HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#541 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 06. 20:09

Idézet

Idézet

Idézet

anyira torzul a kép ps3nál képcsöves tv-nél mint x360an nál
És az mit jelent? Mennyire torzul? Semennyire?
körülbelöl PlayStation 2,6 grafika. Nem torzul, egyszrűen nem szélesvásznú és nem HD.

"PlayStation 2,6" - Ez tetszik..:Đ 4:3-as képarányban kell használni és nem lesz torzulás..
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#542 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 20:10

Idézet

Idézet

Idézet

Dzsekk,te nyertél a Gamer365-ön nem?Kép

Bizonyám, egy Halo 3-as pénztárcát.. Kép
Igen,láttam a neved...én is be vok ott regelve,csak nem írok a fórumba....gratKép

Kösz.. még nem kaptam meg..Kép A HALO 3 feliratot meg majd valahogy lekaparom róla..Kép
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#543 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 10. 06. 20:50

Köcce a segítséget! Karácsonyra veszem meg a "drágaszágot" :Đ 10 hónapig fizetem majd a részleteket, így 2008. októberében lejár. Utána meg egy Plazma TV-be ruháznék be.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#544 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 10. 06. 20:54

A múltkor láttam itt a fórumon, hogy a Dirt-öt kiadják magyar hanggal is. Ez kijön PS3-ra is???

biolencse
Get your Portable ID!

#545 Felhasználó inaktív   DerMedve 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 07. 06:57

Idézet

A múltkor láttam itt a fórumon, hogy a Dirt-öt kiadják magyar hanggal is. Ez kijön PS3-ra is???

Nem tudom. Bár így lenne, de a már csak ps3ra nem jelent meg, úgyhogy elképzelhető. Tök jó lenne: "Vissza kettő, padlógáz"Kép

DerMedve[] - brought to you by TripleTags.com

#546 Felhasználó inaktív   gamesfan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 07. 09:31

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Dzsekk,te nyertél a Gamer365-ön nem?Kép

Bizonyám, egy Halo 3-as pénztárcát.. Kép
Igen,láttam a neved...én is be vok ott regelve,csak nem írok a fórumba....gratKép

Kösz.. még nem kaptam meg..Kép A HALO 3 feliratot meg majd valahogy lekaparom róla..Kép
azt, jól teszed!! KépKépKép

#547 Felhasználó inaktív   gamesfan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 07. 09:32

Milyen HDTV-t ajánlotok ps3 hoz ??

#548 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 10. 08. 07:24

Lehet, hogy böhöm nagy blődség amit kérdezek. Egyik haverom PC-s én meg konzolos vagyok. Ha nála játszunk, ő nyer,ha nálam, én. A PS3 billentyűzetével lehet játszani autós játékokat? Mert akkor kiegyenlített lenne a csata. :Đ
biolencse
Get your Portable ID!

#549 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 10. 08. 08:29

Idézet

Lehet, hogy böhöm nagy blődség amit kérdezek. Egyik haverom PC-s én meg konzolos vagyok. Ha nála játszunk, ő nyer,ha nálam, én. A PS3 billentyűzetével lehet játszani autós játékokat? Mert akkor kiegyenlített lenne a csata. :Đ
A választ te is kiderítheted: Dugd rá a billentyűzeted a PS-re, és kiderül.

#550 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 10. 08. 08:36

Idézet

Idézet

A választ te is kiderítheted: Dugd rá a billentyűzeted a PS-re, és kiderül.
Igen. Így tennék én is, de majd csak 2 hónap múlva veszem meg a konzolt. Addig meg nincs mit dugnom, vagy is van mit :-D
biolencse
Get your Portable ID!

#551 Felhasználó inaktív   mockoszpok 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 10. 08. 09:29

Idézet

Hy!Csak is kizárólag LCD TV-t vegyél!És ha van rá kereted akkor Full HD-t!A plazma sokat fogyaszt, hamar túlmelegszik és nem olyan szép a felbontás, mint az LCD-n!A konzolod már megvan?

#552 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 10. 08. 12:28

Idézet

Idézet

Hy! Csak is kizárólag LCD TV-t vegyél! És ha van rá kereted akkor Full HD-t! A plazma sokat fogyaszt, hamar túlmelegszik és nem olyan szép a felbontás, mint az LCD-n! A konzolod már megvan?
LCD-PLAZMA nem ilyen egyértelmű. :Đ Sokat fogyaszt....jó vicc! Mihez képest? Mert lehet LCD hez képest igen, de ha azt mondom hogy a plazma kb napi 4 órás üzem esetén havi 300Ft alatt fogyaszt az sok? Merthogy annál kevesebbet fogyaszt! :-D FULL HD Plazmában is van, különbséget nem fogysz látni LCD-hez képest. Ha TV-zni is akarsz, akkor inkább PLAZMA! (nagyobb kontraszt, magasabb fényerősség, több szín, gyorsabb képfrissítés) Ha csak játszani kell akkor lehet hogy LCD-t mondok én is. De azt nem hiszem hogy 1-2-300.000 Ft-ot költ valaki azért hogy CSAK játékot nézzen rajta. Úgyhogy van érv mindkettő mellett, de ha NEM CSAK játszani akarsz akkor inkább plazma.
Kép
Kép
Kép

#553 Guest__*

Elküldve: 2007. 10. 08. 20:06

Tök gáz,h Európában ilyen "sz*r" lesz a PS3!!!

-PS2-es játékokat nem viszi majd.
-40GB vinyó,2USB (nem lenne gáz)
-starter pack nuku!!! (nagy kár érte!!!)
-kb.110eFt (kb.80e-90eFt lenne így reális)

Nevetséges sztem! Már kezdtem a PS3 felé asszociálódni,mert ez a Starter Pack 140000Ft-ért sztem megéri! De mivel most nincs annyi lóvém,ezért ....hatom! Marad az Xbox 360!Kép Remélem hamar stabil lesz! Bár erre sajna nincs túl sok esély!Kép 17eFt-ért megvenni egy játékot sztem kicsit durva!:Đ Főleg,h a "sima" Boxomhoz van vagy 150játékom,és sose tudom,h mivel játszak! Szóval várom,h flash-elve is zsír legyen a 360!

#554 Guest__*

Elküldve: 2007. 10. 08. 20:15

Idézet

Nevetséges sztem! Már kezdtem a PS3 felé asszociálódni,mert ez a Starter Pack 140000Ft-ért sztem megéri! De mivel most nincs annyi lóvém,ezért ....hatom! Marad az Xbox 360!Kép Remélem hamar stabil lesz! Bár erre sajna nincs túl sok esély!Kép 17eFt-ért megvenni egy játékot sztem kicsit durva!:Đ Főleg,h a "sima" Boxomhoz van vagy 150játékom,és sose tudom,h mivel játszak! Szóval várom,h flash-elve is zsír legyen a 360!
Starter Pack 131990Ft.

#555 Guest__*

Elküldve: 2007. 10. 08. 20:37

Idézet

Idézet

Starter Pack 131990Ft.
Én kérek elnézést!!!Kép

#556 Guest__*

Elküldve: 2007. 10. 11. 12:30

Az 576-ban már kapható az olcsóbb PS 3!!!!!!!!Kép

#557 Felhasználó inaktív   mcwolf 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 11. 19:42

Üdv Kollegák!

KI MILYEN HEADSETET AJÁNL (csak nekem tűnik furcsának ez a szó???) a PS3-HOZ????? (lehetőleg emberi áron)
Linket is adhattok,ahol be lehet szerezni (online)!Kép

Történt ugyanis,hogy ebay-en megrendeltem a Warhawk-ot,és ott úgy tüntették fel,hogy headset game. namármost Én ezt úgy értelmeztem,hogy benne van a pakkban. Az ára is ahhoz közelített inkább (12300 Ft körül jött ki). de tegnap megérkezett a csomag,headset seholKép . írtam a srácnak,erre visszaírta,hogy csak azért írták oda,mert a játék támogatja. Én meg visszaírtam neki (belinkeltem) a saját R6 Vegas hirdetését,hogy az is támogatja,mégsem írták kiKép. Tőlem aztán ezek után ne várjon pozitív feedback-et,örüljön ha nem húzom le ,és benyesek neki egy semlegeset. Szóval buktam az üzleten kb. 4500 magyar pízt. Az első ebay-es kellemetlenség. Az Oblivionnal és a DIRT-tel nem volt semmi gond. Most megfizetem a difit,amit azokon nyertemKép
Amúgy Istenkirály a gém. Ma már próbálgattam a szárnyaimat (szó szerintKép), és egyre jobban tetszik. Már volt olyan,hogy anélkül fejeztem be az adott kört, hogy egyszer sem lőttek leKép. Már kezdem megtanulni,hogy melyik ikon milyen fegyvert jelent,és hogyan kell őket használni. Szóval jó leszKép!

Előre is köszi a tanácsokatKép

#558 Felhasználó inaktív   DerMedve 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 04:27

Idézet

Üdv Kollegák!

KI MILYEN HEADSETET AJÁNL (csak nekem tűnik furcsának ez a szó???) a PS3-HOZ????? (lehetőleg emberi áron)
Linket is adhattok,ahol be lehet szerezni (online)!Kép

Történt ugyanis,hogy ebay-en megrendeltem a Warhawk-ot,és ott úgy tüntették fel,hogy headset game. namármost Én ezt úgy értelmeztem,hogy benne van a pakkban. Az ára is ahhoz közelített inkább (12300 Ft körül jött ki). de tegnap megérkezett a csomag,headset seholKép . írtam a srácnak,erre visszaírta,hogy csak azért írták oda,mert a játék támogatja. Én meg visszaírtam neki (belinkeltem) a saját R6 Vegas hirdetését,hogy az is támogatja,mégsem írták kiKép. Tőlem aztán ezek után ne várjon pozitív feedback-et,örüljön ha nem húzom le ,és benyesek neki egy semlegeset. Szóval buktam az üzleten kb. 4500 magyar pízt. Az első ebay-es kellemetlenség. Az Oblivionnal és a DIRT-tel nem volt semmi gond. Most megfizetem a difit,amit azokon nyertemKép
Amúgy Istenkirály a gém. Ma már próbálgattam a szárnyaimat (szó szerintKép), és egyre jobban tetszik. Már volt olyan,hogy anélkül fejeztem be az adott kört, hogy egyszer sem lőttek leKép. Már kezdem megtanulni,hogy melyik ikon milyen fegyvert jelent,és hogyan kell őket használni. Szóval jó leszKép!

Előre is köszi a tanácsokatKép
Saját tapasztalat alapján NOKIA headset-et ajánlok

DerMedve[] - brought to you by TripleTags.com

#559 Felhasználó inaktív   xyz15 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 18:35

Sziasztok!Szeretnék majd PlayStation 3-at venni(bár még pár hónap, mire összegyűlik rá a pénzem), de lenne pár kérdésem(lehet, hogy hülye kérdések):1. Nekem LCD TV-m lesz és azon is jól néznek ki a játékok vagy vegyek inkább HD TV-t?2. Mit kell csinálni, hogy tudjak Multizni ill. netezni rajta?3. Szerintetek melyek azok a játékok, amelyeket érdemes megvenni rá?4. Mikor lesz PS Store és ez ingyenes lesz?Köszönöm a válaszokat!

#560 Felhasználó inaktív   PapoDealer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 18:37

Idézet

Sziasztok! Szeretnék majd PlayStation 3-at venni(bár még pár hónap, mire összegyűlik rá a pénzem), de lenne pár kérdésem(lehet, hogy hülye kérdések): 1. Nekem LCD TV-m lesz és azon is jól néznek ki a játékok vagy vegyek inkább HD TV-t? 2. Mit kell csinálni, hogy tudjak Multizni ill. netezni rajta? 3. Szerintetek melyek azok a játékok, amelyeket érdemes megvenni rá? 4. Mikor lesz PS Store és ez ingyenes lesz? Köszönöm a válaszokat!
Ha szánsz rá egy kis időt akkor olvass vissza!!mert minden le van írva pontosan!

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.