzolod, akkor üdv a csapatban!!Kép
Hihetetlen! Te vagy az első xboy aki NEM fikázza a ps nationt! Sőt, gratulálsz egy psesnek! Nahát! Kívánom, hogy ne legyen vöröshalál az xed sorsa!!!KépKép:Đ De ha mégis, akkor az már akkor legyen, amikor olcsó lesz a ps3 és jobb játékok lesznek rajta! Bár nem mondom, hogy nem jó már most is! PÍÍÍSZ
gamefaqs-on meg thunda hun! Vagy ilyesmi!!

#292 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 07. 22:08

Infó a SIXAXIS Touchsense-ről..

#293 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 07. 22:21

Thunda, miért fikázzam a ps-t??? Konzol az is..És az első konzolom az egy ps 1 volt, nagyon imádtam. Csak haladni kellett a korral, azért váltottam xboxra. Ha korábban jelenik meg, akkor lehet nekem is ps3-am van. Egyébként szinte ua. gammák vannak mindkét platformon...na de mind1 PÍÍÍSZKép De ha már itt vagyok, lenne egy ps 3-as kérdésem.: A live része /nem tom pontosan hogy hívják/ az ingyenes?Kép

#294 Felhasználó inaktív   batnor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 05:26

Idézet

Thunda, miért fikázzam a ps-t??? Konzol az is..És az első konzolom az egy ps 1 volt, nagyon imádtam. Csak haladni kellett a korral, azért váltottam xboxra. Ha korábban jelenik meg, akkor lehet nekem is ps3-am van. Egyébként szinte ua. gammák vannak mindkét platformon...na de mind1 PÍÍÍSZKép De ha már itt vagyok, lenne egy ps 3-as kérdésem.: A live része /nem tom pontosan hogy hívják/ az ingyenes?Kép
igen teljesen ingyenes a netes része

#295 Felhasználó inaktív   lac15 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 21:36

találtam 1 érdekes dolgot a hivatalos playstation us forumján a home-val kapcsolatbalink:http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=ps3home&thread.id=58700&view=by_date_ascending&page=1inen elvileg 1 olyan progit leeht leszedni ami homebeta-s oldalakat keres és elvileg kifog dobni neked 1 olyat ahol betudsz regizni van olyan aki esetleg már probálta?én kb 1 órája futatom de még nem talált semmitde hagyom egész estére hátha jólesz:)

#296 Felhasználó inaktív   mcwolf 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 10. 08:07

Idézet

Idézet

Idézet

Na megérkezett.
Első tapasztalataim:
Kérdés: Most akkor a PS3-mal lehet netezni,vagy csak a PS3-as oldalt lehet nézegetni?(a Marketstore be sem jött,arra hivatkozva,hogy a megadott régióban nem áll rendelkezésre)

Hihetetlen! Te vagy az első xboy aki NEM fikázza a ps nationt! Sőt, gratulálsz egy psesnek! Nahát! Kívánom, hogy ne legyen vöröshalál az xed sorsa!!!KépKép:Đ De ha mégis, akkor az már akkor legyen, amikor olcsó lesz a ps3 és jobb játékok lesznek rajta! Bár nem mondom, hogy nem jó már most is! PÍÍÍSZ

Szerintem ez nem Nekem szólt,Én sosoem voltam Xboy.Sosem volt Xboxom,eddig PC-s voltam.

Amúgy szomorúan látom,hogy a Bioshock és a MotoGP07 nem jön PS3-ra.Van ezekről valami infó,hogy fog-e jönni a PS3-ra???

#297 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 10. 09:25

Idézet

Idézet

Na megérkezett.
Első tapasztalataim:

Xboy-nak engem neveztekKép, de se baj..Olvasd végig a hsz-eketKép!!

#298 Felhasználó inaktív   Tom-21 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 11. 14:35

Szevasztok nekem is van ps3-am,és engem is a netezés érdekelne,hogy is van ez az egész .Egyépként a Motorstorm nem valami nagy.Nekem sincs hdtv... de 82 es Panasonikon egyész szép,hmm milyen lenne hd..KépNah mindegy csá.

#299 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 11. 14:49

most ezt nem értem. Van a ps3-nak is olyan cucca mint az xbox live? Mert ha igen akkor én koppintás szagot érzek!
Kép

#300 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 11. 15:30

Igen van. Playstation Network.

A koppintásról meg annyit, hogy akkor inkább ne legyen?

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.