HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 4

#961 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 19. 16:15

Idézet

Idézet

Idézet

No problem. Péntektől delöttől kedd 15:00 ig. Kb. A szombat este az nem jó...
Ok! Kép Szombat általában nekem sem jó, és inkább a délután, este az igazi! Addig készíts valami alkoholt, hogy minden simán menjen! KépKép
Azigen! Viccelsz... szittyósan csak a pofám nagyKépsztem egy frag-et nem tudnék összeszedni:)
Pont ez lenne a lényege KépKép Milyen szinten vagy?
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#962 Felhasználó inaktív   szab92 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 19. 16:16

http://s1.gladiatus....c.php?uid=58824
"If I could spend the rest of my life with my people, I would do it over and ove again."

#963 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 03. 19. 16:25

szab92: Nem is kárász életű...tiszavirág életű! Befejezhetnéd ezt a link küldözgetést, mielőtt kibannolnak....
Kép
Kép
Kép

#964 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 03. 19. 17:11

Ma este vki cod4?? (lehetőleg 21 előtt vagy akkor fél 11 után)
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#965 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 03. 19. 17:15

Idézet

Mi lesz ma, House? :Đ

Én valszeg leszek. A HL2ep1-et akarom ma végigvinni, de aztán tőlem mehet egy kis Cod4.... Lehet hogy jön át haver nyolckor.... de előtte jó lenne. Szerintem 7-8-ig....próbálom úgy intézni a dolgaim

Kép
Kép
Kép

#966 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 03. 19. 17:29

Idézet

Idézet

Mi lesz ma, House? :Đ

Én valszeg leszek. A HL2ep1-et akarom ma végigvinni, de aztán tőlem mehet egy kis Cod4.... Lehet hogy jön át haver nyolckor.... de előtte jó lenne. Szerintem 7-8-ig....próbálom úgy intézni a dolgaim

Hogy találtad ki??Kép Egyébként egy új tagot is köszönthetünk köreinkben sosyname néven.
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#967 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 17:34

Látom megy itt az élet:)

#968 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 03. 19. 18:09

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

No problem. Péntektől delöttől kedd 15:00 ig. Kb. A szombat este az nem jó...
Ok! Kép Szombat általában nekem sem jó, és inkább a délután, este az igazi! Addig készíts valami alkoholt, hogy minden simán menjen! KépKép
Azigen! Viccelsz... szittyósan csak a pofám nagyKépsztem egy frag-et nem tudnék összeszedni:)
Pont ez lenne a lényege KépKép Milyen szinten vagy?
33 vagy 34.. nem emlékszek pontosan.:Đ

#969 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 20. 14:19

Idézet

Idézet

Idézet

33 vagy 34.. nem emlékszek pontosan.:Đ
Hát akkor kb egy szinten vagyunk, én azt hiszem 35. Jó csata lesz akkor ha végre össze jön! Megnéztem Felegyi képeit, és hát vele nem túl tanácsos játszani, bedarálna minket szerintem!! Kép Van a képei között egy ahol arany UZI val rohangál... több kérdésem nincs Kép
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#970 Felhasználó inaktív   McSACC 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 20. 17:36

Idézet

McSACC nem tudod véletlen mi történt a szerverrel?? Tegnap este próbáltam fellépni, de nem ment.
Bocsi kicsit el voltam úszva a héten. Technikai problémák vannak sajnos. Megint offline lett xfire szerint ezért tök üres volt egyfolytában. Azt tanácsolták hogy állítsuk le egy időre. Mivel múltkor is megpróbáltuk, most megszavaztunk egy több napos leállást. Mivel most látom hogy online, ez nem sikerült Kép. Nálunk mindenki tagadja hogy elindította volna. Érdekes minden esetre, lehet hogy átvisszük máshova, mert sok a gond.

#971 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 21. 15:45

Idézet

Idézet

McSACC nem tudod véletlen mi történt a szerverrel?? Tegnap este próbáltam fellépni, de nem ment.
Bocsi kicsit el voltam úszva a héten. Technikai problémák vannak sajnos. Megint offline lett xfire szerint ezért tök üres volt egyfolytában. Azt tanácsolták hogy állítsuk le egy időre. Mivel múltkor is megpróbáltuk, most megszavaztunk egy több napos leállást. Mivel most látom hogy online, ez nem sikerült Kép. Nálunk mindenki tagadja hogy elindította volna. Érdekes minden esetre, lehet hogy átvisszük máshova, mert sok a gond.
Nem gáz, mert közben megcsináltam az X-fire-t, és így nyomtam máshol (új játékmódok, új térképek), csak valahogy ott normális emberek szoktak lenni általában, és már régen adtam neked Headshotot KépKépKép

#972 Felhasználó inaktív   HeadShot88 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 18:21

Lenne egy kérdésem:van PC-s GK szerver? Ha van akkor elmondjátok mi az IP-je?

#973 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 19:09

MEGVAN AZ ARANY AK-47!!!!!!! MOSTMÁR 2 ARANY FEGYÓM VAN
Kép

#974 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 22. 19:36

Idézet

Nekem még csak arany Desirt Eagle van. Eddigi kedvenc módom a domination volt utánna mentem egy-két headquaterst amíg nem próbáltam a sabotage-t. Zseniális mód!:Đ Legtöbbször én robbantom fel a bombát.:-D A preztízs módról mit lehet tudni? Ha bekapcsolom, utánna ki is lehet vagy végleg marad?

#975 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 23. 18:52

Idézet

Idézet

Nekem még csak arany Desirt Eagle van. Eddigi kedvenc módom a domination volt utánna mentem egy-két headquaterst amíg nem próbáltam a sabotage-t. Zseniális mód!:Đ Legtöbbször én robbantom fel a bombát.:-D A preztízs módról mit lehet tudni? Ha bekapcsolom, utánna ki is lehet vagy végleg marad?
Nem kaptam választ ezért kipróbáltam.Kép A fegyvereimet, a classokat és az xp-met is elvesztettem. Helyette megváltozott a kis kép a szintem előtt.:) Nagyon nem bánom, mert 2 sabotage meccs után már 4 szintes vagyok.:) Most elkezdhetem megint gyűjtögetni a fegyvereket, de jó móka lesz. Csak a Berettámat sajnálom.Kép

#976 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 28. 08:46

Idézet

Idézet

Akkor gondolom hogy most is leállás van, de remélem hétvégére már menni fog, vagy ha változik a címe akkor szólsz! Kép

#977 Guest__*

Elküldve: 2008. 03. 28. 08:51

Megint csak nem sikerült összefutnunk a csatatéren Sonny! :Đ Mindegy... egyzser majdcsak összejön... hétvégén Darival nyomultunk.... meglepett mert legyen akármilyen pálya ő mindig sniper-el tolja.

#978 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 28. 08:55

Idézet

Megint csak nem sikerült összefutnunk a csatatéren Sonny! :Đ Mindegy... egyzser majdcsak összejön... hétvégén Darival nyomultunk.... meglepett mert legyen akármilyen pálya ő mindig sniper-el tolja.
Pont most írtam neked privát üzenetet, és talán most el is ment! Szerintem most hétvégén össze fog jönni! Gyakoroltam, hogy ne égjek nagyot a bénázásom miatt! Kép

#979 Guest__*

Elküldve: 2008. 03. 28. 08:59

Idézet

Idézet

Pont most írtam neked privát üzenetet, és talán most el is ment! Szerintem most hétvégén össze fog jönni! Gyakoroltam, hogy ne égjek nagyot a bénázásom miatt! Kép
Áh.. igen látom.:-D Ment rá a válasz.Kép

#980 Felhasználó inaktív   McSACC 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 28. 09:30

Idézet

Idézet

Idézet

Akkor gondolom hogy most is leállás van, de remélem hétvégére már menni fog, vagy ha változik a címe akkor szólsz! Kép
Sajnos igen. Ma beröffentem délután

Téma megosztása:

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.