HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 4

#261 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 11. 14. 12:51

Hard fokozaton átcsap a játék egy kemény taktikázásba. Regular-on sem épp eszetlen hent, de hard-on még több ésszel kell játszani. Tetszik! :Đ Egy dolgot hiányolok belőle, mégpedig a fedezékből kitekintést.
Kép
Kép
Kép

#262 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 14. 13:32

Idézet

meggyütt a collector edition :Đ
Milyen extra van hozzá?(mert a CE-k tartalmaznak ilyet)

#263 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 14. 13:33

Nos ezen én is meglepődtem, h a boxos verzióból kimaradt, mert ha emlékezetem nem csal akkor pcn ki tudtam nézni a falak mögül az "e" és a "q" gomb segítségével! Lehet boxon már nem volt elég gomb a feladat megoldására?!?!?!?

#264 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2007. 11. 14. 13:36

Idézet

Idézet

meggyütt a collector edition :D
Milyen extra van hozzá?(mert a CE-k tartalmaznak ilyet)
egy póló (katonai, crysis felirat vagy valami nincs rajta, sima terepszínű), cod4 és gears of war poster (véletlenül sem crysis :Đ), fém dobozban jön (kiba jól néz ki), multiban exklúzív jármű (csak multiban, csak CE felhasználók gyárthatják, sima playerek meg lockpickel használhatják), színes-szagos kézikönyv + concept artok, + 2 dvd. 1 ezressel drágább, ennyit megér :-D
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#265 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 11. 14. 13:37

Idézet

Nos ezen én is meglepődtem, h a boxos verzióból kimaradt, mert ha emlékezetem nem csal akkor pcn ki tudtam nézni a falak mögül az "e" és a "q" gomb segítségével! Lehet boxon már nem volt elég gomb a feladat megoldására?!?!?!?

Azért bitos meg lehetett volna valahogy oldani. Eléggé életszerűtlen hogy csak úgy tudok kitekinteni hogy kilépek a fal mögül, célponttá válva. Nehéz fokozaton nem lépegetek csak úgy ki, minden szirszarért a fedezékből :Đ

Más: AC irányítását láttad? Ott is van ám kavarás, és így CoD4-nél is meg lehetett volna csinálni. Pl AC-ben a tárgyákon való ugrabugra, vagy pl a falmászás úgy van hogy RT + A és a LS-el irányítod ! Érdekes lesz megszokni.

Kép
Kép
Kép

#266 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 11. 14. 13:46

Mondtam már, hogy dobjátok ki.KépKépKépKépKépKép

#267 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 11. 14. 13:51

Idézet

Mondtam már, hogy dobjátok ki.KépKépKépKépKépKép
Megbaszódnál végre ?Kép Este bucira verem a búrádat fájtnájtban!
Kép
Kép
Kép

#268 Guest__*

Elküldve: 2007. 11. 14. 14:03

Na ja, szükséged is lesz a fogvédőre!Kép

#269 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 11. 14. 14:11

Idézet

Na ja, szükséged is lesz a fogvédőre!Kép
Úgy felspanolsz, jobban várom az öt órát mint a zsidók a messiást!
Kép
Kép
Kép

#270 Guest__*

Elküldve: 2007. 11. 14. 15:14

annyira izgulsz, hogy még a végén boxkesztyűben ülsz le fájtozni!Kép

#271 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 11. 14. 15:28

Idézet

annyira izgulsz, hogy még a végén boxkesztyűben ülsz le fájtozni!Kép
Neeeem! Puszta ököllel akarom püfölni a fejed! :Đ
Kép
Kép
Kép

#272 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 14. 16:42

Hááát itt meg mi folyik a jó mindenségit! Elvagytok... Kép

Vááá de várom már hogy végre kipróbálhasam! De nem tehetem... Kép Ezzel avatom a tv-t!!! KépKépKépKépKép Meg AC-val! Csak legyen máááááán meg! Kép

#273 Felhasználó inaktív   Dentis 360 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 14. 17:13

Idézet

Hááát itt meg mi folyik a jó mindenségit! Elvagytok... Kép

Vááá de várom már hogy végre kipróbálhasam! De nem tehetem... Kép Ezzel avatom a tv-t!!! KépKépKépKépKép Meg AC-val! Csak legyen máááááán meg! Kép
Glek,egész pontosan milyen TV-d lesz?A Full HD-n kivül.

http://card.mygamercard.net/nxe/HUN%20Doki.pngSteamCard

#274 Felhasználó inaktív   cuRse 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 11. 14. 18:26

Hello! Segítségre lenne szükségem mivel hogy a Call of Duty4 nevezetű pc játék , egy hibaüzenet folytán mindig kilép. Az üzenetben az áll hogy ..."A(z) iw3sp.exe hibát észlelt , ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük. Az adatok melyekkel éppen dolgozott valószínűleg elvesztek.Tájékoztassa a Microsoftot a problémáról stb stb ....Ilyenkor mit lehet tenni , ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném !Gép konfigurációm :AMD Athlon 2800+ / Nvidia GF 7600GT 256MB DDR2 / 1GbRAM

#275 Felhasználó inaktív   brix 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 11. 16. 20:07

Idézet

Nnnnnna! Végigmentem. Hát a közepén úgy megdöbbentem hogy csak na (nem mondom el mi volt). A vége, hááááát nem tudom. Jó a vége de erre nem számítottam. Sokkal jobb annál amire számítottam. A kedvenc pályám és egyben a "legnehezebb" az "All Ghillied UP". Az a pálya iszonyat durva. (amikor sniperkedni kell bokorruhában Csernobilban).
Szia.Biztos tudsz segiteni. Egy pajtában vagyok ahol felveszek egy páncélöklöt és le kéne lőni egy helikoptert,de ha lőni akarok azt írja ki hogy loock-on. Hogy lehet használni,vagy mit kell csinálni hogy kilőjem.

#276 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 16. 20:13

Idézet

Hát elvileg Panasonic Viera plazma 107 cm Full HD... gyakorlatilag meg húzódik az ügy mint állat... Kapja be a Budapest bank Kép

#277 Felhasználó inaktív   Dentis 360 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 16. 21:15

Idézet

Idézet

Hát elvileg Panasonic Viera plazma 107 cm Full HD... gyakorlatilag meg húzódik az ügy mint állat... Kapja be a Budapest bank Kép
Ezt nekikKépKép
Az szép darab lesz!
Fúúúúú....Ma játszottam a CoD4-el PS3-on,és hát....én kiestem az államon!!!Mindenk,tényleg Mindenkinek,még annak is aki gyülöli az FPS-eket,ki kell egyszer probálnia!!!KÖTELEZŐ!!!Kép

http://card.mygamercard.net/nxe/HUN%20Doki.pngSteamCard

#278 Felhasználó inaktív   mgs84 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 11. 20. 00:41

Idézet

Nnnnnna! Végigmentem. Hát a közepén úgy megdöbbentem hogy csak na (nem mondom el mi volt). A vége, hááááát nem tudom. Jó a vége de erre nem számítottam. Sokkal jobb annál amire számítottam. A kedvenc pályám és egyben a "legnehezebb" az "All Ghillied UP". Az a pálya iszonyat durva. (amikor sniperkedni kell bokorruhában Csernobilban).
csá ! szeretném a segítségedet kérni a cod4-el kapcsolatban! Most csernobilban sniper vok és ott tartok hogy követem a másik csókát miközben jön utánunk 3 kutya vagy 15 katona meg egy helikopter! A 3 kutyát elintézem meg nagy nehezen a 15 csókát is de a helikoptert nem tom kilőni mert nem tok úgy felmenni az emeleti helységbe hogy szét ne lőjőn!Te hogy csináltadd meg ezt a részt! Megköszönném ha el tudnád mondani! Írj privibe vagy fórumba ahogy jól esik! előre is köszi! Üdv.mgs84

#279 Guest__*

Elküldve: 2007. 11. 20. 09:31

Idézet

csá ! szeretném a segítségedet kérni a cod4-el kapcsolatban! Most csernobilban sniper vok és ott tartok hogy követem a másik csókát miközben jön utánunk 3 kutya vagy 15 katona meg egy helikopter! A 3 kutyát elintézem meg nagy nehezen a 15 csókát is de a helikoptert nem tom kilőni mert nem tok úgy felmenni az emeleti helységbe hogy szét ne lőjőn!Te hogy csináltadd meg ezt a részt! Megköszönném ha el tudnád mondani! Írj privibe vagy fórumba ahogy jól esik! előre is köszi! Üdv.mgs84
Én a földről lelőttem. Becéloztam a rotor alatti részt és addig lőttem, amíg le nem esett.

#280 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 14:17

Idézet

Idézet

Én a földről lelőttem. Becéloztam a rotor alatti részt és addig lőttem, amíg le nem esett.
Vagy kilövöd a pilótát. Egy lövés és máris zuhan.Kép

Téma megosztása:

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.