HWSW Informatikai Kerekasztal: Konzol vs. PC - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Konzol vs. PC

#1241 Felhasználó inaktív   gentleboy 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 11. 07:04

szerintem konzolon sokkal élvezetesebb a játék mint a pc-n.
[url=http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean10/pc/Gentleboy01.png.url]

#1242 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 11. 07:23

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

én azért próbálnék egy cod-ot PC vs. XBOX felállásban, online war. csak a kíváncsiság kedvéért. Kép
Az első Modern Warfare óta kacérkodok komolyan a gondolattal, hogy milyen jó is volna. El kell kenni konzollal a PC team-et, aztán nem írnának ilyen hülyeségeket, hogy azon jobban lehet tolni, stb.
Láttál te már HC FPS gamereket konzolon? Akik 1golyóval kinyírnak? És nem használnak autoaimot?
Nekem nem magyarázza senki, hogy nincs auto aim, konzolon szinte minden játékba beleteszik.

Beleteszik, de többnyire kikapcsolható. Ugyan nem multizok, de én mindig kikapcsolom ha van rá lehetőségem. Nem szeretem ha a játék lő helyettem.
eddig oké, de aki használja az autoaimot az meg egyből megöl... bár én még nem láttam autoaimot, (gow2, aot40thday) kivéve az uncharted 2-ben.

#1243 Felhasználó inaktív   PSfanboy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 11. 13:31

Idézet

Idézet

Azt hol írtam, hogy a PS2 tudna 720p-t? Azt írtam, hogy a PS2 is leszámolta az 576p-t! És ebben igazam van. Az 576 konzol név sem véletlen volt sokáig!
A PS3-mon a legtöbb game 720p, de van ami 1080p-s. Ennyi!
Én értek a témához, már megbocsáss!
Tanulj meg olvasni és értelmezni!

Nem láttam a pontot. Amit leirtál annak a fele igyis-ugyis hülyeség.

Ja SZERINTED! Mert nyilván te okosabb vagy a kiadóktól. Na, mindegy, csak segíteni akartam. Ha már ilyen okos vagy, kérlek világosíts fel, minden hülyeségemről.

#1244 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 13:40

Idézet

eddig oké, de aki használja az autoaimot az meg egyből megöl... bár én még nem láttam autoaimot, (gow2, aot40thday) kivéve az uncharted 2-ben.
Nincs aim csak minimális rásegítés..(UC-be lehet van normális aim azt nemtom)

#1245 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 13:48

Hali!

Nekem volt mindkettő konzolom; PS3-am még ma is van. Amit leírok, csak saját vélemény, NEM kell 1000 %-osnak venni!
Mi szól a PS3 mellett?
Az hogy elvileg erősebb gép, mint a 360, olyan 1,6-szer, vagy 1,8-szor. Valamint hogy Blu-ray meghajtója van, ami két okból is jó. Minőségibb, hosszabb gamek, bár ez se bíztos hogy így van. Valamint filmnézés 1080p-ben!

A két gép grafkára hasonló szintet tud. Az Xbox360 eleinte sokkal jobb képet produkált, mint a PS3, pl: Blacksite Area 51, Devil May Cry 4, stb. Asszem a multi címeknél szebb az Xbox360. De már ez se igaz, mert a Crysis 2 PS3-mon lesz a szebb, valamint a Final Fantasy 13 is PS3-mon szebb. A Crysis mindhárom konzolon ugyan olyan lesz!

Most ez nagy vita, de egy dologra felhívom a figyelmed. A PS3-as gamek nagy része 720p-ben fut, míg az Xbox360-as gamek mind 1080p-ben; ezért szerintem az Xbox360 szebb. Én is ezt tapasztaltam a DMC4-nél és a Blacksite area 51-nél, valamint Conflict Denied OPS-nél. Ezeket mindkét konzolon megnéztem, és a boxos verzió volt szebb.
De ma már PS3-mon is 1080p-sek a gamek nagy része. Pl: Assassin's Creed 2, Call of Duty: Modern Warfare 2, stb...
A 1080p-ről lehet vitatkozni, de én elsősorban azt nézem amit a KIADÓ a dobozra ráír, illetve, amit látok. Szerintem ezek a konzolok képesek a 1080p-t leszámolni. Nem 720p-t, vagy 576p-t. 576p-t a PS2 és az Xbox1 simán leszámolta! És azok sokkal gyengébb hardverrel bírtak!!!
A PS3 elvileg erősebb, gyakorlatilag nem, mert sajnos nehezen programozható. Szerintem ezért néz ki sok multi cím kicsit szebben X360-on.
Remélem tudtam segíteni!
Az Xbox360nak a Xenos chipje szerintebb erősebb, mint a PS3 RSX-e! Vagy pedig a kiadók bénák, mert a multi címek nagy része szebb X-en. De ma már ez változhatott!
Az Uncharted 2 szerintem hozza azt a szintet, mint a Xes gamek, nem beszélve a God of War 3-ról!
A PS-re elinte tényleg nehéz volt fejleszteni de ez már a multé, egyre jobban kedvelik a fejlesztők. Az Exkluzívok(asszem az összes) mind 1080p-ben fut, csak a multiplatform játékok között van külömbség, PS3 exkluzívok egyértelműen szebbek.
"Az Xbox360nak a Xenos chipje szerintebb erősebb." Ez nem s zerinted, ez így van.

[/quote] Remélem boldog vagy.

#1246 Felhasználó inaktív   PSfanboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 14:18

[quote]
Hali!

Nekem volt mindkettő konzolom; PS3-am még ma is van. Amit leírok, csak saját vélemény, NEM kell 1000 %-osnak venni!
Mi szól a PS3 mellett?
Az hogy elvileg erősebb gép, mint a 360, olyan 1,6-szer, vagy 1,8-szor. Valamint hogy Blu-ray meghajtója van, ami két okból is jó. Minőségibb, hosszabb gamek, bár ez se bíztos hogy így van. Valamint filmnézés 1080p-ben!

A két gép grafkára hasonló szintet tud. Az Xbox360 eleinte sokkal jobb képet produkált, mint a PS3, pl: Blacksite Area 51, Devil May Cry 4, stb. Asszem a multi címeknél szebb az Xbox360. De már ez se igaz, mert a Crysis 2 PS3-mon lesz a szebb, valamint a Final Fantasy 13 is PS3-mon szebb. A Crysis mindhárom konzolon ugyan olyan lesz!

Most ez nagy vita, de egy dologra felhívom a figyelmed. A PS3-as gamek nagy része 720p-ben fut, míg az Xbox360-as gamek mind 1080p-ben; ezért szerintem az Xbox360 szebb. Én is ezt tapasztaltam a DMC4-nél és a Blacksite area 51-nél, valamint Conflict Denied OPS-nél. Ezeket mindkét konzolon megnéztem, és a boxos verzió volt szebb.
De ma már PS3-mon is 1080p-sek a gamek nagy része. Pl: Assassin's Creed 2, Call of Duty: Modern Warfare 2, stb...
A 1080p-ről lehet vitatkozni, de én elsősorban azt nézem amit a KIADÓ a dobozra ráír, illetve, amit látok. Szerintem ezek a konzolok képesek a 1080p-t leszámolni. Nem 720p-t, vagy 576p-t. 576p-t a PS2 és az Xbox1 simán leszámolta! És azok sokkal gyengébb hardverrel bírtak!!!
A PS3 elvileg erősebb, gyakorlatilag nem, mert sajnos nehezen programozható. Szerintem ezért néz ki sok multi cím kicsit szebben X360-on.
Remélem tudtam segíteni!
Az Xbox360nak a Xenos chipje szerintebb erősebb, mint a PS3 RSX-e! Vagy pedig a kiadók bénák, mert a multi címek nagy része szebb X-en. De ma már ez változhatott!
Az Uncharted 2 szerintem hozza azt a szintet, mint a Xes gamek, nem beszélve a God of War 3-ról!
A PS-re elinte tényleg nehéz volt fejleszteni de ez már a multé, egyre jobban kedvelik a fejlesztők. Az Exkluzívok(asszem az összes) mind 1080p-ben fut, csak a multiplatform játékok között van külömbség, PS3 exkluzívok egyértelműen szebbek.
"Az Xbox360nak a Xenos chipje szerintebb erősebb." Ez nem s zerinted, ez így van.

[/quote] Remélem boldog vagy.[/quote]
Gyakorlatilag egyet értesz velem. Csak a Crysis2-vel kapcsolatban NEM. DE te azt mondtad, hogy annak, amit leírtam fele hülyeség. Na most ez az egy kritika, hol van a feléhez???
De mindegy, hagyjuk a fenébe. A legjobbakat!

#1247 Felhasználó inaktív   PSfanboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 15:29

Feltöltöttem egy HD minőségű videót, a Youtubera!
Crysis 2 ps3 vs. xbox360
Kérlek nézd meg, és mond meg, hogy mit látsz? Melyik a jobb?
Teljes képernyőn nézd, ha lehet!
A link:

Akkor a Crysis 2 szebb lesz PS3-mon?

#1248 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 15:31

Idézet

Crysis 2 ps3 vs. xbox360
A link:

A Crytek jelentette ki, hogy mind 3 platrofmon ugyan olyan lesz, a videót megnézem majd PS-en mert csak ott van FULL HD.
Szerk.: Ebben a videóban hol van az összehasonlítás?

#1249 Felhasználó inaktív   PSfanboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 14:22

Idézet

Idézet

Crysis 2 ps3 vs. xbox360
A link:

A Crytek jelentette ki, hogy mind 3 platrofmon ugyan olyan lesz, a videót megnézem majd PS-en mert csak ott van FULL HD.
Szerk.: Ebben a videóban hol van az összehasonlítás?

Helló! Nem akarok okoskodni, de a PSC főszerkesztője pont ma leközölt egy cikket, ami szerint a Crytek is megerősítette, hogy a PS3-as verza picivel szebb lesz. Ezt Martin közölte le. Az 576-os Martin! Olvasd el!
A link:
http://playstationco...ty.hu/note/3275

#1250 Felhasználó inaktív   gynorbi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 15:00

Én úgy tudom, hogy jobban fog majd menni a ps3-mon, viszont a grafika ugyanolyan lesz. Na mind1 majd meglátjuk:)
"MIndenki tudja, hogy a madár az ász": by Peter Griffin
http://steamcard.com...rtocarlos95.png

#1251 Felhasználó inaktív   vaszika 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 20:15

Nagy dontes elott allok hogy Pc-t vagy ps3-at vegyek!Azt szeretnem tudni hogy a ps3-nak mennyivel gyengebb a grafja egy arral vele megegyezo pc-vel szembe!?

#1252 Felhasználó inaktív   dzoli1011 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 20:38

Idézet

Nagy dontes elott allok hogy Pc-t vagy ps3-at vegyek!Azt szeretnem tudni hogy a ps3-nak mennyivel gyengebb a grafja egy arral vele megegyezo pc-vel szembe!?

szerintem ps3-at vegyél, én pc-n játszottam, és most nemrég vettem egy ps3-at, a grafika szerintem ps3-on sokkal jobb, lásd: uncharted 2

de pc-n is igen jó grafok vannak, pl:crysis, modern warfare 2

de a ps szerintem jobb

#1253 Felhasználó inaktív   lebron james 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 21:07

Idézet

Idézet

szerintem ps3-at vegyél, én pc-n játszottam, és most nemrég vettem egy ps3-at, a grafika szerintem ps3-on sokkal jobb, lásd: uncharted 2

de pc-n is igen jó grafok vannak, pl:crysis, modern warfare 2

de a ps szerintem jobb

Jaja ps-t vegyél mindenféle képpen, a grafika az játék függvénye, mellesleg megjegyzem ha nagyon számít neked a grafika akk ps-en ott van a god of war (épp most vettem meg) elég brutál grafja van pl: amikor a 20m es posseidon nal küzdessz, U2 a helyszínek grafja nagyon dúrva néha olyan érzésem van hogy valódi
Ha pc-n jó grafokat akarsz mondani akk azért ne az mw2-őt és a Crysis-t mond inkább metro 2033

#1254 Felhasználó inaktív   kankadi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 21:50

igen, ps-t vegyél sokkal jobban megéri, több játék jön rá ami minőségi is... pc sztem nagyon hülye döntés

#1255 Felhasználó inaktív   Krekk 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 19. 22:44

Idézet

Egyértelmű: PS3-at vegyél. A legszebb játékok is azon mozognak jelenleg. Példaképp a 2009-es év legszebb játéka, az Uncharted 2, ami ugye ps only. De itt van idén god of war 3, ami még az uc2-nél is magasabbra emelte azt a bizonyos lécet. Továbbá a játékok más tekintetben is kiemelkedőek. Már a tavaly év is, (sokak szerint 08 is) de az idei egyértelműen a ps3-é játékfelhozatal tekintetében. Ráadásul hol lesz neked PC-n mozgásérzékelős irányításod (egér ugye nem számít:P), mert ps3-ra jön a MOVE. Az utolsó kérdése, hogy mennyivel gyengébb a grafja egy vele megegyező árú pc-vel elárulja, hogy még nem volt dolgod ps3-al (nem bántásképp). 65ért, hol kapsz egyántalán normális grafú gépet? Olyat ami meg a fentebb említett játékok grafikai színvonalát hozni tudná... A pc egyben jobb (már ha valakinek ez előny), hogy van rá warez. Tücsök-csiripelés, csend, mert más nincs (a film,net, szövegszerk. és egyebeket hagyjuk, mert most játékplatformként kezeltük a két gépet).

#1256 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 04. 20. 06:05

Idézet

Szórakozásra kellene főként? Zene, filmek, játék? Akkor PS3 ez egyértelmű.
PC-nek elég egy 3-4 éves középszintű konstrukció bagóért. Azon tudsz netezni, wordozni, levelezni.

Kép
Kép
Kép

#1257 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 20. 06:34

Azért nem mindegy...
Erős PC ~ 150k
PS3 - 70k (most ne jöjjünk azzal hogy van 60k-ért is)

PC - Minden..., szebb grafika, gyorsabb hardver, több játék, bármelyik játék elmegy, és még több játék, akciók..
PS3 - Jó exkluzívok, és asszem ennyi.

Ha beleszámoljuk a HDTV-t akkor nyugodtan rászámolhatunk 100k-t a PS3-ra, a PC-re meg 50k a FULLHD monitort.. és majdnem ugyan ott vagyunk...

#1258 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 04. 20. 07:26

Idézet

Azért nem mindegy...
Erős PC ~ 150k

PC - Minden..., szebb grafika, gyorsabb hardver, több játék, bármelyik játék elmegy, és még több játék, akciók..

Ha beleszámoljuk a HDTV-t akkor nyugodtan rászámolhatunk 100k-t a PS3-ra, a PC-re meg 50k a FULLHD monitort.. és majdnem ugyan ott vagyunk...
Szerintem induljunk ki abból, hogy PS3-hoz SEM kell TV. Ugye??? Mert ha játékra kell egy pc, ahhoz sem rendelsz agyban egyből TV-t, nem?
Másodsorban 150k-ért nem egy csúcs PC-t veszel, azt szögezzük le, inkább csak alsó-közép kategóriásat. (perifériákkal együtt pláne) És akkor még az oprendszert is warezoltad.

Kép
Kép
Kép

#1259 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 20. 07:40

ha konzol jobb, mint a pc, akkor az emberek miért veszik mindkettőt? vagy fordítva? soha véget nem érő...áhhhhh...az Istenért sem szeretnék belekeveredni!:Đ

#1260 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 20. 08:15

Idézet

Idézet

Azért nem mindegy...
Erős PC ~ 150k

Szerintem induljunk ki abból, hogy PS3-hoz SEM kell TV. Ugye??? Mert ha játékra kell egy pc, ahhoz sem rendelsz agyban egyből TV-t, nem?
Másodsorban 150k-ért nem egy csúcs PC-t veszel, azt szögezzük le, inkább csak alsó-közép kategóriásat. (perifériákkal együtt pláne) És akkor még az oprendszert is warezoltad.
De ebből megint bebizonyosodik, hogy Magyarországon marha nagy a gazdagság, mert "mindenki" jóformán a Pc gaming mellett ál ki, ami mondjuk ki marha drága! Akkor se vennék gaming Pc-t ha maga Bill Gates könyörögne nekem! Az emberek komolyan mondom pixel bogarak lettek! De szebb grafika "bla bla bla" mindig ez a szarság! :Đ Lehet szebb a pc-s de ahoz mennyivel többet kell fizetni mint az 50 ezres boxom, de ha valaki képes tetemes összegeket kifezetni, hogy pár beállítással szebb legyen a grafikája (mondjuk 1 évig), az vagy nagyon gazdag, vagy nem tud a pénzel bánni!

Hello I'm Johnny Cash....

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.