HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 4

#1581 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 06. 21. 18:42

Csá !
Segítségeteket akarom kérni. Szóval, letöröltem a játékot de a mappája ugyanúgy megmaradt és benne a pb mappa is. Tiszta üres egy fájl nincs benn de nem tudom letörölnim mert ezt írja ki: pb nem törölhető:Másik személy vagy program használja.
Feladatkezelőbe megnéztem nem használja semmi. Tulajdonságoknál megnéztem, írásvédett, de nem tudom levenni róléa mert kiveszem onnan a pipát alkalmaz de ugyanúgy visszaállítja írásvédettre. Milyen progival vagy hogy tudom kitörölni azt az írásvédett mappát ?? PLS HELP !!

#1582 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 06. 21. 18:43

Idézet

Csá !
Segítségeteket akarom kérni. Szóval, letöröltem a játékot de a mappája ugyanúgy megmaradt és benne a pb mappa is. Tiszta üres egy fájl nincs benn de nem tudom letörölnim mert ezt írja ki: pb nem törölhető:Másik személy vagy program használja.
Feladatkezelőbe megnéztem nem használja semmi. Tulajdonságoknál megnéztem, írásvédett, de nem tudom levenni róléa mert kiveszem onnan a pipát alkalmaz de ugyanúgy visszaállítja írásvédettre. Milyen progival vagy hogy tudom kitörölni azt az írásvédett mappát ?? PLS HELP !!
Az Unlocker nevű programnak nézz utána, asszem ez a neve.

#1583 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 06. 21. 18:47

Idézet

Idézet

Csá !
Az Unlocker nevű programnak nézz utána, asszem ez a neve.
Thank You Very Much Kép. Ezzel megoldódott és még nagyszerű kis progi is kösz.

#1584 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 06. 15:30

Idézet

Jól van akkor...szóval helyzet
Pallos és Klemid Xfire: erdrip23 >>>>>>> Cod 2 majd időpontot beszélünk
SonyBlack >>>> te mikor leszel elérhető,mert szintén beszélhetnénk egy időpontot
Én általkában hétköznaponként este vagyok elérhető. Multkor sikerült Pallos kollégával csatázni egyet, ami jó is volt, csak kicsit bénáztam! Kép Mostanában kicsit kevesebbet vagyok itt fórumon is meg x en is mert költözök, de ha vége akkor ismét több időm lesz! Addig is figyeljetek X-en hogy ott vagyok-e! Van esetleg olyan akit még nem vettem föl?
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#1585 Felhasználó inaktív   Theodor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 06. 17:31

gondolom már jo páran végigvittétek a játékot, az esetleg tudna segíteni hogy mire is való az a 30 computer amit össze lehet gyűjteni, egyszer már végig vittem és neki álltam régebben mégegyszer, (eggyel nehezebb szinte) és közben összeszedni azokat a laptopokat,de csak 17-t tudtam összegyűjteniKép. Csak arra lennék kiváncsi van-e valamibónusz érte ha meg van összes vagy csak ugy össze lehet szedni őket és kész?Kép

Ahol a szavak elhagynak bennünket, ott kezdődik a zene.

#1586 Felhasználó inaktív   tubi911 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 06. 17:39

Miután végigvitted a játékot visszajátszhatod a küldiket úgy hogy pontokra vadászol,és tudsz a küldi előtt vagy közben ilyen kis csíteket aktiválni. Azoknak a laptoponknak mindegyike egy-egy csít. Ha jól emlékszem.....:Đ

Érzem Az Erőt Testvér!!

#1587 Felhasználó inaktív   Theodor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 06. 17:48

Idézet

Miután végigvitted a játékot visszajátszhatod a küldiket úgy hogy pontokra vadászol,és tudsz a küldi előtt vagy közben ilyen kis csíteket aktiválni. Azoknak a laptoponknak mindegyike egy-egy csít. Ha jól emlékszem.....:Đ
Kössz, ja akkor semmi különös ..Kép

Ahol a szavak elhagynak bennünket, ott kezdődik a zene.

#1588 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 06. 18:11

Idézet

Van vmi 8 db csit és 30 laptop ugyhogy nem mindegyik az hanem gondolom öszegyüjtesz 5-öt kb aszt kapsz egyet. Amugy nekem az utolsó 2 nincs meg a többi igen. Az első pár értelmetlen(szinváltás:negatív stb.) de van pl. a kés helyett lassítás az nagyon muri. Meg a némafilmes gyorsítás is.Kép

#1589 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 08. 21:30

nyehh végigvittem veteranon is. na, waiting for MW2 Kép azért hiányozni fognak a régi tagok: Price, Gaz, SGT. Paul Jackson

#1590 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 08. 21:49

Idézet

nyehh végigvittem veteranon is. na, waiting for MW2 Kép azért hiányozni fognak a régi tagok: Price, Gaz, SGT. Paul Jackson
Prince benne lesz meg még pár...Kép

#1591 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 08. 22:06

Idézet

Idézet

igen? ugy tudtam hogy meghalt, de ha nem akkor fasza :Đ

#1592 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 08. 22:35

Idézet

Idézet

Idézet

igen? ugy tudtam hogy meghalt, de ha nem akkor fasza :Đ
Nézd meg a MW2-es topikot épp eről volt szó.Kép

#1593 Felhasználó inaktív   kokszol 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 13. 22:23

Idézet

Idézet

Idézet

Hy!Szóval a cod 4 idáig recruit-tól a hardig végignyomtam most veteránon tolom!Van a one shot one kill pálya miután lelövöm zakhaevet futrni kell az extraction pointra de kúrva sokan jönnek hátulról odlalról midnenhonnan rögtön az elejeén azt ti hogy vittétek végig?
Jobbra tartasz és a buszok közt futsz el. Előredobsz pár gránátot, és átváltasz pisztolyra. A szembelyövő pár faszingert lelövöd. Elég a szembelyövőkkel foglalkozni, a többiek addig nem állnak meg míg a el nem foglalják helyeiket. Persze lőnek rád csak egy kettő. És spuri be az épületbe. Megállsz, bevárod a társad, és ment a gép. A lényeg: futni mint az állat, és nem megállni. ha tökölsz, meghalsz.
Szerintem vegyél fel egy AK-47-est és azzal könyyebben lelehet lőni öket, amugy én is azt ajnlom, hogy fuss mint az állat.:Đ
jaja szerintem is persze ha multizol akkor a perkek se mindegy ám mert ha a piros gyors kéz akkor jól lehet ölni és gyorsan töltesz de fontos mihez teszed énn leginkább zombizok de én a gépfegyverek hez teszem mert mire az betölt adigg 20-szor lelönek Kép szóval ez gáz de atól függ hol mikor hogyan melyik szerveren ez a lénnyeg Kép
+_+ łłłłłłłłł kokszol lłłłłłłłł :D

#1594 Felhasználó inaktív   kokszol 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 13. 22:27

Idézet

jaja mert a call of duty 5 word at war-ban SGT.Renzov a szovjetek-nél és nem az infiniti war csinálta hanem a másik de a hat azt megint az infiniti war csinálja de az lehet hogy neten fizetös lesz Kép

#1595 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 13. 22:29

Idézet

Idézet

jaja mert a call of duty 5 word at war-ban SGT.Renzov a szovjetek-nél és nem az infiniti war csinálta hanem a másik de a hat azt megint az infiniti war csinálja de az lehet hogy neten fizetös lesz Kép
Nemlesz az. Csak az extra tartalmak(DLC):Đ

#1596 Felhasználó inaktív   kokszol 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 14. 13:30

Idézet

Idézet

Idézet

Nemlesz az. Csak az extra tartalmak(DLC):Đ
reméljük de volt róla szó hogy fizetössé teszik a hatot neten amugy készül a hét is de azt semm az infiniti csinálja hanem a másik az lesz a neve Call of Duty Vietnam röhej nem lehet hogy a hét elöbb jön ki mint a hat ha elsijetik akkor igrn mert a hat most novemberbe jön ki álítolag visszatérve a hatra aki jáccot a négyel neten az tudja néha milyen szivatás te mondjuk Ak-val mész az elenség másodperc alatt leszed mini uzi-val na álítólag azt is kiveszik Kép

#1597 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 12:11

Hát megőrülök a qva cheaterektől! PS-en annyira elszabadultak, hogy az nem igaz...KépCsery most mondta, hogy már nemlehet használni a Hacket.Kép

#1598 Felhasználó inaktív   responze 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 06. 13:29

Hali mindenkinek. Szerintem a a CoDMW lett a legjobb rész. Veteránon meg is volt. Hát... nem semmi játék.
Igaz a befejezésnél eléggé szomorú voltam, hiszen kinyírtak mindenkit...KépKép
de a játékkal 100%-ig megvagyok elégedve, nagyot alakítottak. Mostmár csak arra kell figyelniük, hogy ne rontsák el a következő részeket... igaz már a 2. résszel futott be a játék. De egyre jobb és jobb. Az 5-ről hallottam pár csúnya dolgot (unalom: mész előre és ölsz) remélem azért nem ennyire reménytelen a dolog.
MW... grafika, nos... szerintem nem lehet kifogásunk. Szépen megoldottak mindent, környezet faja, fegyverek tökéletesek, textúrák szépek. Minden összetett dolog megvan.Ami még nagyon fontos megvan a tipikus "CoD" hangulat a játék során végig... Aki nem próbálta annak ajánlom, hogy azonnal essen neki.
Ohh... a magyarosítás, na azt felejtsétek el. Nekem eltorzította a fegyverhangokat. Gusztustalanul oldották meg és még van ahol pénzt is kértek érte. Kerüljétek. Játék 5/5.Kép
"We're entertaining you."

#1599 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 01. 16:07

HI, nem tudja esetleg valaki hogy a MW-ról tartanak-e ilyen online "nyilvántartást" XD mint a halo3nál a bungie.net

#1600 Felhasználó inaktív   pier33 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 15. 06:24

Nincs de szerintem nem is lessz.De aki meg akar tudni valamit a CoD-okról annak www.cod4online.atw.hu

Kép

Lakó hely:Nem tudom ne keressetek
Foglalkozás:Kockulás,pihenés,semmit tevés, tévézés,tengerimalac etetse
Kedvenc játékok:Nem írom le,nézzétek meg az infóimnál
MSN:SKH
E-mail:SKH
a gyöngébbeknek SKH=semmi közöd hozzá
Aki akar több infót a CoD4-ről online-on az katt ide az én honlapom

Téma megosztása:

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első