HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 4

#1481 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 07. 19:59

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Hogy lehet megszerezni az arany AK-t? és az arany Desert Eagle-t,bár odáig még nem jutottam el :Đ
Az AK-t úgy hogy megszerzed az összes Assault Rifle Challenget.A DE-let meg az utolsó szint megszerzésekor.Am min jáccasz?Mert ha PC-n akkor van egy olyan cheat amivel meglesz az összes fegyver.
Xbox 360-on.Az összes assault rifle challenget? úristen Kép m4-es itt nagyon ratyi fegyver,állati gyengére csinálták.De thx,és hanyas az utolsó szint?
55
Köszi mind2-töknek! :-D

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#1482 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 07. 20:05

Idézet

Idézet

Idézet

Hogy lehet megszerezni az arany AK-t? és az arany Desert Eagle-t,bár odáig még nem jutottam el :Đ
Az AK-t úgy hogy megszerzed az összes Assault Rifle Challenget.A DE-let meg az utolsó szint megszerzésekor.Am min jáccasz?Mert ha PC-n akkor van egy olyan cheat amivel meglesz az összes fegyver.
Xbox 360-on.Az összes assault rifle challenget? úristen Kép m4-es itt nagyon ratyi fegyver,állati gyengére csinálták.De thx,és hanyas az utolsó szint?

Jácc hardcore szerveren, ott elég 1-2 jól irányzott lövés, és kifekszik a célpont. Vagy 1 fejes. Pl nekem már volt olyan, hogy HUD-on láttam, hogy valamelyik dinnyés stand mögött van egy enemy, de nem láttam. M4-gyel felé lőttem hármat, négyet, és kifeküdt.

U.i: Normál szerón irreálisan sokat kell belepumpálni egy ellenfélbe.

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#1483 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 07. 20:44

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Jácc hardcore szerveren, ott elég 1-2 jól irányzott lövés, és kifekszik a célpont. Vagy 1 fejes. Pl nekem már volt olyan, hogy HUD-on láttam, hogy valamelyik dinnyés stand mögött van egy enemy, de nem láttam. M4-gyel felé lőttem hármat, négyet, és kifeküdt.

U.i: Normál szerón irreálisan sokat kell belepumpálni egy ellenfélbe.

Oks,thx.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#1484 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 08. 13:08

Giga:Vannak perkek amikel feltudod turbizni a fegyvered.pl.:van olyan hogy erösebb lesz a lövésed és igy elég 3-4 lövés az emberbe.Vagy 2x olyan gyorsan lövi ki a fegyver a lőszered mint általában.Gyorsabb ujratöltés.A kispisztoly helyett tudsz vinni még 1 nagyobb fegyvert.stb.Szóval csak jól bekkel állitani a fegyód és nemlesz probléma.

A chalenges problémádra aszt tudom ajánlani hogy PS-en(remélem Xbox-on is van)olyan mecs aminek az a neve hogy Cage Match.Nah ott 1v1-van.És akkor csak annyi a dolgod hogy kiirod klánévnek pl hogy "HS?" vagy "HSx3" stb.És ha szerencséd van belép egy olyan fickó aki ugyanugy a HS-okat gyüjti és igy adhatjátok egymásnak akár 3-ával 1-esével vagy ahogy megbeszéled vele.Ez egy kicsit csalás de igy a legkönnyebb megszerezni.

#1485 Felhasználó inaktív   crytek 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 09. 14:33

Ebben a játékban van lehetőség arra hogy timedemot készítsünk? Ha igen hogyan?

#1486 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 05. 09. 14:35

Idézet

Timedemo?
Fel akarod venni, ahogyan játszol? :Đ
GAMECAM
FRAPS Ezeket ajánlom...De a Fraps eszi az FPS-t....
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#1487 Felhasználó inaktív   crytek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 09. 14:52

Idézet

Idézet

Timedemo?
GAMECAM
Timedeom ami a VGA tesztekben is van hogy tolod a gamet felveszed. Majd be a másik VGA-t betöltöd a felvett timedemot és ott lefut megint amit előző VGAval toltál csak ugye más fps-el mert más a VGA.
De nemtudom hogy kell ilyet csinálni. PL CS-nél valami konzolparancsal inditottam és állitottam le a felvételt.

#1488 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 09. 15:00

Idézet

Idézet

Idézet

Timedemo?
GAMECAM
Timedeom ami a VGA tesztekben is van hogy tolod a gamet felveszed. Majd be a másik VGA-t betöltöd a felvett timedemot és ott lefut megint amit előző VGAval toltál csak ugye más fps-el mert más a VGA.
De nemtudom hogy kell ilyet csinálni. PL CS-nél valami konzolparancsal inditottam és állitottam le a felvételt.
/record - /stoprecord, mindegyik codban
lejátszás: /demo és a demo neve

#1489 Felhasználó inaktív   crytek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 09. 15:10

Idézet

/record - /stoprecord, mindegyik codban
lejátszás: /demo és a demo neve
Csak szimplán ennyi?? előhozom a konzolt és /record?? Ezt ki is probálom remélem valóban müködik!

#1490 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 14. 16:57

Ma jácottam és az egyik magyar gyerek(aszem csery haverja)garaj invitelt a Hungary klánba.Tök furcsa volt amikor headset-en keresztül hallotam öket.KépAz volt a legkirályabb, hogy egy csapatba voltunk és én voltam mindig az 1. mint mindigKép.Igaz még akkor is amikor hardkore tdm-en mentünk és én azon nemnagyon szoktam.Elején még rosszúl ment de belejöttem jól.Aszem monták is HS-en keresztül, hogy bekéne venni vagy hogy jól játszok.Ugyhogy mától remélem énis a Hungary klánba leszekKép

#1491 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 14. 17:42

Idézet

Ma jácottam és az egyik magyar gyerek(aszem csery haverja)garaj invitelt a Hungary klánba.Tök furcsa volt amikor headset-en keresztül hallotam öket.KépAz volt a legkirályabb, hogy egy csapatba voltunk és én voltam mindig az 1. mint mindigKép.Igaz még akkor is amikor hardkore tdm-en mentünk és én azon nemnagyon szoktam.Elején még rosszúl ment de belejöttem jól.Aszem monták is HS-en keresztül, hogy bekéne venni vagy hogy jól játszok.Ugyhogy mától remélem énis a Hungary klánba leszekKép
azért nehogy azt hidd hogy ez a magyar cod4esek top10e:)

#1492 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 14. 17:44

Idézet

Idézet

azért nehogy azt hidd hogy ez a magyar cod4esek top10e:)
Nemhiszem.Biztos ugy értetted hogy csoportba voltam első.Én mindig 1. szoktam lenni.Kép

#1493 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 14. 17:45

Voltam én is klántag, de mikor megszüntették egy hétvége alatt úgy hogy nem is szóltak róla, kicsit kiábrándultam belőle. Komolytalan volt.
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#1494 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 14. 17:47

Idézet

Voltam én is klántag, de mikor megszüntették egy hétvége alatt úgy hogy nem is szóltak róla, kicsit kiábrándultam belőle. Komolytalan volt.
Én a PS3-ról beszéltem.Kép

#1495 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 14. 17:50

Idézet

Idézet

Én meg a klánról Kép Ha ott ez máshogy megy, annak csak örülni lehet!
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#1496 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 14. 18:07

Idézet

Idézet

Idézet

Én meg a klánról Kép Ha ott ez máshogy megy, annak csak örülni lehet!
XD! PS3-ban van Hungary klán és azokkal jáccottam.KépUgyan az mint PC-n csak rendezettebb.Kép
Ha PC-n jáccanék az lenne az 1. hogy veled nyomnák 1-et.Kép

#1497 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 20. 07:50

Idézet

XD! PS3-ban van Hungary klán és azokkal jáccottam.KépUgyan az mint PC-n csak rendezettebb.Kép
Remélem is hogy szólnál ha menne már a PC-s verzió! Kép A klánhoz meg gratula, kívánom hogy működjön rendesen!

#1498 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 20. 11:21

Idézet

Idézet

Remélem is hogy szólnál ha menne már a PC-s verzió! Kép A klánhoz meg gratula, kívánom hogy működjön rendesen!
Beszéltem 1 gyerekkel igazi kocka az minden féle hülyeséget beszélt.Asztmondta, hogy ez nem klán hanem csak a nevük elé irják és igy jáccanak együt(asszem ez igaz is) utánna meg asztmondta hogy CoD-ba nincsenek klánok.Akkor mondom uristen...Amikor a menüben van olyan hogy klán név vagyis ha vagy 1 klánba akkor odatudod irni a nevét pl(HUN).Ugyhogy mégse klán majd belépek vmi másikba.1x megis hivtak vhova vagy nemtom mert nemtok angolul de olyasmit irtak.Kép

#1499 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 21. 20:21

Idézet

CoD 4: MW multi.

Szervezhetnénk egy nagy GK multipartytKép Aki jelentkezni akar írja fel magát a listára hasonlóképpen mint én.

1. Pallos54( xfire: pallos54 )
2. peterpal7 (xfire: larayn)
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
...
A rendezvényen szerintem Mindent lehessen használni, kivévee a GL-t.Kép Azt nagyon rühellem. De ezt majd még megbeszéljük.

írta: Pallos54

Aki akar jelentkezze! Vagyis írja fel magát.

#1500 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 21. 20:31

Idézet

Idézet

CoD 4: MW multi.

Szervezhetnénk egy nagy GK multipartytKép Aki jelentkezni akar írja fel magát a listára hasonlóképpen mint én.

1. Pallos54( xfire: pallos54 )
2. peterpal7 (xfire: larayn)
3.Batri (xfire: tisszi)
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
...
A rendezvényen szerintem Mindent lehessen használni, kivévee a GL-t.Kép Azt nagyon rühellem. De ezt majd még megbeszéljük.

írta: Pallos54

akk felirom magamat is...bár nemtom mikor leszek onlájn mert a jövő héten lesz amolyan bankett szerűség..annyi eltéréssel hogy 12 táncot fog előadni az osztályunk majd tömör buli lesz hajnaligKép...szal próbák lesznek+ szinházba is megyünk...de utána szinte minden napom szabad
nekem ez a hétvége megfelel

Téma megosztása:

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.