HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#521 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 29. 15:06

Fene a tyúk eszemet. Elfelejtettem.
Nekem meg az a kérdésem, hogy mikor jön a rezgős sixaxis??? Mert úgy tudom lesz. A másik meg, hogy csatlakozzak az előttem szólóhoz. Internet a PS3-mal. Ugyanúgy tudok vele majd netezni, mint most itt a munkahelyemen a PC előtt??? Továbbá olvastam egy olyat, hogy a PS Store-ból majd lehet letölteni játékokat. Gondolom nem a legmodernebbeket. Ha lehet egyik kérdést se hagyjátok már ki, mert így PS3 vásárlás előtt minél alaposabban szeretnék tájékozódni. Ennyi pénzt egyszerre, egy dologért még soha nem adtam ki.
Jajajajajaja. Eszembe jutott még egy. Olyat olvastam egy konzol magazin néhány hónappal ezelőtti számában, hogy a hagyományos képcsöves TV-ken csúcszar lesz a kép. Pedig nekem most nincs pénzem még egy plazmára is. Én is köszi előre is a válaszokat. :Đ
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#522 Felhasználó inaktív   tOMiiiiK@ 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 29. 15:18

MOst állok PS3 vétel előtt, és engem is érdekelne hogyan kell rá "bekötni" a netet. Aki tud az segitsen!!! (lehetőleg olyasvalaki akinek van ps3-a, vagy tényleg tudja hogyan működik ez). előre is kössszKép
PSN ID: tOMiiiiKa

#523 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 09. 29. 15:56

Fúúú és ha majd már tök sok mindenkinek lesz a GK-os emberkék közül PS3-ja, akkor majd együtt nyomjuk a világhálón??? Kép
biolencse
Get your Portable ID!

#524 Felhasználó inaktív   DerMedve 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 16:00

Idézet

Idézet

Akinek van FIFA08-a PS3ra az legyen olyan kedves, hogy ír PSNen, hogy tudjunk online játszani. Egyébként nekem ez az első olyan FIFA, ami tényleg, igazán tetszik. NAGYON JÓKépKépKép
Hello!Várhatóan jövő hét vasárnap nekem is lesz majd.de addig kérdeznék.Netre hogyan tudom rákötni a Ps3-mat majd?elég csak a netes kábelt kivennem a számítógépből és bedugni a PS-be?Vagy hogy működik a a dolog?

Megmondom őszintén nem tudom. Én úgy csináltam meg, hogy vettem egy router-t és beledugtam. De próbáld ki úgy hogy simán beledugod és Network Settings-->Connection List-->New Connection-->Wired-->Easy

Ha kész vagy, és csináltál magadnak PSN accuntot (kettőt csinálj, két user kell hozzá, egyiket Hungaryra, másikat United States vagy United Kingdomra, hogy tudjál demokat letölteni) a magyar accuntal pedig vegyél fel brátnak, a PSN ID-m DerMedveKép

DerMedve[] - brought to you by TripleTags.com

#525 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 16:02

"Hogyan kell PS3-ra rádugni a netet?" - Ugyanúgy mint bármi másra. Routerrel pár kattintás, ha nincs beírod az adatokat (felhasználói név, jelszó stb.) és megy. Nem nagy "vaszizdasz"..
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#526 Felhasználó inaktív   DerMedve 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 16:10

Idézet

Nekem meg az a kérdésem, hogy mikor jön a rezgős sixaxis??? Mert úgy tudom lesz. A másik meg, hogy csatlakozzak az előttem szólóhoz. Internet a PS3-mal. Ugyanúgy tudok vele majd netezni, mint most itt a munkahelyemen a PC előtt??? Továbbá olvastam egy olyat, hogy a PS Store-ból majd lehet letölteni játékokat. Gondolom nem a legmodernebbeket. Ha lehet egyik kérdést se hagyjátok már ki, mert így PS3 vásárlás előtt minél alaposabban szeretnék tájékozódni. Ennyi pénzt egyszerre, egy dologért még soha nem adtam ki.
Jajajajajaja. Eszembe jutott még egy. Olyat olvastam egy konzol magazin néhány hónappal ezelőtti számában, hogy a hagyományos képcsöves TV-ken csúcszar lesz a kép. Pedig nekem most nincs pénzem még egy plazmára is. Én is köszi előre is a válaszokat. :Đ

Na nézzük szép sorjában:

1. Lesz, de hogy mikor... ki tudja? (a SONY)

2. Majdnem, az ékezetes karaktereket nem annyira szereti és MSN kilőve.

3. Magyar Store még nincs, de külföldiekből le lehet tölteni demokat, Ps1es játékokat(3-4 Font),trailereket, háttereket, és pl a Warhawkot(19,99 Font)

4. Nekünk kb. 2 napig volt csöves TV-n, nem szar, de egy HDTV-n jobban kidomborodnak a képességei.

#527 Felhasználó inaktív   drjb23 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 16:11

Idézet

Idézet

Idézet

Akinek van FIFA08-a PS3ra az legyen olyan kedves, hogy ír PSNen, hogy tudjunk online játszani. Egyébként nekem ez az első olyan FIFA, ami tényleg, igazán tetszik. NAGYON JÓKépKépKép
Hello!Várhatóan jövő hét vasárnap nekem is lesz majd.de addig kérdeznék.Netre hogyan tudom rákötni a Ps3-mat majd?elég csak a netes kábelt kivennem a számítógépből és bedugni a PS-be?Vagy hogy működik a a dolog?

Megmondom őszintén nem tudom. Én úgy csináltam meg, hogy vettem egy router-t és beledugtam. De próbáld ki úgy hogy simán beledugod és Network Settings-->Connection List-->New Connection-->Wired-->Easy

Ha kész vagy, és csináltál magadnak PSN accuntot (kettőt csinálj, két user kell hozzá, egyiket Hungaryra, másikat United States vagy United Kingdomra, hogy tudjál demokat letölteni) a magyar accuntal pedig vegyél fel brátnak, a PSN ID-m DerMedveKép

kösz a segítséget!:)Az ID-t felírtam

#528 Felhasználó inaktív   DerMedve 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 16:12

Idézet

Fúúú és ha majd már tök sok mindenkinek lesz a GK-os emberkék közül PS3-ja, akkor majd együtt nyomjuk a világhálón??? Kép
Úgy legyen!!!

#529 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 16:54

Idézet

Nekem meg az a kérdésem, hogy mikor jön a rezgős sixaxis??? Mert úgy tudom lesz.

Valóban lesz, majd a jövő év eleje fele, mint a PS Home is. Apropó a Home PSP-re is lesz, vagy csak egy ötlet volt?

#530 Felhasználó inaktív   DerMedve 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 08:02

Nem értem, hogy a PS3as játékoknál miért írjátok előszeretettel azt, hogy a "ravaszokról" (R2,L2) lecsúszik az ember ujja. Kép Én még nem tapasztalatam, de pl autós játékoknál a gázt és a féket nagyon precízen lehet vele szabályozni. Ezt leginkább a DIRT-ben lehet tapasztalni, mert a Motorstormban mindenki tökig nyomja a gázt.

#531 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 10:38

Idézet

Nem értem, hogy a PS3as játékoknál miért írjátok előszeretettel azt, hogy a "ravaszokról" (R2,L2) lecsúszik az ember ujja. Kép Én még nem tapasztalatam, de pl autós játékoknál a gázt és a féket nagyon precízen lehet vele szabályozni. Ezt leginkább a DIRT-ben lehet tapasztalni, mert a Motorstormban mindenki tökig nyomja a gázt.

A Motostorm-ot próbáltam ki ravaszgombokkal minden csúszás nélkül. Nagyon jól és könnyen lehet irányítani. Sajnos a Sixaxis-t teljesen elfelejtettem kipróbálni, pedig szívesen megnéztem volna milyen is valójában. Na sebaj, majd ha leszek ismét PS3/Motostorm közelben.. Kép

#532 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 10. 02. 10:25

Én még a múltkor játszottam a Media Marktban a Motorstorm-mal. Nekem egyáltalán semmi bajom nem volt azzal, hogy az R2 a gáz. Picit szokatlan volt, de két kör után szinte észre sem vettem. Én már a rezgős controllert várom nagyon.
biolencse
Get your Portable ID!

#533 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 11:05

Dzsekk,te nyertél a Gamer365-ön nem?Kép

#534 Felhasználó inaktív   Thunda 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 20:44

csöves tv...háháhnekem csöves tv-m van és heck yea, működik rendesen, a raymantől kezdve a motorstromig minden jó rajta...na jó talán a vice city az furcsa.... xd
gamefaqs-on meg thunda hun! Vagy ilyesmi!!

#535 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 21:15

Idézet

Bizonyám, egy Halo 3-as pénztárcát.. Kép

#536 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 10. 03. 09:16

Idézet

csöves tv...háháh nekem csöves tv-m van és heck yea, működik rendesen, a raymantől kezdve a motorstromig minden jó rajta...na jó talán a vice city az furcsa.... xd
Egy konzolmagazinban azt olvastam, hogy csöves TV-n torzul a kép. Akkor ezek szerint ezzel csak a Plazma és LCD tulajok népes táborát akarták növelni? Egy másik kérdés. A PS2 memóriakártyáról át lehet menteni az adatokat a PS3-ra valamilyen erre a célra kifejlesztett ügyes kis szerkezettel. Mennyibe kerülhet kb?
biolencse
Get your Portable ID!

#537 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 11:53

Idézet

Idézet

Bizonyám, egy Halo 3-as pénztárcát.. Kép
Igen,láttam a neved...én is be vok ott regelve,csak nem írok a fórumba....gratKép

#538 Felhasználó inaktív   lac15 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 12:56

anyira torzul a kép ps3nál képcsöves tv-nél mint x360an nál

#539 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 10. 04. 09:05

Idézet

És az mit jelent? Mennyire torzul? Semennyire?
biolencse
Get your Portable ID!

#540 Felhasználó inaktív   DerMedve 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 20:02

Idézet

Idézet

És az mit jelent? Mennyire torzul? Semennyire?
körülbelöl PlayStation 2,6 grafika. Nem torzul, egyszrűen nem szélesvásznú és nem HD.

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.