HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#781 Felhasználó inaktív   Penge_HUN 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 19. 10:01

elárulná valaki hogy hogyan lehet emberekkel találkozni PS3-on?

#782 Felhasználó inaktív   wargapityu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 18:37

Idézet

asszem amire te gondolsz az majd csak lesz a playstation store-ból az még odébb van, de javítsatok ki ha tévedek.Kép

#783 Felhasználó inaktív   ps3 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 19. 18:57

Idézet

Idézet

asszem amire te gondolsz az majd csak lesz a playstation store-ból az még odébb van, de javítsatok ki ha tévedek.Kép

Szerintem,ti a HOME-ra gondoltok!

Nemsokára jön egy új FW (firmware) aztán divx támogatás ,és ha minden igaz jön a Home beta!KépKép

#784 Felhasználó inaktív   tOMiiiiK@ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 19:07

Idézet

Idézet

Idézet

Szerintem,ti a HOME-ra gondoltok!

Nemsokára jön egy új FW (firmware) aztán divx támogatás ,és ha minden igaz jön a Home beta!KépKép

Jaja, ahogy mondod. Azt nem tudod hogy az új firmware mit fog tartalamazni?
PSN ID: tOMiiiiKa

#785 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 11. 19. 19:11

A home az olyan lesz mint a Second life nem??
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#786 Felhasználó inaktív   tOMiiiiK@ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 21:04

Mégse az AC-t választottam, hanem előrendeltem az Uncharted-ot, és kapok ajándékba egy pulóver( remélem nem m-eset küldenekKép) Az AC-be sok bug van, és sztem Xbox-on az igazi... Ettől függetlenül jó játéknak tartom, de az uncharted ígéretesebb biznisznek tűnik, nincs benne bug, és rendesen van programozva!

#787 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 23:18

Azért az Uncharted sem bugmentes:
Kép
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#788 Felhasználó inaktív   tOMiiiiK@ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 15:50

Jó a videó! Csak egy baj van hogy ezek nem bug-ok. Talán az első az. De többi nem. Mert hogy ha vminek a szélére állsz, akkor elkezd egyensúlyozni, hogy ne csak ott lógjon a lába mintha a talajon állna. És igy ugy néz ki mintha táncolna. EnnyiKép

#789 Felhasználó inaktív   tOMiiiiK@ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 15:52

Na ez egy igazi bug: http://www.gametrail...aylist=featured

#790 Felhasználó inaktív   gamesfan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 16:59

Idézet

Ez igenKépKép

#791 Felhasználó inaktív   Dentis 360 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 19:15

Emberek,kiprobáltam az Assasin's Creed-et PS3-on,és meglepődtem,hogy néhány helyen lemegy a kép frissités 24 fps alá...Azt hiszem a PC-sek most egy kicsit kezdhetnek félni...

http://card.mygamercard.net/nxe/HUN%20Doki.pngSteamCard

#792 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 19:37

Idézet

Emberek,kiprobáltam az Assasin's Creed-et PS3-on,és meglepődtem,hogy néhány helyen lemegy a kép frissités 24 fps alá...Azt hiszem a PC-sek most egy kicsit kezdhetnek félni...

Képfrissítés az nem egészen ez. Kép Én úgy tudom, h PS3-on alacsonyabb a framerate, viszont nincsenek besszaggatások nagyobb jeleneteknél, míg x360-on fordítva.

#793 Felhasználó inaktív   Dentis 360 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 19:46

Idézet

Idézet

Képfrissítés az nem egészen ez. Kép Én úgy tudom, h PS3-on alacsonyabb a framerate, viszont nincsenek besszaggatások nagyobb jeleneteknél, míg x360-on fordítva.
Jaj,télleg!Igazadd van,elírtam...Egyébként télleg fura,hogy lassul néhány helyen...Bár olyan látótávolságokban nem is csodálom...KépKép

http://card.mygamercard.net/nxe/HUN%20Doki.pngSteamCard

#794 Felhasználó inaktív   Blackvampire 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 11. 23. 15:03

Ps3 -hoz a 60 gb-shez mien 2 játékot kapsz?Vagy azt te választod?

#795 Felhasználó inaktív   Dugo84 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 23. 15:53

azt mondja meg nekem valaki légyszives hogy a ps3-on hogy használom a playstation store-t,és a playstation network-ot!Az ideg szétbasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jahh meg letöltöttem az uj 2.01-es verziot azota nemtudok nézni filmeket meg a fényképezömet sem tudom rákötni erre a baszott inteligens konzolra!!!!!Ha valaki tudna segitteni azt megköszönném!!!Kép

#796 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 23. 15:54

Idézet

Ps3 -hoz a 60 gb-shez mien 2 játékot kapsz?Vagy azt te választod?

MotorStorm és Resistance..

#797 Felhasználó inaktív   mcwolf 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 23. 16:18

Idézet

azt mondja meg nekem valaki légyszives hogy a ps3-on hogy használom a playstation store-t,és a playstation network-ot!Az ideg szétbasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jahh meg letöltöttem az uj 2.01-es verziot azota nemtudok nézni filmeket meg a fényképezömet sem tudom rákötni erre a baszott inteligens konzolra!!!!!Ha valaki tudna segitteni azt megköszönném!!!Kép
A PS@Store-ról tudsz demokat,trailereket letölteni. Fizetős dolgokkal az a bibi,hogy az amcsi és UK store-ról nem mindenkinek sikerül leszedni cuccokat,mert pl. Nekem is nem fogadja el a MC dombornyomásos kártyámat,valszeg mivel a megadott USA címen nem létezik a kártya felhasználójaKép. Olvastam ,hogy másoknak sikerült. Próba cserersznyeKép
A PSN-ről mit szeretnél tudni? Mit értesz az alatt,hogy hogy működik?
Az új FW-rel Nekem nincs semmi problémám, az általad említett filmlejátszással nálam minden O.K.

#798 Felhasználó inaktív   Dugo84 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 23. 16:38

Idézet

Idézet

A PS@Store-ról tudsz demokat,trailereket letölteni. Fizetős dolgokkal az a bibi,hogy az amcsi és UK store-ról nem mindenkinek sikerül leszedni cuccokat,mert pl. Nekem is nem fogadja el a MC dombornyomásos kártyámat,valszeg mivel a megadott USA címen nem létezik a kártya felhasználójaKép. Olvastam ,hogy másoknak sikerült. Próba cserersznyeKép
Az új FW-rel Nekem nincs semmi problémám, az általad említett filmlejátszással nálam minden O.K.
már ott kezdödik a bibi hogy besem tudok lépni a storba,meg a networkba sem de internetezni tudok vele.A regisztráciot nem vágom.Addig elsem jutottam hogy vásároljak is valamit a storbol.A fényképezöt meg rákötöttem a gépre és faszán müködött meg filmet is néztem rajt,de ez még a leg elsö verzionál volt.Azt mond meg légyszi hogy regisztráltad magad a PSN-re!!KÖSSZ

#799 Felhasználó inaktív   mcwolf 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 23. 17:33

Idézet

Idézet

Idézet

már ott kezdödik a bibi hogy besem tudok lépni a storba,meg a networkba sem de internetezni tudok vele.A regisztráciot nem vágom.Addig elsem jutottam hogy vásároljak is valamit a storbol.A fényképezöt meg rákötöttem a gépre és faszán müködött meg filmet is néztem rajt,de ez még a leg elsö verzionál volt.Azt mond meg légyszi hogy regisztráltad magad a PSN-re!!KÖSSZ

Hát azt vágod,hogy csinálsz egy felhasználói fiókot.
Utána rámész a Sign up for PSN opcióra, és azt kell végigcsinálni.
Magyaro.-ra is regelhetsz,de akkor azzal a store-ról nem tudsz leszedni (mivel nincs magyar store). Ha gagyogsz egy kicsit angolul,akkor csinálj egy USA store-t is . Csak egy érvényes e-mail cím kell hozzá,meg valahonnan szerezni egy létező címet az USA-ból.
Ha van türelmed hozzá,akkor regelj a japán store-ra,mert pl. a GT5 prologue demót onnan tudod leszedni (ATOMÁLLAT MÁR DEMÓ FORMÁJÁBAN IS!!!!!!). Kicsit körülményes végigcsináláni,de nem lehetetlen (ha tudsz japánul,akkor nemKépKépKép).Végülis leírod az angol procedúrát,és akkor menni fog. Ha végképp nem megy,akkor a gamer365-ön a PS3 fórumban valahol benne van képekkel együtt a regisztráció menete.

#800 Felhasználó inaktív   tOMiiiiK@ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 23. 19:20

Tudja vki miben újít a 2.01-es firmware?

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.