HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 4

#421 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 01. 22:20

Idézet

Idézet

Ne warezloj :Đ Ha nem warez akkor pasz :)

(nem is mondtad h megvan...:-D)
Látom a khm.. beindított..1->xfirén láthattad,hogy játszottam,fenn voltál,2->tegyük fel,hogy van egy gyerek,aki nem én vagyok,és ő is "beszerezte",neki viszont tökéletesen megy.A warez témát meg mellőzzük,ez csak egy ártatlan khm.. voltKép(meg vagyok fázvaKép)

Jaa értjük, akkor jobbulást..KépKépKép
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#422 Felhasználó inaktív   Imu 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 01. 22:24

Idézet

Idézet

Szevasztok! Lenne nekem egy nagy problémám, remélem tudtok segíteni. Most szereztem be(khm..) a CoD4-et,és minden remekül működött addig,amíg az első szerveren(magyar,1.4-es),amire felmentem,történt egy kis baleset. Játszogattam, és egyszercsak egy kattanás, "no signal" a monitoron,gép indul újra...Utána egyik szerverre sem tudtam bejutni.Aztán hirtelen felindulásból csináltam még1 profilt,megpróbáltam azzal is.Megint játszhattam vagy 3 percet,aztán katt,reset...KépKép Azóta tanácstalan vagyok. Légyszi segítsen valaki!

Ömm.. eredetivel próbáltad már? Komolyan kérdezem, havertól vagy valakitől kérd kölcsön, mert ha azzal nincsenek gondok, akkor egyértelmű ugye a dolog. DirectX, vga driver, windows update, stb stb..
Updatek stimmelnek,lehet a pb szarakodik,vagy a vinyóval van baj,ezekben nem vagyok biztos.Ööö,havernak megy a megbízhatatlan forrásból beszerzett duty is,ezért vagyok gondban...De sztem mostmár megoldom:D

#423 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 01. 22:29

Idézet

Updatek stimmelnek,lehet a pb szarakodik,vagy a vinyóval van baj,ezekben nem vagyok biztos.Ööö,havernak megy a megbízhatatlan forrásból beszerzett duty is,ezért vagyok gondban...De sztem mostmár megoldom:D

Hőmérsékletek is rendben vannak? Vagy csak egyszerűen bakavar vmi program.. nah sok sikert..

#424 Felhasználó inaktív   Imu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 01. 22:35

Idézet

Idézet

Hőmérsékletek is rendben vannak? Vagy csak egyszerűen bakavar vmi program.. nah sok sikert..
Hőmérsékletek rendben,a vírusirtón és xfirén kívül nem megy semmi..mind1,még1 próba,ha nem jön össze,akkor lehet a "windóz a szar"(vagy a játék:D)És kösz,remélem meglesz.

#425 Felhasználó inaktív   Dari 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 01. 22:37

Mék aza haver? mer h nem én az tutiKép

#426 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 01. 22:38

Idézet

Hőmérsékletek rendben,a vírusirtón és xfirén kívül nem megy semmi..mind1,még1 próba,ha nem jön össze,akkor lehet a "windóz a szar"(vagy a játék:D)És kösz,remélem meglesz.

A windows mindig az..Kép Még kérdezem: Ki COD4-ezik PC-n?

#427 Felhasználó inaktív   Imu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 01. 22:47

Idézet

Ezt eltaláltad,és újabb értelmes hsz-el gyarapítottad ezt a topicot:DHa tudni akarod,pl. P.Nándorra gondoltam,de mondhattam volna T. Pétert is(őt nem ismered).Dzsekk: xfiréd ha van,pár ember: szferike,guboci,nandi92...(+ a profiljukban is van egy pár ember)

#428 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 01. 23:05

Idézet

Én, de csak a bátyám gépén ha odaenged, és kb 3 hete nem játszottam. (egyébként nemsokára újíttom a gépem és akkor kezdem előlről.)
Kép

#429 Felhasználó inaktív   Dari 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 01. 23:23

Idézet

Idézet

Ezt eltaláltad,és újabb értelmes hsz-el gyarapítottad ezt a topicot:DHa tudni akarod,pl. P.Nándorra gondoltam,de mondhattam volna T. Pétert is(őt nem ismered).Dzsekk: xfiréd ha van,pár ember: szferike,guboci,nandi92...(+ a profiljukban is van egy pár ember)
ez egy tökjo hangulkatú kis forum... ne oltogass már kérlekKépKép am meg jo, ha ilyen kedved van de van nállam is értetlenebb (tudom hihetelen, de van...) velük kezdd:P

#430 Felhasználó inaktív   Imu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 01. 23:49

Idézet

Idézet

Idézet

ez egy tökjo hangulkatú kis forum... ne oltogass már kérlekKépKép am meg jo, ha ilyen kedved van de van nállam is értetlenebb (tudom hihetelen, de van...) velük kezdd:P
Te kezdtedKép(ne warezoljak,mer csúnya dolog,nem a fórumba való,ami igaz)Biztos,hogy van nálad értetlenebb,de azok nem húzzák direkt az agyamat,mert nem ismernekKép,és én se húzom az övékét,bár véletlenüll gyakran megesikKépTovábbá kettőnk "viszonya" nem tartozik a gk-s közösségreKépBár ha érdekli őket,szívesen mesélhetek a kis puha...(nem,nem láttam még,én a kis puha plüssmacidra céloztam,amin 256 lyuk van a hálózati "játékhoz")Apropó,aki játszik,az mondjon már valamit,könnyű 55-ös szintre felvinni a rangot?A harci helikopteres támogatás hányas szinttől van?

#431 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 02. 00:06

Idézet

Te kezdtedKép(ne warezoljak,mer csúnya dolog,nem a fórumba való,ami igaz)Biztos,hogy van nálad értetlenebb,de azok nem húzzák direkt az agyamat,mert nem ismernekKép,és én se húzom az övékét,bár véletlenüll gyakran megesikKépTovábbá kettőnk "viszonya" nem tartozik a gk-s közösségreKépBár ha érdekli őket,szívesen mesélhetek a kis puha...(nem,nem láttam még,én a kis puha plüssmacidra céloztam,amin 256 lyuk van a hálózati "játékhoz")Apropó,aki játszik,az mondjon már valamit,könnyű 55-ös szintre felvinni a rangot?A harci helikopteres támogatás hányas szinttől van?
nem nehéz 55-re felvinni, csakha felviszed akkor utánna már unalmas. amúgy helikopterhez nem szint kell hanem ügyesség. ha megölsz 3 embert úgy hogy nem halsz meg akkor kapsz radart, ha még 2-őt akkor bombázást, és ha még 2-őt akkor helikopter. ha rám halgacc akkor a bombázásra hajts mindig.
Kép

#432 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 02. 08:35

Idézet

Idézet

Remélem nekem is meglesz ma a játék (PC-re).Kép De ha nem bolti akkor nem tudok majd neten játszani?Kép

#433 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 02. 12:33

Idézet

Idézet

Idézet

Remélem nekem is meglesz ma a játék (PC-re).Kép De ha nem bolti akkor nem tudok majd neten játszani?Kép
de tudsz. de csak All seeing eye-jal, és adok egy linket ahonnan a szervereket be kell rakni az ase-ba:
http://www.game-moni...od4&location=HU
Kép

#434 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 01. 02. 12:56

Idézet

de tudsz. de csak All seeing eye-jal, és adok egy linket ahonnan a szervereket be kell rakni az ase-ba:
Ez az. Add alá a lovat. Nehogy már megvegye.

#435 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 02. 13:01

Idézet

Kép

#436 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 02. 13:54

Idézet

Idézet

Kösz. Az mit jelent hogy All seeing eye? A játék steamban megy? Csak mert láttam steammen hogy meglehet venni online.

#437 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 02. 17:03

Most telepítem a COD4-et!!KépRemélem tudok vele neten játszani.KépSzerintetek először singlben játszam és csak utána neten?

#438 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 02. 17:08

Idézet

Most telepítem a COD4-et!!KépRemélem tudok vele neten játszani.KépSzerintetek először singlben játszam és csak utána neten?

Mindenképp. Meg kell szokni a kezelését, irányítását + nem árt ha már ismered kicsit a pályákat. Netre hülyeség felmenni elsőre, max noob leszel, de azt meg nem szereti senki.. Kép

#439 Felhasználó inaktív   Dari 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 02. 17:17

Idézet

Idézet

Idézet

Kösz. Az mit jelent hogy All seeing eye? A játék steamban megy? Csak mert láttam steammen hogy meglehet venni online.
mindent látó szem...

#440 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 02. 17:30

Idézet

kérlekszépen az szerverkereső program
Kép

Téma megosztása:

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »