HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#341 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 22. 09:47

Én olyat hallottam, de nem tudom, hogy igaz-e vagy csak kacsa(háp-háp), hogy PS3 vásárlásánál megéri megvárni a második generációs változatot, mert az már kiforrottabb lesz, kevesebb hiba lehetőséggel meg satöbbi. Ez igaz lehet?
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#342 Felhasználó inaktív   Mat00 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 22. 11:09

Firmware frissítés, és máris szinte új. Kép Írtam mailt ÜK info-nak, és azt írták vissza, hogy szeptembertől újra 135-140,000Ft-ért adják a sima alap gépet, szal ha tehetem most vegyem. A Resistance+ a Motorstorm jár hozzá, választani sajna nem lehet. Kép Amúgy játszottam már a Resistance-szal, nemrossz. Bár egy GRAW2-nek jobban örülnék, dehát még ígyis nagyon megéri! Kép

#343 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 22. 12:13

Idézet

Én olyat hallottam, de nem tudom, hogy igaz-e vagy csak kacsa(háp-háp), hogy PS3 vásárlásánál megéri megvárni a második generációs változatot, mert az már kiforrottabb lesz, kevesebb hiba lehetőséggel meg satöbbi. Ez igaz lehet?

Lehet benne valami, a vékonyabb PlayStation-ök mindig többet tudtak. Akinek jó még a PS2, az várhat a PS3 slim-re úgy kb. 3 évet és olcsón meg fogja úszni. Addigra a játékkínálat is kedvezőbb lesz.. Kép
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#344 Felhasználó inaktív   Mat00 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 22. 12:28

Hol érdemes megvenni a konzolt? Én eddig csak az überkonzol-t találtam, ahol Starter Pack-kal viszonylag jó áron adják, de ha valaki tud más megbízható helyet, azt légyszi írja meg! Köszi!

#345 Felhasználó inaktív   Mat00 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 22. 14:00

Idézet

te tudod ha most veszed meg a resistance-t mindenképpen válaszd az 1ik játéknak ennél nagyon akció már nem hiszem h lesz hameg várni akarsz újabb játék miktt még minimum 1-2 hónapot kéne
Azt hogy értetted, hogy válasszam? Tudsz olyan helyet, ahol én választhatom ki a 2 játékot amit hozzá adnak? Mert már máshol is olvastam erre utaló hsz-t, de olyan boltot még nem találtam (vagy csak nem írták) ahol én választhatok. Pedig nekem is ez kéne, mert akkor jövő hét elején GRAW2-vel és MOHA-val rendelném+.

#346 Felhasználó inaktív   lac15 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 22. 14:05

überkonzolnál elvileg te választhatood ki h mit adjanak mellélegalábbis én úgy hallotam

#347 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 22. 14:31

A Konzolstudio-ban Formula 1 és Motorstorm van hozzá. Én ezt választanám, ha tehetném.. Kép

#348 Felhasználó inaktív   Mat00 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 22. 15:11

Vagyis GRAW2-vel + még nemtom, mert MOHA PS3-ra még nemjön. Kép

#349 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 08. 22. 15:43

Idézet

Idézet

Lehet benne valami, a vékonyabb PlayStation-ök mindig többet tudtak. Akinek jó még a PS2, az várhat a PS3 slim-re úgy kb. 3 évet és olcsón meg fogja úszni. Addigra a játékkínálat is kedvezőbb lesz.. Kép
Ha lesz PS3 slim. Szerintem a jelenlegi külalakkal kib.szott jól néz ki. Persze évekkel ezelőtt biztos a nagy dög PS2-re is ezt mondták. Én valamivel több, mint másfél éve vettem a PS2 slim változatát. Nekem ha ez marad még pár évig, bőven meg leszek vele elégedve :Đ Nagyon szeretem!!! Aztán ki tudja. Lehet, hogy két-három év múlva, ahogy te is említetted, elképzelhető, hogy pár tízezer forintért megvásárolható lesz. No az tutkó lenne.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#350 Felhasználó inaktív   lac15 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 22. 18:35

sztem marad 1 jóideig ez aváltozatúgy mint a psp is kint van már több mint 2 éve és még csak most dobtak ki egy új-abbatmer nem is volt rá szükségelég volt 1 fw frissitésde sztem jobbis h ilyen marad pl ha kiadnának 1 újabbat mint aboxnál és az mást is tudna az nem lenne vmi jó nekünk

#351 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 22. 18:44

Idézet

sztem marad 1 jóideig ez aváltozat úgy mint a psp is kint van már több mint 2 éve és még csak most dobtak ki egy új-abbat mer nem is volt rá szükség elég volt 1 fw frissités de sztem jobbis h ilyen marad pl ha kiadnának 1 újabbat mint aboxnál és az mást is tudna az nem lenne vmi jó nekünk

Pedig fognak újítani, mégha nem is sokat de rezgős SIXAXIS mindenképp lesz majd..

#352 Felhasználó inaktív   lac15 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 22. 18:59

de én nem ilyen kis újitásokra értetem12000ft-ot kibirok adnide újra 160at már nem

#353 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 22. 21:32

Idézet

de én nem ilyen kis újitásokra értetem 12000ft-ot kibirok adni de újra 160at már nem

Persze, gondoltam.. Kép De egyelőre ez egy biztos dolog, h változni fog, a gépről még nem volt szó, h kisebb lesz..

#354 Felhasználó inaktív   ps3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 09:40

Sziasztok! 140 000 HUF -ért új gépet tok!

2 játékkal 2 joy-al HDMI kabellel újonnan 160 000 HUF

Ha bárkit komolyan érdekel valamelyik változat,akkor vegyen fel MSn-re(profil)KépKép

#355 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 10:42

Idézet

Sziasztok! 140 000 HUF -ért új gépet tok!

2 játékkal 2 joy-al HDMI kabellel újonnan 160 000 HUF

Ha bárkit komolyan érdekel valamelyik változat,akkor vegyen fel MSn-re(profil)KépKép

Tudjuk, ennyibe kerül a PS3 mindenhol.. (kivéve áruházak) De azért köszi..Kép

#356 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 20:21

Idézet

Amennyiben, szeretnél remek dolgokat(PS3, Xbox 360, PSP, Wii, stb...) szerezni ingyen, regisztrálj az Xpango.com-on. Egyet kérek, hogy a Refferal ID-hez írd oda ezt a számot:90658713! Ha regisztráltál, aktiváld! Te is kapsz egy számot! Vedd rá minél több ismerősödet, hogy regisztráljanak a te számoddal! Ezért pontokat kapsz, és ha elegendő összegyűlik, megkapod az ajándékodat! Köszi!

Ez most kellett? Kép Csak akkor kapsz pontot ha vásárol is valamit az az illető aki a te ID-del regisztrál..

#357 Felhasználó inaktív   CooLevi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 20:24

Idézet

Idézet

Amennyiben, szeretnél remek dolgokat(PS3, Xbox 360, PSP, Wii, stb...) szerezni ingyen, regisztrálj az Xpango.com-on. Egyet kérek, hogy a Refferal ID-hez írd oda ezt a számot:90658713! Ha regisztráltál, aktiváld! Te is kapsz egy számot! Vedd rá minél több ismerősödet, hogy regisztráljanak a te számoddal! Ezért pontokat kapsz, és ha elegendő összegyűlik, megkapod az ajándékodat! Köszi!

Ez most kellett? Kép Csak akkor kapsz pontot ha vásárol is valamit az az illető aki a te ID-del regisztrál..
Upsz, ezt nem tudtam, bocsi. Kösz a felvilágosítást!

#358 Felhasználó inaktív   lac15 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 24. 10:15

sztetek nem volt gyér az eheti ps store frissités?csomó demót felrakhatak volna és nem tettékpl.skat,lair,strangleholdskate már tutira meg van nekik mer elküldte nekik az ea még keddenés nem rakták fel:(

#359 Felhasználó inaktív   Mat00 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 24. 13:11

Hy! Meg is jött a PS3-am, ezt a hsz-t már róla írom! Nagyon jó!

#360 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 24. 14:37

Idézet

Hy! Meg is jött a PS3-am, ezt a hsz-t már róla írom! Nagyon jó!

Ismeri már az ékezetes betűket? Kép

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »