HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 4

#1261 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 25. 21:41

Idézet

Idézet

Idézet

Norbee-val voltál?????Mert ha igen akkor én mutattam neki!!!!Montam neki keresek zombi modot mert olyanon ugyse voltunk.Erre ö asztmondja hogy neee gyere sd-re.Nah találtam egy zombi modot és utánam jött norbee és azota nemtud leszálni arrol a szerverröl. xD
Jaja vele játszottunk, de komolyan nagyon nagy volt! Kép Zolinak említettem hogy ha tudja szerezze be, és akkor a Killer szerveren is lehetne ilyeneket játszani. Egyébként nem rossz az a MOD sem ami tegnap volt, új légitámadással, helikopterrel gránátokkal, csak nevét nem tudom. A JUMP-olás viszont dögunalom szerintem.
Én sajna nemvoltam azon a modon amin ti azon a helikopteresgánátos micsidán.De lehet hogy a k1 modra gondolsz amibe ha gránátal ölöd meg az embrt akkor szétrepül keze lábaKép

#1262 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 07. 30. 09:14

Sorry james, de ma nem tudok cod4 multizni mivel nem leszek otthon. Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1263 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 07. 30. 09:36

Idézet

Pedig nekem még úgy néz ki jó a ma este. De ha se Te se Norris (se gluckb) nem ér rá, akkor max GTA4-ezek. A kodozást meg elnapoljuk.
Kép
Kép
Kép

#1264 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 07. 30. 09:44

Idézet

Idézet

Pedig nekem még úgy néz ki jó a ma este. De ha se Te se Norris (se gluckb) nem ér rá, akkor max GTA4-ezek. A kodozást meg elnapoljuk.
Ok. Akkor valamikor augusztusban cod-olunk amikor mindenki ráér. Kép:Đ
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1265 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 08. 01. 23:56

Némelyik pályán már szinte vért izzadok annyira nem megy a téma Veteranon... Baromira kiakaszt ez a játék mostanában. Jobban szívok,mint anno a GoW-al Insane-en,bár azt sem volt egyszerü végignyomni!Kép
710 pontnál járok,de nem adom fel,mert tjames barátom a húzóerő,és példakép egyben!Kép Végig kell csinálnom,mert nincs már túl sok idő a World at War-ig... KépKépKép Bár mostanában erősen agyalok azon,h nem fogom ezt eladni... Mondjuk biztos,h a CoD5 überelni fogja ezt!

#1266 Felhasználó inaktív   Nau 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 03. 10:39

Sziasztok!!!Elmeh@rdcore server IP:80.249.169.16 KépA kedvencek között a helye!!!!!! by: =EHC= team

#1267 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 12. 14:10

helló!
azt szeretném megkérdezni h hogyan lehet azt kiküszöbölni, h ne dobja ki az sp.exe hibát. persze import a játékKép
ha vki egy privivel megszánna az jó lenne.Kép

#1268 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 17. 18:05

KépSziasztok! Amikor multiplayerezek nem jelennek meg a fontos dolgok mint pl. a felszerelések (éjjellátó stb.) Ez miért van? Léci minél előb írjatok!

#1269 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 17. 18:36

Idézet

KépSziasztok! Amikor multiplayerezek nem jelennek meg a fontos dolgok mint pl. a felszerelések (éjjellátó stb.) Ez miért van? Léci minél előb írjatok!

A HUD nem jelenik meg?

#1270 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 19. 10:34

Idézet

Idézet

A HUD nem jelenik meg?
Igen! Azthiszem! De lenne fontosabb kérdésem is!

#1271 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 19. 13:48

Tehát! A multiplayer menüben lehet a fegyvereidet fejleszteni meg gránátokat választani és valamilyen bónuszokat is! Ezek a bónuszok közül nem tudok sokat! !Stopping Power! !Deep Inpact! !Juggernaut! !UAV Jammer!

#1272 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 19. 15:45

Idézet

Tehát! A multiplayer menüben lehet a fegyvereidet fejleszteni meg gránátokat választani és valamilyen bónuszokat is! Ezek a bónuszok közül nem tudok sokat! !Stopping Power! !Deep Inpact! !Juggernaut! !UAV Jammer!
Kééne már a segítség!Kép

#1273 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 19. 15:49

Idézet

Idézet

Idézet

A HUD nem jelenik meg?
Igen! Azthiszem! De lenne fontosabb kérdésem is!
Opciókban nézd meg hogy a "HUD" nincs-e kikapcsolva. A másik kérdésedben sajnos nem tudok segíteni, nem vagyok egy Cod4 multis.Kép

#1274 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 19. 18:05

Idézet

Idézet

Kééne már a segítség!Kép
Nyugi kid!Kép Ahhoz fejlődni kell! akkor lesz meg minden amikor 55-ös szinten leszel!Kép

#1275 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 19. 18:47

Idézet

Idézet

Idézet

Kééne már a segítség!Kép
Nyugi kid!Kép Ahhoz fejlődni kell! akkor lesz meg minden amikor 55-ös szinten leszel!Kép
55-nél nem minden lessz meg!KépFegyver kiegészitök,szinek nemlesznek meg.Kép
Az Xfire-m klementj vegyetek fel hogy tudjunk jáccaniKép

#1276 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 19. 18:49

Minek kéne 55-ös szint? Nem minden bónusz kell csak ezeket amiket leírtam azokat nem tudom mire jók!

#1277 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 19. 18:51

Idézet

Minek kéne 55-ös szint? Nem minden bónusz kell csak ezeket amiket leírtam azokat nem tudom mire jók!
Az UAV jamer az az hogy amikor benyómja az elenség az UAV-ot(látnak a térképen)akkor téged nem látnak mivel van UAV jamered.Ugye érthetö?

#1278 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 19. 19:04

Idézet

Ha sokat játszol egyszer úgy is eléred!Kép

#1279 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 19. 20:39

Figyeljetek! Nem az kell hogy mikor érem el őket! Az érdekel hogy amiket felsoroltam azok mire jók!? Ott írta klemid az ELSŐ választ!UAV Jamert( (és nagyon köszönöm a segítségét) És a többi mire jó?Kép

#1280 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 20. 08:15

Idézet

Figyeljetek! Nem az kell hogy mikor érem el őket! Az érdekel hogy amiket felsoroltam azok mire jók!? Ott írta klemid az ELSŐ választ!UAV Jamert( (és nagyon köszönöm a segítségét) És a többi mire jó?Kép
Ez már túl nagy kérés lenne?Kép

Téma megosztása:

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.