HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#881 Felhasználó inaktív   csery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 09. 19:43

A következő játékom nekem is a CoD4 lesz!!Kép

#882 Felhasználó inaktív   csery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 09. 19:45

Játék után ti kiszoktátok kapcsolni a gép hátulján lévő főkapcsolót?vagy csak úgy pirosan világítva hahgyjátok?

#883 Felhasználó inaktív   Dentis 360 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 09. 21:11

Idézet

A következő játékom nekem is a CoD4 lesz!!Kép

Az a játék fenomenális!Megéri a pénzét!Szerintem ,valószínűleg megint a CoD viselheti ezzel a részel az "Év Játéka" szalagot.

http://card.mygamercard.net/nxe/HUN%20Doki.pngSteamCard

#884 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 09. 21:58

Idézet

Játék után ti kiszoktátok kapcsolni a gép hátulján lévő főkapcsolót?vagy csak úgy pirosan világítva hahgyjátok?

Akkor érdemes kikapcsolni teljesen, ha sok ideig nem használod (hetekig)..
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#885 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 05:58

Hello mindenkinek!
Nem tudom, ki játszik az Assasin's Creed-el. Meg szeretném kérdezni, hogy single-be és multiba milyen a játék?Most szeretném megvenni, szeretném tudni, hogy milyen.
Előre is köszi.
Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#886 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 12. 10. 08:57

Idézet

Hello mindenkinek!
Nem tudom, ki játszik az Assasin's Creed-el. Meg szeretném kérdezni, hogy single-be és multiba milyen a játék?Most szeretném megvenni, szeretném tudni, hogy milyen.
Előre is köszi.

Ugyan én X360-on játszok vele, de mivel ugyanaz mindkét platformon (csk a boxon nem fagy ki, ami viszont PS-en sajnos előfordul, de úgy hogy még a fejlesztők sem tudják miért) ezért gondolom nem zavar ha válaszolok.

Kezdjük az elején. Multi nincs benne. Co-op sem. Csak szingli. Nehézségi szint állítási lehetőség nincs, a feladatok egyre nehezebbek. Irányítás (legalábbis boxon) elsőre furcsa, de 5 perc alatt megszokható. Bug-ok alig-alig vannak benne, szigorúnak kell lenni ha keresni akarsz (legalábbis a boxon). Grafika csillagosötös (ez mindkét plattformra így van). Játékmenet: hatalmas szabadon bejárható terek, kevés féle küldetés. Ezzel azt akarom mondani hogy az alapküldetések: civilek megmentése, kilátótorony megmászása, lopás, kihallgatás, verés, , informátorok feladatai (zászlógyűjtés, gyilkosság) , főgóré likvidálása. Nagyjából ennyi. Viszont a kivitelezés az teljesen szabad. Éppen ezért a küldetések kisrétűségét kompenzélja a megvalósítási lehetőségek végtelen tárháza. Játékidő legalább nettó 20 óra. Minimum! Nekem nagyon bejön! Ezek mellett rengeteg mellékküldetés színesíti a játékot. (zászlógyűjtések (lagalább5-6-7 féle, keresztes lovagok kinyírása, titkos küldeetések).
Nálam abszolút 10 pontos! Még 5 pontos skálán is eléri a 10 pontot :Đ

Kép
Kép
Kép

#887 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 15:48

Idézet

Idézet

Hello mindenkinek!
Előre is köszi.

Ugyan én X360-on játszok vele, de mivel ugyanaz mindkét platformon (csk a boxon nem fagy ki, ami viszont PS-en sajnos előfordul, de úgy hogy még a fejlesztők sem tudják miért) ezért gondolom nem zavar ha válaszolok.

Kezdjük az elején. Multi nincs benne. Co-op sem. Csak szingli. Nehézségi szint állítási lehetőség nincs, a feladatok egyre nehezebbek. Irányítás (legalábbis boxon) elsőre furcsa, de 5 perc alatt megszokható. Bug-ok alig-alig vannak benne, szigorúnak kell lenni ha keresni akarsz (legalábbis a boxon). Grafika csillagosötös (ez mindkét plattformra így van). Játékmenet: hatalmas szabadon bejárható terek, kevés féle küldetés. Ezzel azt akarom mondani hogy az alapküldetések: civilek megmentése, kilátótorony megmászása, lopás, kihallgatás, verés, , informátorok feladatai (zászlógyűjtés, gyilkosság) , főgóré likvidálása. Nagyjából ennyi. Viszont a kivitelezés az teljesen szabad. Éppen ezért a küldetések kisrétűségét kompenzélja a megvalósítási lehetőségek végtelen tárháza. Játékidő legalább nettó 20 óra. Minimum! Nekem nagyon bejön! Ezek mellett rengeteg mellékküldetés színesíti a játékot. (zászlógyűjtések (lagalább5-6-7 féle, keresztes lovagok kinyírása, titkos küldeetések).
Nálam abszolút 10 pontos! Még 5 pontos skálán is eléri a 10 pontot :Đ

Köszi a válaszodat!
Meggyőztél, elkezdek gyűjteni...KépSuliba se fogok kajálni, inkább viszek itthonról többet, talán napi zsebpénzből összejön 1 hét alatt az a 15ezer ftKép
A következő játék nem tudom mi legyen...Uncharted : Drake's Fortune vagy COD4?
Én az új turokot nagyon várom!!!!!Kép
Playstation 3 60 GB

#888 Felhasználó inaktív   tOMiiiiK@ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 18:43

Mindegy hogy az Uncharted-ot vagy a COD4-et választod, mind a 2ő nagyszerű játék.
Nekem ma jött meg az Uncharted, és nagyon jóóó!
Csak egy bajom van vele hogy rövid! 1óra 50 percet játszottam vele, és már 22 %nál járok! És elég sokat szöszmötöltem pár helyen! Ugyhogy ha a játékidőt nézed akkor COD4, ha nem akkor meg egészen mind1 hogy melyik.
PSN ID: tOMiiiiKa

#889 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 18:55

Idézet

Mindegy hogy az Uncharted-ot vagy a COD4-et választod, mind a 2ő nagyszerű játék.
Nekem ma jött meg az Uncharted, és nagyon jóóó!
Csak egy bajom van vele hogy rövid! 1óra 50 percet játszottam vele, és már 22 %nál járok! És elég sokat szöszmötöltem pár helyen! Ugyhogy ha a játékidőt nézed akkor COD4, ha nem akkor meg egészen mind1 hogy melyik.
Köszi!
Nézegettem képeket, hogy milyen lehet a Uncharted, de mégis. Mit kell benne csinálni?Csak járni a dzsungelt és ölni vagy mi?Az emberkével akivel megyünk lehet megfojtani az ellenfelet vagy hasonló? Irányítás milyen? Cod4 olyan hosszú? Osztálytársam már 3x kitolta pc-n.
Playstation 3 60 GB

#890 Felhasználó inaktív   tOMiiiiK@ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 19:15

Hát jah nagyjából annyi, ezek mellett sokat kell ugrálni sziklákról, meg ilyen "párkányokon" mászkálni, egy kicsit olyan mint az Assassins Creedben, csak nem olyan szinten. De van sok hely ahol el kell gondolkodni hogy mit is csinálj. Folytani nem hiszem hogy meglehet őket, de verekedni lehet, vannak nagyon kemény kombók!
Hát jah, a COD4 hosszabb, itt a Gk-n a tesztben azt irták hogy a legrövidebb küldetés is fél órás, és 21 db van.(ha jól emléxem)
Nekem a következő játék a COD4 lesz, ha lesz vmikor pénzem ráKép
A kettő közül meg legfeljebb sorrendet válassz, mert mind a kettő kötelező!

#891 Felhasználó inaktív   tOMiiiiK@ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 19:20

Az irányítás jó, egyszerű, nekem nagyon tetszik ez a fedezékes lövöldözés, és ez a játék már több helyen használja a SIXAXIS által nyújtott lehetőségeket. (pl: gránátdobás, egyensúlyozás, és az ugrásoknál is)

#892 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 19:21

Idézet

Hát jah nagyjából annyi, ezek mellett sokat kell ugrálni sziklákról, meg ilyen "párkányokon" mászkálni, egy kicsit olyan mint az Assassins Creedben, csak nem olyan szinten. De van sok hely ahol el kell gondolkodni hogy mit is csinálj. Folytani nem hiszem hogy meglehet őket, de verekedni lehet, vannak nagyon kemény kombók!
Hát jah, a COD4 hosszabb, itt a Gk-n a tesztben azt irták hogy a legrövidebb küldetés is fél órás, és 21 db van.(ha jól emléxem)
Értettem!:)Neked Assasin's Creed megvan ps3-ra? Mi a véleményed róla? Én úgy tervezem, hogy : 1. Assasin's Creed 2. COD4 3. Uncharted 4.(majd ha kijön) Army of Two. Több jó játékról nem tudok, ami nekem tetszene. Tudsz ajánlani valami jót?
Előre is köszi!
Playstation 3 60 GB

#893 Felhasználó inaktív   tOMiiiiK@ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 19:27

Nekem nincs meg az AC, de pont azon gondolkodtam hogy AC legyen vagy Uncharted. És végül utóbbi lett. Nagyon vonzott az AC is, de ugye van ez a fránya kifagyás ps-nél amire a fejlesztők se tudják a választ, és néha az fps szám is csökken, ráadásul néha előbukkan pár bug. Gondolom most jól elvettem tőle a kedved, de ez nem minden esetben igaz, szóval te döntesszKép
Én nagyon szeretem a forma 1-et, és az F1 CE nagyon ütős, én ezt tudom ajánlani ha szereted, Motorstorm-ot is.
De sok jó játél van még, Resistance, na és a Warhawk, nagyon jó multis gamma!

#894 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 19:29

Idézet

Idézet

Értettem!:)Neked Assasin's Creed megvan ps3-ra? Mi a véleményed róla? Én úgy tervezem, hogy : 1. Assasin's Creed 2. COD4 3. Uncharted 4.(majd ha kijön) Army of Two. Több jó játékról nem tudok, ami nekem tetszene. Tudsz ajánlani valami jót?
Előre is köszi!

Burnout Paradise-t tudom ajánlani mindenkinek, meg az UT3-at is beszerezheted..
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#895 Felhasználó inaktív   kulcsar1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 19:30

újra lehet kapni 60gb os ps3at az überkonzolnál, és a konzolstudioban

#896 Felhasználó inaktív   tOMiiiiK@ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 19:31

Idézet

Idézet

Idézet

Burnout Paradise-t tudom ajánlani mindenkinek, meg az UT3-at is beszerezheted..
Jah az UT3-at kifelejtettem!Kép

#897 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 19:34

Resistance megvan, Motorstorm is, SCDA. Ennyi. Assasins akkor ps3-on nem is olyan jó ezek szerint?Kép
Engem a sportjátékok nem igazán vonzanak, inkább valami fps vagy akció, kalandjátékok hoznak izgalombaKép
Ezek közül miket ajánlotok amik már kijöttek?
Valaki tud adni linket itt a GK-n lévő ps3 bug hírről?
Playstation 3 60 GB

#898 Felhasználó inaktív   Dugo84 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 20:10

COD4 baszott jo,a Kane&Lync-et nem ajánlom senkinek,de én az NFS pro street-en gondolkodom hogy meg vegyem-e.Tényleg nemnagy szám???

#899 Felhasználó inaktív   tOMiiiiK@ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 20:19

juhaszroli olvass vissza a hírekben, megtalálod a hírt.

#900 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 20:29

Idézet

COD4 baszott jo,a Kane&Lync-et nem ajánlom senkinek,de én az NFS pro street-en gondolkodom hogy meg vegyem-e.Tényleg nemnagy szám???
Hallod, meg ne vedd...!Kép Én a te helyedbe nem venném meg, játszol vele 1 hétig max. 2 és megunod, pc-n is tök uncsi.
Playstation 3 60 GB

Téma megosztása:

• (666 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »