HWSW Informatikai Kerekasztal: Splinter Cell Conviction - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Splinter Cell Conviction

#61 Felhasználó inaktív   zero0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 14. 14:46

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

hát nem véletlenül lett több kategóriában is (több része PT , CT) az év játéka
Nem emlékszem hogy bármikor is év játéka lett volna.Kép
Jah a PT nem lett év játéka, mert a Half-Life 2 volt 2004-ben, (ezzel tudnék vitatkozni :Đ). De a legelső kétségtelenül GOTY volt.
év multiplayer-játéka lett a PT
A-a. Az is a Half-Life 2 volt. Miközben nem is volt benne multiplayer -.- (Counter Strike Source)
a pc guru még anno írta.bár az is lehet hogy az az ő véleményük volt nemtom.mind1 király game és ennyi a lényeg
I AM THE MASTER OF THE CLIT.
REMEMBER THIS FUCKING FACE!

#62 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 14. 14:49

goty sose volt egy része se...
viszont nem nevezném egyeltalán jellemtelennek. a da-t kétségtelenül eltolták, sokkal többet kilehetett volna sam jelleméből kihozni. viszont játszd végig a ct-t, majd meglátod... telistele poénnal, csomo minden kiderül a multjáról, csomó párbeszéd, szerintem a legjobb rész. sajna nememlékezem már annyira az 1re meg a 2re, azokat max 3szor ha végigjátszottam, meg kisebb is voltam, nemvágam ugy az angolt, de lehet hogy most előveszem ujra öket

#63 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 14. 14:49

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

hát nem véletlenül lett több kategóriában is (több része PT , CT) az év játéka
Nem emlékszem hogy bármikor is év játéka lett volna.Kép
Jah a PT nem lett év játéka, mert a Half-Life 2 volt 2004-ben, (ezzel tudnék vitatkozni :Đ). De a legelső kétségtelenül GOTY volt.
Hát mit akarsz ezzel vitatkozni ? A Half-Life egy visszatérő játék volt akkoriban, és a korához képest hihetetlenül jó grafikája volt/van. Főleg a modokkal ... de erről Dcrysis kolega tudna áradozni. :-D
Anno a legelső HL volt jó nagyon. Annak megvolt a története / fílingje. HL2 külön kategória, mert mint külön játék úgy nagyon jó, de mint hogy Half-Life, úgy nem állja meg a helyét. (ez persze személyes vélemény:))
-Miért?
-Combine katonák, lebutított fegyverek (a machinegun ocsmány, és pontatlan), striderek, DOG, Alyx

#64 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 14. 14:53

Idézet

Anno a legelső HL volt jó nagyon. Annak megvolt a története / fílingje. HL2 külön kategória, mert mint külön játék úgy nagyon jó, de mint hogy Half-Life, úgy nem állja meg a helyét. (ez persze személyes vélemény:))
-Miért?
-Combine katonák, lebutított fegyverek (a machinegun ocsmány, és pontatlan), striderek, DOG, Alyx
Nem minden fegyver lehet pontos. :Đ És nem tervezhetnek a jövőben ugyan olyan ultrahiperbrutál kinézetű mg-ket, amikor ott már minden "mikro" méretű. Én képes vagyok úgy elfogadni a HL2-t ahogy van. Nekem bejött, és a története is lekötött. Nekem tetszettek a striderek is ... de ez mindenkinek a saját fantáziájára van bízva. Ízlések és pofonok ugyebár. :-D

#65 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 08. 14. 15:02

Idézet

goty sose volt egy része se...
viszont nem nevezném egyeltalán jellemtelennek. a da-t kétségtelenül eltolták, sokkal többet kilehetett volna sam jelleméből kihozni. viszont játszd végig a ct-t, majd meglátod... telistele poénnal, csomo minden kiderül a multjáról, csomó párbeszéd, szerintem a legjobb rész. sajna nememlékezem már annyira az 1re meg a 2re, azokat max 3szor ha végigjátszottam, meg kisebb is voltam, nemvágam ugy az angolt, de lehet hogy most előveszem ujra öket
A CT volt az egyetlen rész, amit nem sikerült végigjátszanom, így teljes biztonsággal nem állíthatom, hogy ott sem volt semmi, ami színesebbé tette volna őt, lehet, hogy csak nekem maradt ki. Szerintem az egyik legszürkébb főhősök egyike, és ő az, akit folyamatosan támadnak a kidolgozatlansága, felszínessége miatt (véletlen lenne..? Nemhiszem), és bár mondták már számtalanszor, hogy jobban ki lesz dolgozva, én ezt eddig nem vettem észre. Egyedinek meg fantasztikusnak beállítani őt egyenesen megmosolyogtató.

#66 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 14. 15:04

viszont akkor mindenképp ajánlom a ct-t, legalább egyszeri végigjátszásra, garantálom, hogy csalódni fogsz /jóértelemben/

#67 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 14. 15:07

A CT-t én még nem vittem végig, mert anno gyenge volt hozzá a gépem, most meg már nincs a boltokban :-D

Nekem így szólnának melyikeket szerettem a legjobban:

Splinter Cell
Splinter Cell Double Agent
Essentials (PSP-s)
Splinter Cell Pandora Tomorrow (csak azért 4. mert le volt egyszerűsítve az elsőhöz képest, am. ez lehet pozitív is, de én a kihívások embere vagyok :Đ)

majd utánanézek, ty. Kép

#68 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 14. 15:10

hát splinter cell trilogy-ként meglehet venni kemény 3000ft-ér az első 3 részt, szerintem megéri

#69 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 08. 14. 15:17

Egyet nem értek, és azóta gondolkodok rajt.

-Az első részben volt az a pálya hogy CIA HQ. A CIA fiúk miért dolgoznak koromsötétben? Kép

#70 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 14. 15:23

Idézet

Egyet nem értek, és azóta gondolkodok rajt.

-Az első részben volt az a pálya hogy CIA HQ. A CIA fiúk miért dolgoznak koromsötétben? Kép
takarékoskodni kell az árammal, ott már akkor válság volt^.^ amugy szerintem biztosan az nsa okoskodott valamit az árammal, mivel az elején időre kell bejutnod, amíg a szellőzőrendszert is kiiktatják

#71 Felhasználó inaktív   zero0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 14. 15:24

na erre válaszoljon vki. mire való sam éjjellátóján a 3. kukker?

#72 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 14. 15:25

Idézet

az elektoromos felszereléseket láthatod vele, sokértelme viszont valóban nincs...

#73 Felhasználó inaktív   zero0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 14. 15:27

Idézet

Idézet

az elektoromos felszereléseket láthatod vele, sokértelme viszont valóban nincs...
az ok de hogy a retekbe néz bele.mivel nem forgatja el meg semmi. plusz zölden világít a sötétben de semelyik ellenség nem látja.

#74 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 14. 15:30

Idézet

Idézet

Idézet

az ok de hogy a retekbe néz bele.mivel nem forgatja el meg semmi. plusz zölden világít a sötétben de semelyik ellenség nem látja.
ja értem, nemvágtam mire gondolsz, én azt hittem, hogy a 3. részben a éjjellátó 3. módja:) hát az viszont tényleg jókérdés, én a távcsőre tippelnék

#75 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 14. 15:34

wiki:
[font=" -webkit-sans-serif" class="Apple-style-span"] It has never been explained what the function of the third lens in the center is for; however, it is possible that it is either an infrared emitter (providing light only the goggles can see) or is some sort of sensor for the EEV or the other vision modes.[/font]
vagyis nemtudni, mi a funkciója, de lehet, hogy az infrát bocsátja ki, vagy a többi érzékelő szenzora. /tömören/

#76 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 08. 14. 15:34

Idézet

Idézet

Idézet

A szemüveg dizájnja azért olyan, hogy a játékosnak ne kelljen szemüvegeket cserélgetnie állandóan állítólag. És szerintem szimplán azért világít, hogy TE lásd Fishert a sötétben...Nem kell ilyen mélységben belemenni az ilyesmibe szvsz. A hátán is van egy világító biszbasz... Azt se veszi észre senki.

#77 Felhasználó inaktív   zero0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 14. 15:38

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

A szemüveg dizájnja azért olyan, hogy a játékosnak ne kelljen szemüvegeket cserélgetnie állandóan állítólag. És szeritnem szimplán azért világít, hogy TE lásd Fishert a sötétben...Nem kell ilyen mélységben belemenni az ilyesmibe szeritnem. A hátán is van egy világító biszbasz... Azt se veszi észre senki.
csak kérdeztem h mi lehet az mer mindíg amikor játszok eszembe jut h mi lehet az gondoltam nektek van tippetek.a világítás meg csak polyén volt de attól még vicces h állok a falnál ő meg elmegy mellettem miközbe világítok mint egy karácsonyfa.

#78 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 04. 08:06

Splinter Cell: Conviction - Penny Arcade Expo Teaser(HD)

Hivatalos teaser. LOL'z.

#79 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 24. 06:46

Date Reveal Trailer(HD)

Jó, jó, látjuk, fegyverek, de hol a sunyi? Ha ebből is egy sima lövöldözős játék lesz...
LOL, "Exkluzív ingame shotgun csak előrendelőknek." Ez már lehúzás a javából.

#80 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 09. 24. 06:47

Idézet

Date Reveal Trailer(HD)

Jó, jó, látjuk, fegyverek, de hol a sunyi? Ha ebből is egy sima lövöldözős játék lesz...
... akkor együtt fogjuk lesajnálni szerintem. Én is lopakodásossat várnék tőle. Csimbummból lesz elég (CoD, BC2, OF2:DR...)
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6