PlayStation 3
Elküldve: 2007. 12. 09. 19:45
Elküldve: 2007. 12. 09. 21:11
Idézet
Elküldve: 2007. 12. 09. 21:58
Idézet
Akkor érdemes kikapcsolni teljesen, ha sok ideig nem használod (hetekig)..
Elküldve: 2007. 12. 10. 05:58
Nem tudom, ki játszik az Assasin's Creed-el. Meg szeretném kérdezni, hogy single-be és multiba milyen a játék?Most szeretném megvenni, szeretném tudni, hogy milyen.
Előre is köszi.
PSN ID : juhaszroli
Elküldve: 2007. 12. 10. 08:57
Idézet
Nem tudom, ki játszik az Assasin's Creed-el. Meg szeretném kérdezni, hogy single-be és multiba milyen a játék?Most szeretném megvenni, szeretném tudni, hogy milyen.
Előre is köszi.
Ugyan én X360-on játszok vele, de mivel ugyanaz mindkét platformon (csk a boxon nem fagy ki, ami viszont PS-en sajnos előfordul, de úgy hogy még a fejlesztők sem tudják miért) ezért gondolom nem zavar ha válaszolok.
Kezdjük az elején. Multi nincs benne. Co-op sem. Csak szingli. Nehézségi szint állítási lehetőség nincs, a feladatok egyre nehezebbek. Irányítás (legalábbis boxon) elsőre furcsa, de 5 perc alatt megszokható. Bug-ok alig-alig vannak benne, szigorúnak kell lenni ha keresni akarsz (legalábbis a boxon). Grafika csillagosötös (ez mindkét plattformra így van). Játékmenet: hatalmas szabadon bejárható terek, kevés féle küldetés. Ezzel azt akarom mondani hogy az alapküldetések: civilek megmentése, kilátótorony megmászása, lopás, kihallgatás, verés, , informátorok feladatai (zászlógyűjtés, gyilkosság) , főgóré likvidálása. Nagyjából ennyi. Viszont a kivitelezés az teljesen szabad. Éppen ezért a küldetések kisrétűségét kompenzélja a megvalósítási lehetőségek végtelen tárháza. Játékidő legalább nettó 20 óra. Minimum! Nekem nagyon bejön! Ezek mellett rengeteg mellékküldetés színesíti a játékot. (zászlógyűjtések (lagalább5-6-7 féle, keresztes lovagok kinyírása, titkos küldeetések).
Nálam abszolút 10 pontos! Még 5 pontos skálán is eléri a 10 pontot ![]()
Elküldve: 2007. 12. 10. 15:48
Idézet
Idézet
Előre is köszi.
Ugyan én X360-on játszok vele, de mivel ugyanaz mindkét platformon (csk a boxon nem fagy ki, ami viszont PS-en sajnos előfordul, de úgy hogy még a fejlesztők sem tudják miért) ezért gondolom nem zavar ha válaszolok.
Kezdjük az elején. Multi nincs benne. Co-op sem. Csak szingli. Nehézségi szint állítási lehetőség nincs, a feladatok egyre nehezebbek. Irányítás (legalábbis boxon) elsőre furcsa, de 5 perc alatt megszokható. Bug-ok alig-alig vannak benne, szigorúnak kell lenni ha keresni akarsz (legalábbis a boxon). Grafika csillagosötös (ez mindkét plattformra így van). Játékmenet: hatalmas szabadon bejárható terek, kevés féle küldetés. Ezzel azt akarom mondani hogy az alapküldetések: civilek megmentése, kilátótorony megmászása, lopás, kihallgatás, verés, , informátorok feladatai (zászlógyűjtés, gyilkosság) , főgóré likvidálása. Nagyjából ennyi. Viszont a kivitelezés az teljesen szabad. Éppen ezért a küldetések kisrétűségét kompenzélja a megvalósítási lehetőségek végtelen tárháza. Játékidő legalább nettó 20 óra. Minimum! Nekem nagyon bejön! Ezek mellett rengeteg mellékküldetés színesíti a játékot. (zászlógyűjtések (lagalább5-6-7 féle, keresztes lovagok kinyírása, titkos küldeetések).
Nálam abszolút 10 pontos! Még 5 pontos skálán is eléri a 10 pontot ![]()
Meggyőztél, elkezdek gyűjteni...
A következő játék nem tudom mi legyen...Uncharted : Drake's Fortune vagy COD4?
Én az új turokot nagyon várom!!!!!
Elküldve: 2007. 12. 10. 18:43
Nekem ma jött meg az Uncharted, és nagyon jóóó!
Csak egy bajom van vele hogy rövid! 1óra 50 percet játszottam vele, és már 22 %nál járok! És elég sokat szöszmötöltem pár helyen! Ugyhogy ha a játékidőt nézed akkor COD4, ha nem akkor meg egészen mind1 hogy melyik.
Elküldve: 2007. 12. 10. 18:55
Idézet
Nekem ma jött meg az Uncharted, és nagyon jóóó!
Csak egy bajom van vele hogy rövid! 1óra 50 percet játszottam vele, és már 22 %nál járok! És elég sokat szöszmötöltem pár helyen! Ugyhogy ha a játékidőt nézed akkor COD4, ha nem akkor meg egészen mind1 hogy melyik.
Nézegettem képeket, hogy milyen lehet a Uncharted, de mégis. Mit kell benne csinálni?Csak járni a dzsungelt és ölni vagy mi?Az emberkével akivel megyünk lehet megfojtani az ellenfelet vagy hasonló? Irányítás milyen? Cod4 olyan hosszú? Osztálytársam már 3x kitolta pc-n.
Elküldve: 2007. 12. 10. 19:15
Hát jah, a COD4 hosszabb, itt a Gk-n a tesztben azt irták hogy a legrövidebb küldetés is fél órás, és 21 db van.(ha jól emléxem)
Nekem a következő játék a COD4 lesz, ha lesz vmikor pénzem rá
A kettő közül meg legfeljebb sorrendet válassz, mert mind a kettő kötelező!
Elküldve: 2007. 12. 10. 19:20
Elküldve: 2007. 12. 10. 19:21
Idézet
Hát jah, a COD4 hosszabb, itt a Gk-n a tesztben azt irták hogy a legrövidebb küldetés is fél órás, és 21 db van.(ha jól emléxem)
Előre is köszi!
Elküldve: 2007. 12. 10. 19:27
Én nagyon szeretem a forma 1-et, és az F1 CE nagyon ütős, én ezt tudom ajánlani ha szereted, Motorstorm-ot is.
De sok jó játél van még, Resistance, na és a Warhawk, nagyon jó multis gamma!
Elküldve: 2007. 12. 10. 19:29
Idézet
Idézet
Előre is köszi!
Burnout Paradise-t tudom ajánlani mindenkinek, meg az UT3-at is beszerezheted..
Elküldve: 2007. 12. 10. 19:30
Elküldve: 2007. 12. 10. 19:31
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2007. 12. 10. 19:34
Engem a sportjátékok nem igazán vonzanak, inkább valami fps vagy akció, kalandjátékok hoznak izgalomba
Ezek közül miket ajánlotok amik már kijöttek?
Valaki tud adni linket itt a GK-n lévő ps3 bug hírről?
Elküldve: 2007. 12. 10. 20:10
Elküldve: 2007. 12. 10. 20:19
Elküldve: 2007. 12. 10. 20:29
Idézet

Súgó
A téma zárva.