Need for Speed: Pro Street
Elküldve: 2008. 09. 18. 18:45
sziasztok! segitsetek lécci mert szeretnék onlinon játszani de nem tudok mert kér egy regisztrácios kodot (cd key) de nem eredeti a játék és ezért nem tudom megcsinálni! lécci ha valaki tud valamit írjon! Előre is köszönöm
#564 Guest__*
Elküldve: 2008. 09. 18. 18:52
Idézet
sziasztok! segitsetek lécci mert szeretnék onlinon játszani de nem tudok mert kér egy regisztrácios kodot (cd key) de nem eredeti a játék és ezért nem tudom megcsinálni! lécci ha valaki tud valamit írjon! Előre is köszönöm
#566 Guest__*
Elküldve: 2008. 10. 10. 14:58
Idézet
hello a pro streetben,hogy kell két kerekezni??
#568 Guest__*
Elküldve: 2008. 10. 10. 19:04
Idézet
aki tud válaszoljon!!!!
Ha még csak most jelent meg ez a hátsókerékre állós verseny akkor még ne nagyon foglakozz vele majd csak késöbb!
Vagy nem vagy béne?
Elküldve: 2008. 10. 11. 16:43
Idézet
hát de nem tudok kétkerekezni hogy kell

Elküldve: 2008. 11. 26. 13:35
Hello!Németországban vettem meg a NFS Pro streetet PS2-höz, gondoltam német vagy angol nyelvű lesz. hát nem, a játék francia nyelven fut. Van a játékban vhol nyelvbeállítás??? én nem találtam. a hozzá adott kézikönyv szerint az OPTIONEN-en belül a AUDIO-ban van nyelvválasztás, de ott csak a zene hangerösségét, meg ilyeneket lehet beállítani.Tudtok ebben segíteni nekem, hogy van e egyáltalán rajta nyelvbeállítás és ha igen hol???köszönöm:mracsko
Elküldve: 2008. 11. 26. 15:27
Idézet
Hello! Németországban vettem meg a NFS Pro streetet PS2-höz, gondoltam német vagy angol nyelvű lesz. hát nem, a játék francia nyelven fut. Van a játékban vhol nyelvbeállítás??? én nem találtam. a hozzá adott kézikönyv szerint az OPTIONEN-en belül a AUDIO-ban van nyelvválasztás, de ott csak a zene hangerösségét, meg ilyeneket lehet beállítani. Tudtok ebben segíteni nekem, hogy van e egyáltalán rajta nyelvbeállítás és ha igen hol??? köszönöm:mracsko
Elküldve: 2008. 11. 26. 16:02
Köszönöm , hogy válaszoltál, de semmilyen nyelvválasztást nem ajánl föl. már eleve franciául jön be minden: a töltés felirat , az hogy a memoria kártyára menti, hogy nyomjam mag a start gombot a kezdéshez, meg minden amit még ki szokott írni .Minden francia. Létezik az hogy nem lehet nyelvet állítani rajta?
Elküldve: 2009. 01. 22. 11:48
ezzel még nem játszottam valaki azt mondja kurva jó valaki azt,hogy kaki!
Én nem tom!Ez vagy a carbon a jobb?
Elküldve: 2009. 03. 15. 06:34
Megnéztem a játékba az autókat és nem volt Aston Martin valahogy meglehetne oldani azt hogy legyen benne Aston?