Filmes hírek
Elküldve: 2008. 11. 24. 19:53
The Dark Knight figyelem felhívó poszterek ---> a véleményetek kértem, kérném oda kommentezni 
The Corious Case of Benjamin Button trailer
Notorious részlet
The Corious Case of Benjamin Button trailer
Notorious részlet
http://kasyfilm.buzz.hu/
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2008. 11. 28. 00:35
Most megy nálunk a D-war : Sárkányháború, ami mellesleg már 1 éves film, nemtom miért csak most megy. Szólok előre hogy senki ki ne merjen adni érte pénzt hogy megnézze moziba. Lehet a trailert jól összevágták, de akora egy szar film hogy az na. Másfél órából a közepén lévő 10 perc amit érdemes megnézni, az tényleg jó lett, látványos meg minden. De a maradék idő miatt nemérdemes beülni rá. Szerintem
Elküldve: 2008. 11. 28. 07:26
Idézet
Most megy nálunk a D-war : Sárkányháború, ami mellesleg már 1 éves film, nemtom miért csak most megy. Szólok előre hogy senki ki ne merjen adni érte pénzt hogy megnézze moziba. Lehet a trailert jól összevágták, de akora egy szar film hogy az na. Másfél órából a közepén lévő 10 perc amit érdemes megnézni, az tényleg jó lett, látványos meg minden. De a maradék idő miatt nemérdemes beülni rá. Szerintem 
Elküldve: 2008. 11. 29. 20:33
Emberek! Mi lesz ma a TV-ben.... kihagyhatatlan!
DELTA KOMMANDÓ
Na ki a főszereplő?.....Igen bizony. Chucky a leg! Lee Marvin (Piszkos 12) jobb időket is megért ennél a filmnél az biztos!
http://port.hu/pls/f...=1&i_where_tv=1
Elküldve: 2008. 11. 29. 20:53
Idézet
Emberek! Mi lesz ma a TV-ben.... kihagyhatatlan!
DELTA KOMMANDÓ
Na ki a főszereplő?.....Igen bizony. Chucky a leg! Lee Marvin (Piszkos 12) jobb időket is megért ennél a filmnél az biztos!
Elküldve: 2008. 12. 10. 13:30
Idézet
Most azonnal kötelező jelleggel irány megnézni a Terminator Salvation második trailerét!!!! Aztán irány sorbanállni már most a mozipénztárhoz. Nagyon állat film lesz!!!
TRAILER 2
TRAILER 2
#477 Guest__*
Elküldve: 2008. 12. 10. 13:59
Idézet
Egyre inkább összeér a Mátrix és a Terminátor. Leglábbis nekem olyan, mintha a kéttő filmnek közös lenne az alapja. Ebben a részben már teljesen olyan, mint a Mátrix3....a gépek uralják a földet. A megoldást mindkét film máshogy képzeli el.... de ezek akár párhuzamos szálak is lehetnének.
Christian Bale mostanában eléggé felkapott színész lett... De ez jó,én csípem! És ez a Terminátor is király lesz.
Elküldve: 2008. 12. 10. 14:03
Idézet
Idézet
Egyre inkább összeér a Mátrix és a Terminátor. Leglábbis nekem olyan, mintha a kéttő filmnek közös lenne az alapja. Ebben a részben már teljesen olyan, mint a Mátrix3....a gépek uralják a földet. A megoldást mindkét film máshogy képzeli el.... de ezek akár párhuzamos szálak is lehetnének.
Christian Bale mostanában eléggé felkapott színész lett... De ez jó,én csípem! És ez a Terminátor is király lesz.
http://kasyfilm.buzz.hu/
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2008. 12. 10. 14:10
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 12. 10. 14:12
Idézet
Idézet
Idézet

Súgó
A téma zárva.