HWSW Informatikai Kerekasztal: Konzol vs. PC - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Konzol vs. PC

#81 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 18. 21:21

na, ez így nagyon jó megfogalmazás, m,egérteni a diákságot. én is elítélem,d ebevallom, van a polcon havertól kapott Dvd-is. ha saját keresetem lesz, csökkenni fog ez az arány, de anyáméknak nem mondhatom, hogy 100-ból(nálunk kb annyi fejenként) adják ide a rezsi, a kaja, némi ruha, benzinpénz, suliba kb havi 10osztálypénzzel meg kajapénzzel+bérlet, nem is sorolom után kéne még 20 egy játékra. hmmmmmmm.........
PC-n tolom :)

#82 Felhasználó inaktív   Heuro 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 18. 21:41

Pontosan 20 éve (a fenébe is) került a kezem alá az első számítógép.
Egy Enterprise volt.
Már nem tudnék meglenni számítógép nélkül.
Ma már a munkám miatt sem.
De a konzol (konkrétan az x360) összehasonlíthatatlanul jobb élményeket nyújt játékban.
A kontrollert nagyon nehéz ennyi év egértologatás után megszokni.
De alakul.
Kép
Üdv!

#83 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 18. 21:55

Nekem nem volt annyira nehéz, pedig azt hittem nagyon nehéz lesz mert mindenki ezt hajtogatta... KépKép Jó mondjuk még nem megy hardon, meg aztán amúgyis nehezebb, mert a joystickal nem lehet olyan gyorsan reagálni, egérrel csak rántasz egy izomnagyot és már rajta is áll a célkereszt az ellenen KépKép

#84 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 18. 22:12

Idézet

Nekem nem volt annyira nehéz, pedig azt hittem nagyon nehéz lesz mert mindenki ezt hajtogatta... KépKép Jó mondjuk még nem megy hardon, meg aztán amúgyis nehezebb, mert a joystickal nem lehet olyan gyorsan reagálni, egérrel csak rántasz egy izomnagyot és már rajta is áll a célkereszt az ellenen KépKép
én juzerbáromat teccik használni :O):Đ [ennek örül] Kép

#85 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 18. 22:21

Igen? nem tudtam, bocsi. Ha zavar le vehetem. Kép Egyébként nagyon penge... Kép nincs mégtöbb xboxos?

#86 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 18. 22:24

Idézet

Igen? nem tudtam, bocsi. Ha zavar le vehetem. Kép Egyébként nagyon penge... Kép nincs mégtöbb xboxos?
nem gond,nem zavar,le se vedd,én annak csak örülni tudok ha az enyimet használják ^^
köszi,nincs,de szivesen csinálok holnap :Đ

#87 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 18. 22:27

Ok, azt megköszönném. Majd szólj ha kész. Na de mostmár abba kéne hagyni ezt mert még ránk szólnak az offolás miatt.Kép

#88 Felhasználó inaktív   Heuro 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 21. 15:20

Hát igen, a célzás ... 20 óra kontrollerkezelés után már csak ez a problémám.
Elrántom, vagy nagyon lassan fordulok a célra.
Az összes többivel már barátságot kötöttem.
Egyelőre úgy segítek a dolgon, hogy leveszem teljesen az érzékenységet.
De akkor persze (ahogy fentebb írom) lassan fordul célra.
Viszont pontosan Kép
Ezt az egyet kell tökéletesíteni, hiszen egy FPS-ben ez a lényeg.
Mindenesetre a Dead Rising-ban, és a Gears of Warban már egész hatékonyan működök Kép
Üdv!

#89 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 21:47

Bár én nagyon szeretem a konzolt sajna azt kell mondanom hogy a PC továbbra is egyeduralkodó marad.

#90 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 11:04

Idézet

Bár én nagyon szeretem a konzolt sajna azt kell mondanom hogy a PC továbbra is egyeduralkodó marad.
hogy érted hogy egyeduralkodó? én azért ezt nem mondanám

#91 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 02. 13. 11:16

Én egyet értek azzal, hogy PC forevör! Legalábbisis FPS-ekhez.

#92 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 13:16

Ilyenkor szokott az jönni, hogy: Miért? Az irányítás miatt? De hát rá lehet kötni akármit!
Én meg erre azt felelem, hogy ha rákötöd akkor elveszíti a varázsát a konzol!
Jól mondod!! PC FOREVER!!!!KépKépKépKépKép
www.clubwave.hu --------> Enjoy

#93 Felhasználó inaktív   Leadran 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 14:36

Bezony bezony..CULO a számból vetted ki a szót..
Milyen már amikor bill. van a konzolon..Kép.Meghát amúgyis..JEsszusom.

KépKépPC 4EVAKépKép

#94 Guest__*

Elküldve: 2007. 02. 13. 21:57

Amikor már billentyűzet meg egér van rácsatlakoztatva valamire, az már nem ugyanaz. Egyszerűen vannak műfajok, amik nem valók konzolra. Az FPS-eket nem lehet igazán jól tolni kontrollerrel. Persze megszokható meg jó lehet vele az ember. De ha már működne az a rendszer, hogy ugyanazt a játékot játszhatnák konzolosok és PC-sek egy szerveren, szerintem egyértelmű, hogy kik lennének a jobbak. És hiába lenne ott a lehetőség, hogy játszon a két frakció egymás ellen, mert a fölény miatt a konzolosok számára élvezhetetlnen lenne a játék. Aztán csak egymás ellen nyomnák. És akkor ott vagyunk hogy mi a francra jó ez a "két platform egymás ellen" című bohóckodás. Ja meg stratégiázni se szeretnék konzolon.

#95 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 23:04

Idézet

Idézet

Úgy értettem:a jobb játékok úgyis kijönnek majd PC-re(kivéve GOW).A legtöbb embernek PC-je is lesz,az árak miatt.Ezért is jönnek ki a játékok PC-re is:nem akarnak jövedelemkiesést a gyártók.NE feledjétek,X évvel ezelőtt is ez volt:a PC bukása lesz.Nem történt meg.Most se fog.

#96 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 23:37

Idézet

Idézet

Idézet

Úgy értettem:a jobb játékok úgyis kijönnek majd PC-re(kivéve GOW).A legtöbb embernek PC-je is lesz,az árak miatt.Ezért is jönnek ki a játékok PC-re is:nem akarnak jövedelemkiesést a gyártók.NE feledjétek,X évvel ezelőtt is ez volt:a PC bukása lesz.Nem történt meg.Most se fog.
Nah akkor én abba kötnék bele, hogy miért mondod azt, hogy az embereknek PC-jük lesz AZ ÁRAK MIATT!?
www.clubwave.hu --------> Enjoy

#97 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 23:47

Hát igen... bárcsak én is ezt mondhatnám Kép dehát a pénz... ha árban ugyan annyi lenne a kettő akkor ezerrel PC, dehát nem éppen, megaztán szerintem itt sok PC-fan van Kép azér nem ennyire szar a konzol :Đ szerintem csak más játékélmény. A PC vs konzolt meg ne hamarkodjuk el... nemsokára eldől mi sül ki belőle.

#98 Felhasználó inaktív   Leadran 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 08:50

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nah akkor én abba kötnék bele, hogy miért mondod azt, hogy az embereknek PC-jük lesz AZ ÁRAK MIATT!?
Hát nem is tudom..nézzük az xbox360at avgy a ps3at..saccperhas 130ronyba vannak most..ennyiért már lehet hozzájutni egy alap(ámbár elég jó) PChez és akárhogy is nézzük még mindíg multifunkcionálisabb mint bármelyik konzol..Tehát csak arra költ egy átlag ember..PErsze vanna ugye a konzos fun-ok akiknek mind1..KépKép

#99 Guest__*

Elküldve: 2007. 02. 14. 09:32

A box360-at már 110-ért meg lehet venni. Az egyszeri játékos, aki szépet akar látni, az inkább vesz egy 360-at mint egy alapgépet. 110e Ft-ból nem jön ki egy nextgenkonzol tudású PC. Azok inkább 200-300e-ből jönnek ki. Amúgy én úgy tudtam hogy lesz GOW PC-re.

#100 Guest__*

Elküldve: 2007. 02. 14. 11:22

Sztem,aki nagyon szeret játszani,annak egyértelműen Konzol! Ahhoz,h PC-n menjenek a mostani játékok normálisan,ahhoz zsebbe kell nyúlni rendesen. Én személy szerint meguntam,h állandóan cserélgetem a hardware-eim! Enyhe túlzással persze... Ha középkatrgóriás 3D kártyát veszel,azzal elvagy kb fél évig,ha drága kártyát veszel,az fél év múlva fele annyiba kerül!:Đ Úgyh mindenféleképpen szívás!!! Akinek sok lóvéja van,annak jó PC! Sztem nem éri meg PC-n játszni,illetve azért fejleszgetni,amikor kb. 100000Ft-ért vehetsz egy Xbox360-at,és az évekig stabil!

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.