HWSW Informatikai Kerekasztal: Konzolhoz való Képmegjelenítő - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Konzolhoz való Képmegjelenítő

#141 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 17. 11:58

Idézet

hát szte pedig az nah mindeggy fölhívom majd a boltot és megkérdezem sztem nem átverés:)
Pedig elég busás ára van, lehet hogy azért met ez full HD!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#142 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 05. 17. 11:59

Sztem is nah mindeggy holnap felhívom a boltot!

#143 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 17. 13:15

Idézet

Na az aztán igen! 10 db filmért venni FullHD filmet? Ez ám az üzlet.
Akarod mondani Full HD TV-t... Aki keres talál. Most úgy 50 db Full HD finomságot tudok szerezni, nagy részük magyar. Kép No meg a jövőre is gondolni kell, egyszer kishazánkba is eljut a blúréj és akkor máris 1080p-s filmek között úszkálhatunk. Kép Amúgy tévedés, ha valaki azt hiszi, hogy ezek a filme nem Full HD-sek. Jópárat összehasonlítottam és bizonyám volt különbség a 720p-s tesvéréhez képest. Kép

#144 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 05. 17. 14:28

Idézet

Idézet

Akarod mondani Full HD TV-t... Aki keres talál. Most úgy 50 db Full HD finomságot tudok szerezni, nagy részük magyar. Kép No meg a jövőre is gondolni kell, egyszer kishazánkba is eljut a blúréj és akkor máris 1080p-s filmek között úszkálhatunk. Kép Amúgy tévedés, ha valaki azt hiszi, hogy ezek a filme nem Full HD-sek. Jópárat összehasonlítottam és bizonyám volt különbség a 720p-s tesvéréhez képest. Kép
Nos igen, TV-t akartam mondani. És biztos lesz idő mikor megéri majd FullHDTV-t venni. Viszont ma (és főleg mikor én vettem másfél éve) még nem feltétlenül. Mellesleg elég wide látásod lehet, mivel elég sok összehasonlítást olvasni neten, ezzel foglalkozó oldalakon, és bizony észrevehetetlennek minősítik a különbséget. Max közelről. De ki néz 100cm képátlójú TV-t 2m-nél közelebbről? Én mindenesetre nem láttam különbséget 720p és 1080i között. (1080p-t még nem láttam) Mikor majd eljön az ideje a TV-m lecserélésének, majd bizonyosan FullHD-ben fogok gondolkodni, ma ma ez még felesleges pénzkidobás! (főként ha saját zsebből megy!!!! ezt értsd meg plz!) Nem kapsz annyival többet minőségben, mint amennyivel többet kerül. (SONY fullHD 94cm ~250, Pana HDready 94cm ~160 és ezek mai számok!!!!) Nagy a különbség!
Kép
Kép
Kép

#145 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 17. 14:35

Idézet

Idézet

Idézet

Nos igen, TV-t akartam mondani. És biztos lesz idő mikor megéri majd FullHDTV-t venni. Viszont ma (és főleg mikor én vettem másfél éve) még nem feltétlenül. Mellesleg elég wide látásod lehet, mivel elég sok összehasonlítást olvasni neten, ezzel foglalkozó oldalakon, és bizony észrevehetetlennek minősítik a különbséget. Max közelről. De ki néz 100cm képátlójú TV-t 2m-nél közelebbről? Én mindenesetre nem láttam különbséget 720p és 1080i között. (1080p-t még nem láttam) Mikor majd eljön az ideje a TV-m lecserélésének, majd bizonyosan FullHD-ben fogok gondolkodni, ma ma ez még felesleges pénzkidobás! (főként ha saját zsebből megy!!!! ezt értsd meg plz!) Nem kapsz annyival többet minőségben, mint amennyivel többet kerül. (SONY fullHD 94cm ~250, Pana HDready 94cm ~160 és ezek mai számok!!!!) Nagy a különbség!
160???? Nem is rossz, akkor monitor helyett már jobban megéri az a TV!

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#146 Felhasználó inaktív   boldi89 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 17. 15:17

én erre gondoltam a pshez : http://hu.lge.com/pr...&model=NOTHING#

#147 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 17. 15:41

Te felegyi aztán percről percre váltasz tévét/monitort. :Đ
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#148 Guest__*

Elküldve: 2008. 05. 17. 16:07

Nekem azt mondták felhívtam őket hogy Full HD a monitor ahogy írták szval nem tudom mirét modntátok hogy nem!?

#149 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 17. 16:08

Idézet

Te felegyi aztán percről percre váltasz tévét/monitort. :Đ
Én megválogatom a dolgokat, saját zsebből megy nem az ősök adták rá a pénzt így pláne!

#150 Guest__*

Elküldve: 2008. 05. 17. 16:09

Hát felegyi a monitor megéri msot beszéltem velük és azt modnták hogy Full hd (furcsá is néztek rám mivel oda is volt írva)Kép

#151 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 17. 16:09

Idézet

Hát felegyi a monitor megéri msot beszéltem velük és azt modnták hogy Full hd (furcsá is néztek rám mivel oda is volt írva)Kép
Hát akkor megvan hogy mivel lepem meg magamKép!

#152 Guest__*

Elküldve: 2008. 05. 17. 16:21

Én is iylet veszek majd 2 hónap múlva:)

#153 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 17. 16:40

Idézet

Én is iylet veszek majd 2 hónap múlva:)
Én 3 hónap múlva terveztem a vásárlást!

#154 Felhasználó inaktív   lac15 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 17. 18:37

Idézet

Idézet

gleknek kell igazat adjak a tft monitorokon télleg sokkal szebb és élesebb a kép 150k-s moncsi? bőven odaveri a Full HD lcd tv-ket is csak h mondjam
Hallod te vmi eszméletlen okos ember lehetsz...
a te 0 értelmi szinten lévő irásodra válaszoltam csak, én nem vok okos emer, nemis tartom magam annak de azért melléd odamernék állni bármiröl legyen szóKép

#155 Guest__*

Elküldve: 2008. 05. 17. 20:21

Hát a tft sokkal gyengébb színek vannak!

#156 Guest__*

Elküldve: 2008. 05. 18. 13:18

Idézet

a te 0 értelmi szinten lévő irásodra válaszoltam csak, én nem vok okos emer, nemis tartom magam annak de azért melléd odamernék állni bármiröl legyen szóKép

Lehet,h nem vagy okos,de legalább kemény vagy!Kép

Bár ezt a "0 értelmi szinten lévő írásodra válaszoltam" dolgot nem igazán értem... Na mind1!

#157 Felhasználó inaktív   lac15 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 13:30

Idézet

Idézet

Lehet,h nem vagy okos,de legalább kemény vagy!Kép

Bár ezt a "0 értelmi szinten lévő írásodra válaszoltam" dolgot nem igazán értem... Na mind1!

én most nem csak keménységre értetem ezt a dolgot, értelmi szintben is ugyanugy odaállnék melléd, egyszerü h mire értetem, te azt mondtad h jobb a kép a HDtv-ken mint a TFT monitorokon, közben ha rendesen megnéznéd......csak h elmondjam neked a TFT monitorok technológiája jóval kiforrottabb

#158 Guest__*

Elküldve: 2008. 05. 18. 14:04

Idézet

te azt mondtad h jobb a kép a HDtv-ken mint a TFT monitorokon, közben ha rendesen megnéznéd...... csak h elmondjam neked a TFT monitorok technológiája jóval kiforrottabb

Te ***** vagy ****!!! Én nem azt mondtam,h a HDTV-ken jobb a kép,mint a TFT-ken!!!!!! EZT ÉRTSÉTEK MÁR MEG A ****** ÉLETBE!!! Én csak annyit írtam,h úgy vettem észre otthon,h szebb képet kapok az LCD TV-n,mint a monitoromon! Nem általánosítottam!!!! Nem igaz,h ennyire nem tudtok szöveget értelmezni... Na majd a suliban megtanítják neked,érettségin úgyis szükséged lesz rá!Kép

....kérlek Norris!!! - tjames -

#159 Guest__*

Elküldve: 2008. 05. 29. 21:00

Most lehet,h hülyeséget kérdezek,de azért megkérdezem...

- Melyik felbontást érdemesebb használni egy 82cm-es (1366×768) LCD TV-n?!
===> 720p vs. 1080i (HDMI kábellel)

Nem igazán vettem észre különbséget a kettő között.

- Oké James...abbahagytam!Kép

#160 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 29. 21:44

Mit rosszalkodsz már megint? Kép Hát szerintem a nagyobbat, vagyis 1080i-t, főleg ha nem esik nagyon a képfrissítés sebessége (ehez nem értek igazán... interlaced-del soha sem foglalkoztam igazán :Đ)

Téma megosztása:

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.