Konzol vs. PC
Elküldve: 2007. 01. 18. 21:21
na, ez így nagyon jó megfogalmazás, m,egérteni a diákságot. én is elítélem,d ebevallom, van a polcon havertól kapott Dvd-is. ha saját keresetem lesz, csökkenni fog ez az arány, de anyáméknak nem mondhatom, hogy 100-ból(nálunk kb annyi fejenként) adják ide a rezsi, a kaja, némi ruha, benzinpénz, suliba kb havi 10osztálypénzzel meg kajapénzzel+bérlet, nem is sorolom után kéne még 20 egy játékra. hmmmmmmm.........
PC-n tolom :)
Elküldve: 2007. 01. 18. 21:41
Pontosan 20 éve (a fenébe is) került a kezem alá az első számítógép.
Egy Enterprise volt.
Már nem tudnék meglenni számítógép nélkül.
Ma már a munkám miatt sem.
De a konzol (konkrétan az x360) összehasonlíthatatlanul jobb élményeket nyújt játékban.
A kontrollert nagyon nehéz ennyi év egértologatás után megszokni.
De alakul.

Üdv!
Elküldve: 2007. 01. 18. 21:55
Nekem nem volt annyira nehéz, pedig azt hittem nagyon nehéz lesz mert mindenki ezt hajtogatta... 
Jó mondjuk még nem megy hardon, meg aztán amúgyis nehezebb, mert a joystickal nem lehet olyan gyorsan reagálni, egérrel csak rántasz egy izomnagyot és már rajta is áll a célkereszt az ellenen 

Elküldve: 2007. 01. 18. 22:12
Idézet
Nekem nem volt annyira nehéz, pedig azt hittem nagyon nehéz lesz mert mindenki ezt hajtogatta... 
Jó mondjuk még nem megy hardon, meg aztán amúgyis nehezebb, mert a joystickal nem lehet olyan gyorsan reagálni, egérrel csak rántasz egy izomnagyot és már rajta is áll a célkereszt az ellenen 

Elküldve: 2007. 01. 18. 22:21
Igen? nem tudtam, bocsi. Ha zavar le vehetem.
Egyébként nagyon penge...
nincs mégtöbb xboxos?

Elküldve: 2007. 01. 18. 22:24
Idézet
Igen? nem tudtam, bocsi. Ha zavar le vehetem.
Egyébként nagyon penge...
nincs mégtöbb xboxos?

köszi,nincs,de szivesen csinálok holnap

Elküldve: 2007. 01. 18. 22:27
Ok, azt megköszönném. Majd szólj ha kész. Na de mostmár abba kéne hagyni ezt mert még ránk szólnak az offolás miatt.

Elküldve: 2007. 01. 21. 15:20
Hát igen, a célzás ... 20 óra kontrollerkezelés után már csak ez a problémám.
Elrántom, vagy nagyon lassan fordulok a célra.
Az összes többivel már barátságot kötöttem.
Egyelőre úgy segítek a dolgon, hogy leveszem teljesen az érzékenységet.
De akkor persze (ahogy fentebb írom) lassan fordul célra.
Viszont pontosan 

Ezt az egyet kell tökéletesíteni, hiszen egy FPS-ben ez a lényeg.
Mindenesetre a Dead Rising-ban, és a Gears of Warban már egész hatékonyan működök 

Üdv!
Elküldve: 2007. 02. 09. 21:47
Bár én nagyon szeretem a konzolt sajna azt kell mondanom hogy a PC továbbra is egyeduralkodó marad.
Elküldve: 2007. 02. 13. 11:04
Idézet
Bár én nagyon szeretem a konzolt sajna azt kell mondanom hogy a PC továbbra is egyeduralkodó marad.
#91 Guest__*
Elküldve: 2007. 02. 13. 11:16
Én egyet értek azzal, hogy PC forevör! Legalábbisis FPS-ekhez.
Elküldve: 2007. 02. 13. 13:16
Ilyenkor szokott az jönni, hogy: Miért? Az irányítás miatt? De hát rá lehet kötni akármit!
Én meg erre azt felelem, hogy ha rákötöd akkor elveszíti a varázsát a konzol!
Jól mondod!! PC FOREVER!!!!

Én meg erre azt felelem, hogy ha rákötöd akkor elveszíti a varázsát a konzol!
Jól mondod!! PC FOREVER!!!!

www.clubwave.hu --------> Enjoy
Elküldve: 2007. 02. 13. 14:36
Bezony bezony..CULO a számból vetted ki a szót..
Milyen már amikor bill. van a konzolon..
.Meghát amúgyis..JEsszusom.

PC 4EVA
Milyen már amikor bill. van a konzolon..

#94 Guest__*
Elküldve: 2007. 02. 13. 21:57
Amikor már billentyűzet meg egér van rácsatlakoztatva valamire, az már nem ugyanaz. Egyszerűen vannak műfajok, amik nem valók konzolra. Az FPS-eket nem lehet igazán jól tolni kontrollerrel. Persze megszokható meg jó lehet vele az ember. De ha már működne az a rendszer, hogy ugyanazt a játékot játszhatnák konzolosok és PC-sek egy szerveren, szerintem egyértelmű, hogy kik lennének a jobbak. És hiába lenne ott a lehetőség, hogy játszon a két frakció egymás ellen, mert a fölény miatt a konzolosok számára élvezhetetlnen lenne a játék. Aztán csak egymás ellen nyomnák. És akkor ott vagyunk hogy mi a francra jó ez a "két platform egymás ellen" című bohóckodás. Ja meg stratégiázni se szeretnék konzolon.
Elküldve: 2007. 02. 13. 23:04
Idézet
Idézet
Elküldve: 2007. 02. 13. 23:37
Idézet
Idézet
Idézet
www.clubwave.hu --------> Enjoy
Elküldve: 2007. 02. 13. 23:47
Hát igen... bárcsak én is ezt mondhatnám
dehát a pénz... ha árban ugyan annyi lenne a kettő akkor ezerrel PC, dehát nem éppen, megaztán szerintem itt sok PC-fan van
azér nem ennyire szar a konzol
szerintem csak más játékélmény. A PC vs konzolt meg ne hamarkodjuk el... nemsokára eldől mi sül ki belőle.

Elküldve: 2007. 02. 14. 08:50
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet

#99 Guest__*
Elküldve: 2007. 02. 14. 09:32
A box360-at már 110-ért meg lehet venni. Az egyszeri játékos, aki szépet akar látni, az inkább vesz egy 360-at mint egy alapgépet. 110e Ft-ból nem jön ki egy nextgenkonzol tudású PC. Azok inkább 200-300e-ből jönnek ki. Amúgy én úgy tudtam hogy lesz GOW PC-re.
#100 Guest__*
Elküldve: 2007. 02. 14. 11:22
Sztem,aki nagyon szeret játszani,annak egyértelműen Konzol! Ahhoz,h PC-n menjenek a mostani játékok normálisan,ahhoz zsebbe kell nyúlni rendesen. Én személy szerint meguntam,h állandóan cserélgetem a hardware-eim! Enyhe túlzással persze... Ha középkatrgóriás 3D kártyát veszel,azzal elvagy kb fél évig,ha drága kártyát veszel,az fél év múlva fele annyiba kerül! Úgyh mindenféleképpen szívás!!! Akinek sok lóvéja van,annak jó PC! Sztem nem éri meg PC-n játszni,illetve azért fejleszgetni,amikor kb. 100000Ft-ért vehetsz egy Xbox360-at,és az évekig stabil!