Konzol vs. PC
Elküldve: 2010. 04. 11. 07:04
szerintem konzolon sokkal élvezetesebb a játék mint a pc-n.
[url=http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean10/pc/Gentleboy01.png.url]
Elküldve: 2010. 04. 11. 07:23
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
én azért próbálnék egy cod-ot PC vs. XBOX felállásban, online war. csak a kíváncsiság kedvéért. 

Nekem nem magyarázza senki, hogy nincs auto aim, konzolon szinte minden játékba beleteszik.
Elküldve: 2010. 04. 11. 13:31
Idézet
Idézet
Azt hol írtam, hogy a PS2 tudna 720p-t? Azt írtam, hogy a PS2 is leszámolta az 576p-t! És ebben igazam van. Az 576 konzol név sem véletlen volt sokáig!
A PS3-mon a legtöbb game 720p, de van ami 1080p-s. Ennyi!
Én értek a témához, már megbocsáss!
Tanulj meg olvasni és értelmezni!
A PS3-mon a legtöbb game 720p, de van ami 1080p-s. Ennyi!
Én értek a témához, már megbocsáss!
Tanulj meg olvasni és értelmezni!
Nem láttam a pontot. Amit leirtál annak a fele igyis-ugyis hülyeség.
Ja SZERINTED! Mert nyilván te okosabb vagy a kiadóktól. Na, mindegy, csak segíteni akartam. Ha már ilyen okos vagy, kérlek világosíts fel, minden hülyeségemről.
Elküldve: 2010. 04. 11. 13:40
Idézet
eddig oké, de aki használja az autoaimot az meg egyből megöl... bár én még nem láttam autoaimot, (gow2, aot40thday) kivéve az uncharted 2-ben.
Elküldve: 2010. 04. 11. 13:48
Hali!
Nekem volt mindkettő konzolom; PS3-am még ma is van. Amit leírok, csak saját vélemény, NEM kell 1000 %-osnak venni!
Mi szól a PS3 mellett?
Az hogy elvileg erősebb gép, mint a 360, olyan 1,6-szer, vagy 1,8-szor. Valamint hogy Blu-ray meghajtója van, ami két okból is jó. Minőségibb, hosszabb gamek, bár ez se bíztos hogy így van. Valamint filmnézés 1080p-ben!
A két gép grafkára hasonló szintet tud. Az Xbox360 eleinte sokkal jobb képet produkált, mint a PS3, pl: Blacksite Area 51, Devil May Cry 4, stb. Asszem a multi címeknél szebb az Xbox360. De már ez se igaz, mert a Crysis 2 PS3-mon lesz a szebb, valamint a Final Fantasy 13 is PS3-mon szebb. A Crysis mindhárom konzolon ugyan olyan lesz!
Most ez nagy vita, de egy dologra felhívom a figyelmed. A PS3-as gamek nagy része 720p-ben fut, míg az Xbox360-as gamek mind 1080p-ben; ezért szerintem az Xbox360 szebb. Én is ezt tapasztaltam a DMC4-nél és a Blacksite area 51-nél, valamint Conflict Denied OPS-nél. Ezeket mindkét konzolon megnéztem, és a boxos verzió volt szebb.
De ma már PS3-mon is 1080p-sek a gamek nagy része. Pl: Assassin's Creed 2, Call of Duty: Modern Warfare 2, stb...
A 1080p-ről lehet vitatkozni, de én elsősorban azt nézem amit a KIADÓ a dobozra ráír, illetve, amit látok. Szerintem ezek a konzolok képesek a 1080p-t leszámolni. Nem 720p-t, vagy 576p-t. 576p-t a PS2 és az Xbox1 simán leszámolta! És azok sokkal gyengébb hardverrel bírtak!!!
A PS3 elvileg erősebb, gyakorlatilag nem, mert sajnos nehezen programozható. Szerintem ezért néz ki sok multi cím kicsit szebben X360-on.
Remélem tudtam segíteni!
Az Xbox360nak a Xenos chipje szerintebb erősebb, mint a PS3 RSX-e! Vagy pedig a kiadók bénák, mert a multi címek nagy része szebb X-en. De ma már ez változhatott!
Az Uncharted 2 szerintem hozza azt a szintet, mint a Xes gamek, nem beszélve a God of War 3-ról!
A PS-re elinte tényleg nehéz volt fejleszteni de ez már a multé, egyre jobban kedvelik a fejlesztők. Az Exkluzívok(asszem az összes) mind 1080p-ben fut, csak a multiplatform játékok között van külömbség, PS3 exkluzívok egyértelműen szebbek.
"Az Xbox360nak a Xenos chipje szerintebb erősebb." Ez nem s zerinted, ez így van.
[/quote] Remélem boldog vagy.
Elküldve: 2010. 04. 11. 14:18
[quote]
Hali!
Nekem volt mindkettő konzolom; PS3-am még ma is van. Amit leírok, csak saját vélemény, NEM kell 1000 %-osnak venni!
Mi szól a PS3 mellett?
Az hogy elvileg erősebb gép, mint a 360, olyan 1,6-szer, vagy 1,8-szor. Valamint hogy Blu-ray meghajtója van, ami két okból is jó. Minőségibb, hosszabb gamek, bár ez se bíztos hogy így van. Valamint filmnézés 1080p-ben!
A két gép grafkára hasonló szintet tud. Az Xbox360 eleinte sokkal jobb képet produkált, mint a PS3, pl: Blacksite Area 51, Devil May Cry 4, stb. Asszem a multi címeknél szebb az Xbox360. De már ez se igaz, mert a Crysis 2 PS3-mon lesz a szebb, valamint a Final Fantasy 13 is PS3-mon szebb. A Crysis mindhárom konzolon ugyan olyan lesz!
Most ez nagy vita, de egy dologra felhívom a figyelmed. A PS3-as gamek nagy része 720p-ben fut, míg az Xbox360-as gamek mind 1080p-ben; ezért szerintem az Xbox360 szebb. Én is ezt tapasztaltam a DMC4-nél és a Blacksite area 51-nél, valamint Conflict Denied OPS-nél. Ezeket mindkét konzolon megnéztem, és a boxos verzió volt szebb.
De ma már PS3-mon is 1080p-sek a gamek nagy része. Pl: Assassin's Creed 2, Call of Duty: Modern Warfare 2, stb...
A 1080p-ről lehet vitatkozni, de én elsősorban azt nézem amit a KIADÓ a dobozra ráír, illetve, amit látok. Szerintem ezek a konzolok képesek a 1080p-t leszámolni. Nem 720p-t, vagy 576p-t. 576p-t a PS2 és az Xbox1 simán leszámolta! És azok sokkal gyengébb hardverrel bírtak!!!
A PS3 elvileg erősebb, gyakorlatilag nem, mert sajnos nehezen programozható. Szerintem ezért néz ki sok multi cím kicsit szebben X360-on.
Remélem tudtam segíteni!
Az Xbox360nak a Xenos chipje szerintebb erősebb, mint a PS3 RSX-e! Vagy pedig a kiadók bénák, mert a multi címek nagy része szebb X-en. De ma már ez változhatott!
Az Uncharted 2 szerintem hozza azt a szintet, mint a Xes gamek, nem beszélve a God of War 3-ról!
A PS-re elinte tényleg nehéz volt fejleszteni de ez már a multé, egyre jobban kedvelik a fejlesztők. Az Exkluzívok(asszem az összes) mind 1080p-ben fut, csak a multiplatform játékok között van külömbség, PS3 exkluzívok egyértelműen szebbek.
"Az Xbox360nak a Xenos chipje szerintebb erősebb." Ez nem s zerinted, ez így van.
[/quote] Remélem boldog vagy.[/quote]
Gyakorlatilag egyet értesz velem. Csak a Crysis2-vel kapcsolatban NEM. DE te azt mondtad, hogy annak, amit leírtam fele hülyeség. Na most ez az egy kritika, hol van a feléhez???
De mindegy, hagyjuk a fenébe. A legjobbakat!
Elküldve: 2010. 04. 11. 15:29
Feltöltöttem egy HD minőségű videót, a Youtubera!
Crysis 2 ps3 vs. xbox360
Kérlek nézd meg, és mond meg, hogy mit látsz? Melyik a jobb?
Teljes képernyőn nézd, ha lehet!
A link:
Akkor a Crysis 2 szebb lesz PS3-mon?
Crysis 2 ps3 vs. xbox360
A link:
Elküldve: 2010. 04. 11. 15:31
Idézet
Crysis 2 ps3 vs. xbox360
A link:
Crysis 2 ps3 vs. xbox360
A link:
Szerk.: Ebben a videóban hol van az összehasonlítás?
Elküldve: 2010. 04. 15. 14:22
Idézet
Idézet
Crysis 2 ps3 vs. xbox360
A link:
Crysis 2 ps3 vs. xbox360
A link:
Szerk.: Ebben a videóban hol van az összehasonlítás?
Helló! Nem akarok okoskodni, de a PSC főszerkesztője pont ma leközölt egy cikket, ami szerint a Crytek is megerősítette, hogy a PS3-as verza picivel szebb lesz. Ezt Martin közölte le. Az 576-os Martin! Olvasd el!
A link:
http://playstationco...ty.hu/note/3275
Elküldve: 2010. 04. 15. 15:00
Én úgy tudom, hogy jobban fog majd menni a ps3-mon, viszont a grafika ugyanolyan lesz. Na mind1 majd meglátjuk:)
"MIndenki tudja, hogy a madár az ász": by Peter Griffin
http://steamcard.com...rtocarlos95.png
http://steamcard.com...rtocarlos95.png
Elküldve: 2010. 04. 19. 20:15
Nagy dontes elott allok hogy Pc-t vagy ps3-at vegyek!Azt szeretnem tudni hogy a ps3-nak mennyivel gyengebb a grafja egy arral vele megegyezo pc-vel szembe!?
Elküldve: 2010. 04. 19. 20:38
Idézet
Nagy dontes elott allok hogy Pc-t vagy ps3-at vegyek!Azt szeretnem tudni hogy a ps3-nak mennyivel gyengebb a grafja egy arral vele megegyezo pc-vel szembe!?
szerintem ps3-at vegyél, én pc-n játszottam, és most nemrég vettem egy ps3-at, a grafika szerintem ps3-on sokkal jobb, lásd: uncharted 2
de pc-n is igen jó grafok vannak, pl:crysis, modern warfare 2
de a ps szerintem jobb
Elküldve: 2010. 04. 19. 21:07
Idézet
Idézet
szerintem ps3-at vegyél, én pc-n játszottam, és most nemrég vettem egy ps3-at, a grafika szerintem ps3-on sokkal jobb, lásd: uncharted 2
de pc-n is igen jó grafok vannak, pl:crysis, modern warfare 2
de a ps szerintem jobb
Ha pc-n jó grafokat akarsz mondani akk azért ne az mw2-őt és a Crysis-t mond inkább metro 2033
Elküldve: 2010. 04. 19. 21:50
igen, ps-t vegyél sokkal jobban megéri, több játék jön rá ami minőségi is... pc sztem nagyon hülye döntés
Elküldve: 2010. 04. 19. 22:44
Idézet
Elküldve: 2010. 04. 20. 06:05
Idézet
PC-nek elég egy 3-4 éves középszintű konstrukció bagóért. Azon tudsz netezni, wordozni, levelezni.
Elküldve: 2010. 04. 20. 06:34
Azért nem mindegy...
Erős PC ~ 150k
PS3 - 70k (most ne jöjjünk azzal hogy van 60k-ért is)
PC - Minden..., szebb grafika, gyorsabb hardver, több játék, bármelyik játék elmegy, és még több játék, akciók..
PS3 - Jó exkluzívok, és asszem ennyi.
Ha beleszámoljuk a HDTV-t akkor nyugodtan rászámolhatunk 100k-t a PS3-ra, a PC-re meg 50k a FULLHD monitort.. és majdnem ugyan ott vagyunk...
Erős PC ~ 150k
PC - Minden..., szebb grafika, gyorsabb hardver, több játék, bármelyik játék elmegy, és még több játék, akciók..
Ha beleszámoljuk a HDTV-t akkor nyugodtan rászámolhatunk 100k-t a PS3-ra, a PC-re meg 50k a FULLHD monitort.. és majdnem ugyan ott vagyunk...
Elküldve: 2010. 04. 20. 07:26
Idézet
Azért nem mindegy...
Erős PC ~ 150k
Erős PC ~ 150k
Szerintem induljunk ki abból, hogy PS3-hoz SEM kell TV. Ugye??? Mert ha játékra kell egy pc, ahhoz sem rendelsz agyban egyből TV-t, nem?
Másodsorban 150k-ért nem egy csúcs PC-t veszel, azt szögezzük le, inkább csak alsó-közép kategóriásat. (perifériákkal együtt pláne) És akkor még az oprendszert is warezoltad.
Elküldve: 2010. 04. 20. 07:40
ha konzol jobb, mint a pc, akkor az emberek miért veszik mindkettőt? vagy fordítva? soha véget nem érő...áhhhhh...az Istenért sem szeretnék belekeveredni!

Elküldve: 2010. 04. 20. 08:15
Idézet
Idézet
Azért nem mindegy...
Erős PC ~ 150k
Erős PC ~ 150k
Szerintem induljunk ki abból, hogy PS3-hoz SEM kell TV. Ugye??? Mert ha játékra kell egy pc, ahhoz sem rendelsz agyban egyből TV-t, nem?
Másodsorban 150k-ért nem egy csúcs PC-t veszel, azt szögezzük le, inkább csak alsó-közép kategóriásat. (perifériákkal együtt pláne) És akkor még az oprendszert is warezoltad.

Hello I'm Johnny Cash....