HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 4

#1161 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 06. 16. 13:32

Na, aki akar vagy tervezi, hogy este kempelni akar, az szóljon aztán menjünk közös serverre!

#1162 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 16. 13:37

Idézet

KépTiszta káosz... Hangtompítóval nem mutat a radar, HOGY TŰZELSZ!De nem az a lényege, hanem az, hogy a lövésednek nincsen iránya és az ellen nem tudja, hogy honnan lősz.Ha van UAV esetleg észreveszel, de a COD4 nem a latymatag játékmenetéről szól és nem hiszem, hogy mindig mindenki a radart skubizza.Dead Silence:nincs hangod.Azaz ha futsz vagy ugrálsz esetleg a dzsindzsában bujkálsz, nem hallani a lépteidet.C4:ez egyértelmű.Főleg a Creed pályán a barlang bejáratához lerakni jobbra-balra.Kép ja és azt nem írtam, hogy csak SD-ben vagy HQ ban játszom így.TD-ben jó az M4-es gránátvetővel, annak úgysincs értelme, csak klikkelgetni kell, de SD-ben, már taktikázni kell és védekezni, ekkor superál a nanoszuit pulcsi...maximumármor...ja, ez nem az a játék...Kép
Mostmár csak hozzászólok én is Kép "TD-ben jó az M4-es gránátvetővel, annak úgysincs értelme, csak klikkelgetni kell..." Téged csíphetnek a többiek, kempelsz a gameben, meg használod a GL-t (ami ugyan nem mindenhol tilos, de nem nagyon díjazzák). Nem tudom hol szoktál játszani ahol csak olyan "klikkelgetős" a TDKép. Általában az azért pörgős szokott lenni. Este lehet felnézek játszani, majd X-Fire re felveszlekKép
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#1163 Guest__*

Elküldve: 2008. 06. 16. 13:41

Felhúzzak még valakit?Talán akkor többen is jönnétek!KépKépKépJa és ezt a kempelős badarságot hagyjuk, mert fárasztó...

#1164 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 06. 16. 13:43

Idézet

Felhúzzak még valakit?Talán akkor többen is jönnétek!KépKépKép
Mekkora egy GEC! vagy :Đ
Kép
Kép
Kép

#1165 Guest__*

Elküldve: 2008. 06. 16. 13:44

Jöhetnél te is...Kép

#1166 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 16. 13:48

Idézet

Felhúzzak még valakit?Talán akkor többen is jönnétek!KépKépKép Ja és ezt a kempelős badarságot hagyjuk, mert fárasztó...
Attól azért messze vagyunk hogy felhúzzam magam, meg ilyenen nem is szabad Kép ez csak egy játék! Egyébként ha már fárasztó akkor lehet már mástól is hallottad ezt a játékstílusod kapcsán! Kép
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#1167 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 16. 13:49

Idézet

Jöhetnél te is...Kép
Inkább azt mondd hogy Te mikor jösz által egy sörre???? Nevednapját meg sem ültük! Héten mikor jó?
Kép
Kép
Kép

#1168 Guest__*

Elküldve: 2008. 06. 16. 13:53

Idézet

Idézet

Felhúzzak még valakit?Talán akkor többen is jönnétek!KépKépKép Ja és ezt a kempelős badarságot hagyjuk, mert fárasztó...
Attól azért messze vagyunk hogy felhúzzam magam, meg ilyenen nem is szabad Kép ez csak egy játék! Egyébként ha már fárasztó akkor lehet már mástól is hallottad ezt a játékstílusod kapcsán! Kép
Akkor este!Kép

#1169 Guest__*

Elküldve: 2008. 06. 16. 13:56

Idézet

Idézet

Jöhetnél te is...Kép
Inkább azt mondd hogy Te mikor jösz által egy sörre???? Nevednapját meg sem ültük! Héten mikor jó?
Hááátttt....Csütörtökön szóbelim lesz még, (nem sok eséllyel, lehet el sem megyek) pénteken meg fehérvárra megyek inni, úgyhogy sztem előreláthatólag jövő hét...Tudom meg volt már beszélve, de most még ez a hetem ilyen szarka, utánna már bármikor!Úgyis lesz Vp Rally is!Meg az EB döntőt a szentkirályi fatákolmányba szeretném megnézni!Kép

#1170 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 16. 14:00

Idézet

Idézet

Idézet

Jöhetnél te is...Kép
Hááátttt....Csütörtökön szóbelim lesz még, (nem sok eséllyel, lehet el sem megyek) pénteken meg fehérvárra megyek inni, úgyhogy sztem előreláthatólag jövő hét...Tudom meg volt már beszélve, de most még ez a hetem ilyen szarka, utánna már bármikor!Úgyis lesz Vp Rally is!Meg az EB döntőt a szentkirályi fatákolmányba szeretném megnézni!Kép
OKÉJS
Kép
Kép
Kép

#1171 Guest__*

Elküldve: 2008. 06. 16. 14:35

Álmaim nője!

#1172 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 16. 14:49

Idézet

Valóban különleges képességei vannak!:Đ

#1173 Guest__*

Elküldve: 2008. 06. 16. 15:13

Idézet

Nem gyenge...

#1174 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 16. 15:44

Idézet

Bevállalod a balhét, mi? Kép Csak aztán páncélozott HMMWV-re, meg kevlár óvszerre gyűjts, ha egy ballábas reggel után úgy döntessz félrelépsz. Talán egy ilyen M-95-tel megy utánad, aztán másnapra nem lesz mivel félrelépned. Kép

Jah, amúgy nekem egy "Rambo csaj" elég a családban... Csak annyit mondok, hogy anyum 2x-es országos bajnok Ak-47-tel. KépKépKépKépKépKép

#1175 Guest__*

Elküldve: 2008. 06. 16. 15:48

Idézet

Idézet

Bevállalod a balhét, mi?  Kép Csak aztán páncélozott HMMWV-re, meg kevlár óvszerre gyűjts, ha egy ballábas reggel után úgy döntessz félrelépsz. Talán egy ilyen M-95-tel megy utánad, aztán másnapra nem lesz mivel félrelépned. Kép

Jah, amúgy nekem egy "Rambo csaj" elég a családban... Csak annyit mondok, hogy anyum 2x-es országos bajnok Ak-47-tel. KépKépKépKépKépKép
Avagy 1000 yard-ról ellövi egy bolha nemi traktusátKép

#1176 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 16. 15:51

Neeem nem, aszondta mindíg, hogy elég neki a lőtéren lövöldözni. Fatert mindíg könnyebben rávettem. Kép Egyik kedvenc játéka volt a CoD1. Ahogy szerény személyemnek is. Kép

#1177 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 16. 15:57

Idézet

Idézet

Bevállalod a balhét, mi? Kép Csak aztán páncélozott HMMWV-re, meg kevlár óvszerre gyűjts, ha egy ballábas reggel után úgy döntessz félrelépsz. Talán egy ilyen M-95-tel megy utánad, aztán másnapra nem lesz mivel félrelépned. Kép

"Talán egy ilyen M-95-tel megy utánad" Az a fegyver egy BARRETT .50cal (50es kaliber azt hiszem:)) Még jó hogy a címben is benne van, aki meg egyszer is játszott a COD4-el az ismeriKép

#1178 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 16. 16:08

Idézet

"Talán egy ilyen M-95-tel megy utánad" Az a fegyver egy BARRETT .50cal (50es kaliber azt hiszem:)) Még jó hogy a címben is benne van, aki meg egyszer is játszott a COD4-el az ismeriKép
a barrett az m95:) te tudod rosszul, eredetileg barrett m95Kép

#1179 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 16. 16:16

Részben rosszat mondtam valóban. Igazából nem a fegyvert néztem KépKépKép Pontosabban egy M82A3-mal lő a hölgyemény. Kép
Én AK-47-tel lőttem, Gepárddal csak majdnem. Arról lecsúsztam. Kép Pedig az a ruleZZZ! Majd bepótoljuk. KépKépKép

#1180 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 16. 16:22

Idézet

Idézet

a barrett az m95:) te tudod rosszul, eredetileg barrett m95Kép
Sejtettem, hogy ennyire nem tévedhetett és én tudok rosszul valamit:)

Téma megosztása:

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.