HWSW Informatikai Kerekasztal: Konzol vs. PC - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Konzol vs. PC

#281 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 29. 18:08

Nah megint összegyűltek az értelmes emberek... KépKépKép

kenny22: nah megint egy értelmes hsz-t láttunk... Hát ha te évente 40 játékot kapsz (ha megdolgoznál azért a pénzért 100% hogy nem költenél 100 ezreket játékokra... Kép) akkor nem csodálom hogy így beszélsz másokkal... Lehet venni használtan 6000-ért, na hoppá hol az a nagyon drága összeg? És lehet cserélni is 1000-ért. Jah és PC-re te hol látsz ilyen lehetőséget? Legalábbis én PC-s páylafutásom alatt egyszer sem találkoztam.

Fölösleges vitatkozni ezen, amég nem kap saját konzolt nem fog egyetérteni azzal amit mondunk... Tapasztalatból tudom... :Đ

manontheedge: Az Oblivion az rossz példa volt, annak PC-n is iszonyatos gépigénye volt... Új gépet kellett vennem miatta, pedig a régin még vígan elmentek a gammák medium-on - low-on. Az lehet hogy nagy szintkülönbség lesz 1-2 év múlva, de csak az erősebb PC-sekkel szemben... Számomra nem nagyon, mert ha most nem boxot vettem volna hanem gépet fejlesztenék, akkor is olyan szinten lenne, sőtt talán szarabb is lenne. Az meg hogy milyen játék jó konzolon vagy PC-n teljesen szubjektív dolog... Én mindent ugyan oylan szivesen játszok boxon mint PC-n... :-D Sőtt autós játékok iszonyat szarok PC-n... Kép A konzol is univerzális... nem ugyan abban az értelemben mint a PC, de az. A PC részéről viszont ezt meg is kell fizetni rendesen... :D

#282 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 29. 19:42

Egyértelmű ha játszani akarsz Konzol!Ha munka,net,PC!Konzolon jobb az irányítás,több játék jön rá!Sokan támadják hogy ez meg ez a játék nincs konzolon mert nem tudja azt az élményt visszaadni!PL.:Directx10!Ez nincs konzolon,sokan ezt nyomatják egész nap!A legtöbbjüknek aki ezt mondja nincs is Directx10-es kártyája,vagy megfelelő konfigólya!Csak a szályuk nagy,mind azt mondják hogy a PC-nek jobb grafikálya van,de 90%-uk akik ilyet irnak nincs is olyan konfigólya amivel be tudná bizonyítani hogy igaza van!Összehasonlítanám az Xbox360 teljesítményét az ő gépükkel!Lehet hogy csak ülnének egész nap!

"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#283 Felhasználó inaktív   Shagy 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 29. 19:44

Aki azon ugat hogy 20 játék 20 000 é azon látszik hogy a a Pc az ami beindította a warezt meg Pc-s embert nem ismerek egyet se aki eredeti játékot venne!Példa erre akármelyik online szerepjáték ahol nem képesek kifizetni azt az évi 20 000 et hogy jól érezzék magukat inkább feltört szar szervereken játszanak Kép aztán itt ugatnak hogy fujj konzol meg szar konzol Kép és az ilyenek miatt drágák a játékok ugyanis ha megvenné azt a kur..a játékot amit szeret akkor lenne befojó összeg is a gyártók felé nem csak kifolyó összeg és lehet hogy megérné nekik játékot csinálni mert lenne belőle haszon.Ezért haldoklik a Pc-s piac már évek óta !Ezután a hsz után lehet dobálózni hogy " ugyan miért haldokolna hiszen jön a Crysis " csak mire te 5 jó játékot mondasz pcre én mondok 10 et Kép
Gun dont kill people,only people kill people.

#284 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 29. 19:45

Idézet

kenny22: nah megint egy értelmes hsz-t láttunk... Hát ha te évente 40 játékot kapsz (ha megdolgoznál azért a pénzért 100% hogy nem költenél 100 ezreket játékokra... Kép) akkor nem csodálom hogy így beszélsz másokkal... Lehet venni használtan 6000-ért, na hoppá hol az a nagyon drága összeg? És lehet cserélni is 1000-ért. Jah és PC-re te hol látsz ilyen lehetőséget? Legalábbis én PC-s páylafutásom alatt egyszer sem találkoztam.
Fölösleges vitatkozni ezen, amég nem kap saját konzolt nem fog egyetérteni azzal amit mondunk... Tapasztalatból tudom... :Đ
1: nem hinném, h te az összes játékodat eredetiben szerzed/veszed tehát nem kéne ilyeneket írnod!!!
2: az a 20 as szám fél évente meg csak szimbólikus, de ha te ezt nem veszed észre akk sajnállak...
3: ha neked akkora szerencséd van, h olyanokkal vagy körülvéve akik minden játékot megvesznek és amikor elhasználták, akk neked adják a feléért, akk nagyon nagy szerencséd van.
4: sokat szoktam járni haveromhoz akinél van konzol. Párszor kipróbáltam, de qrva szar nemtom, h miért tetszik/jó sok embernek

#285 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 29. 23:56

Idézet

Idézet

1: nem hinném, h te az összes játékodat eredetiben szerzed/veszed tehát nem kéne ilyeneket írnod!!!
2: az a 20 as szám fél évente meg csak szimbólikus, de ha te ezt nem veszed észre akk sajnállak...
3: ha neked akkora szerencséd van, h olyanokkal vagy körülvéve akik minden játékot megvesznek és amikor elhasználták, akk neked adják a feléért, akk nagyon nagy szerencséd van.
4: sokat szoktam járni haveromhoz akinél van konzol. Párszor kipróbáltam, de qrva szar nemtom, h miért tetszik/jó sok embernek
1: Jól gondolod, nem veszem meg az összes játékot és nem értem mit nem kellett volna írnom... semmi olyat nem írtam... Bocs ha én tudom hogy a warez bűn
és nem abból indulok ki.
2: Jah bocs hogy nem vok gondolatolvasó... de nemtom minek dobálózol hülyeséggel... Pedig nem szimbólikusnak
tűnt... még árat is mondtál mellé... Kép
3: hát el vagy te tévedve, mert egy boxos haverom sincs a közelben. Boltban lehet ilyet csinálni... Kép
4: ez már teljesen szubjektív... nem tudom hogy jön a témához. :-D Itt érveknek és ellenérveknek lenne a
helyük... szvsz.

#286 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 29. 23:59

kenny22, mond már meg mi volt a rossz a konzolba, ami téged ilyen szinten felháborított?...nintendo 1 fekete-fehér tv-n?Mert akkor elhiszem. De ha mondjuk kipróbálnád a 360-at az LCD tv, mondjuk egy Cod 3-al v. egy Ghost Recon Advanced 2-vel, akkor nem hiszem, hogy azt mondanád, hogy "nem tom mi a jó benne". Tapasztalatból beszélek. Viszont ez gusztustalan, hogy így beszéltek a konzolokról, konzolosokról. Áldozz egy konzolra, utána beszélj ilyeneket, manontheedge-vel együtt.Kép

#287 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 07. 30. 06:35

Én sem értem az egészet! Én nem voltam (és ma sem tartom) magam nagy játékosnak, de mikor úgy döntöttem hogy játszani szeretnék időnként, akkor egyértelműen a konzolok közt kezdtem el válogatni. A X360 mellett döntöttem és nem bántam meg. Ha én rá tudtam állni, akkor mindenki rá tud. Haverjaim is (korábban egyiknek sem volt semmilyen konzolja) pár perc alatt ráállnak egy egy játék irányítására, és jóka szoktunk konzolozni hébahóba. Én nem értem meg mi nem jöhet be az ember fiának a konzolon. Az iránytás amit sokszor felhoznak HÜLYESÉG! Szerintem sokkal jobb az irányítás kontrollerrel mint billentyűzettel. Kevesen vagytok itt (tán senki) akinek annyi ideje van gépe mint nekem, és annyit használt PC-t mint én. ('93 óta van saját PC-m, de nem akkor láttam először) És ha ennyi idő után 2006 végén megvett boxom irányítását pár óra alatt elsajátítottam, akkor nem tudom elhinni hogy ez másnak ne menne! Ezenkívül mi lehet még a vélt hátránya? DVD-t, CD-t, zenét, filmet lejátszik, vinyójára lehet másolni (ha van) képeket kezeli, felbontása király, játék kínálata kiemelkedő... nem értem. Sokkal jobb játékra mint a PC, hisz ezért is találták ki! :Đ
Kép
Kép
Kép

#288 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 30. 09:30

Az itt felhozott érvek, nem arról szólnak, hogy mindenki vegyen konzolt. Nem...aki szereti használja a konzolt. Ez nem háború, nem úgy kell beszélni a másiknak, hogy azzal megbántásra adjon okot. Ez nem veszekedő topic, hanem az érvekről szól. Tisztelet, tisztelet. A nálam idősebbek erre tanítottak meg itt. És szerintem ez másoknak is szól...Kép

#289 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 07. 30. 09:35

Idézet

kenny22, mond már meg mi volt a rossz a konzolba, ami téged ilyen szinten felháborított?...nintendo 1 fekete-fehér tv-n?Mert akkor elhiszem. De ha mondjuk kipróbálnád a 360-at az LCD tv, mondjuk egy Cod 3-al v. egy Ghost Recon Advanced 2-vel, akkor nem hiszem, hogy azt mondanád, hogy "nem tom mi a jó benne". Tapasztalatból beszélek. Viszont ez gusztustalan, hogy így beszéltek a konzolokról, konzolosokról. Áldozz egy konzolra, utána beszélj ilyeneket, manontheedge-vel együtt.Kép
Hé engem mért keversz bele? Kép

#290 Guest__*

Elküldve: 2007. 07. 30. 09:37

Idézet

Az itt felhozott érvek, nem arról szólnak, hogy mindenki vegyen konzolt. Nem...aki szereti használja a konzolt. Ez nem háború, nem úgy kell beszélni a másiknak, hogy azzal megbántásra adjon okot. Ez nem veszekedő topic, hanem az érvekről szól. Tisztelet, tisztelet. A nálam idősebbek erre tanítottak meg itt. És szerintem ez másoknak is szól...Kép
Én egy csomó jót írtam a konzolról de megjegyeztem hogy kitartok a pc mellett, ennyi (nahjó meg eleresztettem egy szar poént) azóta minden konzolos rámszált :Đ

#291 Guest__*

Elküldve: 2007. 07. 30. 09:38

Meg én RPG mániás vok arra meg inkább PC

#292 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 30. 09:59

Ezeket leirhattad volna egybe!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#293 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 30. 10:10

Idézet

EGYET ÉRTEK! Mi a f*sznak kell ennyi üzenetet írni???????? Van SZERKESZTÉSI lehetőseg a világon! Ezeken én is ki tudok akadni....
Kép
Kép
Kép

#294 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 30. 10:43

Idézet

Idézet

Idézet

EGYET ÉRTEK! Mi a f*sznak kell ennyi üzenetet írni???????? Van SZERKESZTÉSI lehetőseg a világon! Ezeken én is ki tudok akadni....
De idegroggyant vagy, ez felidegesít hogy 3 kommentet írok? :Đ (kezeltesd magad)

Úúúú az Assassin fivérek begurultak Kép
Kihez beszélsz te? Gondolkozzál már egy kicsit! Szokj le ezekről az egyszemélyes chatelésekről itt a fórumon és ennyi. Nehogy azt hidd hogy miattad szívgörcsöt kapok :-D De neked újoncnak kéne az itteni szabályokhoz alkalmazkodni, nemde? Olvasd talán el a fórumszabályzatot hülyegyerek.
Kép
Kép
Kép

#295 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 30. 10:53

Barátom jó lenne ha visszafognád magat!!!!Ez nem erről szól!!!Addig gondolkozz amíg ki nem csapnak innen. Vagy azt szeretnéd, hogy a hsz-idre ne legyen válasz?Mert megoldható mind a két lehetőség....KépKép

#296 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 30. 10:54

hát err már nem mondok semmit...Kép

Nagyon szépen kérlek hogy olvasd el a szabályzatot, és próbáld meg betartani. Kép

Senki sem tökéletes, de ha nekem korábban szóltak hogy hülyeséget csinálok (és nem durván szóltunk mi sem) akkor meghúztam magam, és próbáltam beilleszkedni. De te? Nem értelek....komyolyan nem...

Kép
Kép
Kép

#297 Guest__*

Elküldve: 2007. 07. 30. 11:02

Idézet

hát err már nem mondok semmit...Kép

Nagyon szépen kérlek hogy olvasd el a szabályzatot, és próbáld meg betartani. Kép

Senki sem tökéletes, de ha nekem korábban szóltak hogy hülyeséget csinálok (és nem durván szóltunk mi sem) akkor meghúztam magam, és próbáltam beilleszkedni. De te? Nem értelek....komyolyan nem...

De nekem pont ez a bajom hogy durván szoltál, felegyi rendesen szólt te meg el kezdél trágáran beszélni amit pedig én nem kultiválok szoval ha normálisan szoltál volna én is úgy szólok sztem itt a fórumon mindenki egyenrangú, szoval leszállhatsz a magas lóról, legalább egy pónira, a sok komment pedig tényleg hülyeség volt és SORRY nah itt lezárhatjuk?

#298 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 30. 11:06

Azért emlékezz vissza a TE hsz-edre! "ne hogy már ráélvezz a boxodra"...Elég durvának tűnt, úgyhogy ne legyél felháborodva a válaszainkon, hiszen ezt Te kezdted el. Van egy szabályzat, amit érdemes elolvasni. Ha valahol visszaolvasol, nem igazán találsz ilyen hangnemet...

#299 Guest__*

Elküldve: 2007. 07. 30. 11:13

Azt hittem egy laza gémerfórumon több humorérzékre lelek, úgy beszél itt mindenki mintha a világ nagy kérdéseiről beszélnénk én pedig beleszartam volna a levesetekbe

...mind1, akkor még1szer egy NAGGYON NAGY SORRY mindenkitől és remélem itt levan zárva ez az egész és szent a béke, PEACE és még1szer SORRY (olvasom a f.szabályzatot..)

#300 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 30. 11:38

Az észrevételünk, és amiért szóltunk az főként a hsz-id egymásutáni válasznélküli sokasága volt. Van szerkesztő fül, használd. Hogy ezért szóltam nem hiszem hogy magas lovon ülnék. De remélem a téma elvágva. A te érdelkedben szóltunk. Vagy észreveszed magad, vagy bannolnak előbb utóbb. Tégy belátásod szerint.
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17