Need for Speed: Pro Street
Elküldve: 2007. 11. 02. 23:04
Hát ez érdekes. EA-nél már nincs fent a fájl, GS-s linkeket nem próbáltam mind, de valószínű ugyanaz mint amiket egy német fórumon találtam. Jön. 8 KiB/sec észveszejtő sebeséggel. Lehet elkövetett EA apró hibát, hogy kikerült máris?
(mondjuk egyet lehet tippelni miért van elöbb konzolra demó mint PC-re.)
update: Már csak 4-el jön. Jött, akartam mondani. Mire le ér addigra minden nagy siteon fent lesz a normális sebeséggel tölthető változat.
(mondjuk egyet lehet tippelni miért van elöbb konzolra demó mint PC-re.)
update: Már csak 4-el jön. Jött, akartam mondani. Mire le ér addigra minden nagy siteon fent lesz a normális sebeséggel tölthető változat.
Elküldve: 2007. 11. 02. 23:47
Nekem 140-el kezdte...most visszaesett...de 50 körül stabilan csúszik...
Mondjuk én még a"eredeti linkről" szedem...közvetlenül a szerverről...
Mondjuk én még a"eredeti linkről" szedem...közvetlenül a szerverről...
Elküldve: 2007. 11. 02. 23:49
Jó neked. Elnézve a címet az is egy tükör szerver lehet. EA ftp szerverén még mindig nincs fent (ebben a pillanatban néztem). Pff. Ja igen, nekem 8-al kezd jönni majd leesik 2-3 KiB/sec-re. Elöbb hozom el DVD-n tőlük.
Elküldve: 2007. 11. 03. 00:00
Már nekem is soxor visszaesk 10 alá
De elég fanatikus vagyok hozzá hogy ne aludjak mig le nem jön...
De elég fanatikus vagyok hozzá hogy ne aludjak mig le nem jön...
Elküldve: 2007. 11. 03. 10:32
Idézet
Nektek is egy 181 mb-os file jött le a végére?
Hát akkor ott valami hiba lett a letöltésben..
Elküldve: 2007. 11. 03. 10:42
Én is igy látom...
Sebaj..ha eddig tudtam várni, az az 1 óra má semmi...újra elkezdtem leszedni...mostmár egész jól jön...uh. semmi gond...csak kiváncsi voltam...mert átnézetem az Avast-tal, nem e valami virus cucc...és az 690 mb-nyi adatot látott...
Merhogy ez valami rar...mármint a iterjesztése .exe, de a tulajdonságokban ilyesmit láttam...
Sebaj..ha eddig tudtam várni, az az 1 óra má semmi...újra elkezdtem leszedni...mostmár egész jól jön...uh. semmi gond...csak kiváncsi voltam...mert átnézetem az Avast-tal, nem e valami virus cucc...és az 690 mb-nyi adatot látott...
Elküldve: 2007. 11. 03. 11:16
Igen, self-extracing archive, azaz önkicsomagoló.
Ahogy hírnél is írtam, számomra nem érte meg leszedni a demót
Ahogy hírnél is írtam, számomra nem érte meg leszedni a demót
Elküldve: 2007. 11. 03. 11:55
Idézet
én 1200kb/s -el szedtem és 10 perc alatt lejött 
Elküldve: 2007. 11. 03. 13:21
Frapsban miért csak rövid ideig veszi a videot? hol lehet beálítani hogy sokáig vegye?
Elküldve: 2007. 11. 03. 15:24
Idézet
Frapsban miért csak rövid ideig veszi a videot? hol lehet beálítani hogy sokáig vegye?
Elküldve: 2007. 11. 03. 15:38
Idézet
Idézet
"Believe the lie" - The X-files
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Elküldve: 2007. 11. 03. 17:19
Figyeljünk oda ellenségeinkre, mert ők az elsők, akik felfedezik hibáinkat.
Még a legbutább embertől is lehet tanulni valamit.
A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő.
Infulenza: jobb adni mint kapni
Elküldve: 2007. 11. 03. 19:08
Hát gyerekek...én csak most jutottam hozzá...de nagyon megérte várni rá...
Nekem nagyon bejön...mint eddig mindegyik...ugyan a Carbonban találtam jópár kivetnivalót, de a többi NFS mind bejött...
A nappali versenyek szebbek, a Carbon féle csicsa itt ugy látszik moderálva lett...helyes...
Szóval a sokak által lehúzott Demó nekem nagyon tetszik...akkor is ha kétségtelenül keveset mutat...
Én biztosan megveszem...bár ezt már rég eldöntöttem...ez a Demó, csak megerősités volt...
Nekem nagyon bejön...mint eddig mindegyik...ugyan a Carbonban találtam jópár kivetnivalót, de a többi NFS mind bejött...
A nappali versenyek szebbek, a Carbon féle csicsa itt ugy látszik moderálva lett...helyes...
Szóval a sokak által lehúzott Demó nekem nagyon tetszik...akkor is ha kétségtelenül keveset mutat...
Én biztosan megveszem...bár ezt már rég eldöntöttem...ez a Demó, csak megerősités volt...
Elküldve: 2007. 11. 03. 20:10
Idézet
Hát gyerekek...én csak most jutottam hozzá...de nagyon megérte várni rá...
Nekem is tetszett a demó. Igaz alig volt 1 fps maximum grafikai beállításokkal, de élveztem volna biztos ha gyorsabban megy.
Elküldve: 2007. 11. 03. 20:33
Noss nekem is bejöt az összes nfs de az összes közél a legjobb az undergrund 2 volt
alaplap: MSI P35 platinum, cpu: Intel core 2 duo ,E6850 3GHz ,vga: BFG tech 8800GT OC2 512 MB,GDDR3 ,ram: 2x1GB, 800 MHz, Kingmax ,merevlemez: Maxtor 250GB sata2 ,monitor: ASUS VW195U 19" ,gépház: Raidmax Sagitta 2

Súgó
A téma zárva.