Idézet
Idézet
Idézet
Milyen Szigetről is beszéltek pontosan? Tudnátok adni esetleg egy linket? Mert van egy szigetes film ami érdekelne és régóta megszeretném nézni, de nem tudom a címét. Lehet ez az a film.

Update: Közben megtaláltam miről is van szó és nem az amit reméltem. Még pár éve láttam a trailerjét a filmnek és azóta kíváncsi vagyok. Kasy lehet tudod is melyik film lehet. Pár halálra ítélt bűnözőt kiraknak egy bekamerázott szigetre, és a cél, hogy egyetlen rab maradjon életben. Az egész egy túlélő műsor és a győztes amnesztiát kap.
Itt van a trailere annak amire szerintem gondolsz, The condemned. A sztori egyezik az általad leírtal, csupán annyit jegyeznék meg plusszba, hgoy egy milliómos találja ezt ki unalomüzőnek.
Néhány részlet beugrott, de több, mint 4 éve láttam a trailert.

Egy másik film címe is érdekelne, hátha ennek is tudjátok a címét. Van 5-6 bérgyilkos akiknek az a feladatuk, hogy megöljék egymást. Már nem emlékszem miért. Lehet hogy felbérelték őket, lehet csak elakarják dönteni ki a legjobb, már nem emlékszem. A lényeg talán hogy itt is egy maradjon. Emlékszem a trailerben lövöldöznek egy szállodában is. Egyidőben láttam a Condemned trailerrel, úgyhogy ez is 2002-es lehet.