HWSW Informatikai Kerekasztal: FIFA 08 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

FIFA 08

#441 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 09. 02. 14:39

Idézet

Amúgy azok a pontok azért vannak, hogy az easportworld-ön különböző cuccokat vehess a karakterednek.
Oda még nem siekült belépnem,pedig már akartam. Az xboxos profil e-mail címe,és jelszava kell nem?!

#442 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 02. 14:50

Idézet

Idézet

Amúgy azok a pontok azért vannak, hogy az easportworld-ön különböző cuccokat vehess a karakterednek.
Oda még nem siekült belépnem,pedig már akartam. Az xboxos profil e-mail címe,és jelszava kell nem?!
Hát nem is tudom... Nekem az van ami az xboxos mail címem és jelszavam, de lehet nem csak az lehet.

#443 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 15. 19:44

nekem a 07-es jobban tetszik.

#444 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 15. 19:45

Idézet

Nem akarok bele vau vau.
de,szerintem hagyd ezt abba!

#445 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 15. 19:53

Idézet

PS2-re számomra egyértelmű a 07, NextGenre viszont inkább a 08-at mondanám. Bár az Euro überelte azt, s a 09 demó után szerintem azt is viszi az Euro. Persze mindez szubjektív.

#446 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 12:07

Idézet

Idézet

Nem akarok bele vau vau.
Megis megmondanad hogy mit hagyak abba?????Mi van ha nekem eppen a legjobban a 2002-es tetszik???

#447 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 13:21

Idézet

Idézet

Idézet

Nem akarok bele vau vau.
Megis megmondanad hogy mit hagyak abba?????Mi van ha nekem eppen a legjobban a 2002-es tetszik???
Arra gondolt, hogy végigrohansz a topicokon és odahánysz egy egyszavas hsz-t tök feleslegesen. Jól tette, hogy szólt, nem a 07 miatt írt. Kép

#448 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 13:38

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nem akarok bele vau vau.
Arra gondolt, hogy végigrohansz a topicokon és odahánysz egy egyszavas hsz-t tök feleslegesen. Jól tette, hogy szólt, nem a 07 miatt írt. Kép
figyelj en csak mindenikhez oda irom a velemenyemet nem erdekel a topik mert ha erdekelne annyira akkor nem ezen a szinten lennek.Kép

#449 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 16. 13:44

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

figyelj en csak mindenikhez oda irom a velemenyemet nem erdekel a topik mert ha erdekelne annyira akkor nem ezen a szinten lennek.Kép
remélem minnél hamarabb jön a warmos rendszerKép

#450 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 13:58

Idézet

Idézet

Én azt értem, hogy mindenhova a véleményed írod oda. A változatossága és magas kultúrája a "Tetszik, tetszik, ez nem tetszik, tetszik" hsz-eknek mutatta, hogy mennyire érdekel a dolog. Azonban teljesen felesleges írkálnod ha leszarod az egészet.

#451 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 14:53

Idézet

Idézet

Idézet

Én azt értem, hogy mindenhova a véleményed írod oda. A változatossága és magas kultúrája a "Tetszik, tetszik, ez nem tetszik, tetszik" hsz-eknek mutatta, hogy mennyire érdekel a dolog. Azonban teljesen felesleges írkálnod ha leszarod az egészet.
naja és a fórum nem chat, hanem egy interaktív eszmecsere helyszíne, arra való hogy az emberek lazuljanak is kicsit, nem arról " nekem tetszik"

#452 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 16. 16:11

Idézet

Idézet

Idézet

Nem akarok bele vau vau.

Akkor menj a FIFA 2002-es topicba!Kép

FIFA 08 a topic címe,és nem FIFA 07! Ha annyira tetszik a 07,akkor oszt meg ott az emberekkel,h milyen jó a játék!

#453 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 16. 16:14

Vkinek megvan a ( X360-on persze ) a Worldwide Legend achievement?! 100 rangsorolt meccse LIVE-on,de én rég túl vok rajta,de mégse kapom meg...

Másik dolog,amit nem vágok az az,h miért csak ilyen 40-50 pontokat kapok egy ideje a meccsek után. 130e pont körül vok,de vannak olyanok,akiknek 250-300e pontjuk van,és tuti h 40-50 pontból hozták össze. Na erre varjatok gombot!

#454 Felhasználó inaktív   Shagy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 16. 17:32

Idézet

Vkinek megvan a ( X360-on persze ) a Worldwide Legend achievement?! 100 rangsorolt meccse LIVE-on,de én rég túl vok rajta,de mégse kapom meg...

Másik dolog,amit nem vágok az az,h miért csak ilyen 40-50 pontokat kapok egy ideje a meccsek után. 130e pont körül vok,de vannak olyanok,akiknek 250-300e pontjuk van,és tuti h 40-50 pontból hozták össze. Na erre varjatok gombot!

Én úgy vettem észre hogy kb egy hónapja van ez így ... senki nem kap többet.Lehet most már nem foglalkoznak vele mert jön a 09.Bár már inkább lenne az a kezeim között azt akkor majd megmutatjuk hogy mit tudunk mi Norbi barátom Kép
Gun dont kill people,only people kill people.

#455 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 16. 17:34

Idézet

Én úgy vettem észre hogy kb egy hónapja van ez így ... senki nem kap többet.Lehet most már nem foglalkoznak vele mert jön a 09.Bár már inkább lenne az a kezeim között azt akkor majd megmutatjuk hogy mit tudunk mi Norbi barátom Kép

Az genyóság lenne sztem... Nekik miért jó,h csak ennyi pontot kapunk?! Azt remélik,h majd emiatt vesszük meg a 09-et?!

A WorldWide Legend-et viszont nem vágom... Olvastam neten,h ez külföndön is probléma.

#456 Guest__*

Elküldve: 2008. 10. 07. 23:44

A Worldwide Legend achievement a 120. megnyert rangsorolt meccsem után kaptam meg... Viszont most egy újabb akadályba ütköztem...

Mégpedig az "Extra Bonus" nevezetű achievementtel vannak gondjaim...
Elvileg ez lenne a feladat: "As the Lead Profile in a single player game win by 2 goals in Extra Time on World Class"

Na most,én végülis 10 perces félidővel nyomtam,és a rendes játékidő végére 6-6 lett az állás. Aztán a hosszabításban én rúgtam 3 gólt,és kaptam 1-et! Az lenne a probléma,h kaptam 1gólt?! De elvileg 2góllal kell nyernem és ennyi,nem?!Kép

#457 Felhasználó inaktív   szab92 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 07. 23:56

Idézet

A Worldwide Legend achievement a 120. megnyert rangsorolt meccsem után kaptam meg... Viszont most egy újabb akadályba ütköztem...

Mégpedig az "Extra Bonus" nevezetű achievementtel vannak gondjaim...
Elvileg ez lenne a feladat: "As the Lead Profile in a single player game win by 2 goals in Extra Time on World Class"

Na most,én végülis 10 perces félidővel nyomtam,és a rendes játékidő végére 6-6 lett az állás. Aztán a hosszabításban én rúgtam 3 gólt,és kaptam 1-et! Az lenne a probléma,h kaptam 1gólt?! De elvileg 2góllal kell nyernem és ennyi,nem?!Kép

Igen a hosszabbitásba kell nyerned 2 gólal világ klasszis szinten.
"If I could spend the rest of my life with my people, I would do it over and ove again."

#458 Felhasználó inaktív   xyber 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 25. 23:31

Sziasztok az lenne a problémám hogy a kooprációs szezonban lejátszottam egy idényt a készített játékosommal és most nem lehet folytatn gondolom nem csak egy szezont lehet játszani!!!Ha meg tudná valaki mondani hogy mit csináljak az tök jó lenne kösz!!

#459 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 15. 20:43

lol

#460 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 21:12

Idézet

lol
Most ezeknek mi értelme?A 07 topikjában többet írtál,de az is semmitmondó...
Ha nem tudsz értelmesen/tartalmasan hozzászólni,akkor inkább ne szólj hozzá.Köszi.
PeaceKépKép
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

Téma megosztása:

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó