HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmes hírek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmes hírek

#1701 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 25. 13:52

Predators International Movie Trailer
Akárki akárhogy szidja, meg lekategorizálja, én már nagyon várom, és szerintem jó film lesz.
Csak sajnos nálunk Augusztusban fog menni a mozikba.

#1702 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 17:55

aki látta a True Blood mostani részét az tudja , de TV-ben ritkán látható jelenet volt a végén:
http://www.sorozatju...nem-zacskoznak/
aki nem ismeri hátha kedvet kap:)
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#1703 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 18:14

Idézet

Akárki akárhogy szidja, meg lekategorizálja, én már nagyon várom, és szerintem jó film lesz.
kérdés: amikor sorolják fel hogy kit honnan szalajtottak, ott miket sorolnak? mert én csak a black ops-ot meg a yakuzát értem ...
Kép

#1704 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 18:41

Idézet

Idézet

kérdés: amikor sorolják fel hogy kit honnan szalajtottak, ott miket sorolnak? mert én csak a black ops-ot meg a yakuzát értem ...
black ops, mercenary (zsoldos), yakuza, I'm the one you don't fuck with :Đ
amúgy itt van ki kicsoda:

Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#1705 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 29. 11:45

Idézet

Aki bújt aki nem 3? Arról valami új hír ami tényleg hír?Kép Igen, meg Clive Barker Jericho's filmjéről valami? Mert anno mondta a mester h elkészíti az előzményeket filmes alapon...
A legutóbbi,márciusi fejlemények . Azóta annyi változott, hogy az MGM nagyon gázos anyagi helyzetbe került bár erről a filmről konkrétan még nem nyilatkoztak.

#1706 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 29. 11:46

Harry Potter és a Halál Ereklyéi trailer , szerintem marha jó lett.

#1707 Felhasználó inaktív   xXgoronikahunXx 

• Tag
  • PipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 29. 11:50

Idézet

Szerintem is és ez sokkal akciódusab lesz mint az eddigi részek
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This
year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

The end is in sight.And in the end, there will be only chaos...Is the God of War

#1708 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 29. 12:08

Idézet

Idézet

Azt azért vedd figyelembe, hogy ez két rész trailere egyben. Még jó, hogy tudtak akciójelenet bevágni. A második film az tényleg akció dús lesz, az elsőt pedig még várjuk ki.

kasy: szerintem a honlapodon lévő trailert cseréld ki egy olyanra amin van magyar felirat.

#1709 Felhasználó inaktív   xXgoronikahunXx 

• Tag
  • PipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 29. 12:10

Idézet

Idézet

Idézet

Azt azért vedd figyelembe, hogy ez két rész trailere egyben. Még jó, hogy tudtak akciójelenet bevágni. A második film az tényleg akció dús lesz, az elsőt pedig még várjuk ki.

kasy: szerintem a honlapodon lévő trailert cseréld ki egy olyanra amin van magyar felirat.
Azt tudom, hogy ez a két rész eggyüt de akkor is már szerintem így a végefelé több lesz a harc meg a varázslat.
De majd meglátjukKép
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This
year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

The end is in sight.And in the end, there will be only chaos...Is the God of War

#1710 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 29. 12:21

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Azt tudom, hogy ez a két rész eggyüt de akkor is már szerintem így a végefelé több lesz a harc meg a varázslat.
De majd meglátjukKép
Mivel olvastam ezért bátram merem mondani, hogy a végén baromi sok akció van. A könyv elsőfelében pedig elég kevés az igazi akció. Persze lehet fel fognak nagyítani valami jelenetet és felturbózzák akciódúsra.

#1711 Felhasználó inaktív   torppapa5 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 29. 12:26

Én attól félek hogy az utolsó 2 rész ugyanakkora (ha nem nagyobb) csalódás lesz, mint a 6. rész. :-D Szerintem az botrányosan rossz lett. Néztem arról is trailereket mielőtt megjelent, és azt hittem azok alapján hogy jó film lesz, de nem. Számomra a 6. rész a tökéletes példa arra, hogy rossz filmből is lehet kiváló trailert vágni. :) Mondjuk tény, hogy én az összes könyvet kiolvastam, nem is egyszer, és lehet e miatt csalódtam akkorát, mert nem azt kaptam vissza amit a könyv adott. Mindenesetre David Yates nálam elásta magát rendezőként a Harry Potter és a Félvér Herceggel. :) Ettől függetlenül remélem mégis sikerül a 7. részből 2 jó filmet csinálni. :Đ

#1712 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 29. 12:31

Idézet

Idézet

Idézet

Egen, láttam már, hogy van de még hagyom. A videó saját yt-os feltöltésem, nézegessék csak a népek. Kép Amúgy sincs benne komoly szövegelés. Szerintem elég hamar kidobja az Intercom a szinkronos változatot, majd igazából azzal akarok foglalkozni.
Azért köszi.Kép

#1713 Felhasználó inaktív   torppapa5 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 29. 12:31

Idézet

Idézet

De majd meglátjukKép
Mivel olvastam ezért bátram merem mondani, hogy a végén baromi sok akció van. A könyv elsőfelében pedig elég kevés az igazi akció. Persze lehet fel fognak nagyítani valami jelenetet és felturbózzák akciódúsra.
Szerintem is felfogják turbózni, mert SPOILER Én nem emlékszem, hogy erdőben harcoltak volna Harry-ék fejvadászok ellen. SPOILER VÉGE Azért remélem hogy az akciót nem viszik túlzásba és megmarad a HP hangulat.

#1714 Felhasználó inaktív   Norberto07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 01. 12:28

Megvan a Paranormal Activity Treaser Trailere: (elég betegre sikerült)
Kép

Dead Rising Film Trailer

A Fociban a "ha" nem játszik...
Facebook: norberto7

#1715 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 03. 15:32

Egy jópofa akció-vígjáték, az Operation Endgame trailere .

#1716 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 03. 17:19

Idézet

Hmm...Mindenképp beülök rá a moziba, bár a 6. rész számomra nagy csalódás volt, de nem érdekel. Lehet hogy előtte meg elolvasom a könyvet is. A 6-7. nagy kedvenc könyvben :Đ Bár az összes kötet alkot együtt egy nagy egészet.
Remélem megéri majd ez a 2 részre bontás Kép Mert ez nagyon szemét húzás azért. Máig nem értem miért kell az uccsót 2 részbe megcsinálni, mivel a 7. elején nem nagyon van akció, de aztán rájöttem hogy a 6. részből nagyon sokmindent kihagytak, így lehet hogy azokat (is) bepótolják az első részbe :-D
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#1717 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 03. 18:34

Idézet

Idézet

Hmm...Mindenképp beülök rá a moziba, bár a 6. rész számomra nagy csalódás volt, de nem érdekel. Lehet hogy előtte meg elolvasom a könyvet is. A 6-7. nagy kedvenc könyvben :Đ Bár az összes kötet alkot együtt egy nagy egészet.
Remélem megéri majd ez a 2 részre bontás Kép Mert ez nagyon szemét húzás azért. Máig nem értem miért kell az uccsót 2 részbe megcsinálni, mivel a 7. elején nem nagyon van akció, de aztán rájöttem hogy a 6. részből nagyon sokmindent kihagytak, így lehet hogy azokat (is) bepótolják az első részbe :-D
remélem azt ami a könyvben a legeslegvégén van, azt kihagyják SPOILER: amikor már nagyok
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#1718 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 03. 18:47

Idézet

Idézet

Idézet

remélem azt ami a könyvben a legeslegvégén van, azt kihagyják SPOILER: amikor már nagyok
Viccelsz? Tutti hogy nem fogják kihagyni Kép Igazából azt is kihagyhatnák hogy Spoiler: Hermione meg a Ron összejön Senkit se érdekel, engem legalábbis nem hozott lázba Kép
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#1719 Felhasználó inaktív   n_csacsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 03. 19:09

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Viccelsz? Tutti hogy nem fogják kihagyni Kép Igazából azt is kihagyhatnák hogy Spoiler: Hermione meg a Ron összejön Senkit se érdekel, engem legalábbis nem hozott lázba Kép
sztem azt se fogják kihagyni :) De remélem jó lesz, én is várom már, nekem is csalódás volt a 6. :) meg remélem nem tesznek a 2 rész közé olyat, hogy az előző részek tartalmából xD mert akkor agyhugykövet kapok xD

#1720 Felhasználó inaktív   torppapa5 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 03. 19:34

Idézet

Idézet

Szerintem jobb lett volna a 6-ot 2 részre bontani, mert így elég sok fontos jelenetet kihagytak(helyette beleraktak jó néhány feleslegeset). Azokat a jeleneketeket SPOILER Amikor Ron és Hermione összejön tuti nem hagyják ki, mert néhány nőt is be kell ültetni a moziba(A HP rajongókon kívül)... A végén azt a jelenetet amikor nagyok lesznek, azt is tuti hogy nem hagyják ki, lehet a neten találni képeket, azokon látszik hogy a sminkesek próbálják "megöregíteni" a színészeket.SPOILER VÉGE
A 6. rész nekem is eléggé nagy csalódás volt, nem volt túl látványos, alig voltak benne jobb effektek, és a történet nagyon nagy variálása miatt egyáltalán nem volt HP hangulat. SPOILER Azt hogy milyen tárgyak lettek a horcruxok, úgy emlékszem a filmből nem derült ki, mert kihagyták belőle, helyette belevágták az Odú felégetését, amiről egy szó nem volt a könyvben, ráadásul a 7. részben még fontosabb szerepe is van. Dumbledore-ral sem foglalkoztak sokat a filmben, a könyvben több mint 1 fejezet csak ennek a karakternek a halálával, temetésével foglalkozik. SPOILER VÉGE

Téma megosztása:

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.