HWSW Informatikai Kerekasztal: FIFA 08 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

FIFA 08

#301 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 12. 12. 17:39

LIVE-on nyomom a FIfát,de csak ez a rangsorolt és nem rangsorolt meccseket lehet nyomni!?!?!?!?!

Ezek az online Ligák vagy mik,pontosan h működnek?! Esetleg,ha vki nagy fifás és van X360-ja és tud nekem segíteni az felvehetne MSN-re. mnorbee@freemail.hu

Tudnánk egymás ellen is játszani... Egyébként tökre idegesítő,amikor lelépnek az ellenfelek,azért mert esetleg jobb vok,mint ők! A másik kedvencem meg az,amikor szar NET-tel nyomják,és szaggat mint állat! Na olyankor én lépek le,de még a meccs elején,nem a 90.percben amikor az ellenfél győztes gólt szerez.

#302 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 13. 11:10

Sziasztok! Tegnap kiprószáltam a 08at(xbox360on)!!! Eszméletlen jó és élvezetes így magyar szinkronnal!! A kedvencem a légy profi féle játékmód! valami nagyon jól sikerült szerintem! Viszont az csalódás h sajnos ezzel a móddal nem tudok bajnokságot vinni! Vagyis én nem találtam...
De mindezt leszámítva rendkivűl élvezetesre és jóra sikeredett! 8.9 pont!(nálam)

#303 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 12. 13. 12:05

Idézet

Sziasztok! Tegnap kiprószáltam a 08at(xbox360on)!!! Eszméletlen jó és élvezetes így magyar szinkronnal!! A kedvencem a légy profi féle játékmód! valami nagyon jól sikerült szerintem! Viszont az csalódás h sajnos ezzel a móddal nem tudok bajnokságot vinni! Vagyis én nem találtam...
De mindezt leszámítva rendkivűl élvezetesre és jóra sikeredett! 8.9 pont!(nálam)
Beszerzendő akkor? Ezt azért kérdem mert csak online érdekelne...
Kép
Kép
Kép

#304 Felhasználó inaktív   Dugo84 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 13. 19:44

Ps3-ra is magyar nyelvel
van a játék?

#305 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 14. 07:47

Idézet

Idézet

újjonnan semmi kép sem! azé 15öt nem adnék ki érte! de figyelni kell az uberkonzolt és ha van használtan mondjuk 9E ért akkor esetleg megvehető!

#306 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 12. 14. 08:13

Idézet

Idézet

Idézet

újjonnan semmi kép sem! azé 15öt nem adnék ki érte! de figyelni kell az uberkonzolt és ha van használtan mondjuk 9E ért akkor esetleg megvehető!
részemről akkor inkább dirt 10k-ért....de még jobb lenne még olcsóbban! :Đ
Kép
Kép
Kép

#307 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 14. 08:29

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

részemről akkor inkább dirt 10k-ért....de még jobb lenne még olcsóbban! :Đ
így h kedves szomszédomnak megvan (és bármikor ideadja ha kérem) én is a DIRTre szavazok! nameg jó lenne ha leporolhatnám végre a kormányomat!!!!

#308 Felhasználó inaktív   Zsombcu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 14. 14:38

Idézet

Idézet

Idézet

Hmmm...én erre méé nem gondoltam??KépKépKép...ezazé nagyon égő volt!!Kép....Légyszi senkinek ne beszélj erről!!Kép
Már késő!Végig itt voltam!KépKépKépKépKéphttps://forum.hwsw.h...default/071.gif
... https://forum.hwsw.h...default/105.gif ...
https://forum.hwsw.h....gifNyugi...nem mondom el senkinek!........Persze ennek ára lesz!https://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/071.gifhttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/071.gifhttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/070.gif
Üdv.:Zsombcu!

#309 Felhasználó inaktív   Shagy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 15. 12:05

Nah tegnap estéig nem is tom hogy mi volt velem egy hétig nem játszottam a fifával Kép.De tegnap újra megszállt az ihlet és tolom az Interrel az olasz bajnokikat Kép.
Gun dont kill people,only people kill people.

#310 Felhasználó inaktív   Zsombcu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 15. 12:44

Idézet

Nah tegnap estéig nem is tom hogy mi volt velem egy hétig nem játszottam a fifával Kép.De tegnap újra megszállt az ihlet és tolom az Interrel az olasz bajnokikat Kép.
És ,hogy állsz??Kép

#311 Guest__*

Elküldve: 2007. 12. 17. 14:45

Idézet

Ps3-ra is magyar nyelvel
van a játék?
Asszem magyar felirat van benne,de szinkron nincs.

#312 Guest__*

Elküldve: 2007. 12. 17. 14:48

Vki pls a LIVE-os dolgokrók világosítson fel!!! Én eddig csak rangsorolt és nem rangsorolt meccseket nyomtam. Hogy érdemes még tólni?!Kép

Mellesleg én 9000Ft-ért vettem... Zsír új,magyar... fóliás+mindenKép

#313 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 17. 14:57

Idézet

Vki pls a LIVE-os dolgokrók világosítson fel!!! Én eddig csak rangsorolt és nem rangsorolt meccseket nyomtam. Hogy érdemes még tólni?!Kép

Mellesleg én 9000Ft-ért vettem... Zsír új,magyar... fóliás+mindenKép

Például többszemélyes pro módban. Szervízben van a konzol, ezért mostanába nem néztem és elfelejtettem.Kép

#314 Guest__*

Elküldve: 2007. 12. 18. 14:39

Idézet

Idézet

Például többszemélyes pro módban. Szervízben van a konzol, ezért mostanába nem néztem és elfelejtettem.Kép
Az ratyi sztem... Próbáltam már,de mindenki önző,mint a picsa! Nem lehet úgy együtt játszani. Mindenkinek más a taktikája,és a játékstílusa. 1-1 ellen az a király!!! Vmilyen bajnokságban résztvenni,vagy ilyesmire gondoltam.

#315 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 15:41

Idézet

Idézet

Idézet

Az ratyi sztem... Próbáltam már,de mindenki önző,mint a picsa! Nem lehet úgy együtt játszani. Mindenkinek más a taktikája,és a játékstílusa. 1-1 ellen az a király!!! Vmilyen bajnokságban résztvenni,vagy ilyesmire gondoltam.
Szerintem jó. Csak a beállításoknál állítsd be hogy kezdőket ne sorsoljon hozzád. Igaz azért szerencse is kell, hogy igazi csapattársakat találj.

#316 Felhasználó inaktív   drjb23 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 25. 09:51

Sziasztok!

Elöször is Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Másodjára:)

Xbox 360on a játékoskeretben hogyan lehet megoldani,hogy egy játékost átadólistára tegyek?Mert volt hogy túl sok játékos volt a keretemben és így nem tudtam igazolni.Aki a Manchestert viszi az tudja igazán miröl beszélek,tele van fiatal játékossal a kerete

#317 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 25. 22:59

Idézet

Neked isKép

#318 Felhasználó inaktív   drjb23 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 11:18

Idézet

Idézet

Neked isKép
Pedig már felcsillant a szemem,hogy vki tud vmit:)

#319 Felhasználó inaktív   Zsombcu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 11:32

Idézet

Idézet

Idézet

Neked isKép
Pedig már felcsillant a szemem,hogy vki tud vmit:)
De nem!Kép

#320 Felhasználó inaktív   olvasókönyv 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 11:45

Egy kicsit bénára sikeredett.KépKépKép

Téma megosztása:

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első