HWSW Informatikai Kerekasztal: Jó reggelt! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (137 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Jó reggelt!

#721 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 01. 05. 12:08

Idézet

Idézet

Idézet

Talán ma délután lesz időm Box elé ülni. Mégnemtom mikor, de lesz. 18:00-ig valamikor. Utána megyünk síelni! (21:45-nél előbb haza sem érek)
Kép
Kép
Kép

#722 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 06. 05:11

Jó reggelt mindenkinek! Elkezdődött ez a nap is! Tjames,nem fáztál meg? Virtuális whiskyhez vagy forraltborhoz van kedved ma reggel?:ĐKép

#723 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 06. 05:59

Idézet

Jó reggelt mindenkinek! Elkezdődött ez a nap is! Tjames,nem fáztál meg? Virtuális whiskyhez vagy forraltborhoz van kedved ma reggel?:-DKép
Pffff... az 5:10-es ébresztőt csak úgy lecsaptam. Az 5:50-esre méltóztattam fel is kelni. Kicsit le vagyok szívva. Reggeli virtuális alkoholt, most inkább virtuális mézes teára cserélném :) Forralt bor majd este befigyel megint a pályán. :Đ
Kép
Kép
Kép

#724 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 06:24

'Reggelt!Kép
Kívánom ezt a rajtam kívűl még 3 online GK-snak:)
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#725 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 07:39

'reggelt!
Jól kezdődik a nap. Olvasva a reggeli újságot kiderült, hogy szombaton nem kell dolgozni. Ez ám a hír!
Pont tegnap gondoltam rá, hogy milyen szopás, hogy szombaton is kell melózni, elvégre olyankor több gáz fogy. Végre okos döntést hoztak.

#726 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 08. 07:43

Idézet

'reggelt!
Jól kezdődik a nap. Olvasva a reggeli újságot kiderült, hogy szombaton nem kell dolgozni. Ez ám a hír!
Pont tegnap gondoltam rá, hogy milyen szopás, hogy szombaton is kell melózni, elvégre olyankor több gáz fogy. Végre okos döntést hoztak.
Áttették márciusra, azt ne feledd! :Đ
Kép
Kép
Kép

#727 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 07:48

Idézet

Idézet

'reggelt!
Áttették márciusra, azt ne feledd! :Đ
Március 28 az már tavasz! Derüsebben élem meg ha szombaton reggel világosban és aránylag melegben kell felkelnem, mintha sötétben és piszokhidegben.

#728 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 08. 08:51

Magyar átlagember MÉG nem is érzi a válságot. Karácsonykor degeszre vásárolta magát, s most is csak düdörög, hogy a balfék vezetés, hogyhogy nem tud gázt intézni. Pedig jön még cudarabb világ kérem. Most hogy a szombat mégis pihi, fogadjunk tele lesznek a fürdők, sípályák, welnessek, meg minden....Nem lesz itt nagy takarékoskodás....max annyit értek el vele, hogy a nagy multiknál kényszerszabira küldött dolgozóknak ez nem munkanap, azaz nem kell értük fizetni...Csak a nagy gyárak miatt jó ez...a kisvállalkozó úgyis nyitva lesz, otthon meg ahelyett hogy mindenki lecsavarná a fűtést, inkább rátesz majd, nehogy már fázzon :Đ
Kép
Kép
Kép

#729 Felhasználó inaktív   Rabit Wars 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 09:01

Idézet

Magyar átlagember MÉG nem is érzi a válságot. Karácsonykor degeszre vásárolta magát, s most is csak düdörög, hogy a balfék vezetés, hogyhogy nem tud gázt intézni. Pedig jön még cudarabb világ kérem. Most hogy a szombat mégis pihi, fogadjunk tele lesznek a fürdők, sípályák, welnessek, meg minden....Nem lesz itt nagy takarékoskodás....max annyit értek el vele, hogy a nagy multiknál kényszerszabira küldött dolgozóknak ez nem munkanap, azaz nem kell értük fizetni...Csak a nagy gyárak miatt jó ez...a kisvállalkozó úgyis nyitva lesz, otthon meg ahelyett hogy mindenki lecsavarná a fűtést, inkább rátesz majd, nehogy már fázzon :Đ
Jó reggelt! ja mondasz valamit de nálunk nincs para mert van kandallónk meg sparheltunk is a fűtés mellet tehát engem nagyon nem érint de igazad van amúgyKép

#730 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 11. 03:45

Jó reggelt mindenkinek! :Đ
Tjames,vidd le már az ebet! Kép

#731 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 11. 06:18

Idézet

5:40-kor felkelt, de mire kimentem a mosdóba, visszafeküdt. Ilyen még nem volt. 6:17 van s még alszik. psssszzzt

Ja, és ne feledjétek, minden új nap, új kaland! Mai kalandom az óriásműlesikló verseny lesz! 11:00-től lehet szorítani! Kép

Kép
Kép
Kép

#732 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2009. 01. 11. 09:43

Idézet

Idézet

5:40-kor felkelt, de mire kimentem a mosdóba, visszafeküdt. Ilyen még nem volt. 6:17 van s még alszik. psssszzzt

Ja, és ne feledjétek, minden új nap, új kaland! Mai kalandom az óriásműlesikló verseny lesz! 11:00-től lehet szorítani! Kép

Hajrá tesó:-D
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#733 Felhasználó inaktív   Pezsgő 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 11. 10:20

'Reggelt!Első web programozási napomon vok tök zsir:)
Uncharted 2 Stats Card by JAKPRO.net - Dragon6991

#734 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 13. 05:29

Sajnos ma én vagyok az elsô a GK-n. Egy órával ezelôtt ébredtem, de nem tudom miért. Most meg nem tudok vissza aludni, pedig elég lenne, ha 7:40-kor kelnék.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#735 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 13. 05:50

Idézet

Sajnos ma én vagyok az elsô a GK-n. Egy órával ezelôtt ébredtem, de nem tudom miért. Most meg nem tudok vissza aludni, pedig elég lenne, ha 7:40-kor kelnék.
Nekem meg hiába van 5:10-re beállítva az órám, mindig 5:30-5:40 közt kelek ki az ágyból. Mostanában ez van. Kiszív a síelés :Đ Az 5:10-es ébresztő után jól esik 20 percet lustizni. Csak nézek ki a fejemből... :-D Most már töb mint egy hete síelek, úgyhogy lassan hozzászokom azért ehhez a fizikai terheléshez, s akkor újra 5:10-kor fogok kelni! Ígérem! :)
Kép
Kép
Kép

#736 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 13. 06:19

Nagyon szép jóreggelt kívánok mindenkienk :Đ mai napon nincs anyira hideg reggel szerintem mint ami szokott eddig lenni :-D további szép napot :)

#737 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 13. 07:44

Idézet

Nekem meg hiába van 5:10-re beállítva az órám, mindig 5:30-5:40 közt kelek ki az ágyból. Mostanában ez van. Kiszív a síelés :Đ Az 5:10-es ébresztő után jól esik 20 percet lustizni. Csak nézek ki a fejemből... :-D Most már töb mint egy hete síelek, úgyhogy lassan hozzászokom azért ehhez a fizikai terheléshez, s akkor újra 5:10-kor fogok kelni! Ígérem! :)
Tjames a hétalvó! Szedd össze magad, ember! Botrány, hogy ilyen soká ébredsz fel KépKépKép

#738 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 13. 07:51

Idézet

Idézet

Tjames a hétalvó! Szedd össze magad, ember! Botrány, hogy ilyen soká ébredsz fel KépKépKép
Felébredni felébredek 5:10-kor, csak nem kelek fel! Óóóóriási különbség! Kép
Kép
Kép
Kép

#739 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 13. 07:54

Idézet

Idézet

Felébredni felébredek 5:10-kor, csak nem kelek fel! Óóóóriási különbség! Kép
Szóval akkor nem hétalvó vagy hanem lusta Kép KépKép

#740 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 13. 08:44

Idézet

Idézet

Idézet

Felébredni felébredek 5:10-kor, csak nem kelek fel! Óóóóriási különbség! Kép
Szóval akkor nem hétalvó vagy hanem lusta Kép KépKép
Nem lusta ez, csak má' félig nős és tudjátok vannak "kötelességei" reggelente.KépKép Így szép felébredni!Képhttps://forum.hwsw.h...default/071.gif

Téma megosztása:

• (137 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.