HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 4

#721 Felhasználó inaktív   Pekferi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 16. 18:53

Idézet

Hy szerintetek mit vegyek CoD 4-et vagy Assassin's Creed-et?
Én leginkább a Cod 4 felé hajlok mert van bent multi de
az Assassin's Creed olyan mint a Prince of Persia aminek nagy rajongója vagyok.
Úgy hogy nem tok dönteni légyszi segítsetek:(KépKép
hát nekem mind2 game kicsit unalmas..., de cod 4 a multi miatt... az Ac-nak a harcrendszere szar, de ha hack and slash-t akarsz , akkor DMC 4, az nagy game :Đ

#722 Felhasználó inaktív   boldi89 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 16. 19:35

Idézet

Idézet

huhu, megvan az m16 expert, végre nem kell azta szart használnom :Đ most johet az AK, abbol van 37 hs most, huu mire elmegy 150ig XD
Hány szintes vagy? Mert 102 óra játék után még nem vagy 55 szintes? Én 41 óra után 49 szintes vagyok. 74%os vagyok. 3684 gyilkolás 4954 halál.
KépKépén kb 5-6 óra játék után 8as szintü vagyok!Kép

#723 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 02. 16. 19:41

Ezek a számok (óra/szint) sok minden nem árulnak el. 8-as szintre eljutni könnyű, hisz hamar vannak a szintváltások. Minél feljebb mész a ranglétrán, annál nehezebb a szintlépés. De az sem mindegy mivel játszol, mert míg a Sabotage, és Deathmatch, vagy a Free for All, jó pontgyűjtő, addig pl az egy az egy ellen nem arra jó. Ott is múlnak az órák, és baromi nagy fíling egymásra vadászni nagy pályán, de a pontjaid nem gyűlnek, így elvileg szarabb a statisztikád. Ettől még nem vagy rossz.
Kép
Kép
Kép

#724 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 19:59

Idézet

Ezek a számok (óra/szint) sok minden nem árulnak el. 8-as szintre eljutni könnyű, hisz hamar vannak a szintváltások. Minél feljebb mész a ranglétrán, annál nehezebb a szintlépés. De az sem mindegy mivel játszol, mert míg a Sabotage, és Deathmatch, vagy a Free for All, jó pontgyűjtő, addig pl az egy az egy ellen nem arra jó. Ott is múlnak az órák, és baromi nagy fíling egymásra vadászni nagy pályán, de a pontjaid nem gyűlnek, így elvileg szarabb a statisztikád. Ettől még nem vagy rossz.
Így van, és azért az egy az egy ellen harcokban jobban kiderül, hogy ki a jobb, mind a pálya ismeretében, mind a gyorsaságban, és a stratégia sem hátrány. A deathmatch az csak lövöldözés, persze szerintem izgalmasabb.

#725 Felhasználó inaktív   Dari 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 20:09

jah, sokat hülyütünk haverral órákat esténként :Đ

55ös vagyok, az összes assaultal megvan az ölés, már csak a headshotok hiányoznak, de egyszerőbb ha képpel mutatom, így állok itt, és így emitt

#726 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 20:23

Idézet

55ös vagyok, az összes assaultal megvan az ölés, már csak a headshotok hiányoznak, de egyszerőbb ha képpel mutatom, így állok itt, és így emitt
Xboxon kicsit más az elrendezés és a kiírás.:-D Én a legjobban a Dominationt szerettem, de most áttértem Groundwarra. Mert itt valamikor tdm van 1000 ponttal, valamikor domination.

#727 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 22:12

megvan pc-n az 55.szint nem kevesebb mint 21 óra alatt!!!!! csak az a baj hogy gebasz van, mert bannolták a cd-kulcsomat.Kép
Kép

#728 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 02. 17. 00:17

Idézet

megvan pc-n az 55.szint nem kevesebb mint 21 óra alatt!!!!! csak az a baj hogy gebasz van, mert bannolták a cd-kulcsomat.Kép
Kép 21 ÓRA ALLAT... hogy az istenbe csináltad!?KépKép

#729 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 02. 17. 07:32

Idézet

Te nem vagy normále! :Đ
Kép
Kép
Kép

#730 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 17. 09:18

Idézet

Kicsit levagy maradvaKép!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#731 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 17. 10:50

Idézet

Idézet

sohase azt a fegyvert használtam, amit már megcsináltam 100%-ra, és így mindegyikből hajtottam a challengekre. jah és minden fegyvernek megvan a 150 kill, már csak a headshotok hiányoznak.
Kép

#732 Guest__*

Elküldve: 2008. 02. 17. 14:00

Idézet

Idézet

Idézet

sohase azt a fegyvert használtam, amit már megcsináltam 100%-ra, és így mindegyikből hajtottam a challengekre. jah és minden fegyvernek megvan a 150 kill, már csak a headshotok hiányoznak.
Én most vagyok 45-ös és ez 36 órámba telt. Mondjuk én még eddig csak két assault rifle-vel nyomtam. Meg néha sniperkedek.KépKép

#733 Felhasználó inaktív   Dari 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 17. 14:30

Idézet

Idézet

Kicsit levagy maradvaKép!
na mehetsz, nem játszok oylna régota mint Te :-D de amint megléesz az arany ak... huKép leszedlek :)

#734 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 17. 17:59

http://www.youtube.c...feature=related
LOL! A csúcstechnikás Iraki hadsereg visszaüt! :Đ Amúgy a rendőrséget lövik. Érdekes, hogy az elején ott sitakocsikáznak az emberek, ezek már lőnek ezerrel Kép Mész a Tesco-ba, kinézel jobbra... "jéé ezek má' megint lövik egymást... tényleg mit is kellett venni... tej? sonka?..." Kép Az még a jó, ahogy kirohan keményen lő 3-at célzás nélkül a levegőbe és akkó "ALLAAH AKBAR"!!! Mert kemények vagyunk... Kép

#735 Guest__*

Elküldve: 2008. 02. 17. 18:12

Idézet

LOL! A csúcstechnikás Iraki hadsereg visszaüt! :Đ Amúgy a rendőrséget lövik. Érdekes, hogy az elején ott sitakocsikáznak az emberek, ezek már lőnek ezerrel Kép Mész a Tesco-ba, kinézel jobbra... "jéé ezek má' megint lövik egymást... tényleg mit is kellett venni... tej? sonka?..." Kép Az még a jó, ahogy kirohan keményen lő 3-at célzás nélkül a levegőbe és akkó "ALLAAH AKBAR"!!! Mert kemények vagyunk... Kép
A kis kamerás csávó bevolt szarva, hogy fejbe kapja egy golyó, amikor kilép a falmögül filmezni.

#736 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 17. 19:43

Idézet

LOL! A csúcstechnikás Iraki hadsereg visszaüt! :Đ Amúgy a rendőrséget lövik. Érdekes, hogy az elején ott sitakocsikáznak az emberek, ezek már lőnek ezerrel Kép Mész a Tesco-ba, kinézel jobbra... "jéé ezek má' megint lövik egymást... tényleg mit is kellett venni... tej? sonka?..." Kép Az még a jó, ahogy kirohan keményen lő 3-at célzás nélkül a levegőbe és akkó "ALLAAH AKBAR"!!! Mert kemények vagyunk... Kép
Nembánnám ha ezeket a szarságokat a blablába vagy akárhova máshova pakolgatnátok!!!! Ne rontsátok a topic színvonalát eféle nemideillő baromságokkal!köszönöm!

#737 Guest__*

Elküldve: 2008. 02. 17. 20:02

Idézet

Idézet

LOL! A csúcstechnikás Iraki hadsereg visszaüt! :Đ Amúgy a rendőrséget lövik. Érdekes, hogy az elején ott sitakocsikáznak az emberek, ezek már lőnek ezerrel Kép Mész a Tesco-ba, kinézel jobbra... "jéé ezek má' megint lövik egymást... tényleg mit is kellett venni... tej? sonka?..." Kép Az még a jó, ahogy kirohan keményen lő 3-at célzás nélkül a levegőbe és akkó "ALLAAH AKBAR"!!! Mert kemények vagyunk... Kép
Nembánnám ha ezeket a szarságokat a blablába vagy akárhova máshova pakolgatnátok!!!! Ne rontsátok a topic színvonalát eféle nemideillő baromságokkal!köszönöm!
Glek Glek... elszaladt mostanában veled a ló...Kép

#738 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 17. 20:42

Sorry KépKép

#739 Felhasználó inaktív   McSACC 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 17. 22:57

Van valakinek esteleg tapasztalata a "saját szerver nem látszik az xfire all servers listában" témakörben?
Az 1.5-ös patch óta eltűntünk annan és azóta iszonyat pangós a dolog sajnos. valami XFire guru azt javasolta a forumjuk tech support részénél, hogy lőjjük le egy órára, hogy törlődjön az adatbázisból, aztán inditsuk el. Na ez az, ami nem jött be. Kép

Most lelőttük huzamosabb időre, de holnap délutántól megint online. És remélem beindul a harc! Kép

#740 Felhasználó inaktív   Dari 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 18. 21:25

érdekes

nem hinném hogy teljesen off de ha igen akkor ON:

kinek melyika kedvenc mapja?

Téma megosztása:

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első