HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes hírek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes hírek

#1201 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 12. 22. 09:10

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ááá...én elővenném a telefonomat, oszt felhívnám a sündőrséget, hogy azonnal intézkedjenek, mert pipa leszek...Kép
De nincs térerő, és leesik a mobilod és széttörik a havon. Akkor MICSINÁLNÁL HE?????
:Đ
akkor elővenném a kobrámat és lelógatnám, mint kötelet, amin lemászhatsz... :-D

#1202 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 22. 09:15

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Szerintem HA ez tényleg egy megtörténne, akkor én minden felesleges súlyt ledobnék magamról, még a síruhát is (aláöltözék maradna) és a dróton elglasszálnék a következő oszlopig, ahol is VAN létra. Minden oszlopon van létra. Mégha oszlopköz középen is állnánk meg, akkor is kb max 15-20m-t kéne mászni, az nem kunszt szerintem. Egy necces lenne, a görgőknél átmászni az oszlopra. De nem hiszem hogy ne lenne ott valami kapaszkodó....
Lent aztán meg felöltöznék újra :Đ
(ez nem én vagyok, csak illusztráció amiről írtam.
Ezzel a mászással csak egy gond van. Előtte sokat vár az ember, hogy hátha megmentik vagy hasonló. Közben pedig elégé lefagynak az ujjak.

Egyébként hallotátok, hogy Sátoraljaújhelyen átadták a műanyag sípályát amin akár nyáron is lehet majd síelni?

#1203 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 12. 22. 09:20

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Szerintem HA ez tényleg egy megtörténne, akkor én minden felesleges súlyt ledobnék magamról, még a síruhát is (aláöltözék maradna) és a dróton elglasszálnék a következő oszlopig, ahol is VAN létra. Minden oszlopon van létra. Mégha oszlopköz középen is állnánk meg, akkor is kb max 15-20m-t kéne mászni, az nem kunszt szerintem. Egy necces lenne, a görgőknél átmászni az oszlopra. De nem hiszem hogy ne lenne ott valami kapaszkodó....
Lent aztán meg felöltöznék újra :Đ
(ez nem én vagyok, csak illusztráció amiről írtam.
Ezzel a mászással csak egy gond van. Előtte sokat vár az ember, hogy hátha megmentik vagy hasonló. Közben pedig elégé lefagynak az ujjak.

Egyébként hallotátok, hogy Sátoraljaújhelyen átadták a műanyag sípályát amin akár nyáron is lehet majd síelni?
A síkesztű csodákra képes. Norbnak pl belefújós melegítős van. Kizárt a kéz kihülése :-D

Nyári műa. sípálya??? BAROMSÁG! :) Az ilyenek csak gyerekeknek való.... de komolyan! Itt veszprémban is volt ilyen a Gyermekek Házánál. RATYILLÓ úgy ahogy van.
Olyan, mint a műa. koripálya. Kabaré

Kép
Kép
Kép

#1204 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 09:28

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

A síkesztű csodákra képes. Norbnak pl belefújós melegítős van. Kizárt a kéz kihülése :Đ

Nyári műa. sípálya??? BAROMSÁG! :-D Az ilyenek csak gyerekeknek való.... de komolyan! Itt veszprémban is volt ilyen a Gyermekek Házánál. RATYILLÓ úgy ahogy van.
Kezdőknek valamint edzésre azért jó dolog az. Főleg ha azt nézzük, hogy itthon nem mindig van rendesen hó, így egy kis hó, plusz műpálya már elég is, hogy használható legyen. Meg gondolom nem minegy, hogy miből csinálják a pályát.
[font=" Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 16px" class="Apple-style-span"]"A Magas-hegyen, az egykori úttörő olimpiák és számos versenyek színhelyéül szolgált lejtőn, az ország leghosszabb és legszélesebb műanyag sípályájalétesül 2009 nyarán. A 9300 négyzetméter lefedés lehetővé teszi a négy évszakos sízést. A műanyag pálya az úgynevezett "NEVEPLAST" minősége egyik legkorszerűbb típusok közzé sorolandó. A műanyag pálya közel olyan érzést ad, mintha havas pályán síelne az ember. A mai carving technika kiválóan alkalmazható, élvezhető rajta. Az új típusú műanyag "NEVEPLAST" nem tesz kárt a sífelszerelésben, nem kell kenni semmilyen anyaggal. Abszolút környezetbarát, UV-álló, fagyálló, nem kell felszedni a téli időszakban" A többi [/font]ITT

Mondjuk az olyan profiknak, mint ti ez azért tuti nevetséges.

#1205 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 22. 09:32

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

A síkesztű csodákra képes. Norbnak pl belefújós melegítős van. Kizárt a kéz kihülése :Đ

Nyári műa. sípálya??? BAROMSÁG! :-D Az ilyenek csak gyerekeknek való.... de komolyan! Itt veszprémban is volt ilyen a Gyermekek Házánál. RATYILLÓ úgy ahogy van.
Kezdőknek valamint edzésre azért jó dolog az. Főleg ha azt nézzük, hogy itthon nem mindig van rendesen hó, így egy kis hó, plusz műpálya már elég is, hogy használható legyen. Meg gondolom nem minegy, hogy miből csinálják a pályát.
[font=" Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 16px" class="Apple-style-span"]"A Magas-hegyen, az egykori úttörő olimpiák és számos versenyek színhelyéül szolgált lejtőn, az ország leghosszabb és legszélesebb műanyag sípályájalétesül 2009 nyarán. A 9300 négyzetméter lefedés lehetővé teszi a négy évszakos sízést. A műanyag pálya az úgynevezett "NEVEPLAST" minősége egyik legkorszerűbb típusok közzé sorolandó. A műanyag pálya közel olyan érzést ad, mintha havas pályán síelne az ember. A mai carving technika kiválóan alkalmazható, élvezhető rajta. Az új típusú műanyag "NEVEPLAST" nem tesz kárt a sífelszerelésben, nem kell kenni semmilyen anyaggal. Abszolút környezetbarát, UV-álló, fagyálló, nem kell felszedni a téli időszakban" A többi [/font]ITT

Mondjuk az olyan profiknak, mint ti ez azért tuti nevetséges.
Hidd el, hogy egy műa pálya komolytalan. Tényleg csak arra jó, hogy lecsússz. Faralgatni, trükközni, kanyarodni.... képtelenség.
Esetleg különleges lécekkel.... de én a sílécemet biztos nem koptatnám rajta nyáron :)
de gyerekeknek, kezdőknek biztos hogy hasznos és élvezetes lehet, ezt nem kétlem.

Kép
Kép
Kép

#1206 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 09:38

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Hidd el, hogy egy műa pálya komolytalan. Tényleg csak arra jó, hogy lecsússz. Faralgatni, trükközni, kanyarodni.... képtelenség.
Esetleg különleges lécekkel.... de én a sílécemet biztos nem koptatnám rajta nyáron :Đ
de gyerekeknek, kezdőknek biztos hogy hasznos és élvezetes lehet, ezt nem kétlem.
Meghát a feeling se mindegy. Pólóba síelni? Beöltözve, farkasordító hidegben, előtte forralt bort/teát szűrcsölve az igazi.
Mondjuk igen valószínű, hogy soha életemben nem fogok síelni.

#1207 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 09:49

Na mivel agyon offultuk a topicot ezért jöjjön pár film trailer.

Kick Ass : ez valami baromi jó, humoros, akciós, félszuperhősös movie lesz.

Robin Hood új trailer Még mindig tetszik.

#1208 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 10:05

Vki már hallott erről a filmről? katt

#1209 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 10:11

Idézet

Komolyan kérded???? A filmtörténet egyik legnagyobb (legalábbis azt mondják. Anno ütött) filmjének a folytatása!

Mondjuk még se születtél amikor bemutatták. Én is még elégé kiskölyök voltam. Épp ezért volt nagyszám a film. 1982-ben egy ilyen sci-fi, majdnem az egész egy számítógép belsejében játszódott tele effekttel.

#1210 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 10:20

Idézet

Idézet

Komolyan kérded???? A filmtörténet egyik legnagyobb (legalábbis azt mondják. Anno ütött) filmjének a folytatása!

Mondjuk még se születtél amikor bemutatták. Én is még elégé kiskölyök voltam. Épp ezért volt nagyszám a film. 1982-ben egy ilyen sci-fi, majdnem az egész egy számítógép belsejében játszódott tele effekttel.
Esküszöm nem hallottam még róla bár 82-ben a szüleim is még csak 12 évesek voltak....

#1211 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 22. 13:58

Idézet

Idézet

Idézet

Esküszöm nem hallottam még róla bár 82-ben a szüleim is még csak 12 évesek voltak....
AsztaQ..... :Đ
Kép
Kép
Kép

#1212 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 22. 14:02

Idézet

Mondjuk igen valószínű, hogy soha életemben nem fogok síelni.

Butaság! Ki kell próbálnod! Essszméletlen jó dolog!
Kép
Kép
Kép

#1213 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 14:27

Idézet

Russel Crow mint Robin Hood... jónak ígérkezik. Kíváncsian várom.

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#1214 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 15:09

Idézet

Idézet

Russel Crow mint Robin Hood... jónak ígérkezik. Kíváncsian várom.
Azért azt se feledjük hogy Cate Blanchett is ott van az oldalán Kép, nah meg azért a rendező sem rossz:), Scott egyszerűen nem tud elszakadni Crow-tól, ez már gyanús Kép
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#1215 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 22. 16:06

Idézet

Idézet

jónak ígérkezik. Kíváncsian várom.
Amúgy egyik trailerbe a szemfülesek észreveték hogy befigyel a gumipajzs :Đ Elég röhejesen nézett ki.

#1216 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 23. 18:44

Idézet

Idézet

Fiatalság, bolondság... Kép

#1217 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 23. 18:46

Idézet

Idézet

Idézet

Fiatalság, bolondság... Kép
Bizony bizony! Én még láttam ezt ANNO ! ! ! :Đ
Kép
Kép
Kép

#1218 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 23. 19:15

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Mi baj?:-D

#1219 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 23. 19:35

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Mi baj?:-D
akkortájt úgy tűnik nem volt nagy divatja az óvszernek vagy a fogamzásgátlónak :)
Hát az Intim fejlövés után lehet hogy nem lesz ilyen nagy ihlet :)
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#1220 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 24. 12:20

Az új Karate kölyök.
Nem is tűnik rosznak, nálam eddig nézős.

Téma megosztása:

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.